Τι γίνεται εδώ ρε;;;(ΒΙΝΤΕΟ)










Τις τελευταίες ημέρες διαβάζω συνέχεια για συναντήσεις στην Αστάνα στο Καζακστάν,και δεν βλέπω ούτε μια αναφορά από κανέναν!!!


H Αστανά είναι η πρωτεύουσα και δεύτερη μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του Καζακστάν (μετά το Αλμάτι). Ο πληθυσμός της είναι 708.794 κάτοικοι (καταμέτρηση 2010). Βρίσκεται στο βόρειο-κεντρικό τμήμα του Καζακστάν, στην επαρχία Ακμόλα, αν και πολιτικά διαχωρίζεται από την υπόλοιπη επαρχία.


Τι μας ενδιαφέρει όμως η Αστάνα; Πολύ απλά, φαίνεται να είναι μια από τις πόλεις που προωθεί και χρησιμοποιεί η Νέα Τάξη (εξ ου και η μεγάλη ανάπτυξη). Τα «ενδιαφέροντα» με αυτή την πόλη ξεκινούν καταρχήν με το ίδιο της το όνομα. Διότι «Αστάνα» σημαίνει «μεταίχμιο, κατώφλι»: πράγματι, το κατώφλι της Νέας Εποχής. Δεύτερον στην πόλη αυτή έχουν ανεγερθεί μια σειρά από υπερπολυτελή αλλά και γεμάτα μυστικιστικά σύμβολα κτίρια, όπως η περίφημη πυραμίδα της εικόνας, η οποία αποκαλείται «Πυραμίδα της Ειρήνης» και «Παλάτι της ειρήνης και συμφιλίωσης». Η πυραμίδα αυτή φιλοξενεί στο υπόγειό της μια όπερα, στους επάνω ορόφους το συμβούλιο όλων των θρησκειών του πλανήτη. Όλα τα διαμερίσματα περιλαμβάνουν απεικονίσεις γιγάντιων Ηλίων: στο ταβάνι της όπερας, στο πάτωμα μεταξύ του κυκλικού τραπεζιού του συμβουλίου των θρησκειών και στο θόλο της ξεχωριστής μικρότερης πυραμίδας της κορυφής, τα τζάμια της οποίας είναι διακοσμημένα με περιστέρια, ενώ η απεικόνιση του Ήλιου στο θόλο της τελικής πυραμίδας είναι πραγματικά μαγευτική.


Ολόκληρη η ανάβαση προς το θόλο συνιστά μια μεταφορική αναπαράσταση της Ηλιακής Μύησης: από το υπόγειο όπου οι απαίδευτες μάζες ψυχαγωγούνται στο σκοτάδι, στο κεντρικό τμήμα όπου όλες οι θρησκείες «συμφιλιώνονται» γύρω από έναν στρογγυλό Ήλιο μέχρι την κορυφή όπου, κυριολεκτικά μέσα στον ουρανό, αναπαρίσταται η Ηλιακή Θεότητα.


»Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα στείλουν κάποια αντιπροσωπεία από την Ουάσινγκτον στην Αστάνα όπου πρόκειται να ξεκινήσουν την Δευτέρα οι συνομιλίες για την επίλυση της συριακής κρίσης, ανακοίνωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.


Η Ουάσινγκτον θα εκπροσωπηθεί πάντως στη σύνοδο αυτή από τον Αμερικανό πρεσβευτή στο Καζακστάν.


Λίγο νωρίτερα, ο Ανουάρ Τζαϊνάκοφ, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών του Καζακστάν, ανακοίνωσε ότι ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ για τη Συρία, ο Στάφαν ντε Μιστούρα και οι εκπρόσωποι της συριακής αντιπολίτευσης αναμένονταν να φτάσουν στην Αστάνα αργά το βράδυ του Σαββάτου.


Η αντιπροσωπεία της συριακής κυβέρνησης θα πάει στο Καζακστάν σήμερα, Κυριακή 22/01/2017.»


Έφτασε μάλλον η ώρα των μεγάλων αποκαλύψεων.Στο βίντεο που ακολουθεί και έγινε το 2015 γίνεται αναλυτική αναφορά στην Νέα πρωτεύουσα..!


Παρακολουθήστε από το 19:50 και έπειτα..







katohika

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια