2024…. Το HELLASFORCE ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ… Έντονες Αντιδράσεις αλλά Έτσι Έπρεπε να Γίνει… Το Είχαμε ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ





ΤΟ HELLASFORCE ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017….

ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…

Οι Παγκοσμιοποιητές πιέζουν για σημαία της ΕΕ και ομάδα της ΕΕ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024



Η ΕΕ θέλει να μειώσει την εθνική κυριαρχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΟΙ ΟΛΜΥΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ…

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΑΛΛΩΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ…

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΛΟΥΚΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ…

ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ (ΕΙΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ)

Επιχειρήματα και αντεπιχειρήματα

Υποστηρίζουν ότι οι Ολυμπιακοί είναι πανάκριβοι. Οτι «οι φορολογούμενοι θα πληρώσουν αυτή την τρέλα». Οτι πρόκειται για μια «εμπορευματοποιημένη φιέστα που μόνο τις πολυεθνικές θα ωφελήσει». Οτι πρόκειται για μια πολύ επικίνδυνη διοργάνωση, καθώς η μεγάλη προσέλευση επισκεπτών από όλον τον κόσμο θα καταστήσει το Παρίσι ακόμα πιο προνομιακό στόχο των τρομοκρατών. Οτι θα μείνουν στο τέλος οι Γάλλοι με στάδια-ερείπια και με αθλητικές εγκαταστάσεις-φαντάσματα, όπως βρέθηκαν οι Ελληνες και οι Βραζιλιάνοι μετά τους Ολυμπιακούς του 2004 και του 2016 στην Αθήνα και στο Ρίο αντιστοίχως.

Οι Παριζιάνοι και οι άλλοι

Είναι μερικά από τα επιχειρήματα των αισιόδοξων, αυτών που ικανοποιούνται στην ιδέα ότι έχουν ακόμη
μισό ποτήρι κρασιού να πιουν και δεν θρηνούν για το μισό που ήδη άδειασαν. Υπάρχουν, βέβαια, και οι Γάλλοι που δεν καταφέρονται για ιδεολογικούς λόγους κατά της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων στη σημερινή εποχή, αλλά τάσσονται κατά της ανάληψής τους από το Παρίσι επειδή οι ίδιοι, ενώ θα επιβαρυνθούν οικονομικά, δεν θα απολαύσουν σχεδόν τίποτα από τη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού παγκοσμίως.

Η κατηγορία αυτή συντάσσεται με τους αντι-ολυμπιστές για λόγους πρακτικούς, υποστηρίζοντας ότι τα 6 δισ. ευρώ, που είναι ο μέχρι στιγμής προϋπολογισμός των Αγώνων, δεν φθάνουν ούτε για… ζήτω. Αναφέρονται στα ιστορικά δεδομένα άλλων πόλεων που ανέλαβαν τη διοργάνωση (η Αθήνα ασφαλώς αποτελεί κλασικό και πρόσφατο παράδειγμα), ενώ, συνωμοσιολόγοι όντες, καταφέρονται κατά της δημάρχου του Παρισιού Αν Ινταλγκό, καταλογίζοντάς της την πρόθεση να εκμεταλλευθεί τους Αγώνες για να βελτιώσει περιβαλλοντικά την πρωτεύουσα με χρήματα των φορολογουμένων στην υπόλοιπη χώρα.

«Η απαγόρευση της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων με ντιζελοκινητήρες στο Παρίσι και άλλα μέτρα για τη βελτίωση της ποιότητας της ατμόσφαιρας, που έχει εξαγγείλει η Ινταλγκό, θα πλήξει θέσεις εργασίας σε γαλλικές αυτοκινητοβιομηχανίες με μονάδες παραγωγής σε άλλες πόλεις και εν τέλει στρέφεται κατά της εργατικής τάξης» διακηρύσσουν φωνές εκτός της γαλλικής πρωτεύουσας. Αυτοί καταφέρονται κατά της δημιουργίας νέων γραμμών του παριζιάνικου μετρό και κατά της κατασκευής άλλων έργων υποδομής στην πρωτεύουσα, το κόστος των οποίων θα επιμεριστεί στους πολίτες ολόκληρης της χώρας.

Ζητούν δημοψήφισμα

Το διάστημα που προηγήθηκε της διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου
Ποδοσφαίρου το 2016 οι «ανικανοποίητοι» μαίνονταν καθημερινά. Το Euro είχε αναχθεί σε πηγή όλων των απειλών και αιτία όλων των συμφορών που θα ανέκυπταν στη χώρα. Ολα πήγαν καλά. Η ευρωπαϊκή γιορτή του ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Γαλλία στέφθηκε με επιτυχία – αν και στους Γάλλους άφησε την πίκρα της ήττας από την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας στον τελικό της διοργάνωσης.

Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες του Euro όμως διεξήχθησαν σε αρκετές πόλεις της Γαλλίας. Οι Ολυμπιακοί είναι υπόθεση του Παρισιού. Οι αντιρρησίες της υπόλοιπης Γαλλίας έχουν επιπλέον ενστάσεις να εγείρουν. Οι πρωτευουσιάνοι γκρινιάζουν επειδή δεν ρωτήθηκαν για τη διεθνή οργάνωση που ανέλαβε η πόλη τους. Και θυμίζουν ότι οι πολίτες του Αμβούργου με ευρεία πλειοψηφία είχαν απορρίψει σε δημοψήφισμα την υποψηφιότητα της πόλης τους για τους Ολυμπιακούς του 2024. Το ίδιο είχαν πράξει και οι πολίτες του Μονάχου για τη διοργάνωση των Χειμερινών Ολυμπιακών του 2022. Οπως και οι ψηφοφόροι της Ζυρίχης, που απέρριψαν την υποψηφιότητα της πόλης τους για τη διοργάνωση των Χειμερινών Ολυμπιακών του 2026. Και καλά οι Ελβετοί, που έχουν τα δημοψηφίσματα για ψωμοτύρι. Οι Γερμανοί που τα αποφεύγουν σαν ο Διάβολος το λιβάνι;…

https://hellasforce.com/2017/08/05/2024-%CF%84%CE%BF-hellasforce-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CE%B9%CF%89%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9-%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BD/Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια