ΠΟΛΙΤΙΚΗ Β Ο Μ Β Α ! ΣΧΕΔΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ !! Και η …. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ που θα Βάλει ΦΩΤΙΑ… !!!




Με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν την ΝΔ στο 24% και τον Σύριζα στο 22%. Μιλάμε πλέον για ντέρμπι…


«ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017»

Συνέβη κι αυτό!

Η κυβέρνηση Τσίπρα βγήκε στις αγορές κόντρα σε εγχώριους Θεούς και δαίμονες κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την πολυετή εδραιωσή της στην εξουσία. Την ίδια ώρα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επικρατεί μούδιασμα και αμηχανία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού υπερασπίστηκε 3 τόνους ηρωίνης που κουβαλούσε στ΄αμπάρια του το Noor One τώρα ανακάλυψε νέο παδίο δόξης λαμπρό την Δικαιοσύνη.



Η ΝΔ έχει πλέον πρόβλημα ταυτότητας και η δημοσκοπική της κατάρρευση δείχνει μονόδρομος. Η απογοήτευση κυριαρχεί στις τάξεις των ψηφοφόρων της και ο φέρελπις φιλελεύθερος ηγέτης Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει “παλαιός” και διαπλεκόμενος.

Παράλληλα βαριά ονόματα της εγχώριας πολιτικής σκηνής είναι εξαφανισμένα: Γιώργος Παπανδρέου, Βαγγέλης Βενιζέλος, Κώστας Σημίτης, Αντώνης Σαμαράς, βρίσκονται στα αζήττητα. Δεν συγκινούν τις μάζες, δεν έχουν ουδεμία τύχη πανηγυρικής επιστροφής.

Με μια εξαίρεση: Toν Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα έμεινε έξω από την φθορά των μνημονίων και αποτελεί πλέον την μοναδική χρυσή εφεδρεία της κεντροδεξιάς. Φιλοευρωπαίος, ευγενής, γεννημένος διπλωμάτης, ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης πέταξε πάνω από την φθορά του χρόνου και είναι έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή στην πατρίδα καθώς η επιρροή του Κυριάκου ξεθωριάζει και η κεντροδεξιά έχει ανάγκη από έναν peacemaker.


https://hellasforce.com/2017/07/25/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B2-%CE%BF-%CE%BC-%CE%B2-%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7/Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. pufω/c nothing is wrong to beep all eye t
    ειμαι αμεα θατο εστελνα στους ελληνες της Ομογενειας αυτοι την πονανε την
    Ελλαδα Σε καμια περιπτωση δεν θα καβυριζα την μητερα του πετρελη οτι κανεις πιπες για να μου εξασφαλισει ηρωινη, και αισχρολογηματα αισχιστου ειδους
    μην το δει και καμια μητερα
    ετσι γραφανε στο ksipnistere.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΡΧΕΙ, Η ΑΓΑΠΗ ΥΠΑΡΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από πόσους μαλάκες αυτά τα ποσοστά; Δεν πάτε στον διάολο εσείς και δημοσκοπήσεις σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή