ΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ! 3,65 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ Ή 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΩΝ 850.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!




ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ!






Η πρώην βουλευτής Σταυρούλα Ξουλίδου με ανάρτηση της στο twitter δημοσιεύει ένα έγγραφο που φανερώνει ότι η Ελλάδα ζήτησε με διαγωνισμό να παραλαμβάνει 1,7 εκατομμύρια μερίδες την ημέρα!



Αν λοιπόν αυτά αποτελούν τα δύο ημερήσια γεύματα κάθε μετανάστη μιλάμε για 850.000 μετανάστες, για ποιους 50.000 μιλάνε; Αλλά το κυρίαρχο είναι άλλο...

Ενώ ο λαός οδυνάται και κόβουν τις συντάξεις από γέρους ανήμπορους και από μανάδες άνεργες που δεν έχουν να θρέψουν τα παιδιά τους, η χώρα δίνει όλο τον ΕΝΦΙΑ και βάζει κι από πάνω για να δώσει γεύματα σε όλους αυτούς αξίας 10 εκατομμυρίων την ημέρα δηλαδή 3,65 δις το χρόνο!!!


Υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν για ΕΝΦΙΑ το 80% ή το 100% ή και το 150% του εισοδήματός τους (δηλαδή δεν έχουν να τον πληρώσουν) και όλα αυτά πάνε στους λαθρομετανάστες κυρίως από Αφγανιστάν και Πακιστάν και σε ελάχιστους (5%) Σύρους μόνο για φαγητό!...

Δηλαδή βάλτε ρεύμα, νερό, φθορές στα οικήματα και εγκαταστάσεις που έχουν επιταχθεί ή θα επιταχθούντο ποσό υπερβαίνει τα 7 δισεκατομμύρια το χρόνο!!!


ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ!!!


ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ! ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ!!!


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ








ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΔΩ




ΠΗΓΗ

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια