Ε, ναι. Διώξαμε 400.000 νέους επιστήμονες από τη χώρα, διώξαμε τα παιδιά σας. Τι θέλετε τώρα; Φάτε στη μάπα τους απολίτιστους και φανατικούς ισλαμιστές και σκάστε...




Με μια φράση που θα συζητηθεί ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Ξυδάκης, είπε πως το δημογραφικό μπορει να ωφεληθεί από το προσφυγικό.
Μιλώντας στα Παραπολιτικάfm, είπε χαρακτηριστικά:

«Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι τεράστιο, μεσομακροπρόθεσμα μπορεί να ωφεληθεί η Ελλάδα από την ενσωμάτωση ανθρώπων που θέλουν να μπουν στην κοινωνία να εργαστούν να ενσωματωθούν».


Πηγή newsbeast.gr




και αφού αυτοί δεν θέλουν να γεμίσουν δημογραφικά την δίκη μας χώρα ρε Ξυδάκη...σήμερα έριξαν τους φραχτες,και όσο περισσότεροι μαζεύονται τόσο θα σπάσουν τα πάντα και θα φύγουν..


όσο και να προσπαθείτε να τους κάνετε "θέμα" της Ελλάδας και της γειτονιάς του αιγαιου,δεν θα πιάσει..


οι Έλληνες τους δίνουν φαι,γαλα και ότι μπορουν,και δεν τσομπάνε με τις προβοκάτσιες και τις αηδίες...
σήμερα ακούσαμε και το "επικό"...


10 ευρώ δίνουν για σεξ με τους προσφυγές!! λες και οι Έλληνες είναι αδερφες,και οι προσφυγές δεν έχουν τίποτα άλλο στο μυαλό τους,αλλα κουρδίζουν το εργαλείο τους λες και ειναι μηχάνημα...


από την άλλη βλέπουμε όλους τους τρομαλαγνους να "δουλεύουν" ότι το σύστημα τους πληρώνει για να κάνουν!! "το πρόβλημα"...
με τα δουλικά τους,που απεγνωσμενα κλείνουν τα συνορα,απλα εκτιθοντε ,οπως και ολοι
εσεις που προσπαθητε να δημιουργησετε κλιμα εντασης με αφορμη τους κατατρεγμενους!
γελοια κολπα,που απλα σας ξεμπροστιαζουν!!


κανεις δεν θελει να μεινει στην ελλαδα..εσεις απλα στρουθκαμηλιζετε,και προσπαθειτε να δειξετε το κουνουπι ελεφαντα...
γελοιοτητες απελπισμενων για αιμα,και για να γλυτωσουν τα τομαρια τους...
...."γεια σου "ελενιτσο", εχεις φαει τα λυσακα σου,αλλα ο "ρωσσος δεν ερχεται"...αποφασισε να βλεπει απο τα μονιτορ.. μαλακας ειναι???
αφηνει "εσενα" να πας για "πολεμο"...

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. ΞΥΔΑΚΙΣ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ?ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΛΟΥΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ,ΕΛΕΓΕ ΜΙΑ ΛΑΙΚΗ ,ΑΛΛΑΣΟΦΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ.ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΒΙΝΤΕΟ....ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΟ ΜΕΡΣΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γαμωτο ντροπη που ειναι και απο το νησι μου! και φαινοταν σοβαρος αλλα φαινεται αν κανεις παρεα με τον καθε ειδους ανεγκεφαλο χαλας και ο ιδιος ντροπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Το όνομα ακούγετε Κρητικό.. κρίμα γιατί οι Κρητη έχει γενήση πολλούς και μεγάλους πατριώτες.. Ντροπιάζει το νισή αυτός..

      Διαγραφή
    3. προδοτακις νομιζο καλυτερο ονομα

      Διαγραφή