ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Οι ΑΡΧΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ επιμένουν… Οι ΛΑΘΡΟ που «τυχόν εξαφανίζονται» θα «εμφανισθούν» για να ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ



ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ; Οι «μετανάστες» …Ε Ξ Α Φ Α Ν Ι Ζ Ο Ν Τ Α Ι (!) παραδέχθηκε ο Μουζάλας… (Ναί, αλλά ξέρει άρα γε, π ό τ ε θα τους επανεμφανίσουν;;;)

ΚΙ ΑΛΛΑ ‘HOT SPOTS’;;;
» Ά λ λ ο υ » τύπου;;;
ΚΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ;;;






(ΝΕΕΣ …»ΠΑΤΕΝΤΕΣ»;;; ΝΕΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ; ΝΕΟΙ ΤΡΟΠΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ …»Κ Α Τ Σ Ι Κ Ω Θ Ο Υ Ν» περισσότερο;)
Την αναγκαιότητα της δημιουργίας ‘προαναχωρησιακών κέντρων’ (;) στα νησιά, υπογράμμισε ο υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, απαντώντας σε επίκαιρη επερώτηση των βουλευτών της Ενώσεως Κεντρώων για την (έκρυθμη) κατάσταση στα νησιά…


ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ! ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΩΤΕΡΩ: ΚΑΜΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ!ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ
ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ!
[«ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]



Μάλιστα, ο κ. Μουζάλας παρατήρησε ότι «χρειάζεται η κράτηση (!) για να λειτουργήσει το άσυλο», καθώς όπως είπε πολλοί μετανάστες …ε ξ α φ α ν ί ζ ο ν τ α ι (;;;) όταν βγαίνουν οι απορριπτικές αποφάσεις για τις αιτήσεις ασύλου τους.



Ακόμη, επισήμανε τα «προβλήματα»(…) στην δημιουργία των προαναχωρησιακών κέντρων, καθώς δεν δίνονται χώροι, προανήγγειλε όμως, ότι θα είναι έτοιμα (!) προαναχωρησιακά κέντρα σε …10 ημέρες στην Λέσβο, σε 20 ημέρες (!) στην Σάμο και σε έναν μήνα στην Κώ !!!

(ΑΡΧΙΚΩΣ, ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ – και που τα βρίσκετε; – ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ‘ΝΕΑ’ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ;

ΜΕΤΑ!

ΜΑ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ …ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ «ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ» ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ; ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ & ΤΥΠΟΥ ΕΥΡΥΤΑΤΕΣ ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ;

ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΚΥΡΙΟΙ;

ΜΕ ΤΙ ‘ΧΕΡΙΑ’ ΚΥΡΙΟΙ;

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ – ΒΕΒΑΙΩΣ, ΠΟΙΟΣ «ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΒΑΡΚΑΡΗ» ;;;;

Ε;)

Ο Γιάννης Μουζάλας υπογράμμισε, ότι η κυβέρνηση «κατάφερε» 12.000 μετεγκαταστάσεις προσφύγων σε άλλες χώρες της Ευρώπης, ενώ έχει καταρτιστεί πλάνο για 2.000 μετεγκαταστάσεις τον μήνα.

Επίσης 4.800 άτομα, έχουν αναχωρήσει για την Ευρώπη μέσω του προγράμματος επανενώσεως οικογενειών κι οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες ασύλου αυξήθηκαν από τα 200 άτομα στα 700 άτομα. (ΦΡΕΣΚΟΤΑΤΟΙ ‘τσιριζέϊκοι’ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ «δικών τους παιδιών»…)



Επανέλαβε την σημασία της συμφωνία Ε.Ε-Τουρκίας, παρά τα προβλήματά της, καθώς οι προσφυγικές ροές ήταν 7.000-8.000 άτομα κάθε ημέρα, για να πέσουν στα 2.500 άτομα μετά το κλείσιμο των συνόρων.
Μετά την συμφωνία, οι προσφυγικές ροές έπεσαν στα 60 άτομα την ημέρα για να ανέβουν στα 100-110 άτομα την ημέρα, μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία.



Επίσης, σημείωσε ακόμα ότι «δεν έφερε η κ. Χριστοδουλοπούλου τους πρόσφυγες, η Μοσούλη έπεσε στους τζιχαντιστές» και ζήτησε από τα κόμματα της αντιπολιτεύσεως να μην δημιουργούν …φόβο!



[ΠΑΝΤΩΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ «ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΜΕ» ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ‘ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ’, Ή ΛΟΓΙΚΗ, ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ε Π Ι Μ Ε Ν Ο Υ Ν , ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ oι λαθρομετανάστες ΠΟΥ «ΤΥΧΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ», «ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ» ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ, ΟΤΑΝ «ΚΡΙΘΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ» Η ΩΡΑ, απο σκοτεινά κέντρα, ΘΑ «ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ» ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙΚΩΣ, ΒΑΣΕΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ!

ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΞΑΝΑ & ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ…

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΟΥΖΑΛΑ… ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟΥ, ΤΑΧΑ «ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ» ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ…]

https://hellasforce.com/2017/02/27/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CF%83-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%83-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD/Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια