Ποιος βρε ηλίθιοι σας έδωσε το δικαίωμα με τους μπράβους σας να κοτσάρετε ένα φάρο από το τζάμπο στο αυτοκίνητο σας παράνομα να σουλατσάρετε στην Αθήνα ?




Εδώ είναι Κολομβία των Βαλκανίων και η Αθήνα, Μποκοτά. Οι γορίλες των επωνύμων κυριαχούν στη πόλη. Ποια πόλη, ποιος δήμαρχος. Κατεχόμενη πόλη από τους μπράβους η Αθήνα.



“Έχω πυροσβεστήρα” κι αν έχεις φάρο από το τζάμπο δεν σε φοβάμαι! Έχω πυροσβεστήρα”, είναι το νέο σύνθημα κατά των νταβατζήδων που το θράσος τους πια δεν έχει όρια και τα δικά μας όρια έχουν εξαντληθεί στην Κολομβία-Ελλάδα που ζούμε.

Γράφει ο Αλέξιος Κοιμήσης

“Έχω πυροσβεστήρα” είναι το νέο σύνθημα. Σημαίνει βαρόνοι μαζευτείτε γιατί εδώ δεν είναι Κολομβία, θα σας βάλουμε τον φάρο του τζάμπο στο στόμα να αναβοσβήνει.

Μέρα μεσημέρι σε κεντρική λεωφόρο της Αθήνας μπράβοι σταματάνε την κυκλοφορία των αυτοκινήτων για να περάσει ο βαρόνος της κόκας -ονόματα δεν λέμε και υπολήψεις δεν θίγουμε.

Αν δύσμοιρε Έλληνα αυτό δεν είναι εικόνα Κολομβίας τότε τι είναι; Μήπως είναι αντιποίηση αρχής;


Με ποιο δικαίωμα άτομα που δεν είναι αστυνομικοί σταματούν την κίνηση, για να περάσει ένα μη κρατικό αυτοκίνητο με επιβάτη τον βαρόνο και όχι ένα επίσημο πρόσωπο, το οποίο φέρει και παράνομα στο καπό του φάρο από τα τζάμπο, ως περιπολικό;

Ποιοι είστε όλοι εσείς οι άχρηστοι που έχετε κατακλέψει τον ελληνικό λαό και με τις πλάτες ποιών τολμάτε να συμπεριφέρεστε λες και η χώρα είναι τσιφλίκι σας;

Και ποιοι είστε όλοι εσείς οι γελοίοι και το απόλυτο τίποτα που με θράσος μας ζητάτε να κάνουμε στην άκρη για να περάσετε;

Δεν είναι οι μπράβοι που παρανομούν αλλά ο νονός παρανομεί και μάλιστα κάτω από την μύτη της αστυνομίας. Καλά ολόκληρη αστυνομία και δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι οι νταβατζήδες σταματάνε την κυκλοφορία για να περάσουν; Πάλι οι αρχές “θα πέσουν από τα σύννεφα”.

Παλιά είχαμε τους πολιτικούς που κάθε λίγο και λιγάκι τσουπ έκοβαν τους δρόμους για να περάσουν. Καμιά φορά βέβαια στα κυβερνητικά αυτοκίνητα ήταν μέσα συνεργάτες, συγγενείς και μετρέσες, επίσης παρανόμως. Ως πρώην γενικός γραμματέας του ΕΟΤ
γνωρίζω καλά τον σχετικό νόμο και γνωρίζω και τι παίζετε στην αντιποίηση αρχής…Κι αφού ο κόσμος απαξίωσε πια τους πολιτικούς και κινδυνεύουν να τους πάρουν με τις πέτρες τώρα κυκλοφορούν όσο πιο αθόρυβα γίνεται και την θέση τους πήρε μία άλλη κατηγορία.

Αυτή των νονών της νύχτας αλλά και της ημέρας που προαναφέραμε.

Ποιος βρε ηλίθιοι σας έδωσε το δικαίωμα με τους μπράβους σας να κοτσάρετε ένα φάρο από το τζάμπο στο αυτοκίνητο σας παράνομα να σουλατσάρετε στην Αθήνα κλείνοντας τους δρόμους και να μας κοιτάζετε αφ’ υψηλού;

Και ξαναρωτάω αν αυτό δεν είναι αντιποίηση αρχής, τότε τι είναι;

Έλληνες, αντισταθείτε σε τέτοια φαινόμενα. Μην υπακούετε και μην σταματάτε. Καλέστε την αστυνομία. Καταγγείλετε το περιστατικό με τον αριθμό κυκλοφορίας τους. Είναι παράνομοι!

Μόνο έτσι θα καταλάβουν τα ψώνια. Μόνο αν καταλάβουν ότι ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι και θα τους κυνηγάει θα μάθουν να σέβονται.

Είναι μέχρι να ξυπνήσουμε όλοι από τον λήθαργο και να σας πάρουμε με τις ντομάτες ή να σας πετάμε στην μούρη τα σκατά των σκύλων μας, γιατί αυτά σας αξίζουν.

Ας εφοδιαστούμε όλοι με πυροσβεστήρες αφρού και ταμπέλες “έχω πυροσβεστήρα” και μόλις μας σταματάτε να σας κάνουμε άσπρους με τον αφρό του πυροσβεστήρα και να κυκλοφορείτε ως Αγιοβασίληδες, μεσούσης ακόμα και του καλοκαιριού.

“Έχω πυροσβεστήρα” λοιπόν είναι το νέο σύνθημα. Σημαίνει βαρόνοι μαζευτείτε γιατί εδώ δεν είναι Κολομβία, θα σας βάλουμε τον φάρο του τζάμπο στο στόμα να αναβοσβήνει.

“Έχω πυροσβεστήρα” και θα σας πάρει ο διάολος βαρόνοι της κακιάς ώρας και νούμερα χρηματοδοτούμενα.

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2018/05/blog-post_826.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια