«Με τις κλωτσιές» τους πέταξε έξω ο Β.Πούτιν: «Εκτός Ρωσίας Μπίλ Γκέητς και Microsoft» – Eπόμενοι Τ.Σόρος και Γ.Ρότσιλντ





«Με τις κλωτσιές» έδιωξε ο Τσάρος της Ρωσίας αμερικανική εταιρία λογισμικού από την χώρα λόγω υπονοιών πιθανής κυβερνοεπίθεσης με κακόβουλο λογισμικό σε χιλιάδες υπολογιστές των κρατικών υπηρεσιών.


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν με προσωπική εντολή του απαγόρευσε δια ροπάλου την παραγωγή και διακίνηση στην ρωσική επικράτεια προϊόντων της Microsoft, καθώς και της παρουσίας του Μπίλ Γκέητς , ο οποίο τοποθετήθηκε στην κορυφή της λίστα της ομοσπονδιακή υπηρεσίας ασφαλείας (FSB) ως ανεπιθύμητο πρόσωπο, αναφέρει σχετικό ξένο δημοσίευμα.

Εκτός από τον ιδρυτή της Microsoft Μπιλ Γκέιτς στην ρωσική «μαύρη λίστα» της FSB ευρίσκονται εν μέσω ενδελεχούς έρευνας, ο περιβόητος Τζορτζ Σόρος και ο Γιάκομπ Ρότσιλντ . Οι οποίοι ούτε πάνω από την Ρωσία με αεροσκάφος δεν περνάνε για ευνόητους λόγους.

Προσωπικά ο Β.Πούτιν διέταξε την απαγόρευση χρήσεως λογισμικού της Microsoft από όλες τις δημόσιες υπηρεσίες , οργανισμούς , ένοπλες δυνάμεις και ιδιώτες.

Υπενθυμίζουμε ότι το καλοκαίρι η ρωσική υπηρεσία πληροφοριών είχε ανακοινώσει πως τα δίκτυα υπολογιστών 20 οργανισμών, περιλαμβανομένων κρατικών υπηρεσιών και αμυντικών εταιριών, έχουν μολυνθεί από κακόβουλο λογισμικό , κάτι που συνιστά «ηλεκτρονική επίθεση».

Με αφορμή αυτό περιστατικό δόθηκε η εντολή από το Κρεμλίνο , για να αλλάξουν όλα και σε αυτόν τον τομέα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Sergei Zheleznyak εξήγησε ότι η Microsoft ήταν υπό αυστηρή «επιτήρηση» λόγω της δυνατότητας του κολοσσού αυτού να παρακολουθεί και να καταγράφει εκατομμύρια Ρώσους χρήστες , καθώς και πολίτες άλλων χωρών.

«Οι ΗΠΑ, οι οποίες παρουσιάζουν τον εαυτό τους ως ένα προπύργιο της δημοκρατίας, πράγματι παρακολουθούν και καταγράφουν λεπτό-προς-λεπτό δεκάδες εκατομμύρια πολίτες της Ρωσίας και άλλων χωρών», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος .

«Όλες οι κύριες εταιρείες του διαδικτύου που δραστηριοποιούνται στις ΗΠΑ εμπλέκονται σε αυτή την άσχημη ιστορία, και οι εταιρείες αυτές δραστηριοποιούνται στην επικράτεια της χώρας μας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.



Ξένα πρακτορεία ειδήσεων ανέφεραν ότι Άρτεμ Ερμολάεφ , επικεφαλής της τεχνολογίας των πληροφοριών της κυβέρνησης στην Μόσχα, και ο υπουργός Επικοινωνιών της Ρωσίας Νικολάι Νικιφόροφ , τόνισαν ότι η Μόσχα θα αντικαταστήσει τα προγράμματα Microsoft Exchange Server και Outlook σε χιλιάδες υπολογιστές με ένα σύστημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναπτύχθηκε από τη ρωσική εταιρεία Rostelecom PJSC.

«Το επόμενο έτος, θα εγκαταστήσουμε το λογισμικό που αναπτύχθηκε από την New Cloud Technologies, με ρωσικό προμηθευτή λογισμικού σε εκατομμύρια συστήματα.Ακόμα και το περίφημο Microsoft Office και τα Windows θα αντικατασταθούν με ντόπιες εκδόσεις», δήλωσε ο Ermolaev.

«Θέλουμε τα χρήματα των φορολογουμένων και οι κρατικές χορηγίες να δαπανώνται σε δικά μας προϊόντα κυρίως σε προϊόντα λογισμικού », δήλωσε ο Νικιφόροφ , προσθέτοντας ότι από το επόμενο έτος, οι κρατικές υπηρεσίες θα έχουν αλλάξει όλα τα συστήματα αυτά με εγχώριες εναλλακτικές λύσεις .



Πρόκειται για το τέλειο «κτύπημα» της Ρωσίας στα αμερικανικά συστήματα των εταιρειών Η/Υ, που χάνουν δεκάδες εκατομμύρια πελάτες όχι μόνο στην Ρωσία , αλλά ενδεχομένως και στην Τουρκία ελέω Ερντογάν και κόντρας με τις ΗΠΑ αλλά και αλλού.

Τώρα υπάρχει πλέον το αντίπαλο δέος και όλα μα όλα αλλάζουν .
pentapostagma.gr
















http://www.triklopodia.gr/ektakto-me-klotsies-tous-petakse-ekso-vpoutin-ektos-rosias-mpil-gkeits-microsoft-epomenoi-stoxoi-tsoros-grotsilnt/


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια