Βόμβα μεγατόνων | ΔΥΣΤΥΧΩΣ το ΝΑΤΟ αποτελειώνει την Ελλάδα !! Πάρτε ΒΑΘΙΑ ανάσα και διαβάστε





Πάρτε ΒΑΘΙΑ ανάσα και διαβάστε. Απίστευτες δηλώσεις, έγιναν στο τηλεοπτικό σταθμό CNN με το Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ να απαντάει σε ερώτηση δημοσιογράφου πως η Ελλάδα δεν έχει δικαίωμα να καταρρίψει τα τουρκικά μαχητικά γιατί δεν είναι κυρίαρχο κράτος.

Όλα ξεκίνησαν από τη λογική απορία γνωστής δημοσιογράφου του αμερικάνικου καναλιού, οποία ρώτησε τον κ. Στόλτενμπεργκ, πως αφού το ΝΑΤΟ υποστήριξε την ενέργεια της Τουρκίας να καταρρίψει το ρωσικό μαχητικό, τότε έχει το ίδιο δικαίωμα και η Ελλάδα να καταρρίψει τα τουρκικά μαχητικά που παραβιάζουν τον εναέριο χώρο της.

Όμως ο Γενς Στόλτενμπεργκ σε μία πραγματικά απίστευτη δήλωση έφτασε στο σημείο να πει πως η Ελλάδα είναι μία χρεωκοπημένη χώρα υπό κηδεμονία και πως δικαίωμα για κατάρριψη έχει μόνο η Γερμανία.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Από την στιγμή που η Γερμανία δεν ενοχλείται που η Τουρκία παραβιάζει τον εναέριο χώρο της περιουσίας της στην Ελλάδα, δεν υπάρχει κανένα θέμα» και συνέχισε λέγοντας «αν οι Γερμανοί ενοχληθούν από τις παραβιάσεις των Τούρκων στο οικόπεδό τους, θα καταρρίψουν τα τουρκικά μαχητικά».

Καταλάβατε λοιπόν κυρίες και κύριοι ΓΙΑΤΙ στα "πάρτυ" που κάνουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο, εμείς είμαστε απλοί θεατές;;

Μέχρι τώρα οι Ελληνικές δυνάμεις της ΑΣΔΕΝ είχαν και έχουν αμυντική τακτική με αποτέλεσμα να δημιουργήσουμε νήσους φρούρια και να εκπαιδεύονται σε αμυντικό τακτικό αγώνα και με τη χρησιμοποίηση Καταδρομών και τοπικών Πυρήνων Εθνοφυλακής ,να επιφέρουν χτυπήματα σε επιλεγμένους στόχους του Τούρκικου Στρατού που θα επετίθετο με Ειδικές Δυνάμεις σε επιλεγμένους στόχους ,αεροδρόμια ,βάσεις ανεφοδιασμού και λιμάνια !

Οι διαπιστώσεις όμως του Τούρκικου Γενικού Επιτελείου ότι τα νησιά με τις υπάρχουσες ς Ελληνικές Δυνάμεις επικουρούμενες από εφέδρους που θα φτάσουν στους χώρους διασπορά σε μηδενικό χρόνο και από δρομολόγια που τους είναι εκ των προτέρων γνωστά και άμεση προμήθεια οπλισμού του τοπικού πληθυσμού και των οργανωμένων Ομάδων εφέδρων με σύγχρονο οπλισμό θα τους έδινε το πλεονέκτημα να επιφέρουν φονικότατα χτυπήματα στους επιτιθέμενους Καταδρομείς αλλά και η ρίψη Αλεξιπτωτιστών θα ήταν ολέθριο σφάλμα !

Ελάχιστοι από τους Αλεξιπτωτιστές θα προσγειωνόντουσαν ζωντανοί και κανείς τους δεν θα επιβίωνε , έχοντας στο κατόπι του ειδικές ομάδες που έχουν οργάνωση, Ιεραρχία και άριστη γνώση του εδάφους λόγο εντοπιότητας!

α νησιά μας είναι οργανωμένα έτσι ώστε να είναι αυτάρκεις αλλά και εκπαιδευμένα για αγώνα εναντίον των Τούρκικων μαχητικών σε τομείς καθορισμένους ακριβώς για το κάθε Α/Α Όπλο , είναι δε και αυτάρκεις σε διοικητική Μέριμνα τουλάχιστον για πρώτες ημέρες της Μάχης! Διαπιστώνοντας οι Τούρκοι την πραγματικότητα ,προχώρησαν σε αλλαγές της τακτικής του πολέμου στο Αιγαίο και πλέον έχουν εγκαταλείψει την τακτική της Απόβασης ή της αεροαπόβασης τουλάχιστον σε μεγάλο νησί του Ανατολικού Αιγαίου που θα έχει ανύπαρκτα αποτελέσματα… προχώρησαν στην Τακτική του Ναυτικού αποκλεισμού ,χωρίς να εγκαταλείψουν την απόβαση σε μικρά νησιά που φυλάσσονται από ελάχιστες δυνάμεις

Η τακτική του αποκλεισμού των νησιών του Αιγαίου μεγάλων αλλά και μικρών νησιών, που ακόμη και οι Αλλαγές της φρουράς γίνονται με μικρά σκάφη ή με τα μεταγωγικά ελικόπτερα που είναι ευάλωτα ακόμη και σε μικρά φορητά όπλα ή και από φορητούς αντιαεροπορικούς πυραύλους ,αποτελούν κίνδυνο και στόχο των Τούρκικων καταδρομών.

Η Τακτική του αποκλεισμού που επιχειρήθηκε στην πρόσφατη άσκηση , η αποστολή Φρεγάτας εντός των Ελληνικών Χωρικών Υδάτων ήταν προσχεδιασμένη, όσο σχεδιασμένη ήταν η αποστολή Τορπιλακάτων που κινούνται με μεγάλη ταχύτητα και μπορούν να φτάσουν σε καθορισμένα σημεία τάχιστα, αποκόπτοντας την πρόσβαση στην Περιοχή ! (Να θυμίσουμε ότι ξεκίνησε η επιχείρηση της εισβολής τα μεσάνυχτα της Κυριακής των εκλογών )

Η άσκηση της Τουρκικής Αρμάδας στο Αιγαίο είχε στο σχεδιασμό και αυτή τη Πολεμική Τακτική !

Φανταστείτε να υπάρχει Ναυτικός αποκλεισμός μικρών νησιών ,βραχονησίδων και κατοικημένων περιοχών χωρίς να πέσει ντουφεκιά και χωρίς καν την έναρξη εχθροπραξιών !

http://karapetas.blogspot.gr/2015/12/blog-post_84.html




Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. H συνέντευξη... που πουθενά δεν αναφέρονται οι πίπες που αναμεταδίδετε.

    https://www.youtube.com/watch?v=bRi3cFR8VKI

    αν δεν ξέρετε αγγλικά αφήστε το για κανέναν άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παλι μαλακιες γραφετε,δεν πατε στα τσακιδια ρε δημοσιοκαφροι του κερατα.....
    Αισταδιαλ απο εδω ζωα..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απάντηση Γενικού Γραμματέα του ΝΆΤΟ σε δημοσιογράφο το CNN

    ΑπάντησηΔιαγραφή