Οι εβραίοι του υπουργείου α-παιδείας ξαναχτυπούν σε βιβλίο του δημοτικού ...

Η Ιταλία μας κήρυξε τον πόλεμο και εμείς κρυφτήκαμε στο υπόγειο !!!
Πήραν ένα μυθιστόρημα του Ντελόπουλου και το κάναν ιστορία οι μαλάκες !!!
Γαμημένα θρασίμια ! H Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει τους στρατούς τεσσάρων χωρών ταυτόχρονα, Αλβανίας, Ιταλίας, Γερμανίας, και Βουλγαρίας.

Αντί να φροντίσουν να καλλιεργήσουν στα παιδιά του δημοτικού υψηλό εθνικό φρόνημα και υπερηφάνεια για την Ελληνική καταγωγή τους αυτά τα γλοιώδη υποκείμενα του υπουργείου α-παιδείας καταρρακώνουν την εθνική τους αξιοπρέπεια , ευτελίζουν τον ηρωικότερο λαό του κόσμου και εμφυσούν στο παιδικό μυαλουδάκι την λιποψυχία , τον φόβο , την ανικανότητα κ.α.

Αυτοί είναι οι υποτελείς της νέας τάξης πραγμάτων :


Εξ ιδίων κρίνουν τ΄αλλότρια ... τα θρασίμια .Ιδού και το βιβλίο της Γλώσσας , Ε΄ Δημοτικού , σελίδα 44 .



Ας ξυπνήσουν επιτέλους οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων !
Τι διάολο , δεν τους νοιάζει τι σκατά μαθαίνουν στα παιδιά τους ; Και οι δάσκαλοι τι κάνουν ;

Κοιτάξτε τώρα από που ζητούν να μάθουν ιστορία τα παιδιά :



Καμία παραπομπή στις ιστορικές βιβλιοθήκες , καμία παραπομπή στις σελίδες του γενικού επιτελείου στρατού ,καμιά παραπομπή σε χρονικογράφους-ιστοριογράφους της εποχής , παρά μόνο αναφορά σε κάποιους ,επί χρήμασι, μυθιστοριογράφους . Από που ρε θα μάθουν τι έγινε στο Ρούπελ , στο Καλπάκι , στο Δίστομο , στην Πίνδο , στην Βόρεια Ήπειρο ...


Περισσότερο θα έλεγα πως κάνουν διαφήμιση παρά ιστορία ... Άντε να χαθείτε δουλικά ...


http://originalmakedon.blogspot.gr/2014/11/blog-post.html

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Μια ζωή συγκυβερνά η άκρα δεξιά με τη δεξιά.

    Το πρώτο πράγμα που διαβάζεις (τρόπος του λέγειν), σε ένα σχόλιο των οπαδών! της χρυσής ευκαιρίας, είναι η πολιτική τους ..παρθενιά. Εμείς ..τώρα ήρθαμε , λένε. Τι είναι λοιπόν η χρυσή αυλή, που ζητά και ..ψήφο ‘’εμπιστοσύνης’’;
    Είναι το αμελητέο 0,3% , που υπήρχε για τα μάτια του κόσμου, ώστε να ισχυρίζεται η δεξιά , των Καραμανλήδων, του Αβέρωφ, του Ράλλη, των Μητσοτάκηδων και του Σαμαρωμένου, ότι η παράταξής τους ήταν..δημοκρατική; Ότι τα σταγονίδια του Αβέρωφ, δεν ήταν ο ΜΑΥΡΟΣ βρωμοπόταμος του χαφιεδισμού, της προδοσίας της Κύπρου, και της αναγκαστικού επαναπατρισμού των 150.000 και πλέον χιλιάδων Ελλήνων της Πόλης; Ότι το παρακράτος της χούντας ήταν σταγονίδια επίορκων προδοτών που κινήθηκαν και πρόλαβαν την προδοσία των στρατηγών;
    Δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ αύξηση του ποσοστού της χρυσής αυλής. Απλούστατα, υπάρχουν τα συγκοινωνούντα δοχεία της Λερναίας δεξιάς. Της δεξιάς του Καμμένου , του Ζώη, του Μαρκόπουλου, του Μεϊμαράκη, του Βουλγαράκη, του Καρατζαφέρη, του Μιχαλολιάκου, του Παναγιώταρου και των άλλων ‘’υπερμυαλομένων’’ βοών της κοιλάδας των άξεστων ηλιθίων χρυσαλητών. ( Συγγνώμη βόδια μου) !
    Η χρυσή αυλή του σήμερα, είναι η Νέα Δημοκρατία του χθές , η ΕΡΕ του προχθές και η αιώνια δεξιά ‘’κοινωνικών φρονημάτων’’ του ..παρα -προχθές.
    Δεν είναι τίποτα ούτε νέο, ούτε τίποτα έντιμο και καθαρό, ούτε εθνικό !
    Είναι η γνωστή δεξιά με όλα της τα κακά και τα αρπακτικά νύχια. Είναι πληρωμένοι ‘’εκτελεστές εντολών’’ αδίστακτων εφοπλιστών και διεθνών εγκληματιών, ομοϊδεάτες του..Σόρος και της..Μέργκελ. Είναι άτομα που έχουν ζήσει στη νύκτα και από τη νύκτα. Είναι οι γνωστοί νονοί και μπράβοι σε κάθε κακόφημοι συνοικία των πόλεών μας. Είναι οι απόγονοι των κουκουλοφόρων γερμανοτσολιάδων, οι απόγονοι της χούντας του τρελού Παπαδόπουλου, είναι οι απόγονοι των προδοτών της Κύπρου

    Είναι γνωστό ότι η ακροδεξιά, είναι οι συναγωνιστές του Σαμαρά που ποτέ ο λαός δεν πρέπει να ξεχνά ….
    Η Χρυσή αυλή είναι το ακραίο κομμάτι της ΑΞΕΧΑΣΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ των εμφυλίων, των παρακρατικών Γκοτζαμάνηδων, της ΕΡΕ του Μήτσου, της Χούντας, του Αβέρωφ, του Μητσοτάκη, του Βαρβιτσιώτη, του Σαμαρά, των Μιχαλολιάκων, των Γρυλλάκηδων, των Μαμανέων, των Ρίζων, των ψυχάρηδων, των Παυλόπουλων, των Παναγιωτόπουλων, των Στυλιανίδηδων , των Κιλτίδιδων, των Καυκασοποντίων , των τοκογλύφων, των Ψωμιάδηδων των εμπόρων της νυκτόβιας Θεσσαλονίκης, Δράμας, Φλώρινας…. των απανταχού μπαρόβιων και πορτιέρηδων ‘’προστατών’’ της ανομίας και της παρανομίας.
    Όλοι αυτοί τόσα χρόνια δεν συγκυβερνούσαν και δεν συγκυβερνούν μέχρι σήμερα; Αυτοί δεν αποφάσιζαν, δεν έκλεβαν το αίμα και τον ιδρώτα του λαού; Αυτοί σήμερα δεν οδήγησαν την Ελλάδα στο γκρεμό; Αυτοί σήμερα σαν σκυλάκια δεν τρώνε τα κόκκαλα που τους ρίχνει ο Αντώνης; Ποιοι υποστηρίζουν και διατηρούν τον Αντώνη στην κυβέρνηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν δεν δολοφονούν ανθρώπους ,
    δολοφονούν όνειρα και ελπίδες. Αυτός είναι ο φασισμός.
    Κάθε μέρα βρώμικη και άθλια προπαγάνδα, κάθε στιγμή τρόμος , καταστροφή και απελπισία οι φονιάδες του μεσονυκτίου, οι μπράβοι της επαγγελματικής εκμετάλλευσης.
    Όταν δεν κτηνοβατούν πωλούν στα παιδιά μας την άσπρη σκόνη και στους νυκτόβιους οπλική επάρκεια και προστασία στον πληρωμένο έρωτα ,οι ζωοτρόφοι της ανωμαλίας.
    Όταν δεν χαφιεδίζουν , καταστρέφουν αφιονισμένοι τους επαγγελματίες και τις περιουσίες τους, οι κινητές πληρωμένες κουραδομηχανές .
    Να που αρχίζετε να "προσφέρετε" και θέαμα δημόσιο!
    Εμπρός λοιπόν Χιμπατζήδες του πάρκου, βγείτε να γελάσουμε και λίγο. Εξ άλλου πόσος χρόνος σας έμεινα ακόμη; ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ τι κρίμα ,θα χάσουμε το ζωολογικό σας κήπο και μάλιστα δωρεάν. Αλήθεια τόσα σπάνια είδη που μαζευτήκατε; Έχει η Ελλάδα τόσο σπάνια ζώα; ΕΜ! γιαυτό την θέλουν οι ξένοι. Για ζωολογικό κήπο με μακάκες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΛΗ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    της οποίας ΟΛΑ σχεδόν τα μέλη διακρίνονται για τις παρανομίες τους και λοιπές εγκληματικές τους ενέργειες,
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΕΟΣ , ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ, θα ψήφιζε ΧΡΥΣΗ ΑΥΛΗ?
    Τι μπορεί να προσφέρει αυτή η εγκληματική οργανωμένη συμμορία σε ένα νέο 18-30 χρόνων. Τι μπορεί να προσφέρει σε ένα άνεργο? Θα τον κάνει ''βαποράκι'' να πουλά ναρκωτικά? Θα τον κάνει μπράβο της νύχτας? Τι ξέρουν και τι μπορούν να προσφέρουν όλοι αυτοί οι φιλοξενούμενοι των φυλακών σε όλη την Ελλάδα?
    Ψεύτες ,κλέφτες, ληστές , συκοφάντες, αγράμματοι , έμποροι ναρκωτικών, νταβατζήδες, ιδιοκτήτες μπουρδέλων, πορτιέρηδες ,ναρκομανείς, έμποροι όπλων, ναρκωτικών, βρεφών, διακινητές λαθραίου πετρελαίου, παράνομοι τζογαδόροι, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, προδότες, επαγγελματίες δολοφόνοι , ανώμαλοι και μισογύνηδες.
    Αυτά είναι τα επαγγέλματα που έχει να ‘’επιλέξει’’ κάθε γονιός που θα του άρεσε ο ψεύτικος παράδεισος των ρατσιστών ‘’εθνικοφρόνων’’ !!!

    Τι είναι η Χρυσή Αυγή (πλην των ψηφοφόρων της);
    ένα μάτσο 500-1.000 αμόρφωτοι, ανελλήνιστοι, τρισβάρβαροι, εθνικιστές, γορίλες της νύχτας, σταυρωτήδες, διαταραγμένοι, ναζί, φασίστες, επίγονοι των δωσίλογων - ένας ετερόκλητος αχταρμάς θρασύδειλων που αρνούνται μονίμως αυτό που είναι και καταδίδουν ο ένας τον άλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή