«Πιστοί σύμμαχοι» του Σόρος στο Ευρωκοινοβούλιο – Ποιοι Έλληνες τον «ακολουθούν» - Θα εκπλαγείτε




Ο παγκοσμιοποιητής και γνωστός για τις μισελληνικές του θέσεις, Τζορτζ Σόρος, ο οποίος χρηματοδοτεί ακόμα και νέα κόμματα στην Ελλάδα, έχει σύμφωνα με σουηδικό δημοσίευμα, «συμμάχους» εντός του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μέσω του ιδρήματός του «Ανοιχτή Κοινωνία», όμνομα που παραπέμπει στην πολυπολιτισμικότητα της Νέας Τάξης.

Όπως αναφέρεται, σύμφωνα με έγγραφο που διέρρευσε, το Ίδρυμα Open Society του Σόρος έχει προσλάβει μια εταιρεία συμβούλων για την αξιολόγηση των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και την αξιολόγηση της υποστήριξής τους σύμφωνα με τις «αξίες» του ιδρύματος μέχρι το τέλος της θητείας τους το 2019.

Σύμφωνα με τον κατάλογο των ευρωβουλευτών, οι Σουηδοί πολιτικοί δείχνουν ως οι πιο πιστοί στις πολιτικές φιλοδοξίες του Soros.

Συγκεκριμένα, 13 από τους 20 Σουηδούς ευρωβουλευτές χαρακτηρίζονται ως «πιστοί σύμμαχοι».
Η Ιρλανδία και η Φινλανδία βρίσκονται στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Από την αντίθετη πλευρά της λίστας, οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, όπως η Τσεχία, η Λιθουανία και η Ουγγαρία βρέθηκαν να έχουν μόνο 2 από τους 21, 1 από τους 11 και 1 από τους 21 νομιμόφρονες στον Σόρος μεταξύ των βουλευτών του.


Από Ελλάδα στην σχετική λίστα αναφέρονται οι:

Κώστας Χρυσόγονος (ΣΥΡΙΖΑ)
Μανώλης Γλέζος (πρώην ΣΥΡΙΖΑ, νυν ΛΑΕ)
Γιώργος Κατρούγκαλος (ΣΥΡΙΖΑ)
Μιλτιάδης Κύρκος (Το Ποτάμι)
Δημήτριος Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ)
Σοφία Σακοράφα (πρώην ΣΥΡΙΖΑ, νυν ανεξάρτητη



Δείτε ΕΔΩ όλη την λίστα!

Πηγή: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/10/blog-post_6598.html

http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/politiki/pistoi-summaxoi-tou-soros-sto-eurokoinoboulio-poioi-ellines-ton-akolouthoun-tha-ekplageite.htmlΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια