ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ! Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ του Προκόπη Παυλόπουλου (με ΜΚΟ!) υπογράφει το ξεπούλημα της Μακεδονίας...




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.

Βγήκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα που απαρτίζουν το Επιστημονικό Συμβούλιο του Υπουργείου Εξωτερικών

που έχει συσταθεί με απόφαση του υπουργού Νίκου Κοτζιά και ανέλαβε να συντάξει -και να υπογράψει από νομικής πλευράς- το προωθούμενο Σύμφωνο με την ΠΓΔΜ για τη σύνθετη ονομασία και τα υπόλοιπα θέματα.

Το κείμενο θα έχει ισχύ διεθνούς συμφωνίας και θα αποτελέσει τον οδικό χάρτη για τις συγκεκριμένες κινήσεις που θα πρέπει να κάνουν οι δύο πλευρές μέσα σε συγκεκριμένο χρόνο και με ορόσημα μέχρι την πλήρη ένταξη της ΠΓΔΜ σε ΕΕ και ΝΑΤΟ, ενώ θα ρυθμίζει τα προβλήματα των Σκοπίων με την Ελλάδα.

Ο υφυπουργός Eξωτερικών επί κυβέρνησης Σημίτη καθηγητής Χρήστος Ροζάκης (που έχει διατελέσει και πρόεδρος του Διοικητικού Δικαστηρίου του Συμβουλίου της Ευρώπης) είναι ο πρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου. Και μέχρι τώρα δόθηκε έμφαση μόνο σε αυτό...
Στο συμβούλιο είναι μέλη επίσης: Ο Χάρης Παμπούκης, στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου και πρώην υπουργός στην κυβέρνησή του, η καθηγήτρια Φαίη Παζαρτζή, ο καθηγητής Διεθνούς Δικαίου Αντώνης Μπρεδήμας, ο Π. Λιάκουρας, καθηγητής επίσης με ειδίκευση στο Διεθνές Δίκαιο, η καθηγήτρια Παρούλα Περράκη και ο αδελφός του κυβερνητικού εκπροσώπου, Αντώνης Τζανακόπουλος, αναπληρωτής καθηγητής σε θέματα Διεθνών Συμβάσεων.


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όπως ενημερώνεται το Press-gr, παρουσιάζει η περίπτωση της καθηγήτριας Φαίης Παζαρτζή. Ο λόγος; Είναι κουμπάρα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου ο οποίος -εν μέσω αντιδράσεων και συλλαλητηρίων για το "ξεπούλημα της Μακεδονίας"- είτε σιωπά, είτε εμφανίζεται δήθεν ότι παίρνει αποστάσεις από τη συμφωνία εφόσον δεν λύνει το αλυτρωτικό σκέλος του προβλήματος...

Η Φωτεινή (Φαίη) Παζαρτζή, καθηγήτρια Διεθνούς Δικαίου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι σύζυγος του Σπύρου Φλογαΐτη του πιο στενού φίλου -από τα νεανικά τους χρόνια- του Πρ. Παυλόπουλου. Ο κ. Φλογαΐτης έχει παντρέψει τον κ. Παυλόπουλο με τη σύζυγό του Σίσσυ και όπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει: «Ο Προκόπης και η Σίσσυ ερωτεύθηκαν από την πρώτη στιγμή κι έγιναν αχώριστοι. Μεγάλη αγάπη. Η Σίσσυ ήταν αριστούχος. Μπήκε 14η στη Νομική, σε πολύ καλύτερη σειρά από τη δική μας. Είναι ένα από τα καλύτερα νομικά μυαλά που έχω γνωρίσει. Ομως είναι γυναίκα παλαιάς κοπής. Ηταν και είναι η σκιά του Προκόπη».

Λόγω της σχέσης και της κουμπαριάς τους το καλοκαίρι του 2007, ενόψει των επικείμενων εκλογών, ανέλαβε υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης στη θέση του κ. Παυλόπουλου. Τον Σεπτέμβριο του 2009 διορίστηκε για δεύτερη φορά υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών με αφορμή τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου. Στις 28 Αυγούστου 2015, επί ΣΥΡΙΖΑ, κατά τον διορισμό της Υπηρεσιακής Κυβέρνησης Βασιλικής Θάνου Χριστοφίλου από τον (Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας πια) Προκόπη Παυλόπουλο, ανέλαβε Αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις μέχρι τη διενέργεια εκλογών στις 20 Σεπτεμβρίου 2015.


Ο κ. Φλογαΐτης είχε επίσης, τουλάχιστον κατά το παρελθόν, κοινό δικηγορικό γραφείο με τον Χάρη Παμπούκη που επίσης διορίστηκε στο Επιστημονικό Συμβούλιο του Υπ. Εξωτερικών. Από κοινού ίδρυσαν δικηγορικό γραφείο, από το οποίο προέρχεται και η καθηγήτρια Διοικητικού Δικαίου στη Νομική Σχολή Αθηνών Γλυκερία Σιούτη που διετέλεσε προσωπάρχης του Μεγάρου Μαξίμου επί Γιώργου Παπανδρέου.

Το ζεύγος Φλογαΐτη έχει και άλλη μια σχέση με το υπ. Εξωτερικών λόγω της ΜΚΟ με την ονομασία «Ευρωπαϊκός Οργανισμός Δημοσίου Δικαίου» που είχε ιδρύσει ο κ. Φλογαΐτης και για την οποία πολλά έχουν γραφτεί και καταγγελθεί για τις επιχορηγήσεις της από το υπουργείο Εξωτερικών...


http://www.press-gr.com/2018/02/blog-post_147.html

Το διαβάσαμε από το: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ! Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ του Προκόπη Παυλόπουλου (με ΜΚΟ!) υπογράφει το ξεπούλημα της Μακεδονίας... http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/blog-post_376.html#ixzz562uKpOPZ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια