Περι Ισλαμικής απειλής γενικά.





Το άρθρο αυτό το γράφω κυρίως για να ξεκαθαρίσω την θέση μου για το Ισλαμ.

Διότι αν γράψεις κατά της Χριστιανικής θεοκρατίας στην Ελλάδα και υπέρ του κοσμικού κράτους, σημαίνει ότι πρέπει να γράψεις και για το Ισλάμ και για την κάθε θρησκεία χωριστά.

Εγώ όμως θα γράψω μόνο για το Ισλαμ γιατί δεν θεωρώ σημαντικές τις άλλες θρησκείες για την Ελληνική πραγματικότητα.

Παρ όλο που το άτομο που θεωρώ δεύτερη μάνα μου είναι μουσουλμάνα και μισή Τουρκάλα, θεωρώ το Ισλάμ απειλή.





Τον θεωρώ χειρότερη απειλή για τον τόπο από όσο απειλητικός είναι ο Βαλκανισμός ή Βλακα-νισμός που μας διακατέχει.

Το Ισλάμ είναι ασύμβατο με όλη την Ευρώπη, αλλά ή υπόλοιπη Ευρώπη έχει μια άμυνα. Οτι ο μέσος πολίτης τους έχει γαλουχηθεί να σκέφτεται ορθολογιστικά και έχει παιδεία.

Αυτό εμείς δεν το έχουμε.

θεωρώ ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι το να πάρουν παράδειγμα απο αυτούς οι δικοί μας. Δηλαδή ο μέσος άξεστος Ελληνας που έχει βαλκανική σκέψη να υιοθετήσει τις άθλιες συμπεριφορές τους και να τις εφαρμόσει απέναντι στον γείτονα του.

Αυτό θα είναι άσχημο για εκείνο το κομμάτι της Ελλάδος που ακόμα αντιστέκεται νοητικά στον σκοταδισμό και κοιτάζει προς την δύση.

Το Ισλάμ είναι παράγωγο του Ιουδαϊσμου όπως και ο Χριστιανισμός. Με μία διαφορά. Ο χριστιανισμός αναγκάστηκε να προσαρμοστεί στις εξελίξεις, στον διαφωτισμό και γενικά να κόψει τα χόμπυ του (βλέπε σταυροφορίες, καταδίκη αιρετικών, κάψιμο μαγισσών κλπ) και να εκ-κοσμικευτεί.

Το Ισλάμ δεν έχει καμία τέτοια ανάγκη, ο μουφτής όσες βλακείες και αν πει δεν θα χάσει πελατεία, γιατι απευθύνεται σε αμόρφωτους (δηλαδή πιο αμόρφωτους).

Το Ισλαμ λοιπόν δεν χρειάζεται να προσαρμοστεί στις συνθήκες, αντιθέτως προσαρμόζει τις συνθήκες στον σκοταδισμό του. Είναι σαν μια αρρώστια θα λέγαμε.

Για τους παραπάνω λόγους είμαι κατά του Ισλαμ στην Ελλάδα, παρ όλα δεν κρίνω κανέναν προσωπικά για την θρησκεία του, εξαιρώντας όσους είναι μουσουλμάνοι Έλληνες πολίτες, που είναι δικαιωματικά εδώ (βλέπε Πομάκοι).

Σε θεσμικό επίπεδο είμαι υπέρ του να μην υπάρχουν δημόσιοι ναοι και να κάνει ο καθένας ότι θέλει σπίτι του.

ΥΓ. Εσύ σχολιαστάκο που μου κούνησες το δάχτυλο, γιατί δεν γράφω για το Ισλάμ. Κάνε τώρα εικόνα το μεσαίο μου δάχτυλο.http://katohika.gr/gn-blog/peri-islamikis-apeilis-genika/#Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια