ΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ – ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

 



ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΕΝΑΝΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ CIA ;

Greek Spirit
21-1-2017

Όλοι πλέον έχουμε πεισθεί ότι Τραμπ και Πούτιν έχουν συνάψει συμμαχία η οποία θα αφορά στα κύρια μέρη των διμερών τους σχέσεων, κάτι που δεν αποκλείει ότι στα επιμέρους θα συνεχιστεί με χαμηλό ρυθμό η προπαρασκευή και οργάνωση για τον Γ΄ΠΠ.Αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Η περίοδος που θα διανύσουμε το αμέσως προσεχώς διάστημα θα είναι μια σχετική ηρεμία πριν την τρικυμία, μια περίοδος που θα αναπτερωθεί η ελπίδα αλλά δυστυχώς μόνο σε επίπεδο ρητορικής για την πλειοψηφία του πλανήτη και όχι σε πραγματικό επίπεδο.Ακόμα και για τους ιδίους τους Αμερικάνους και ενώ οι προθέσεις του Τραμπ είναι σίγουρα αγαθές , κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα.Η παγκοσμιοποίηση δεν είναι κάτι κακό, στην τελική αυτό πρεσβεύουν οι θρησκείες και οι ανθρωπιστικές επιστημες, δηλαδή την ένωση της κοινής συνειδητότητας, ένωση που πρέπει πρώτα να υλοποιηθεί σε υλικό επίπεδο.

Η παγκοσμιοποίηση επετεύχθη πρωτα απο τον Μ.Αλέξανδρο και η κληρονομιά αυτής διέδωσε το ελληνικό πνεύμα, επιστημονική γνώση και γλώσσα σε όλο τον τότε πολιτισμένο κόσμο ( εκτός Κίνας) και μάλιστα βοήθησε στην μεταγενέστερη διάδοση του Χριστιανισμού εφόσον διέθεσε την κοινή πολιτιστική και γλωσσική πλατφόρμα,έστω και στα πλαίσια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

Η παγκοσμιοποίηση ωστόσο που πρεσβεύουν οι σύγχρονοι επικυριάρχοι δεν έχει σχέση με την εκπλήρωση της ενότητας του ανθρώπινου γένους με όρου πνευματικούς και ανθρωπιστικούς. Η παγκοσμιοποίηση των σατανιστών σύγχρονων επικυρίαρχων έχει ως στόχο την καταστροφή της ανθρώπινης υπόστασης και την επικράτηση της παρά φύσιν τάξης πραγμάτων.

Ο Τραμπ λοιπόν μπορεί να μην καταφέρει τελικά να αναταξει την οικονομία των ΗΠΑ αλλά είναι σίγουρο ότι θα συνάψει και θα μεγεθύνει την συμμαχία του με την Ρωσία, συμμαχία στην οποία δεν υπάρχει θέση για την Γερμανία, τουλάχιστον εάν αυτή δεν αποποιηθεί του οράματος της για το Δ΄Ράιχ.

Μπορεί το ΔΝΤ με τον Τόμσεν να έχουν συμμαχήσει με τον Σόιμπλε για να εκβιάζουν την Ελλάδα απο κοινού, ωστόσο και δυο δρουν χωρίς την έγκριση του Τραμπ.

Από την άλλη, ΟΤραμπ δεν δίνει δεκάρα για ην Ελλάδα ή καλύτερα δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει με μας. Οι μεταβλητές του προβλήματος είναι πολλές και έχουν σχέση με την ενεργειακή αυτάρκεια της Ευρώπης.
Μέχρι σήμερα, προ Τραμπ εποχή δηλαδή, η Ευρώπη θεωρούνταν το προπύργιο της Δύσης απέναντι στην Ρωσία.Μέχρι το 1990 οι ΗΠΑ διατηρούσαν 250,000 συμβατικό στρατό στην δυτική Γερμανία.Με την πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού οι δυνάμεις αυτές αποσύρθηκαν αλλά η Δύση πάντοτε προσπαθούσε έστω με στρατηγικά όπλα να περιορίσει την Ρωσία.Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ότι η Ευρώπη εξαρτώταν ανέκαθεν ενεργειακά από την Ρωσία και έτσι δεν μπορούσε να γίνει λόγος για πόλεμο με την Ρωσία πέρα από μερικές ημέρες, όσο δηλαδή θα διαρκούσαν και τα αποθέματα πετρελαίου της Ευρώπης.

Η προμήθεια πετρελαίου και αερίου από την Μ.Ανατολή δεν αποτέλεσε ποτέ ικανή εναλλακτική λόγω απόστασης.Από το2009 η Γερμανία προσπάθησε να φτιάξει ένα αγωγό από το Κα΄ταρ προ την Ευρώπη ο οποίος θα πέρναγε από την Συρία η οποία αρνήθηκε και έτσι έγινε ο πόλεμος.Μετά οι Γερμανοί σκέφτηκαν τον ΤΑΡ που θα έφερνε αέριο από το Αζερμπαϊτζάν μέσω Γεωργίας -Τουρκίας και Ελλάδας αλλά κι αυτό το πρότζεκτ παρ όλες τις φανφάρες δεν πάει καλά.Άλλη σοβαρή παράμετρος είναι ότι η Σαουδική Αραβία στεγνω΄νει από πετρέλαιο.
Όλα αυτά δημιουργούσαν άγχος στις ΗΠΑ εφόσον ήθελαν την Ευρώπη ανεξάρτητη ενεργειακά ως εν δυνάμει στρατιωτικό γόητρο απέναντι στην Ρωσία.

Ο Τραμπ ανέλαβε μια οικονομία ρημαγμένη.Τόσο η αμερικάνικη όσο και η ευρωπαϊκή οικονομία είναι αποκαΐδια.Έτσι ο Τραμπ θα ασχοληθεί αποκλειστικά με τα δικά του και θα διακόψει κάθε χρηματοδότηση προς την Ευρώπη ως προς την άμυνα και το ΝΑΤΟ.Αρα η Ευρώπη από προπύργιο εναντίον της Ρωσίας θα μείνει μόνη της και απροστάτευτη από τον δήθεν ρωσικό κίνδυνο.Μην κοιτάτε μόνο την Ελλάδα που θέλει να νομίζει ότι η Ρωσία είναι φίλη χώρα, οι Γερμανοί -Πολωνοί-Βαλτικές χώρες ακούνε Ρωσία και βγάζουν αναφυλαξία από τον φόβο.Ξέρουν αυτοί γιατί……

Ο Τραμπ θα αφήσει την Ρωσία να ΄΄αλωνίζει» στην ανατολική Ευρώπη και να στριμώχνει ξεδιάντροπα την δυτική. Παράλληλα θα πουλάει και κανένα όπλο στους απέλπισμένους Ευρωπαίους.Το ίδιο θα κάνει κι ο Πουτιν..

Σε αυτό το τοπίο η προσπάθεια ενεργειακής απεξάρτησης από την Ρωσία πάει περίπατο. Η Ευρωπη θα συνεχίσει να αγοράζει ρωσικό αέριο και ίσως μάλιστα να υλοποιηθεί και ο SOUTH STREAM -TURKISH STREAM.Η Ελλάδα θα χάσει από όλα αυτά.

Η Ελλάδα και η Κύπρος διαθέτουν τα μόνα κοιτάσματα στον κόσμο που μπορούν να υποκταστήσουν τα ρωσικά, μιλάμε για την Ευρώπη, τόσο λόγο εγγύτητας όσο και ποσότητας.Αλλά οι επικρατούσες τιμές αερίου και πετρελαίου δεν επιτρέπουν τη εξόρυξη των υποθαλάσσιων ελληνικών κοιτασμάτων επειδή αυτά είναι κοστοβόρα στην εξόρυξη τους και το κόστος αυτό δεν καλύπτεται από τις τωρινές τιμές.

Στην ενεργειακή και οικονομική χρεοκοπία της Ευρώπης ο Τραμπ θα δώσει την πιο άμεση και φθηνή λύση, την συνέχιση της εξάρτηση της απο το ρωσικό αέριο.’Ετσι και τον Πούτιν θα κρατήσει ευχαριστημένο. Απώτερος στόχος του Τραμπ είναι η τιθάσευση της Κίνας και θέλει τον Πουτιν δίπλα του.Ποιος νοιάζεται για την Ευρώπη…Η Ευρώπη στην διεθνή κατάταξη είναι πλέον μια δευτερεούσα δύναμη στην βιομηχανική παραγωγή, στην έρευνα και καινοτομία, στην τεχνολογία και συρικνώνεται αλλά και αλλοιώνεται πληθυσμιακά.
Ουτε αξιόμαχο στρατό διαθέτει, ένα κουφάρι πλέον είναι η Ευρώπη με μαλθακούς πολίτες που ελπίζουν σε αναβίωση του κράτους πρόνοιας βασιζόμενοι στην δήθεν ένταξη των ΄΄παράτυπων΄΄ μεταναστών.

Η Γερμανία δεν είναι πλέον απαραίτητη στις ΗΠΑ. .Ο παλιός συμμαχικό άξονας Τουρκίας -Γερμανίας -Κατάρ δεν είναι πλέον απαραίτητος στον Τραμπ.Ο Άξονας αυτός απο κοινού με την CIA δημιούργησαν το Ισλαμικό Κράτος και γενικά ξεκίνησαν τον πόλεμο στην Συρία, κάθε μέλος για τους δικούς του λόγους. Ο Τραμπ είναι πλέον σε ανοιχτή σύγκρουσή με το παρακράτος της CIA και την Γερμανία.

Διαβάστε παρακάτω ένα άρθρο το οποίο έχω αναδημοσιεύσει πολλες φορές, αλλά κάθε φορά γίνεται όλο και πιο επίκαιρο.Στο άρθρο αυτό αναλύω την αντίδραση της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα.Όταν το έγραψα πριν ακριβώς από ένα χρόνο έβλεπα το τι θα γίνει αλλά μου είχε διαφύγει το μεγαλύτερο μέρος του ΄΄γιατί΄΄ Τότε έλεγα ότι ως κύρια αιτία της καταστροφής της Ελλάδας από την Γερμανία θα ήταν η συγκάλυψη της χρεοκοπίας των ελληνικών τραπεζών.Σήμερα προσθέτω ότι η Γερμανία θα καταστρέψει την Ελλάδα με κούρεμα καταθέσεων, έξοδο από την Ε.Ε. και εισβολή της Τουρκίας ως αντίποινα για την στάση του Τραμπ, ως ένα επεισόδιο μεταξύ πολέμου που έχει αρχίσει ο Τραμπ με την CIA και τον Σόιμπλε. Η Ελλάδα θα γίνει το πεδίο αντιπαράθεσης ΗΠΑ-Γερμανίας Διαβάστε παρακάτω πως. Εκεί που γράφω ότι <<Εάν η Τουρκία με την εισβολή της αναγκάσει την Ελλάδα να συνδιαλαγεί με Γερμανία-ΗΠΑ- Τουρκία προκειμένου να ορισθεί ο τρόπος διαμελισμού της τότε οι ΗΠΑ θα ανακτήσουν το έδαφος που έχασαν στον έλεγχο της χώρας από την Γερμανία και μάλιστα με τρόπο που να τις εμφανίζει ως σωτήρα.Οι ΗΠΑ θα αναβαθμίσουν τον ρόλο τους στην περιοχή και θα ανταμείψουν τους Τούρκους με την ανάμειξη τους στην Συρία.>> μην βιαθείτε να πείτε ότι την μια λεω για πόλεμο ΗΠΑ-Γερμανίας και την άλλη για μοιράσμα των λάφυρων, όταν πρόκειται για κανιβαλισμό και αρπαγή όλοι συνενοούνται.Προσοχή δώστε κι εκεί που λέω <<Από τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους οι τράπεζες θα αφεθούν στην τύχη τους>> Είναι ανατριχιαστικό ότι ενω αναφέρομαι στο 2016 η πρόταση αυτή γίνεται και πάλι επικαιρη για το 2017 και για τον ίδιο μήνα.

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ- ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΝΓΚΕΝ-ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ-ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. – ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ

Greek Spirit

22-1-2016
To κούρεμα καταθέσεων αποτελεί όλο και πιο δελεαστικό φινάλε πριν την τουρκική εισβολή στην Ελλάδα.

Οι »ελληνικές» »τράπεζες» εχουν χρεοκοπήσει.Το ίδιο βέβαια και το »κρατος» Δεν έχουν σάλιο στο ενεργητικό τους.Τα λεφτά για την πληρωμή των δημόσιων υπαλλήλων και των αναγκών του δημόσιου τομέα έρχονται κρυφά με αεροπλάνα από την Γερμανία κατά παράβαση των υποσχέσεων που δίνει φανερά η ΕΚΤ περί μη τυπώματος νέου χρήματος και διατήρηση της σκληρότητας του Ευρώ.
Όμως η κομπίνα δεν μπορεί να συνεχισθεί για πολύ. Οι »ελληνικές» τράπεζες αποτελούν βόμβα που θα σκάσει σύντομα όχι μόνο στα μούτρα της »κυβέρνησης» αλλά και των Γερμανών οι οποίοι θα πρέπει να αγοράσουν και να φορτωθούν τα χλεμπονιάρικα χαρτοφυλάκια και επισφάλειες των »ελληνικών» τραπεζών.Δεν γίνεται αλλιώς, όταν μια τράπεζα βαράει φαλιμέντο πρέπει τόσο οι καταθέσεις (εδώ γελάμε) όσο και τα δάνεια που της χρωστάνε να μεταβιβασθούν σε άλλη .Δεν γίνεται ούτε ο καταθέτης να χάνει τις καταθέσεις αλλά ούτε οφειλέτης να βρίσκεται με σβησμένο χρέος .

Η μόνη λύση για τους Γερμανούς αλλά και τις ΗΠΑ ν αποφευχθεί το σπάσιμο της τραπεζικής φούσκας στην Ελλάδα που θα συμπαρασύρει το ευρώ και τα διεθνή χρηματιστήρια είναι να αμολύσουν την Τουρκία η οποία θα εισβάλει σε μια πλήρης κλίμακας στρατιωτικής εισβολής σε Έβρο και νησιά και έτσι να μπορέσουν οι Γερμανοί να επικαλεσθούν τον πόλεμο για την κατάρρευση των »ελληνικών » τραπεζών.

Πρέπει πρώτα όμως να προηγηθεί η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη , έξοδος η οποία δεν θα αποτελεί έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση .Ωστόσο ο θόρυβος από το grexit σε δεδομένη στιγμή εάν αξιοποιηθεί επικοινωνιακά από τους Γερμανούς θα μπορέσει να αποπροσανατολίσει την διεθνή κοινή γνώμη η οποία θα βλέπει την ηγεσία της να αποπέμπει την Ελλάδα από την ζώνη του ευρώ με το ερώτημα της περαιτέρω αποπομπής της ακόμα και από την Ε.Ε. Η Ελλάδα μέσα στο πυροτέχνημα του grexit και με το ερώτημα της ολοκληρωτικής αποπομπής της από την Ε.Ε. θα δείχνει ήδη διωγμένη και έτσι μια τουρκική εισβολή δεν θα γίνονταν εναντίον μια χώρας μέλους της Ε.Ε αλλά εναντίον ενός κράτους παρία -rogue state.

Η Τουρκία θα κερδίσει την αυτόματη λύση του κυπριακού εφόσον με κατειλημμένη Ελλάδα η Κύπρος θα μείνει απομονωμένη. Η λύση του κυπριακού θα επιτρέψει την διέλευση του υποθαλάσσιου αγωγού αερίου Ισραήλ -Τουρκίας απόν τα κυπριακά χωρικά ύδατα κάτι που θα αποσβέσει τις ζημιές που υπέστη η Τουρκία από την παύση του λαθρεμπορίου καυσίμων από το Ισλαμικό Κράτος. Η Τουρκία μέχρι να χτυπήσει ο Πούτιν τα κομβόι λαθραίου πετραλαίου έπαιρνε και 600.000 βαρέλια πετρελαίου τον χρόνο από το Ισλαμικό κράτος σε χαμηλές τιμές. Η δράση των Ρώσων έχει ακυρώσει αυτή την κομπίνα του Ερντογάν ο οποίος δεν μπορεί να βρει ισάξια ενεργειακή εναλλακτική πέρα από το Ισραήλ.

Οι ΗΠΑ θα κερδίσουν τον έλεγχο της Ελλάδας από τους Γερμανούς Η Τουρκία παρακαλάει τις ΗΠΑ να αναμειχθούν στην Συρία εναντίον των Ρώσων και Κούρδων αλλά οι ΗΠΑ είναι απρόθυμες.
Εάν η Τουρκία με την εισβολή της αναγκάσει την Ελλάδα να συνδιαλαγεί με Γερμανία-ΗΠΑ- Τουρκία προκειμένου να ορισθεί ο τρόπος διαμελισμού της τότε οι ΗΠΑ θα ανακτήσουν το έδαφος που έχασαν στον έλεγχο της χώρας από την Γερμανία και μάλιστα με τρόπο που να τις εμφανίζει ως σωτήρα.Οι ΗΠΑ θα αναβαθμίσουν τον ρόλο τους στην περιοχή και θα ανταμείψουν τους Τούρκους με την ανάμειξη τους στην Συρία.

Από τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους οι τράπεζες θα αφεθούν στην τύχη τους. Η οικονομική καταστροφή θα αφορά άμεσα την καθημερινότητα μας εφόσον το κλείσιμο τον τραπεζών θα σημάνει και το τέλος της οικονομικής δραστηριότητας τόσο στον ιδιωτικό τομέα όσο και στον δημόσιο.Εισαγωγές τροφίμων και καυσίμων θα καταστούν αδύνατες.Μεταφορές αγαθών το ίδιο. Καταστήματα λιανικής κλειστά λόγω έλλειψης αγαθών αλλά και χρημάτων των πελατών.

Έχουμε εστιάσει τα τελευταία χρόνια στην πιθανότητα της εξέγερσης των ΄΄παράτυπων» μεταναστών , άποψη που ενισχύεται από εγκλήματα που έχουν διαπράξει όπως η εν ψυχρώ εκτέλεση του Έλληνα στο κέντρο της Αθήνας πριν από τρία χρόνια καθώς ετοίμαζε το αυτοκίνητο του για να μεταφέρει την ετοιμόγεννη σύζυγο του στο μαιευτήριο. Το θύμα κρατούσε μια κάμερα και δύο Αφγανοί τον σκότωσαν για να την κλέψουν.

Ωστόσο υπάρχουν και άλλες κοινωνικές ομάδες στην Ελλάδα όπως οι Ρομά οι οποίοι πάντα ζούσαν στο περιθώριο τόσο κοινωνικό όσο και οικονομικό.Όταν το περιθώριο αυτό λόγω οικονομικής κρίσης στενεύει και οι Ρομά ασφυκτιούν με την σειρά τους τότε κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι δεν θα ενδώσουν σε οργανωμένα παρακρατικά κέντρα για το ξέσπασμα αναταραχών. Οι εν λόγω κοινωνική ομάδα μπορεί και κινείται πολύ πιο εύκολα στην χώρα εφόσον είναι και αυτοί Έλληνες πολίτες.Η έξαρση της εγκληματικότητας στους μεγάλους οικισμούς-γκέτο των Ρομά στην Αθήνα αποτελεί δείγμα απο το μέλλον.
Με άλλα λόγια οι άνθρωποι που ζουν στην σκιά της κοινωνίας μας και της οικονομικής δραστηριότητας μας, οι άνθρωποι που ζουν από τα απομεινάρια μας θα επαναστατήσουν πρώτοι όταν ακόμα και αυτά τα απομεινάρια θα γίνουν σπάνια λόγω της κρίσης .

Η αστική τάξη λόγω καταβολών και μορφωσης σε μια οικονομική καταστροφή που θα ακολουθησει μετά το οριστικό κλείσιμο των τραπεζών δύσκολα ή έστω καθυστερημένα θα καταφύγει στην βία για την επιβίωση της, ατομικά ή συλλογικά. Το κοινωνικό περιθώριο θα προηγηθεί της δράσης των αρχών οι οποίες θα κληθούν να ξεπεράσουν τον μετεωρισμό του διασταγμού ανάγκης για έκτακτα μέτρα προστασίας του πληθυσμού με σκληρή καταστολή και άσκηση ισοδύναμης βίας, μπροστά σε μια κατάσταση καθ όλα πρωτόγνωρη και αδυσώπητη.

Οι ταραχές γρήγορα θα προσελκύσουν και τους παράτυπους μετανάστες, τους άνεργους και όσους έχουν καταστεί απόκληροι λόγω κρίσης, όλοι χωρίς συγκεκριμένα πολιτικά αιτήματα, με μόνο κίνητρο το πλιάτσικο.Αυτά έχουν ξαναγίνει στην Αργεντινή και αλλού, έτσι λειτουργεί ο απόκληρος όχλος των αναξιοπαθούντων αθλίων.Έτσι μας θέλει ο Σόιμπλε.
ΠΗΓΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2016/01/blog-post_22.html#more
Η Ελλάδα θα έχει να αντιμετωπίσει την τέλεια καταιγίδα όπως και η Κύπρος το 1974 και τότε η Τουρκία θα επιτεθεί σε Αιγαίο και Έβρο επικουρούμενη από ειδικές δυνάμεις της Αλβανίας και Σκοπίων οι οποίες θα χτυπήσουν τις υποδομές σε κεντρική και βόρεια Ελλάδα.

Από τον Μάρτιο λοιπόν .Όσο για τις κινητοποιήσεις που έχουν αρχίσει τόσο από τα αστικά στρώματα όσο και απο τους αγρότες να είστε σίγουροι ότι δεν θα σταματήσουν μέχρι την τελική καταστροφή επειδή ο απελπισμένος, αυτός που είναι πεπεισμένος ότι είναι παγιδευμένος και βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, βρίσκει πιο εύκολο να καταφεύγει στην αντίδραση και την κλιμάκωση της μέχρι την βία, την αντιπαράθεση μέσα στα πλαίσια μιας ομάδας, από το να γυρίσει υποταγμένος και πεινασμένος στην έως χθες ειρηνική καθημερινότητα του και να πεθάνει ήσυχα.

Ήρθε η ώρα και όσοι έχουν εργασία, όσοι είναι μεσήλικες, να ζήσουν με την ψυχολογία του αποκλεισμένου άνεργου 20χρονου που καταφεύγει στην βία των γηπέδων νοιώθοντας μέλος ενός ομίλου ανθρώπων που αν και δεν έχουν μέλλον έχουν- ίσως- τρόπο να επιβάλλουν προσωρινά την παρουσία τους μέσου του όχλου και της βίας.Εκεί θα καταλήξει το πράγμα, έστω και έαν άλλες ομάδες του περιθωρίου καταφύγουν πιο γρήγορα στην βία, και αυτό με ευθύνη της αδιαλαξίας της »κυβέρνησης΄΄ η οποία υποτάσεται στα αφεντικά απο την Γερμανία.

Όσο για τους διάφορους γουρλομάτηδες 40άρηδες που ονειρεύονται την εξουσία να ξέρουν ότι δεν θα προλάβουν τίποτα διότι η πλεονεξία των γερμανών αφεντικών τους ξεπέρασε την λογική και το θύμα που λέγεται Ελλάδα πάει για διάλυση.

hellenicsunrise

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια