Οι Απάτες-Σπατάλες Του ΕΟΤ





Το Φαινόμενο Της Διαπλεκόμενης Που Ηγείται Του Γραφείου Νέας Υόρκης


Φαίνεται ότι τελετή (22 Μαρτίου ’18) στον Λευκό Οίκο γιά την 25η Μαρτίου, δεν μπορούσε να γίνει χωρίς να παραυρεθεί και η διαπλεκόμενη επικεφαλής του ΕΟΤ στην Νέα Υόρκη Γρηγορία (Γκρέτα) Καματερού. ‘Οπως πιστοποιεί και η απόφαση του ΕΟΤ, εγκρίθηκε ποσό 1.000 (χιλίων) δολαρίων, γιά αεροπορικό εισιτήριο Νέα Υόρκη-Ουάσιγκτον-Νέα Υόρκη, εκτός από τα υπόλοιπα (διαμονή μιάς βραδιάς). Τον Μάρτιο, οι αεροπορικές εταιρίες χρέωναν, γιά πρώτη θέση, μόνο 448 δολάρια.
ΔΕΙΤΕ την απόφαση και βγάλτε συμπεράσματα.
Φυσικά, υπάρχουν και άλλες αποφάσεις του ΕΟΤ γιά έγκριση κονδυλίων, που πιστοποιούν σπατάλες και κακοδιαχείριση.
Σημ.: Καλά θα κάνουν, η ασοβάρευτη υπουργίνα Τουρισμού και ο διαπλεκόμενος γεν. Γραμματέας του ΕΟΤ, να »μαζέψουν», δηλ. να επαναφέρουν, στην Αθήνα την κ. Καματερού, που έχει »ξεφύγει» εντελώς, το συντομότερο, επειδή μαθαίνουμε ότι θα δεχτούν και αγωγή σε ομοσπονδιακό Δικαστήριο ΗΠΑ, γιά σοβαρές παραβάσεις αμερικάνικων νόμων (οι λόγοι δεν χρειάζεται να αναφερθούν στο σημείωμα αυτό).
……………….
Περί Παρέλασης-Καρνάβαλου Γιά 25η Μαρτίου
Αν Δεν Μπορούν Να Τιμούν Την Εθνική Μας Επέτειο Στην Νέα Υόρκη, Ας Μην Την Ατιμούν
Πάλι αποτυχία: Ούτε 5.000 παρελαύνοντες και θεατές μαζί, την Κυριακή 22 Απριλίου ’18
Μισό εκατομ. δολάρια, χρήματα της Ομογένειας, ξοδεύτηκαν γιά ένα κακόγουστο θέαμα 3 ωρών και μετά αναρωτιόμαστε γιατί κλείνουν τα ελληνικά σχολεία στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Υόρκης.
Ευτυχώς εφέτος, οι διοργανωτές, απόφυγαν τις δηλώσεις περί…100.000 θεατών
και παρελαυνόντων, όπως συνήθιζαν να λένε ίσαμε τον περασμένο χρόνο, νομίζοντας ότι απευθύνονται σε…τυφλούς. ‘Ενας θεσμός 80 χρόνων κατάντησε άνοστη »ρουτίνα» εξαιτίας των ανιστόρητων διοργανωτών. Με την παρουσία γραφικών πολιτικών Ελλάδας(Κουντουρά κ.ά.), την κουτοπόνηρη επιλογή πολιτικάντηδων και λοιπών ως »τελεταρχών», ακόμα μία παρέλαση στην 5η Λεωφόρο έγινε από εμάς γιά εμάς.
Σημασία έχει ότι ΔΕΝ τιμούμε την εθνική μας επέτειο με παρέλαση που παραπέμπει σε καρνάβαλο. Δεν κάνουμε παράλληλες εκδηλώσεις γιά να προβάλουμε το μεγαλείο της επανάστασης του ’21 στις νεότερες γεννιές και στους Αμερικανούς, επειδή στην Νέα Υόρκη (Αστόρια κ.ά.) επικρατεί ακόμα η παλιά νοοτροπία του ελληνικού (καθυστερημένου) »γκέττο», στο οποίο πρώτη θέση έχουν αστοιχείωτοι »προεδρο-παράγοντες» και »νεόπλουτα μηδενικά». Γιατί η Ομογένεια δεν ασχολείται με τον »καρνάβαλο»…
( ΔΙΑΒΑΣΤΕ )
……………
www.kalami.us | http://www.kalami.news

https://elatora.wordpress.com/

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Φωλιες αργομισθων δικην 'φωλιες βρυκολακων' συμφωνα με τις ταινιες του Holywwod παντου μα παντου στο απιστευτο αυτο κρατικο μορφωμα της μεταπολιτευτικης Ελλαδος.Απιθανες κρατικες και δημοτικες επιχειρησεις παντου.Και οργανισμοι παντου για ψυλλου πηδημα!!!Χωρις λογιστικα βιβλια χωρις απολογισμο χωρις κανενα ελεγχο.Ουτε offshore να ητανε.Απειραριθμοι αργομισθοι ροκανιζαν και ροκανιζουν τους κρατικους και δημοτικους πορους, την κρατικη χορηγια,και οτιδηποτε πεφτει στα χερια τους,βαφτιζοντας το κλεψιμο μισθο -μπονους-υπερωριες κλπ.Απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις.Αυτο συνεβη νομιζω περαν των γνωστων λογων της απληστιας του νεοπλουτισμου κλπ, κυριως λογω της ατιμωρησιας και της παντελους ελλειψης ελεγχου απο τους ελεγκτικους φορεις.Ηθελημενα θα ελεγα!Ενω πχ εκλεισαν το 70% των περιπτερων και των ψιλικατζιδικων ελεγχοντας τα εξονυχιστικα (παρολη την θετικοτατη προσφορα τους στην οικονομια) αφηναν ανελεγκτες ολες αυτες τις σφηγκοφωλιες των κρατικων και δημοτικων επιχειρησεων.Το φαγοποτι ιδιως στους οργανισμους ηταν και ειναι απιστευτο!!!Απειραριθμοι ανευθυνοι δημοσιοι υπαλληλοι και οι περισσοτεροι δημοτικοι αρχοντες κλπ τσαλαβουτησαν και τσαλαβουτουν ακομη στα σκοτεινα νερα του ασυδοτου και εγκληματικου πλουτισμου μεσω αυτων των διοικητικων δομων.Το εχω γραψει πλειστακις.Η ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΕΝΔΗΜΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΙΣΘΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΔΡΑΚΟΝΤΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ ΦΡΕΝΑ.Κανενας μονιμις στο δημοσιο!!!Κανενας αθροιστικα πανω απο 20 χρονια στο κρατος!!!!Ολοι να περνουν ΚΑΙ απο τον απαιτητικο,αναγκαιο και εθνοφελη παγκο της ελευθερης οικονομιας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή