ΝΑ ΤΑ ΒΛΈΠΟΥΝ Η ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ~ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΊΠΟΤΑ, ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ… ΣΟΥΗΔΊΑ: ΣΎΡΟΣ ΠΡΌΣΦΥΓΑΣ ΒΊΑΣΕ ΤΗΝ 14ΧΡΟΝΗ ΚΌΡΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΊΚΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΈΝΗΣΕ



Στη σουηδική περιφέρεια Västmanland , μια γυναίκα ζούσε σε ένα σπίτι σε μια πόλη μαζί με τα παιδιά της. Το σπίτι της ήταν στο παρελθόν το σπίτι ενός λεγόμενου « ασυνόδευτου παιδιού πρόσφυγα ».


Σύμφωνα με τα αρχεία του Επαρχιακού Δικαστηρίου Västmanland , ο πρώην κάτοικος, συνοδευόμενος από τον αδερφό του και τρεις άλλους άνδρες ηλικίας 20 έως 25 ετών, επέστρεψε στο παλιό σπίτι του τον Νοέμβριο του 2016, για να χαιρετήσει την οικογένεια που τον είχε προστατεύσει. Έμειναν δύο νύχτες, μετά τις οποίες η μητέρα ανέφερε στην αστυνομία ότι η 14χρονη κόρη της είχε βιαστεί από έναν από αυτούς, έναν 25χρονο από τη Συρία.

Ο βιασμός έλαβε χώρα στο δωμάτιο του 14χρονου κοριτσιού. Ο άντρας την κάλεσε να πιει αλκοόλ, και ως αποτέλεσμα, το κορίτσι μέθυσε. Έχει μόνο αόριστες αναμνήσεις για το περιστατικό, αλλά θυμάται να παρακαλεί τον επιτιθέμενο να σταματήσει όταν την βίαζε.
Η μητέρα, που κοιμόταν τότε, ξύπνησε από την αδελφή της κοπέλας, που χτύπησε στην πόρτα της κρεβατοκάμαράς της, ανησυχώντας για το τι συνέβαινε. Στην αρχή, η μητέρα της αρνήθηκε να την πιστέψει, αλλά στη συνέχεια είδε ότι ένας από τους πρόσφυγες είχε γράψει γι ‘αυτό στο Facebook. Πήγε στην κρεβατοκάμαρα του κοριτσιού και άκουσε «έναν χυδαίο ήχο».
» Τότε η πόρτα ανοιξε και ο 25χρονος βγήκε έξω από το δωμάτιο, το οποίο, σύμφωνα με τη μητέρα, μύριζε» ιδρώτα και αλκοόλ.
« Μέσα ήταν η κόρη της, γυμνή, εντελώς ακίνητη . «
Όταν ο άντρας κατέβηκε στους άλλους, αφού βίασε το κορίτσι, παρότρυνε τον νεαρό που ζούσε στο σπίτι ως παιδί, να σηκωθεί και να την βιάσει ξανά, » γιατί ήταν καλό να το κάνει «, σύμφωνα με την ετυμηγορία.
Το κορίτσι ηλικίας 14 ετών χρειαστηκε να χάσει αρκετούς μήνες στο σχολείο,διότι ήταν σε πολύ κακή κατάσταση μετά τον βιασμό.
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Västmanland καταδίκασε τον 25χρονο Σύρο σε δύο χρόνια και δέκα μήνες στη φυλακή για βιασμό παιδιού. Καταδικάστηκε επίσης να καταβάλει στο κορίτσι ποσό ύψους 115.000 SEK (περίπου € 11965).
«Ο Σύριος αρνείται ότι είχε κάνει σεξ με το κορίτσι. Εξήγησε τα ίχνη DNA, με τη μορφή σπέρματος, που βρέθηκαν λέγοντας ότι «αυνανίστηκε» νωρίτερα την ημέρα. Κάθισε στον καναπέ, όταν τα κορίτσια χόρευαν με μικρά σορτς. Ισχυρίστηκε ότι είχε ακουμπίσει επάνω σε ένα ζευγάρι εσώρουχων,. Το Επαρχιακό Δικαστήριο απέρριψε πλήρως αυτή την εξήγηση. «
Ο εισαγγελέας στην υπόθεση, Frieda Gummesson, δεν ζήτησε να απελαθούν οι 25χρονοι.
» Αυτό οφείλεται στο ότι έχει εκδοθεί γνωμοδότηση από το σουηδικό συμβούλιο μετανάστευσης και βάσει αυτής της γνώμης,
η εισαγγελική αρχή ισχυρίστηκε ότι δεν μπορεί να γίνει καμία αξίωση απέλασης . Απλώς δεν μπορείτε να εκτοπισετε τους ανθρώπους σε ένα μέρος που θα τους αποβάλει, εάν απελαθούν εκεί. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, δεν θα τα εκτοπίσουμε. «
Το Σουηδικό Συμβούλιο Μετανάστευσης, κατά την άποψή του, αναφέρει ότι ο 25χρονος άνδρας ήρθε στη Σουηδία από τη Συρία κατά τη διάρκεια της κρίσης των προσφύγων το φθινόπωρο του 2015. Έχει λάβει άδεια προσωρινής διαμονής που ισχύει μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2019. Έχει δηλώσει ότι έχει μια γυναίκα και κόρη στο Ιράκ.
https://elatora.wordpress.com/2017/08/07/%ce%bd%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%ce%b2%ce%bb%ce%ad%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b7-%ce%b7%ce%bb%ce%b9%ce%b8%ce%b9%ce%bf%ce%b9-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%83-%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%bf%ce%be%ce%b5/
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια