Ποιοι απειλούν τον πλανήτη με «κάθαρση» και τι συμβαίνει την ίδια ώρα στην Ελλάδα





Του Κίμωνα Χαραλάμπους


Η Νέα Τάξη προσπαθεί να παγιώσει μία αριστερόστροφη παγκόσμια εξουσία σοβιετικού τύπου και ήδη γνωστοί εκπρόσωποί της βγαίνουν στο προσκήνιο, καλώντας σε «κάθαρση» εναντίον αυτών που δεν συμφωνούν με αυτή την εξέλιξη.



Συγκεκριμένα, ο συνεργάτης και αρθρογράφος της Huffington Post, Dan Arel, σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την φίμωση της ελεύθερης άποψης, απάντησε:

«Αχ Paul, όταν η Αριστερά ξεκινήσει την κάθαρσή της, θα είναι πολύ διαφορετικά όλα από αυτά τώρα», εννοώντας πως η «κάθαρση» θα είναι κάτι χειρότερο από την φίμωση της ελεύθερης έκφρασης των σκέψεων μας.




Όταν ρωτήθηκε πάλι από τον δημοσιογράφο τι εννοεί με τον όρο «κάθαρση» και αν η ανάρτησή του συνιστά απειλή βίας, ο Arel διέγραψε το tweet και απάντησε:

«Οι Ναζί έχουν έλλειψη φαντασίας», με άλλα λόγια δεν φαντάζεστε τι σας περιμένει, αποκαλώντας προφανώς όλους όσους δεν συμφωνούν με την πολιτική των παγκοσμιοποιητών «ναζί», όπως παλιά οι τότε αντιφρονούντες ονομάζονταν κομμουνιστές, άσχετα εν ήταν ή όχι.

Τι σημαίνει λοιπόν «κάθαρση»; Στρατόπεδα συγκέντρωσης; Συλλήψεις; Βασανιστήρια; Εκτελέσεις; Πόσο μπορεί να δουλέψει άραγε η φαντασία μας;


Στην Ελλάδα δεν πολυασχολούμαστε με όλα αυτά, καθώς η προσοχή είναι στραμμένη στην απόκτηση του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος που απλόχερα δίνεται στους «καλούς υπηκόους».

Πάνω από 3.000 άνθρωποι στην Κρήτη έκαναν αίτηση για χορήγηση επιδόματος ανεργίας σε μόλις ένα μήνα!

Πιο συγκεκριμένα, τον Ιούνιο πέρασαν το κατώφλι του ΟΑΕΔ 3.163 άτομα τα οποία βρέθηκαν ξαφνικά χωρίς δουλειά με σκοπό να πάρουν το επίδομα της ανεργίας μέχρι να βρουν κάποια εργασία.

Μάλιστα, κατά τον ίδιο μήνα οι, συνολικά, άνεργοι στην Κρήτη είναι 27.983, αριθμός που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση αν αναλογιστεί κανείς ότι βρισκόμαστε εν μέσω της τουριστικής σεζόν.

Δείτε τους σχετικούς πίνακες:





πηγηΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια