ΒΛΑΔΙΜΗΡ ΠΟΥΤΙΝ, ΕΝΑΣ ΑΣΗΜΟΣ ΡΩΣΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΤΡΕΜΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΙΤ, (βίντεο)







Μπορείτε να πείτε ότι θέλετε για τον Πόυτιν, μπορείτε να τον θαυμάζετε, να τον αγαπάτε, ακόμα και να τον μισείτε, αλλά είναι σίγουρα πολύ καλύτερος από αυτόν που βρίσκεται μέσα στον Λευκό Οίκο, όπως υποστηρίζει χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του βίντεο.

Το χαρακτηριστικό αυτό βίντεο, είναι μια συλλογή από δημόσιες εμφανίσεις του Ρώσου προέδρου όπου ο Πούτιν κάνει τις απίθανες ατάκες του απαντώντας σε εμβόλιμες ερωτήσεις, δείχνοντας την ετοιμότητα του αλλά και την μεγάλη του δυνατότητα να αποστομώνει τους πάντες.

Σε μια ερώτηση απαντά χαρακτηριστικά, «Με είδατε και φύγατε σαν τις κατσαρίδες!». Σε μια άλλη εμβόλιμη ερώτηση ενός Αμερικανού δημοσιογράφου όταν οι ΗΠΑ είχαν ανακοινώσει τις κυρώσεις του εναντίον της Ρωσίας, απάντησε με ένα χαρακτηριστικό χαμόγελο, «Ε, και λοιπόν !».

Σε μια άλλη ερώτηση για την υποτιθέμενη καταπίεση στην Ρωσία, απάντησε με φανερή δόση ειρωνείας, «Αν θέλετε να γίνετε ισλαμιστής, να κάνετε περιτομή, να φοράτε τσαντόρ, δεν έχετε παρά να έρθετε στην Μόσχα, εμείς έχουμε πολύθρησκευτική κοινωνία».

Αυτός είναι ο Βλαδιμήρ Πούτιν. Ένας Ορθόδοξος ηγέτης που πριν από δεκαετίες είχαν προφητέψει ότι κάποτε θα έρθει, που πηγαίνει στην εκκλησία, ανάβει το κερί του και προσεύχεται ενώ έχει εξοργίσει τους ομοφυλοφίλους και τους κάθε λογής διεστραμμένους και ανώμαλους που δεν μπορούν να επιβάλλουν με νόμους τα αρρωστημένα τους πρότυπα στην Ρωσία όπως γίνεται στην διεφθαρμένη Δύση, (και τώρα και στην κατεχόμενη Ελλάδα).

Ο Ρώσος πρόεδρος, που τον έχουν επικηρύξει οι Τζιχαντιστές, οι κάθε λογής «προοδευτικοί» που μάχονται υπέρ… του ηλεκτρονικού φακελώματος της Μεγάλου Αδερφού, οι ομοφυλόφιλοι, οι Ροτστιλντ και όλη η μαύρη κλίκα της παγκόσμιας ελίτ.

Για πολλούς, είναι η μόνη ελπίδα κατά της σατανικής Νέας Τάξης.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφεας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια