ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Α Μ Α Χ Η Τ Ι !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ελλαδα τουρκια

ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ" ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ¨ΕΙΔΙΚΩΝ¨ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΠΕΡΙ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ, ΠΙΛΟΤΩΝ ΚΛΠ. ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΘΑ ΠΡΠΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΣΚΟΠΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΜΑΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ Ε.Δ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΙΡΙΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΩ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!


Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Α Μ Α Χ Η Τ Ι !!!

Ο ΚΕΡΒΕΡΟΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.



ΕΙΔΙΚΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΚΑΝΑΔΑ , ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ , ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ 4 ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΑΣΤΗΣ ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ‘’SUPER VITA’’ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ 200,000-300,000 ΕΥΡΩ .


ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛHNIKO ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΑΙΓAΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΛΛHNIKA ΝΗΣΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΕΝΝOΟΥΜΕ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΑΙΛ ΚΑΙ Δ/ΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΩΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΜΑΙΛ.


ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ , ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ , ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΕΣ ΓΙΑ F-16 ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛHNIKH ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΤΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ 35%, ΗΤΟΙ ΣΤΑ 100 ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΤΑΝΤΕ ΜΟΝΟ ΤA 35 ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΕΩΣ ΚΙΝΗΤHΡΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ.


ΔΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛHNIKOY ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛHNIKH ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ . ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΝΟΗΤΟ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ 200,000,000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΛΛΑ ΤΟΥ ΧΙΟΥ ΧΕΦΝΕΡ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΑ ΠΩΛΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΙΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΩΣ ΑΝΩΤΕΡΩ.


ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΩΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ .


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΕΔΩ


Η ΕΙΔΗΣΗ:




Greek Spirit
11-9-2016

Η πρώτη ρωγμή του κεμαλικού καθεστώτος στην Τουρκία δημιουργήθηκε με την ίδρυση του Κόμματος Εθνικής Τάξεως του Νετσεμετίν Ερμπακάν, ενός Τούρκου πολιτικού ο οποίος ήταν ο πρώτος που αμφισβήτησε με το πολιτικό μανιφέστο του τον κεμαλισμό.





Ο Ερμπακάν και το κόμμα του επιβίωσαν ενος κεμαλικού πραξικοπήματος το 1971 οπότε και τέθηκε εκτός νόμου για να επανέλθει δριμύτερος το 1973 με την είσοδο του κόμματος του στην βουλή.Ο Ερμπακάν αποτελούσε το πρώτο δείγμα πολιτικού που αμφισβητούσε τις αρχές του κεμαλισμού και που πρέσβευε το πολιτικό ισλάμ, δηλαδή την αρμονική σύζευξη θρησκείας στην όχι μόνο καθημερινότητα αλλά και στην παραγωγική διαδικασία και οικονομία.Ο ίδιος ήταν μορφωμένος μάχιμος μηχανικός και ιδρυτής βιομηχανίας κατασκευής κινητήρων, αποδεικνύοντας στην πράξη τα του, ότι δηλαδή άσκηση των θρησκευτικών κανόνων και παραγωγή πάνε μαζί. Ο Ερμπακάν θεωρείται ο πρώτος μέντορας του Ερντογάν.


Το κίνημα του πολιτικού ισλάμ αποτελεί αντιγραφή του αντίστοιχου χριστιανοδημοκρατικού μοντέλου της Γερμανίας, μια προτεσταντική έκφανση η οποία υποστηρίζει με πάθος την καθαρότητα και την ηθική τόσο στην ιδιωτική ζωή όσο και στην επαγγελματική, θεωρεί την υψηλή παραγωγή και τον πλούτο ως δείγμα επιτυχίας του ηθικού ατόμου, και δίνει έμφαση στην ολοκλήρωση του ατόμου μέσα από το πλέγμα θρησκεία-εργασία-ηθική-οικογένεια- πατρίδα αλλά με ένα άτεγκτο φανατισμό. Βέβαια όλα αυτά ισχύουν για τους Γερμανούς και μόνο εφόσον οι φτωχοί του νότου θεωρούνται ως άξιοι της μοίρας τους και η φτώχεια τους προϊόν της ανηθικότητας τους και όχι συγκυριών. Τελευταία νοιώσαμε για τα καλά τα αποτελέσματα αυτής της κοσμοθεωρίας. Είδαμε και τις μιζες που δίνανε, με άλλα λόγια την υποκρισία τους.


Το πολιτικό ισλάμ του Ερμπακαν και του Ερντογάν αποτελεί μια ανατολίτικη εκδοχή η οποία ομοιάζει με την γερμανική σε ότι αφορά στην δυστυχία που επιφέρει στους γείτονες αλλά εκεί που διαφέρει είναι στο εσωτερικό όπου η πολιτική ίσων ευκαιριών- στο μέτρο του δυνατού- και η προσπάθεια για την όσο πιο δίκαιη κατανομή του πλούτου των Γερμανών δεν βρίσκει κάτι ανάλογο στην Τουρκία. Οι Γερμανοί τουλάχιστον πριν την κρίση θα ασφάλιζαν και θα πλήρωναν ακόμα και τους μετανάστες από Ελλάδα και αλλού, ακόμα και εάν τους θεωρούσαν κατώτερα όντα, θα πλήρωναν συντάξεις και γενικά τους είχαν εντάξει στο σύστημα.Οι Τούρκοι ακόμα το παλεύουν, εδώ είναι ανατολή και βλέπετε η εκμετάλλευση του ανθρώπου είναι πολύ πιο βάρβαρη χωρ΄ςο καν να τηρούνται τα προσχήματα.



Παρόλα αυτά η Τουρκία δεν δείχνει να διαλύεται σε αντίθεση με τις αναλύσεις των πατριωτικών και παραπατριωτικών κύκλων στην Ελλάδα.



Πως άραγε διαλύεται μια χώρα η οποία το 1974 αύξησε την έκταση της με την κατάληψη του 37% της Κύπρου;Είναι δείγμα διάλυσης αυτό; Δηλαδή εάν αύριο η Ελλάδα καταλάμβανε την Βόρεια Ήπειρο θα έδειχνε ότι ήρθε η ώρα του διαμελισμού της; Θα τρελαθούμε τελείως;

Όχι μόνο διαλύεται η Τουρκία αλλά ετοιμάζεται να απορροφήσει και την Ελλάδα, διαβάστε εδώ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ-ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ –ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΟΣ Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΙΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΙΔΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ-
Και τι έγινε δηλαδή που είχαμε απόπειρα πραξικοπήματος ; Η Τουρκία μαζί με την απόπειρα της 15 Ιουλίου 2016 έχει υποστεί έξι πραξικοπήματα.Αυτοί , οι Τούρκοι έτσι δουλεύουνε.Σχεδόν όλοι οι Τούρκοι πρωθυπουργοί απο το 1950 και μετά έπεσαν με πραξικόπημα.Εδώ γιατί χαιρόμαστε, ένα είχαμε και χάσαμε την Κύπρο.Στην εισβολή του 1974 η κεμαλικη κοσμική κυβέρνηση Ετσεβίτ είχε στις τάξεις της και το κόμμα του Ερμπακάν το οποίο το 1971 ήταν εκτός νόμου απο την τότε χούντα η οποία γρήγορα παρέδωσε την εξουσία και πάλι στους πολιτικούς Το πολιτικό χάος στην Τουρκία ουδέποτε στάθηκε εμπόδιο στις εξοπλιστικές δαπαπάνες και στις βλέψεις εναντίον μας.

Ερμπακάν και ο κεμαλικός Ετσεβίτ πήραν το 37% της Κύπρου και η εισβολή οργανώνονταν από δεκαετία πριν.



Σήμερα βλέπουμε την Τουρκία να καταλαμβάνει την βόρεια Συρία και χαιρόμαστε διότι εκτιμούμε ότι θα διαλυθεί. Με αυτή τη λογική πρέπει να αφήσουμε την Τουρκία να καταλάβει την Κίνα και την Ινδία μήπως και διαμελισθεί πιο γρήγορα.Έχουμε άραγε καταλάβει οτι καμία χωρα του δυτικού κόσμου εκτός από την Τουρκία δεν έχει αυξήσει την έκταση της με πόλεμο τον Β ΠΠ;Ακόμα και οι ΗΠΑ εφαγαν τα μούτρα τους στο Ιράκ και Αφγανιστάν.Βέβαια υπάρχει ακόμα μια χωρα που άυξησε την έκτασητης με στρατιωτική ενέργεια, αυτή είναι η Ρωσία στην Κριμαία.Που είναι λοιπόν τα σημάδια ΄΄διαμελισμού΄΄ ;
Η Τουρκία τον Ιούνιο του 2013 βγήκε, ΒΓΗΚΕ, από την επιτήρηση του ΔΝΤ μετά από 40 χρόνια!!!Εμείς μπήκαμε,αυτοί βγήκαν.Εντάξει βγήκαν με την παρασκηνιακή βοήθεια του Κατάρ και Σαουδικής Αραβίας, αλλά βγήκαν.

Η Κωνσταντινούπολη προορίζεται για παγκόσμια πρωτεύουσα διαβάστε εδώ
Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ
https://hellenicsunrise.blogspot.gr/2013/05/blog-post_7767.html
ενω στο μεταξύ ετοιμάζεται ομοσπονδία στην Κύπρο . ‘Ετσι διαλύονται τα κράτη ;
Ο Ερντογάν έχει προβεί σε γενοκτονία των Κούρδων της Τουρκίας με μεθόδους και όπλα που κάνουν το Βιετνάμ να φαίνεται νηπιαγωγείο.Έχει επίσης ιδρύσει και καθοδηγήσει το Ισλαμικό Κράτος και είναι υπέυθυνος για το προσφυγικό πρόβλημα στην Ευρώπη την οποία και απειλεί.Από που συμπεραίνει κανείς ότι διαλύεται ; Μήπως από την απολογητική στάση του Αμερικάνου αντιπροέδρου Μπαιντεν ο οποίος απολογήθηκε στην επίσκεψη του μετα την απόπειρα πραξικοπήματος διότι άργησε λέει να την επισκεφτεί ;
Ο Ερντογάν σκοπεύει να χωρίσει διοικητικά την Τουρκία σε οχτώ καντόνια με ανεξάρτητες αρχές και προϋπολογισμό, στα πρότυπα της ομοσπονδιακής Γερμανίας.



Έτσι θα κατασιγάσει τα πάθη και τις τριβές μεταξύ των θρησκόληπτων οπαδών του της Ανατολίας και των κοσμικών Τούρκων της δυτικής Τουρκίας.Μόνο η άμυνα και η δικαιοσύνη θα υπάγονται στο κεντρικό κράτος.Η αυτονομία σε προϋπολογισμό και διοίκηση θα δώσει την αίσθηση στους κατοίκους κάθε καντονιού ότι εκπροσωπούνται πλέον στα συλλογικά όργανα , αλλά αυτός ακριβώς ο πολυκερματισμός θα αυξήσει και τις θέσεις για διορισμό ημετέρων και ρουφιάνων του Ερντογάν , έτσι όλοι θα ειναι ευχαριστημένοι και το κράτος θα ελέγχεται μέσω υπόγειων διαδρομών.Ο Ερντογάν πλέον »απλά θα προεδρεύει» σε ρολο σοφού εθνάρχη έχοντας διαχύσει τις ευθύνες στους κατά τόπους κυβερνήτες. Στην Ελλάδα σκοπεύουμε την καντονοποίηση με την διαφορά ότι τα καντόνια θα τα παραδώσουμε είτε σε »επενδυτές΄΄΄και ΕΟΖ είτε κατευθείαν στην Τουρκία και ίσως Ισραήλ.
Καθήστε τώρα αποχαυνωμένοι να σώσουν οι αναλυτές της διάλυσης.Η μόνη χώρα που διαλύεται είναι η Ελλάδα.

hellenicsunrise

kerberos-hellas

http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2016/09/blog-post_12.html#more


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια