ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ:ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ!



  Αποκάλυψη Βόμβα από τους «φίλους» Γερμανούς…Αληθινή ή όχι θα φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες…

«Η γερμανική κυβέρνηση επεξεργάζεται ένα σχέδιο χρεοκοπίας της Ελλάδας χωρίς την έξοδο της χώρας από το ευρώ» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της εφημερίδας «Die Zeit», η οποία, επικαλούμενη κυβερνητικές πηγές του Βερολίνου, αποκαλύπτει ότι υπάρχει σενάριο για πτώχευση της Ελλάδας χωρίς την αποχώρησή της από την ευρωζώνη.




 Δημοσίευμα πάντως που αρνήθηκε να σχολιάσει ο εκπρόσωπος Τύπου της Μέρκελ κατά την τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων.

«H γερμανική κυβέρνηση επεξεργάζεται ένα σχέδιο που θα επέτρεπε την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη ακόμη και στην περίπτωση της χρεοκοπίας της χώρας», γράφει η γερμανική εφημερίδα, καθώς στο Βερολίνο επικρατεί η ανησυχία ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να τηρήσει τις υποχρεώσεις της τις επόμενες εβδομάδες.

Η εφημερίδα επικαλείται πηγές της στην κυβέρνηση, σύμφωνα με τις οποίες στο Βερολίνο κερδίζει έδαφος η αίσθηση πως η Αθήνα δεν θα μπορέσει να υλοποιήσει κάποια από τις υποχρεώσεις της προς τους δανειστές τις προσεχείς κρίσιμες εβδομάδες. Σύμφωνα με το σχέδιο αυτό που επικαλείται η εφημερίδα, θα επιτραπεί στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να συνεχίσει να στηρίζει τις ελληνικές τράπεζες, αν και θα θεωρηθούν και αυτές χρεοκοπημένες.



Προϋπόθεση για να συμβεί αυτό το σενάριο της ήπιας χρεοκοπίας θα είναι να δείξει η κυβέρνηση πνεύμα συνεργασίας και να υπάρξει εργασία και επιμονή για την πορεία των μεταρρυθμίσεων.
http://www.anoixtomialos.gr/2015/04/blog-post_50.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια