Ντου Ρουβίκωνα στο ΣτΕ: Τραυμάτισαν και απείλησαν τον σκοπό - Αστυνομικοί: «Μας ζήτησαν να μην εμπλακούμε»!



Στο ΣτΕ εισέβαλαν πριν από λίγα λεπτά περίπου 150 άτομα...
το οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι μέλη του Ρουβίκωνα.



Άμεσα ο σκοπός-αστυνομικός, ο οποίος τραυματίστηκε πολύ ελαφρά και απειλήθηκε από τους εισβολείς, προκειμένου να μην τους εμποδίσει, ενημέρωσε το κέντρο της Άμεσης Δράσης και στο σημείο μετέβη η Αστυνομία, η οποία αναζητά τους υπόπτους.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον αστυνομικό-σκοπό, που βρισκόταν στην είσοδο, οι εισβολείς ήταν χωρισμένοι σε δύο ομάδες και επιτέθηκαν ταυτόχρονα από τα αριστερά και τα δεξιά του κτιρίου, λέγοντάς του να παραμείνει ακίνητος, για να μην τον χτυπήσουν.

Στη συνέχεια, δέκα άτομα εισέβαλαν στο κτίριο και προκάλεσσαν τις φθορές.





Για άλλη μια φορά, σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές οι επιχειρησιακές εντολές προς τις Αστυνομικές δυνάμεις της ηγεσίας της ΓΑΔΑ, ήταν«διακριτική επιτήρηση των μελών του Ρουβίκωνα και καμία εμπλοκή μαζί τους»
επισημαίνουν Αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Ο σκοπός Αστυνομικός ενημέρωσε το κέντρο της ΑΔ και πληρώματα του ΘΗΣΕΑ της ΑΔ και της ΔΙΑΣ, εντόπισαν τα άτομα σε αναζητήσεις να κινούνται μέσω της Μπενάκη προς την πλατεία Εξαρχείων!

Αναζητήσεις για τους δράστες της καταδρομικής «εαν εντοπισθούν»διαβιβαζε το κέντρο στα πληρώματα της ΑΔ σχεδόν 20’μετα την επίθεση», επισημαίνουν Αστυνομικοί, «όπως κάθε φορά όταν ο Ρουβίκωνας, πραγματοποιεί ενέργειες σε Κυβερνητικά κτίρια και χώρους στους οποίους τα μέλη του, βρίσκονται ιδεολογικά αντίθετοι», καταλήγουν...

πηγη
http://hellaspress-angel.blogspot.gr/2018/05/Ntou-Rouvikwna-sto-StE.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια