Ο Πρωθυπουργος της χώρας κ. ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αυριανός κ. ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ






Επί τέλους έγινε χριστιανός στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ ο άθεος Αλέξης, πάντα άξιοι να είστε Πασοκικοί Ανάδοχοι -κουμπάροι να μας ζήσετε !

Να σας χαιρόμαστε !

Μας τελείωσε ο Αλέξης τώρα έχουμε Ανδρέα..

Απορίας άξιον πόσο σοβαρότητα έχει ένα Πασοκικό συνέδριο στα σκέλια του ΣΥΡΙΖΑ , εφ’ όσον η εξουσία και οι επιλογές πηγάζουν από τον αρχηγό και τελειώνουν πάλι στον αρχηγό.

Τελος Μοναρχία έχουμε λοιπόν .

Άρα: Ο Αλέξης – Ανδρέας , με τους αυλικούς του , προτείνει την γραμμή που θα ακολουθήσουν , αυτός πάλι αποφασίζει για τα πρόσωπα, ο ίδιος αποφασίζει για την πορεια , ζητάει όμως από την άλλη , την ψήφο των αχταρμά Ανάδοχων -κουμπάρων συνέδρων .

Ως εκ τούτου κυρίαρχος λαός με βάση του Συντάγματος , δεν έχει το δικαίωμα άποψις μηδέ λόγου .

Κι όταν ο Αλέξης – Ανδρέας αμφισβητείται, ζητάει και αλλάζει υπέρ του η αμφισβήτηση!

Οι δικτάτορες π.χ Τσαουσέσκου, ο Ναζαρμπάγιεφ, ο Μπερντιμουκχαμεντόφ, ο Καρίμοφ και άλλες Χουντοδημοκρατικές προσωπικότητες , έπαιρναν πλέον το 90-95% στα συνέδρια ..

Για να ξεθολώσουμε : Τι έγινε τελικά στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ με τις απανωτές ψηφοφορίες; η απάντηση είναι μία: Έγινε ό,τι ήθελε ο Μονάρχης Αλέξης -Ανδρέας , σφαλιαρίζοντας στο ρινγκ της διαπλοκής ,- με θύμα τον καθ’ όλα υποταγμένο Καμμενο , -όχι για τίποτα άλλο η σφαλιάρα – , αλλά προς γνώσιν και συμμόρφωση των υπολοίπων Αναδόχων του Συνεδρίου .

Το νου μας λοιπόν, ψηφίστηκε χωρίς αμφισβήτηση ως μόνος και μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ !

Ψηφίστηκε η πολιτική συνέχισις της εφαρμογής των μνημονίων.

Έθεσε και θέμα για τους απείθαρχους που με την δευτερολογία του, τους έβαλε το νερό στο ρυάκι !.

Είδες η ΔΕΗ;;

Αν τολμάει κανείς , ας διαφωνήσει εκ των υστέρων.

Ψηφίστηκε η εξαίρεση των βουλευτών από την ποσόστωση του 25% για συμμετοχή στην κυβέρνηση, όπως ήθελε ο κ .Αλέξης – Ανδρέας , παρ όλο που η πρότασή του καταψηφίστηκε στο πρώτο στάδιο γιατί δεν κατάλαβαν οι σύνεδροι τι ζητούσε ακριβώς ! Μπερδεύτηκαν οι Άνθρωποι !

Το θέατρο του παραλόγου …

Ο απόλυτος Μονάρχης , μετά την καταψήφιση τής πρότασής του , ανέβηκε με άνεση στο βήμα και διόρθωσε τους χαμαιλέοντες θέτοντας εκ νέου δυο προτάσεις υπέρ , και δυο κατά , στο τέλος υπάκουσαν σαν πειθήνια όργανα , άτομα με ειδικες ανάγκες, Σύνεδροι …

Τεράστιες πολιτικές προσωπικότητες οι σύνεδροι ! με ήθος , με ιδανικά και αξιοπρέπεια ! ναι όπως το ακούτε τέτοιοι ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ !

Ο προς το παρόν ο κ. ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αυριανός κ. ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ , είναι αυτός που θα έσκιζε τα μνημόνια , άλλα αντ’ αυτού ξέσκισε τον Ελληνικό λαό !

Είναι αυτός που χωρίς ντροπή είπε : «Εμπρός να σηκώσουμε ξανά τον ήλιο πάνω από την Ελλάδα».

Οι πράξεις τεκμηριώνουν την ψευδή θεωρία τού Μονάρχη. .

Καταλάβαμε λοιπόν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ΕΔΩ Ενωμένο Δυνατό, αδειάζοντας την κ. Φώφη !

Αυτός είναι το κράτος ! Αυτός έχει την εξουσία και εξουσιάζει τον Ελληνικό λαό ! Η ιδεολογία της πρώτης φοράς Αριστεράς πέθανε.

Πάμε για άλλα τώρα.

Για όποιον δεν κατάλαβε, το βαρέλι δεν έχει πάτο, το δεύτερο Συνέδριο ανέδειξε επίσημα τον Αλέξη -Ανδρέα αναμφισβήτητο μονοκράτορα στο ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ , -όχι για κανέναν άλλο λόγο- , γιατί αυτός κερδίζει κατά την γνώμη των συνέδρων σήμερα, την εξουσία.

Αυτό το θρυλικό Συνέδριο της διαφθοράς και του παραλόγου που εκτυλίχθηκε στις μέρες μας ,απέδειξε ο,τι ο πρωθυπουργός δεν είχε και δεν έχει καμιά σχέση με την μέχρι σήμερα αριστερά που ξέραμε και τη δημοκρατία.

Ένωσε λέει , τις υγιης δυνάμεις της χώρας , θέλει να γίνει Ανδρέας Παπανδρέου ! Σαν τοποθέτηση σε πολιτικό επίπεδο . Όχι στις ιδεολογίες. Το χώρο θέλει. Όχι τις ιδέες του. Δεν έχει ιδέες. Είναι άδειος τενεκές .Δεν έχει ντροπη ! Δεν έχει φιλότιμο .

Κωσταντινιά Ντέμου “ Μακεδόνισσα “₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪




Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια