Έσκασε ΤΩΡΑ! Ετοιμάζουν εμφύλιο... (Στοιχεία)





Ανησυχητικές είναι οι κινήσεις των "υποτιθέμενων" αναρχικών, το τελευταίο διάστημα, γιατί είτε ξέχασαν την ιδεολογία τους είτε εκπροσωπούν ξένα συμφέροντα...

Πιο αναλυτικά, οι ενέργειες ατόμων που παρουσιάζονται ως αναρχικοί, προδίδουν ότι έχουν συγκεκριμένα σχέδια για το μέλλον της Ελλάδας, όπως έκρηξη εμφυλίου!

Οι ψευτοαναρχικοί, που υποκινούνται από ξένους "ηγέτες", προδίδονται από τις πράξεις τους, καθώς δεν γνωρίζουν ούτε τα στοιχειώδη για τους πραγματικούς αναρχικούς, οι οποίοι δεν αναγνωρίζουν θρησκείες και δεν επιθυμούν σύγκρουση μεταξύ των Ελλήνων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι η πρόσφατη επίθεση στο μετρό στο Μοναστηράκι, όπου "άγνωστοι" κουκουλοφόροι κατέστρεψαν τα μηχανήματα και προκάλεσαν ζημιές στον χώρο.

Κάποιοι "άγνωστοι" λοιπόν, φαίνεται πως εκμεταλλεύονται την κρίσιμη περίοδο που διανύει η χώρα, λόγω του προσφυγικού και της οικονομικής κρίσης και επιχειρούν με κάθε τρόπο να σπείρουν την διχόνοια.

Ως δεύτερο παράδειγμα, παραθέτουμε την παρακάτω φωτογραφία, στην οποία φαίνεται ένα σύνθημα που έχουν γράψει επίσης ψευτοαναρχικοί.



Το ότι πρόκειται για ψευτοαναρχικούς, αποδεικνύεται από το μήνυμα που περνά το σύνθημα "αλληλεγγύη στους μουσουλμάνους αδερφούς..."
Ποτέ οι αναρχικοί δεν αναγνώριζαν τις θρησκείες και τώρα, έτσι ξαφνικά άρχισαν υποστηρίζουν μουσουλμάνους και μάλιστα να τίθενται υπέρ τους γράφοντας συνθήματα σε τοίχους.

Είναι οφθαλμοφανές πως πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο, "διάλυσης" του ελληνικού λαού, μέσω εξεγέρσεων και συγκρούσεων, τις οποίες προκαλούν ξένοι που παριστάνουν τους αναρχικούς.

http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/articles/epikairotita/koinonia/eskase-tora-etoimazoun-emfulio-stoixeia.html


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια