Απίστευτο! Εφοριακός λύνει σταυρόλεξο ενώ ο κόσμος περιμένει στην ουρά





Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η φωτογραφία που δημοσίευσε το κρητικό site neakriti.gr και εμφανίζει έναν εφοριακό να…

λύνει σταυρόλεξο, τη στιγμή που στην ουρά της εφορίας περιμένουν τουλάχιστον 20 άτομα.

Η φωτογραφία, όπως και η σχετική είδηση, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και όπως είναι επόμενο τα σχόλια δεν είναι ιδιαιτέρως θετικά.

Διαβάστε το δημοσίευμα της ιστοσελίδας neakriti.gr:

Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από το Μητρώο Εφορίας Ηρακλείου πριν από λίγες ημέρες, στις 10 το πρωί. Έξω από το γραφείο περιμένει μια ουρά 20 ατόμων να εξυπηρετηθούν. Στα γραφεία βρίσκονται τρεις υπάλληλοι.



Οι δύο κυρίες, όπως μας λέει ο αναγνώστης που έστειλε τη φωτογραφία, εξυπηρετούν κόσμο. Ο τρίτος υπάλληλος της παρέας… λύνει σταυρόλεξο. Δηλαδή εκείνη τη στιγμή εργάζονταν δύο στους τρεις υπαλλήλους.

Τον τρίτο βέβαια που έλυνε σταυρόλεξο και «άγιος ο Θεός», δεν τον διέκοψε κανείς. Τον άφησαν να λύσει το σταυρόλεξο με την ησυχία του, απαθανατίζοντας απλά τη στιγμή… για να βγάλει ο καθένας από εμάς τα συμπεράσματά του.

Πηγή: neakriti.gr

http://hellas-now.com/%CE%B1%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BB%CF%8D%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%81%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BE/Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια