Οι ΜΚΟ «αλωνίζουν» στα Ελληνική νησιά – Εβραϊκή οργάνωση μοίρασε προμήθειες στους "μουσουλμάνους πρόσφυγες" στην Λέσβο – Υπάρχει κράτος; (Βίντεο)




Οι εκπρόσωποι των εβραϊκών και ισραηλινών μη κυβερνητικών οργανώσεων ανθρωπιστικής βοήθειας έφτασαν στο νησί της Λέσβου, για να διανείμουν 1,5 τόνους προμήθειες που συγκεντρώθηκαν στο Ισραήλ για τους πρόσφυγες , οι οποίοι υποφέρουν από το χιόνι και τις θερμοκρασίες υπό του μηδενός, αναφέρει ο ισραηλινός τύπος.


Πρόκειται για την επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Blossom of Hope» που αφορά την συλλογή και παράδοση προμηθειών για την ανακούφιση των μουσουλμάνων προσφύγων στην Ελλάδα.



Την κύρια προσπάθεια έχει η εβραϊκή ΜΚΟ IsraAID που έχει έδρα στην Νέα Υόρκη και παρέχει βοήθεια σε Σύρους προσπαθώντας να συμβάλει στη δημιουργία μιας ασφαλούς ζώνης στη νότια Συρία. Ο διευθυντής της οργάνωσης IsraAID είναι ο Shachar Zahavi.

Σύμφωνα με τον Zahavi, η ΜΚΟ iAID συνδέει την καινοτομία και την τεχνολογία με την ανθρωπιστική βοήθεια.

Η ΜΚΟ έχει στόχο να προσφέρει βιώσιμες λύσεις «γεμίζοντας» τα κενά άλλων διεθνών οργανισμών βοήθειας που δεν δύνανται να προσφέρουν, συμπεριλαμβανομένης της χαρτογράφησης των μετακινήσεων των προσφύγων, την προμήθεια καθαρού πόσιμου ύδατος και ενέργειας.

Ο επικεφαλής της ομάδας ανακούφισης είναι ο Ραββίνος Shu Eliovson ο οποίος συγκέντρωσε προμήθειες σε απάντηση του αιτήματος που διατυπώθηκε από την οργάνωση iAID για τους Σύρους πρόσφυγες και τις οικογένειες τους στην Ελλάδα.

«Λάβαμε την λίστα με το τι χρειαζόταν στις 13 Ιανουαρίου και μετά από πέντε μέρες σκληρών προσπαθειών είχαμε συγκεντρώσει 1,5 τόνους προμήθειες που συλλέχθηκαν από όλη τη χώρα, ταξινομημένα, συσκευασμένα και έτοιμα να αποσταλούν στη Λέσβο», δήλωσε ο Eliovson στους Times του Ισραήλ από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς την Λέσβο.

Υπολογίζεται ότι 62.000 Σύροι πρόσφυγες και άλλοι μετανάστες έχουν εγκαταλειφθεί στην Ελλάδα μετά το κλείσιμο των συνόρων από τις ευρωπαϊκές χώρες στα βόρεια.

Περίπου 10.000 βρίσκονται στα νησιά του Αιγαίου, μεταξύ των οποίων και στη Λέσβο, όπου σήμερα υπάρχουν 5.491 πρόσφυγες.

Περίπου 50 Ισραηλινοί βοήθησαν στην επιχείρηση. Οι Εβραϊκές οργανώσεις από εκεί θα θα απλωθούν και στην ηπειρωτική Ελλάδα για να δώσουν βοήθεια και αγαθά στους προσφυγικούς καταυλισμούς.

Το πρόβλημα όμως του ελληνικού κράτους και της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι τα πολλά κονδύλια που δίνονται από την ΕΕ και τον ΟΗΕ χορηγούνται σε ΜΚΟ και όχι στο κράτος μας .

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ότι….. όταν αυτές οι οργανώσεις δεν κάνουν καλά την δουλειά τους στο τέλος να την πληρώνει το ελληνικό κράτος και ο Έλληνας φορολογούμενος , ο οποίος απειλείται καθημερινά με περικοπές από τον Χερ Σόιμπλε και την παρέα του.

Πηγή: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/01/blog-post_509.htmlΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια