ΣΟΚ-Συνεργασία Τζιχαντιστών με Ελληνες Εφοπλιστες και Μεξικανικά καρτέλ ! (σκληρές εικονες) #Paris



ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ-ΦΩΤΙΑ
Οι άκρες του εφοπλιστή που μετέφερε Τουρκικά Ναρκωτικά με Ελληνα βουλευτή Ακροδεξιού κόμματος και οι «μυστήριες» δολοφονίες των μαρτύρων είναι μόνο η άκρη του νήματος



Αν αναρωτιέστε γιατί τα μεξικανικά καρτέλ ναρκωτικών άρχισαν να αποκεφαλίσει ανθρώπους πριν από λίγα χρόνια, να διαλύει ανθρώπους, ενώ ήταν ζωντανοί με οξύ, και να κόβει στήθη και κλειτορίδες από τις γυναίκες, είναι κάποιες από τις συνήθειες που άντλησαν από τους τζιχαντιστές Νταρ-αλ-Ισλάμ , μέσω της συνεργασίας τους με τους Μεξικανούς εμπόρους ναρκωτικών.
Με την άνοδο του Isis οι φόβοι των ΗΠΑ , κυρίως , έχουν γίνει εφιάλτες !
Η συνεργασία ουσιαστικά ξεκίνησε από την εποχή που οι ΗΠΑ εισέβαλαν στον Αφγανιστάν, όπου ως γνωστόν είναι η μεγαλύτερη χώρα καλλιέργειας παπαρούνας, κύριου συστατικού του όπιου αλλά και άλλων «πρώτων υλών» για την παρασκευή ναρκωτικών. Λόγω της οικονομικής διάλυσης της χώρας από την εισβολή το εμπόριο ναρκωτικών είναι η κυριότερη πηγή εσόδων στο Αφγανιστάν πρωτίστως, αλλά και σε άλλες μουσουλμανικές χώρες.
Η Δύση δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον όλα αυτά τα χρόνια, πρώτα γιατί ήθελε να δικαιολογήσει τις επεμβάσεις σε αυτές της χώρες όπως το Αφγανιστάν που είπαμε, αλλά και το Ιράκ, του Σουδάν, και έπειτα γιατί το μεγαλύτερο ποσοστό παραγωγής διοχετευόταν μέχρι σήμερα στις χώρες της Απω Ανατολής από την Κίνα μέχρι την Ιαπωνία και τις Φιλιππίνες.
Ομως αυτή η φθηνή πρώτη ύλη έγινε ανάρπαστη στα καρτέλ της Κεντρικής Αμερικής καθώς υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ Μεξικανικής και Κολομβιανής μαφίας.
Οι υπηρεσίες ασφαλείας των ΗΠΑ έχουν εντοπίσει πολλά μέλη της Χεζμπολά στο Μεξικό. Στην αρχή οι υποψίες στράφηκαν για το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης κατά των ΗΠΑ μέσω διείσδυσης από το Μεξίκο, αλλά η πραγματικότητα ήταν πιο τρομακτική καθώς γινόταν ανταλλαγή τεχνογνωσίας μεταξύ τζιχαντιστών και καρτέλ και φυσικά εμπορικές συναλλαγές.
Η «επιχειρηματική σχέση» με τα καρτέλ επέτρεψε η σιιτική ισλαμική μαχητική ομάδα να έχει αυξανόμενη παρουσία όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά μέσω της Τουρκίας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη !
Την στιγμή που η προσοχή έχει δοθεί στα καραβάνια προσφύγων που περνούν το Αιγαίο, λόγω του ανθρωπιστικού προβλήματος, τα καραβάνια των ναρκωτικών από τους εμπόρους της Τζιχάντ βρίσκουν τρόπους να διοχετεύονται στην Ευρώπη κάτω από την μύτη των κατακερματισμένων δυνάμεων λόγω μεταναστευτικού που φυλάγουν τα σύνορα !
Οι αρχές αναζητούν τις πηγές πίσω από τις τελευταίες συλλήψεις μεγάλων εμπόρων ναρκωτικών και τις σχέσεις τους με τους Τζιχαντιστές.
Η τρομοκρατία είναι πλέον μια μπιζνα δισεκατομμυρίων !
 
http://hellasforce.com/2015/11/18/%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B6%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD/

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια