ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.!!!!.Καταδίκη για τους τρεις Αστυνομικούς από καταγγελία Ρομά, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του ρατσιστικού.








Καταδίκη για τους τρεις Αστυνομικούς από καταγγελία Ρομά, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του ρατσιστικού.

 



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Με την επιβαρυντική διάταξη του ρατσιστικού και την κατηγορία για βασανισμό επέβαλε ποινές το Δικαστήριο στους Αστυνομικούς οι οποίοι καταγγέλλονται από ποινικό Ρομά.


Σύμφωνα με πηγές του nantiareport.gr κατα την ανακήρυξη της απόφασης η Έδρα επέβαλε με τριετή αναστολή στο Διευθυντή και στον οδηγο Αστυνομικο ποινή 4ετών και 5μηνών για βασανισμό με την επιβαρυντική διάταξη του ρατσιστικού (81/Α) ενώ 18μηνες με 3ετή αναστολή χωρίς όρους επέβαλε στον Αξιωματικό Υπηρεσίας για παράνομη κατακράτηση (με την επιβαρυντική διάταξη του ρατσιστικού).

Για τον Διευθυντή και τον οδηγο Αστυνομικό επισης στην απόφαση περιλαμβάνεται η προϋπόθεση να βρίσκονται υπό επιμέλεια και επιτηρητή κοινωνικής αρωγής και να τηρούν απόσταση (πλέον των 20 μέτρων), από το Ρομά.


Νωρίτερα ο Εισαγγελέας στην αγόρευσή του, πρότεινε την ενοχή των τεσσάρων Αστυνομικών – του Διευθυντή, του οδηγού Αστυνομικού και του Ειδικού Φρουρού- συνοδηγό του περιπολικού- καθώς και για τον Αξιωματικό Υπηρεσίας, οι οποίοι κατηγορούνται με την καταγγελια του ποινικού Ρομά για βασανισμό, και την απαλλαγή των υπολοίπων Αστυνομικών.

Στους Αστυνομικούς επιβλήθηκε επίσης η παρουσία μια φορά το μήνα σε συνεδρία μέχρι την ολοκλήρωση της έκτισης της ποινής τους.

http://elas-lyste.blogspot.gr/2017/06/blog-post_13.html?m=1
http://www.fifonews.gr/post/4209-gia-ayto-den-toys-peirazei-kaneis!!!!katadiki-gia-toys-treis-astynomikoys-apo-kataggelia-roma-me-tis-epibaryntikes-diata

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια