ΣΟΚ... EΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΟΞΥ ΚΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΜΦΙΕΣΗ






Ένα σερί από επιθέσεις με οξύ κατά γυναικών καταγράφηκε στην πόλη Ισφαχάν του Ιράν.Ως κίνητρο των δραστών θεωρείται ότι ήταν το γεγονός ότι αυτές οι χειραφετημένες κοπέλες δεν έφεραν το hijab.

Επίσημα η αστυνομία δεν αναφέρθηκε στο κίνητρο των δραστών μεταδίδει το IRNA.Τέσερις επιθέσεις σημειώθηκαν στο Ισφαχάν που βρίσκεται 450 χιλιόμετρα νότια της Τεχεράνης ανέφερε ανώτατο στέλεχος της αστυνομίας αλλά δεν επεκτάθηκε σε λεπτομέρειες.
Στα κοινωνικά δίκτυα η εκδοχή είναι ότι σημειώθηκαν 13 τέτοιες επιθέσεις κατά οδηγών γυναικών που είχαν ανοιχτό το παράθυρο και δεν έφεραν την επιβεβλημένη αμφίεση.
Tα αντίστοιχα περιστατικά αυξάνονται το τελευταίο διάστημα σε Πακιστάν, Αφγανιστάν και Ινδία ενώ οι δράστες ισχυρίζονται ότι με αυτό τον τρόπο υπερασπίζονται την οικογενειακή τιμή. (Alarabiya, youm7.com 24.10.14)
dimpenews.com
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/10/e_25.html

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. ΧΡΥΣΟΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟΓΥΝΗΔΕΣ!!!
    ΓΟΝΕΙΣ, ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ ΜΑΣ,
    διαβάζετε κάθε σχόλιο που γράφουν οι ..χρυσοδάκτυλοι ληστές και δολοφόνοι, οι εραστές του χρήματος της νύχτας, οι έμποροι σάρκας, όπλων και ναρκωτικών .
    Διαβάστε με προσοχή, το.. ήθος , το ..νόημα και τον κίνδυνο που αποπνέουν.
    Διαβάστε πως το ΕΓΚΛΗΜΑ, Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ''μετατρέπονται'' σε δόξα...αίμα ...και τιμή στη φυλακή.
    Διαβάστε ,πόσους έχουν σκοτώσει αλλά, το σπουδαιότερο διαβάστε ΠΩΣ(;) και ΓΙΑΤΙ(;) τους έχουν κατασφάξει !
    ΕΓΚΛΗΜΑ, ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ
    Έχει μείνει έστω και η παραμικρή αμφιβολία, ότι οι ξενοκίνητη και επιδοτούμενη εγκληματική οργάνωση, με τον κλεμμένο τίτλο της αντίστοιχης Αγγλικής οργάνωσης, είναι ΜΟΝΟ για ΕΓΚΛΗΜΑ, ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ? Κάθε παρουσία τους είναι ΘΑΝΑΤΟΣ για την πατρίδα μας, θάνατος για τα παιδιά μας. Χρηματοδοτούνται από ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ για να διαλύσουν την πατρίδα μας, ώστε να έλθουν οι ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ και να μας εξαφανίσουν από το χάρτη. Οι μυριάδες υπόδικοι και κατηγορούμενοι για πράξεις ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ κατά του Ελληνικού λαού και της Ελληνικής οικονομίας, είναι το ..ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΕΙΓΜΑ της ποιότητας και των πράξεων των πουλημένων αγράμματων και αδίστακτων δολοφόνων.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΙ ΧΡΥΣΟΦΟΝΙΑΔΕΣ !!!
    Επίσης διαβάστε μερικά στοιχεία από το βιβλίου του υπαρχηγού ΚΟΥΤΣΟΥΜΒΡΗ που αηδιάζοντας και φεύγοντας αποκαλύπτει την αλήθεια. Διαβάστε πως στις τάξεις των δολοφόνων της Ελλάδας και των πολιτών της, εγγράφονται και γίνονται δεκτοί μόνον όσοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΙ ΧΡΥΣΟΦΟΝΙΑΔΕΣ !!!
    Δηλαδή, μόνο οι ανώμαλοι, και οι κτηνοβάτες γίνονται μέλη. Αυτά τα γράφει στο βιβλίο του ο πρώην αντιπρόεδρος ΚΟΥΤΣΟΥΜΒΡΗΣ. Δηλαδή ο Μιχαλολιάκος έχει μαζέψει δίπλα του ΜΟΝΟ σχεδόν ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ.
    Ζητά μισογύνηδες και ανώμαλους στα εγκληματικά του σχέδια.
    ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ???
    Ποιος θα απαντήσει , τι κρύβεται πίσω από αυτή την επικίνδυνη διαστροφή??
    Κρύβεται μια ανωμαλία που καλλιεργήθηκε από τα ‘’λιπάσματα’’ ζωώδους εμφάνισης, που όμως οδηγούν στον μικροτσουτσουνισμό και τελικά στην ανωμαλία. Είδατε πως όλες οι γυναίκες εγκαταλείπουν τον Κασσιδιάρη, αφού το ‘’φυτιλάκι ’’ δεν ..ανάβει??? Και αυτό που συμβαίνει στον Ηλία ‘’μας’’, συμβαίνει σε όλα σχεδόν τα ‘’λιπασμένα σώματα και μυαλά’’ των δερματοφόρων ζώων της χρυσαλητείας.. Μπράτσα ‘’δυναμίτες’’ και ψω@@@λες για τερμίτες.
    Δηλαδή η χρυσαυλή είναι οργάνωση ΑΝΩΜΑΛΩΝ , ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ , ΠΑΤΡΙΔΟΦΟΝΙΑΔΩΝ ? Τι ζητά ο Μιχαλολιάκος ως στοιχεία ένταξης στη χρυσοδολοφονική συμμορία? ΜΟΝΟ ανώμαλους ? ΓΙΑΤΙ??????????
    ΥΓ.
    Όσοι έχουν γυναίκες κοντά τους είναι ξένες ,μπαρόβιες ''καθηγήτριες'' του πληρωμένου σέξ .
    Σε αυτή την οργάνωση , θα δώσεις δύναμη μα την ψήφο σου? Στους εμπόρους ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ θα επιτρέψεις να μπουν στο σπίτι σου , στα παιδιά σου?? Σε αυτούς τους ανώμαλους και μισογύνηδες θα εμπιστευθείς τα παιδιά σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΦΑΙΗ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

    Αμετανόητοι εγκληματίες, προδότες, δολοφόνοι
    Η Φαίη δολοφονήθηκε με μπουνιές και κλωτσιές στο κεφάλι
    Κόλαφος η έκθεση του ιατροδικαστή για το θάνατο της 23χρονης Φαίης
    Κόλαφος είναι η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της άτυχης 23χρονης Φαίης Μπλάχα, που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 25χρονο σύντροφό της Χρυσοφονιά Βαγγέλη Στεφανάκη,..
    Ο ίδιος είχε υποστηρίξει πως το σοβαρό χτύπημα στην περιοχή του κεφαλιού της, προήλθε από την πτώση της νεαρής, και την πρόσκρουσή της στον προφυλαχτήρα του αμαξιού του.
    Όμως, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η έκθεση των ιατροδικαστών, το θύμα δεν πέθανε εγκεφαλικά από πρόσκρουση σε έδαφος ή σε άλλη επιφάνεια, αλλά από θλων όργανο, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να είναι το χέρι ή το πόδι του δράστη.
    Μάλιστα, αναφέρεται, πως το συγκεκριμένο χτύπημα ήταν τόσο δυνατό, που την έριξε σε κώμα από την πρώτη στιγμή, κάτι που θα προσμετρήσει στη δίκη.
    Το σώμα της όμορφης Φαίης, ήταν γεμάτο με αιματώματα, οιδήματα και εκχυμώσεις, κάτι που σημαίνει πως ο φερόμενος ως δράστης την κλωτσούσε και τη γρονθοκοπούσε για αρκετή ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή