ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ;;;!!!






Ιδού Η
ΑΛΗΘΙΝΗ Κα…ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΤΑΚΟΥ, Διοργανώτρια Του Συλλαλητηρίου Που “Αγκαλιάζει” Την…ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΌΤΗΤΑ Που Καταστρέφει Την…ΕΛΛΑΔΑ!
Ιδού Η ΑΛΗΘΙΝΗ Κα…ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΤΑΚΟΥ, Διοργανώτρια Των Συλλαλητηρίων Θεσσαλονίκης Και Αθήνας Που “Αγκαλιάζει” Την…ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΌΤΗΤΑ Που Καταστρέφει Την…ΕΛΛΑΔΑ Για Τον Οποία Σας Είχαμε Προειδοποιήσει Εδώ Στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» Αλλά ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΑΤΕ!!!



Αλλά Δεν Είναι Μόνο Αυτή, Αλλά Κι Οι Συνάδελφοι Της, Οπως Ο Δημήτρης Ο…ΚΑΖΑΚΗΣ Που Είναι Υπερ Τέτοιων Ύπουλων Πραγμάτων, Του Οποίου Οι Απόψεις Για Την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ Της Μακεδονίας Είναι Πάρα Πολύ Ανησυχητικές Και Μας Κάνουν Να Αναρωτιόμαστε ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ Η ΜΠΙΤΑΚΟΥ (;;;)…
Οι Ακόλουθες Εικόνες Προέρχονται Από Την Επίσημη Σελίδα Facebookτης Ίδιας Της Κας ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΠΙΤΑΚΟΥ Που ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΡΥΒΕΙ Τη Απάπη Της Για Τους…«ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 14.29, 05 Μάιου 2018 | JohnKountouris.com
Διαβάστε πρώτα το παρακάτω και μετά τα δικά μας σχόλια….

-γράφει ο Tasos Mastrogiannis
Η “μπατριώτισα” Μπιτάκου, διοργανωτρια των συλλαλητηρίων , αφού μας πούλησε Εθνικιλίκι, και “μπατριωτιλικι,τώρα πουλάει και Μετανάστολαγνιλίκι!
Η φυσική συνέχεια του “μπατριώτη!
Περιμένατε τώρα εσείς, συλλαλητήριο με βασικό ομιλητή τον Μίκυ Μαους, και λοιπούς κουλτουριάρηδες, να μην ειναι συστημικό και κατευθυνόμενο.
Δυστυχώς, η αντίσταση του λαού μας εκτονώνεται στα στημένα συλλΑΛΗΤΗΡΙΑ, τύπου αγανακτισμένων, μενουμευρώπη, αυτού που διοργάνωσε η κυρία, κλπ, όπου όσος κόσμος και να πάει, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει,
ΞΥΠΝΑ ΡΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΥΠΗΘΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ!

Πηγή




Σχολιάζουν τώρα τα “Ελληνικά Νέα Τώρα” (GreekNewsOnDemand.com)…
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ;;;!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΤΑΝ ΕΤΣΙ ΜΕ…ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ!!!
Σας είπα από τη πρώτη μέρα κιόλας να…ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΨΕΥΤΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ που είναι κρυφά με το…ΣΥΡΙΖΑ -όπως αυτή η εικονιζόμενη!- και που είναι ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ των…ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ που προωθούν μια ΝΕΟ-ΤΑΞΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ στην Ελλάδα προς την διάλυση του εθνικού ιστού της χώρας. ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΘΕΝ «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ»-ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο…ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, Ο ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΒΡΩΜΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΟΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΚΡΥΦΑ ΜΕ ΤΟΥΣ…ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΤΟΝ ΙΟΥΛ. ΤΟΥ 1974, ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗ ΛΥΣΗ» ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΜΆΛΛΙΣΤΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ…ΑΤΤΙΛΑ…;;;!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ!!!…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια