Επίδειξη μόδας για εσώρουχα στην Κίνα με 5χρονα μοντέλα (video)






Η κατάσταση όσο προχωρά τόσο γίνεται και χειρότερη.

Πεντάχρονα κοριτσάκια ντυμένα με ρούχα προκλητικά, έκαναν πασαρέλα κάτω από τα βλέμματα των “υπερήφανων” γονιών τους αλλά και εκατομμυρίων άλλων θεατών, καθώς προβλήθηκε και διατίθεται ολόκληρο το βίντεο στο διαδίκτυο…

Οι εκθέσεις μόδας κατά περιόδους παρουσιάζουν διάφορες επιδείξεις μόδας που πολλές φορές ξεφεύγουν της λογικής. Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο καθώς εμφανίστηκαν νέες φωτογραφίες μιας παράστασης που πολλοί αισθάνονται ότι έχουν ξεπεράσει κάθε γραμμή. Τα κοριτσάκια που φαίνονται να είναι μόλις 5 ετών “περπάτησαν” στο διάδρομο, σαν 25χρονα μοντέλα, σε εμπορικό κέντρο της Κίνας.
Οι συγκλονιστικές εικόνες δείχνουν ότι τα παιδιά δεν φορούσαν τίποτα παρά εσώρουχα, φτερά κοστουμιών και κεφαλές – όλα μπροστά σε ένα πολύ ευτυχισμένο πλήθος…

Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε σε εμπορικό κέντρο στην πόλη Chengdu, στην επαρχία Sichuan της νοτιοδυτικής Κίνας.
Η παρουσίαση αυτή έρχεται χρονικά λίγο μετά από τη προκλητική Kim Kardashian η οποία παρουσίασε τη “νέα γραμμή”
ρούχων ωια παιδιά όπου την έκανε χρησιμοποιώντας τα ίδια της τα παιδιά με μπικίνι και δαντέλα μόλις τον περασμένο μήνα προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

“Δεν ντύνω την 4χρονη κόρη μου με μια λεοπαρδαλέ δαντελωτή φόρμα Kim Kardashian Kids Line”, έγραψε ένας εξοργισμένος γονέας.


Το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό και δυστυχώς η παγκόσμια κατακραυγή είναι πολύ μικρότερη από αυτή που θα έπρεπε για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα.
πηγηΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια