ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!! Ετοιμάζεται να Κατακτήσει την Ευρώπη… Αστακός τα Ελληνικά Νησια






Διευθυντής της Europol : «η Daech ετοιμάζεται να κατακτήσει την Ευρώπη με χιλιάδες τρομοκράτες από Συρία που παριστάνουν τους πρόσφυγες….200 εξειδικευμένα στελέχη της αντιτρομοκρατικής άμεσα στα ελληνικά νησιά »

To Hνωμένο Βασίλειο ενεργοποιείται μετά την πιο σοβαρή προειδοποίηση που εξαπέλυσε η Europol, για την έξαρση των κινδύνων από τρομοκρατικές επικείμενες τζιχαντιστών που έχουν διασύνδεση με την Daesh που κινητοποιούνται στο πλαίσιο μια ειδικής αποστολής που τίθεται σε εφαρμογή από την οργάνωση. Η Daech ετοιμάστηκε ν΄αναπτύξει χιλιάδες τρομοκράτες στην Ευρώπη προερχόμενους από τη Συρία.

Το συναγερμό σήμανε ο πρώτος τη τάξη υπεύθυνος της Europol, ο οποίος για α΄φορά ανέφερε μια επιχείρηση σ΄εξέλιξη για την δρομολόγηση ενός μεγάλου αριθμού τζιχαντιστών που εγκατέλειψαν τη Συρία και που αποπειρώνται να διεισδύσουν στην Ευρώπη παριστάνοντας του αιτούντες άσυλο και ταξιδεύοντας με πλαστά συριακά διαβατήρια.



Το αφεντικό της Europol ο Rob Wainwright, σε δηλώσεις του στην βρετανική Evening Standard ανέφερε ότι η Daech μιλαέι ακριβώς για μια «στρατηγική δράση» που στοχεύει να εγκαινιάσει ένα κλίμα τρόμου στη Γηραιά ήπειρο που θα εκτελεστεί από χιλιάδες φανατικούς.

Η τρομοκρατική οργάνωση όπως διευκρινίζει το αφεντικό της ευρωπαικής ασφάλειας αποπειράται να μεταφέρει το πεδίο της μάχης προς την Ευρώπη για να επιτρέψει στα ένοπλα μέλη της στη Συρία να ευνοηθούν από μια ανάπαυλα μετά τις μεγάλες απώλειές που υπέστη έπειτα από τη ρωσική επιχείρηση.

Ο διευθυντής της Europol, που εκφράζεται σπάνια μέσα στα μίντια υπογράμμισε ότι η Ευρώπη οφείλει να προετοιμαστεί για μια μακροσκελή σύγκρουση με τους βαρβάρους του Ισλαμικού Κράτους που είναι αποφασισμένοι να «οδηγήσουν έναν ανηλεή πόλεμο κατά του ελεύθερου κόσμου», αποκαλύπτοντας ότι η διακίνηση όπλων στο «Dark Net» δομεί έκτοτε την πιο μεγάληπρόσκληση για την ασφάλεια με την οποία υπήρξε ποτέ αντιμέτωπη η Ευρώπη.Σχεδιάζουν θεαμτικές επιθέσεις στο ευρωπαικό έδαφος τονίζει ο πλέον αρμόδιος.

«Είναι κρίσιμες οι στιγμές», κατ΄ουσίαν υπογραμμίζει ο επικεφαλής της Europol που εκφράστηκε στις στήλες της Evening Standard, και είπε ότι μια ομάδα 200 εξειδικευμένων στελεχών της αντιτρομοκρατικής θα πρέπει ν΄αναπτυχθεί πάνω στα ελληνικά νησιά στη μάχη κατά της τρομοκρατίας μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες. Αυτή η ομάδα σκοπό θα έχει να εντοπίσει τρομνοκράτες που αναζητούν να μπουν στην Ευρώπη.

Ο διευθυντής της Europol υπογράμμισε ότι «πρέπει να κλείσουμε το δρόμο στους φανατικούς της Daech και να τους εμποδίσουμε να εμφυτευθούν στην Ευρώπη », επιμένοντας για την αναγκαιότητα να «να δεσμευθούμε σε μια σοβαρή εργασία» εξάρθρωσης των δικτύων προπαγάνδας που προωθούν τον τζιχαντισμό κυρίως στο Ηνωμένο Βασίλειο μια χώρα που απαριθμεί ένα μεγάλο αριθμό μέσων ουαχαμπίτικης ομολογίας και που συνεχίζουν να διαδίδουν τα μηνύματά τους ανενόχλητοι..algeriepatriotique 26.8.16 dimpenews





https://hellasforce.com/2016/08/26/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CF%83-%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1/Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια