ΑΠΟΙΚΙΑ-ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ… Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ… ΧΡΙΣΜΑ.



Τριήμερο ταξίδι στην Αμέρικα θα κάνει ο Κούλης (ή μήπως Koulis;), στις 13, 14 και 15 Μαρτίου.

Τις δύο πρώτες ημέρες θα πάει στην Ουάσιγκτον, όπου σύμφωνα με την «διαρροή» θα έχει «επαφές µε επίλεκτα στελέχη της αμερικανικής κυβέρνησης και του Κογκρέσου (Γερουσία και Βουλή των Αντιπροσώπων), ενώ θα είναι το τιµώµενο πρόσωπο σε ένα από τα πλέον σηµαντικά think tanks της αµερικανικής πρωτεύουσας». Στις 15 του μηνός θα βρεθεί στη Νέα Υόρκη, όπου –σύμφωνα πάντα με την «διαρροή»«θα είναι το τιµώµενο πρόσωπο σε δείπνο που διοργανώνουν επιφανείς ομογενείς».



Ο σκοπός του ταξιδιού είναι προφανής: «Οι δηµοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο κ. Μητσοτάκης θα κερδίσει τις επόµενες εκλογές, οπότε η Ουάσινγκτον δείχνει να επιθυµεί να τον γνωρίσει, όπως επισηµαίνουν διπλωµατικές πηγές».


Το εστί μεθερμηνευόμενον, πάει να κάνει «πασαρέλα» για να πάρει το «χρίσμα», γιατί χωρίς αυτό δεν είναι δυνατόν να διεκδικήσει την πρωθυπουργία της αμερικανοκρατούμενης Μνημονιακής Αποικίας – Μπανανίας Ελλαδιστάν!


(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, ο mister Tsipras το είχε πάρει από τα τέλη του 2012, όταν επισκέφθηκε την χώρα των παγκόσμιων σατανάδων ως προσκεκλημένος των «Ινστιτούτων» (της CIA) Brookings και Levy. Και περίμενε δύο ολόκληρα χρόνια για να πρωθυπουργεύσει. Λέτε να περιμένει κι ο Κούλης άλλα τόσα – αν το πάρει το «χρίσμα»;


























ethnikismos.net

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια