«Η Γη πρέπει να ενημερωθεί!» – Η ανατριχιαστική προειδοποίηση της γαλλιδας αστροναύτισας επανέρχεται αυτή την εβδομάδα




Η Claudie André-Deshays Haigneré ειναι η αιτια για ενα τεράστιο μυστηρίο. Το 2008, η ταλαντούχος και εξαιρετικά έξυπνη Γάλλιδα εξέδωσε μια ανατριχιαστικη προειδοποίηση για τους ανθρώπους της Γης και μετά προσπαθησε να αυτοκτονησει.



Κανένας τότε δεν γνωριζε τι σήμαινε αυτη η προειδοποίηση και από τότε που η Δρ. Haigneré έχει ανακάμψει αρνήθηκε να διευκρινίσει το θέμα περισσοτερο.

Η Δρ. Haigneré ασχολήθηκε με την έρευνα που αφορούσε το ανθρώπινο και το εξωγηινο DNA και είναι μια εξαιρετικά επιτυχημένη γυναίκα που έχει απολαύσει μια πολύτιμη και πολύπλευρη καριέρα. Είναι Ρευματολόγος και έχει Ph.D. στις νευροεπιστήμες και πιστοποιητικά στη βιολογία, την αθλητική ιατρική, την αεροπορία και τη διαστημική ιατρική.

Το 1993, ταξίδεψε για πρώτη φορά στο διάστημα και έγινε η πρώτη ευρωπαια γυναίκα που επισκέφθηκε τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό μαζί με τον σύζυγό της που είναι και αυτος αστροναύτης. Μετά τα ταξίδια της στο διάστημα, η Δρ. Haigneré εισήλθε στη πολιτική και υπηρέτησε την Γαλια ως υπουργός Έρευνας και Νέων Τεχνολογιών μεταξύ 2002 και 2004.


Ήταν επίσης υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων μεταξύ του 2004 και 2005. Παρά τις προσπάθειές της, ενώ ήταν στην εξουσία, κόπηκε ο προϋπολογισμός για την επιστημονική έρευνα της στη Γαλλία.

Απογοητευμένη, σταματησε σύντομα την πολιτική της καριέρα και πήγε να εργαστεί σε εργαστήριο βιολογίας στο διάσημο Ινστιτούτο Pasteur. Πηγές ανέφερουν ότι η δουλειά της Δρ. Haigneré στο Ινστιτούτο Pasteur ήταν μάλλον απορητη.

Κάποιοι ισχυρίστηκαν ακόμη ότι εργάστηκε για την έρευνα που αφορούσε το ανθρώπινο και εξωγηινο DNA. Μετά από αρκετά χρόνια στο Ινστιτούτο Pasteur, εγινε γνωστο ότι η Δρ. Haigneré μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από χρηση υπερβολικής δόσης υπνωτικών χαπιών. Είχε συνείδηση ​​κατά την άφιξή της, αλλά έπρεπε να ελεγχθει με βία, καθώς πολέμουσε ενάντια στους γιατρούς, φωνάξε: «Η Γη πρέπει να προειδοποιηθεί!»

Λίγο αργότερα έπεσε σε κώμα. Αμέσως μετά από αυτή την εξαιρετική σκηνή, αναφέρθηκε ότι υπήρξε μια μυστηριώδης πυρκαγιά στο εργαστηριο της, η οποία ποτέ δεν εξηγήθηκε με σαφηνεια από τους εργαζόμενους στο Ινστιτούτο Pasteur, η φωτια δημιούργησε υποψίες ότι η Δρ. Haigneré ανακαλυψε κάτι πολυ πρωτοποριακό και βαθύτατα ενοχλητικό κατά τη διάρκεια της έρευνάς της

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ


http://katohika.gr/diethni/gi-prepei-na-enimerothei-anatrixiastiki-proeidopoiisi-tis-gallidas-astronautisas-epanerxetai-auti-tin-evdomada/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια