ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡΠΟΛ





ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ και τον υποστηριζαν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΘΟΛΩΚΟΥΛΤΟΥΡΕΣ όπως ο Τρεμόπουλος, τατσοπουλος κ.λ.π. κοπρόσκυλα

Συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα Τζαβέτ Ασλάμ, έπειτα από ένταλμα της Interpol, σύμφωνα με το οποίο καταζητείται για διακίνηση λαθρομεταναστών.
Ο Τζιαβέτ συνελήφθη στο σπίτι του ...
στον Κολωνό και κρατείται στην Ασφάλεια.
Το ένταλμα της Interpol είχε εκδοθεί έπειτα από αίτημα των πακιστανικών αρχών, οι οποίες κατηγορούν τον Τζαβέτ ότι απο το 2005 είχε μεσολαβήσει επ’ αμοιβή για τη μεταφορά λαθρομεταναστών από το Πακιστάν στην Ελλάδα!!

Ο Τζαβέτ Ασλάμ παρουσιάστηκε το μεσημέρι ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών κ. Παντελή, προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σε βάρος του.

Ο κατηγορούμενος κατέθεσε αίτημα, προκειμένου να του χορηγηθεί πολιτικό άσυλο, το οποίο θα εξεταστεί τις επόμενες ημέρες από το αρμόδιο Συμβούλιο Εφετών. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος.

eglimatikotita.gr
http://www.anti-ntp.net/2014/10/blog-post_17.html

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ....

    (....)Εκείνη την εποχή ήταν που πέρασε το κατώφλι του γραφείου του στο υπουργείο Ναυτιλίας, ένας περίεργος τύπος που εκπροσωπούσε τα συμφέροντα του Κυπρίου πλοιοκτήτη του Sea Diamond που είχε βουλιάξει στη Σαντορίνη και δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να πληρώσει τις συνέπειες των προβλημάτων που είχε προκαλέσει το πλοίο του στη θάλασσα του μαγευτικού νησιού. Οι ντόπιοι είχαν ξεσηκωθεί, αλλά ο υφυπουργός παρέμενε ασυγκίνητος και κανείς εκτός από τρείς συγκεκριμένους ανθρώπους δεν ξέρει τι ειπώθηκε σε εκείνη την «μυστηριώδη συνάντηση»[...]
    Εκείνο τον καιρό ο Πάνος Καμμένος είχε ήδη χωρίσει από τον πρώτο του γάμο και είχε παντρευτεί την σημερινή σύζυγό του, πετυχημένη δικηγόρο, Έλενα Τζούλη. Η βάφτιση δε του πρώτου τους παιδιού, που έγινε στον Αγ. Κωνσταντίνο Γλυφάδας αποτέλεσε μέγα κοσμικό γεγονός των ημερών εκείνων καθώς και η δεξίωση που δόθηκε στη Βουλιαγμένη μετά το μυστήριο.
    Κουμπάρος στη βάφτιση ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας, παλαιό στέλεχος του ΚΚΕ, αγαπημένο παιδί του Χαρίλαου Φλωράκη, επιβιώσας σε κάθε κυβερνητική κατάσταση και αργότερα κατηγορούμενος με βάση συνομιλίες που κατέγραψε το «μαύρο κουτί» της ΚΥΠ, ως χρηματοδότης της συμμορίας του έγκλειστου Παναγιώτη Βλαστού.

    Στις εσωκομματικές εκλογές του 2009, ο Πάνος Καμμένος βγήκε μπροστά υπέρ της Ντόρας Μπακογιάννη την οποία όμως και πούλησε πολύ γρήγορα , για τα μάτια του Αντώνη Σαμαρά λίγο πριν την εσωκομματική κάλπη.
    Αργότερα με την ίδια ευκολία πούλησε και τον Αντώνη Σαμαρά και (με λεφτά, που όπως λέει ο τ. βουλευτής του κόμματος του, Γιάννης Κουράκος)του έβρισκε ο Γιώργος Βουλγαράκης, ίδρυσε τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
    Δεν γνωρίζουμε αν μοιράζεται με τον φίλο του το ρητό «ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό», ωστόσο με τον Γιώργο Βουλγαράκη τους συνδέει η κοινή τους αγάπη για τα σκάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΟΜΒΑ: ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ , ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗ ΧΛΙΔΗ, ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ.
    Αποκάλυψη – βόμβα !
    Πολυτελή ακίνητα απλησίαστα για τους κοινούς θνητούς, κρυμμένα πίσω από offshore εταιρίες, συμβόλαια μεταξύ ισχυρών, πακτωλός χρημάτων, αχυράνθρωποι και στο βάθος του τούνελ ένα προβεβλημένο πολιτικό πρόσωπο, ηγέτης αντιμνημονιακού κόμματος...
    Η νέα έρευνα του ΣΔΟΕ που ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες, εξελίσσεται σε «καυτή πατάτα» στα χέρια των ελεγκτών, καθώς έχει σκοντάψει σε ισχυρά πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα της χώρας, ωστόσο οι επιτελείς στο κτίριο της οδού Πειραιώς, δηλώνουν αποφασισμένοι να την συνεχίσουν όποιον κι αν αγγίζει.
    Η έρευνα είχε ξεκινήσει με εισαγγελική παραγγελία και με άλλο αντικείμενο, ωστόσο στη συνέχεια και όσο προχωρούσε η διασταύρωση στοιχείων για το πόθεν έσχες, αποκαλύφθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του briefingnews.gr, ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός αρχηγός νοικιάζει υπερπολυτελές ακίνητο από offshore εταιρία. Εκτός από το ζήτημα που τίθεται για το αν το νόμιμο είναι και ηθικό για έναν αρχηγό κόμματος που επέλεξε την οδό των υπεράκτιων εταιριών, οι οποίες βρίσκονται στο στόχαστρο για εκτεταμένη φοροδιαφυγή, η συμφωνία ενοικίασης έκρυβε και ένα άλλο μυστικό.
    Το όνομα Γέωργιος-Αλέξανδρος Α. που εμφανίζεται ως εκπρόσωπος της υπεράκτιας εταιρίας. Αμέσως στους φοροελεγκτικούς μηχανισμούς όλων των βαθμίδων, σήμανε συναγερμός καθώς πρόκειται για όνομα στο οποίο έχουν «σκοντάψει» δεκάδες φορές. Μέχρι τώρα έχει αποκαλυφθεί ότι ο ίδιος άνθρωπος εμφανίζεται να εκπροσωπεί 158 υπεράκτιες εταιρίες γνωστού εφοπλιστή. Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ προσπαθούν τώρα να ξετυλίξουν το κουβάρι ώστε να αποκαλυφθεί πλήρως η σχέση του πολιτικού με τον εφοπλιστή πίσω από τον οποίο αναζητούν εδώ και καιρό ίχνη πολιτικού χρήματος, καθώς στο παρελθόν είχε συνεργαστεί και με άλλο πολιτικό πρόσωπο στις αγοραπωλησίες ακινήτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ΝΔούλες σταθεροί στα ιδανικά της μίζας, του βύσματος, του βολέματος
    Και για την κυβέρνηση ΝΔ τι να πει κανείς; Μια κενή θέση άνοιξε και αμέσως να τρέξουν οι “στερημένοι”. Αυτές οι ΝΔούλες έχουν πίστη στις “αρχές” τους, δεν αλλάζουν έτσι έυκολα. Εσύ αναγνώστα αν εγινόσουν μέγας και τρανός θα το έπαιζες κάπως, θα άλλαζες συνήθειες και συμπεριφορά. Αυτό όμως δεν ισχύει για τις ΝΔούλες και το κατεστημένο των ημετέρων.
    Για παράδειγμα, το μικρό Βαρβιτσιωτάκι έβαλε “μέσο-βύσμα-δόντι” για να γίνει υπουργός της κυβέρνησης. Πήρε, λέει, ο μπαμπάς Βαρβιτσώτης τον Καραμανλή για να του βρει δουλειά και του ζήτησε να “τακτοποιήσει” τον υιό στο πόστο που άνοιξε.
    Τελικά πάντως, δε του έγινε το χατήρι. Αλλά το σημαντικό είναι πως ο λαός που τους ψηφίζει και “περιμένει” από αυτούς παραδειγματίζεται: α) δε πρέπει κανείς να ντρέπεται που βάζει δόντι ακόμα και για το πότε περνάει το σκουπιδιάρικο έξω από το σπίτι του… ακόμα και αι βουλευταί βυσματίες είναι, β) δεν πρέπει να τσαντίζεται/απογοητεύεται κανείς όταν παρόλες τις π…ς που κάνουν στους (εκάστοτε) κυβερνήτες παίρνουν στο τέλος τα α…..α μου. Ακόμα και αι βουλευταί αυτά παίρνουν … Ισονομία και ισοπολιτεία.
    Εδώ όμως προκύπτει και ένα ρητορικό ερώτημα για τον Βαρβιτσιώτη αλλά και όσους άλλους ορέγονται τις καρέκλες των συντρόφων τους αυτή την ώρα: Μα καλά, πόσο λαλάκας πρέπει να είσαι για να θες να είσαι υπουργός σε αυτή την κυβέρνηση… ακόμα ακόμα να βάζεις και “μέσο” το μπαμπάκα για να σε βάλει σε μία τέτοια κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βουλγαράκης ο “μόνιμος” καρεκλο-ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ
    Η πορεία του Βουλγαράκη στις κυβερνήσεις της ΝΔ τα τελευταία χρόνια είναι πραγματικά εκπληκτική. Ανεπανάληπτη. Κορυφαία. Τόσο καταστροφική.
    [1] Άρχισε ως υπουργός δημόσιας τάξης το 2004 και εκεί έδειξε τις αρετές του. Δεκάδες απαγωγές μεταναστών από μυστικές και μη υπηρεσίες. Με άλλα λόγια, οι υπηρεσίες που φροντίζουν για την ασφάλειά μας, όταν δεν έγραφαν τα παπάκια στους δρόμους βασάνιζαν σε υπόγεια σπιτιών δύστυχους Πακιστανούς, πάντα υπό το βλέμμα των προϊσταμένων τους που έπαιρναν εντολές από την αμερικανική πρεσβεία.
    [2] Εκείνο τον καιρό δε, παρατηρήθηκαν και πολλά ΑΤΙΑ στον ελληνικό ουρανό. Ουράνια σιδερένια πουλιά βοούσαν κινούμενα στα σύννεφα μεταφέροντας Πακιστανούς σε άγνωστους προορισμούς. Αυτά τα πουλιά δεν τα κατέγραφε κανένας φορέας, αν και προσγειωνο-απογειώνονταν με πράκτορες και απαχθέντες μετανάστες στα ελληνικά αεροδρόμια. Ύστερα μάθαμε ότι οι πτήσεις ήταν δεκάδες σε αριθμό (εκατοντάδες σε όλη την ευρώπη) και γίνονταν από τη CIA και το ΝΑΤΟ.
    [3] Επίσης, στο ίδιο πόστο είχε και τρίτη επιτυχία: το σκάνδαλο των υποκλοπών Vodafone-Ericsson. Ο ίδιος μας έκανε περίφανους ως έλληνες διότι κατάφερε, έστω αφότου είχε γίνει η “δουλειά” και είχαν σβηστεί και όλα τα στοιχεία, να μας εξηγήσει με κατανοητά λόγια και σχεδιαγράμματα τι είχε γίνει (ή τέλος πάντων ότι είχε καταλάβει ο ίδιος). Δηλαδή, ως “γιατρός” δεν είναι καλός για να σώζει αρρώστους, αλλά είναι ειδικευμένος στο να εξηγεί στους συγγενείς την αιτία θανάτου.

    - … και κάπως έτσι τον “ήπιαμε”…
    [4] Τώρα τελευταία τον βρήκε η κυβέρνηση ΝΔ και ο “τρομοκράτης” Αλογοσκούφης, που κάνει επίθεση στο κεφάλαιο εδώ και 4 χρόνια, κι αναγκάστηκε να κάνει ότι κάνει κι ο μέσος μπίζνεσμαν. Να πλέξει ένα νόμιμο ιστό επιχειρήσεων και επενδύσεων που να καλύπτουν τα συμφεροντά του, να μειώνουν την φορολογία, να αυξάνουν την κερδοφορία κλπ.
    [5] Έχει αναφερθεί ότι η σύζηγός του εμπλέκεται – σε ελεγχόμενο ένα βαθμό – στα των ιερών μεταβιβάσεων προς ώφελος της μονής βατοπεδίου. Εργάζεται στο νομικό γραφείο που είχε αναλάβει να διεκπεραιώσει την υπόθεση.
    [6] Το καλύτερο το άφησα για το τέλος. Είναι μικρό και τόσο ασήμαντο μπροστά στα άλλα που αναφέρθηκαν παραπάνω. Παρόλα αυτά, μιλώντας για τον πραγματικό Βουλγαράκη και όχι το πρόσφατο πολιτικό έργο του, μας θυμίζει πολλά. Μέλος των ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ, ομάδας κρούσης της ΝΔ η οποία στελεχονόταν από νεολαίους της, που έδερναν κόσμο τη δεκαετία του ’80. Τέτοιους έχει η Ν.Δ. πολλούς και όχι γενικά και αόριστα, τους έχει ακόμα και στις κυβερνήσεις της. Για την ακρίβεια τα περισότερα σημαντικά στελέχη της τότε εποχής σήμερα έχουν αποκατασταθεί και έχουν λάβει το κομμάτι εξουσίας που τους αναλογεί από την πρόοδο της παράταξης: Μιχαλολιάκος, Μειμαράκης κ.α. που δεν θέλω να αδικήσω μη αναφεροντάς τους. Τέτοιος ήταν και ο Καλαμπόκας με τη διαφορά ότι έκανε και φυλακή ενώ οι όμοιοί του κυβερνάνε.
    Κάτι τέτοια παράπονα έκανε και ο Μαραγκός πέρσι. Έδινε έναν-έναν τους Μιχαλολιάκους-Νικολοπουλους που τους διατάζανε να ανοίγουνε κεφάλια με αποκορύφωμα τη δολοφονία του καθηγητή Τεμπονέρα. Έλεγε επίσης για κάποιους-κάποιους βαρύμαγκες που μαζί δέρνανε στην Πάτρα όπου τους έστελναν οι εντολές από τα γραφεία βουλευτών, αλλά εκείνοι γραβατοθήκανε, φτιαχτήκανε και έπιασαν την καλή, σε αντίθεση με τον ίδιο που είναι στην απ’ έξω (παραπέμπω στην εφημερίδα Ημέρα της Πάτρας).
    Τέτοιος είναι και ο Βουλγαράκης, και επειδή θα αναρωτιέται κανείς τι σχέση έχει αυτό με τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση, θυμίζω το παρακάτω βίντεο που χειροκροτάει σαν έμπειρος και φτασμένος τραμπούκος τα εκκολαπτόμενα τραμπουκάκια-βουλευτάδες-δημάρχους-προέδρους νεολαιών κλπ. τα οποία βρίζουν γηπεδικά τους πολιτικούς εχθρούς τους μπροστα στις κάμερες ενώ όταν αυτές απουσιάζουν φροντίζουν να συνεχίζουν το έργο των ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ (πιο εξευγενισμένα βέβαια) ακόμα και σήμερα για το καλό της παράταξης. Σαφώς και αυτοί με τη σειρά τους περιμένουν την αντίστοιχη ανταπόδοση…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΘΕΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ
    Γ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ
    Εισόδημα : Ο ίδιος 133.877,91 και η σύζυγός του 334.276,47
    Ακίνητα : Γιώργος και Κατερίνα : 1 αποθήκη στον Λυκαβηττό, 1 πάρκιγκ στον Λυκαβηττό, 4 διαμερίσματα στον Λυκαβηττό, 1 οικόπεδο στο Ηράκλειο., βοσκότοπος στη Τζιά, 1 σπίτι στην Αράχωβα

    Γιώργος : 1 διαμέρισμα στο Κολωνάκι, 1 αγροτεμάχιο στο Ρέθυμνο 100.000 τμ( το 25%), αγροτεμάχια συνολικής έκτασης 12.000 τμ στο Ρέθυμνο (το 25%) , αποθήκη στο Λάυριο, 2 διαμερίσματα στο Λαύριο, 2 διαμερίσματα στο Ηράκλειο, κατάστηματα στο Ηράκλειο και άλλα 8 ακίνητα στο Ηράκλειο των οποίων δεν διευκρινίζεται η χρήση

    Κατερίνα : 1 διαμέρισμα στο Κολωνάκι, 1 πάρκιγκ στην Αθήνα, 1 αποθήκη

    Κόρη : 12 διαμερίσματα στο Ηράκλειο

    Χρεόγραφα :
    Ομόλογα : Μαζί με Κατερίνα 665.261,85
    Αμοιβαία κεφάλαια εσωτερικού : Μαζί με Κατερίνα 74.353,97

    Αμοιβαία κεφάλαια εξωτερικού : Μαζί με Κατερίνα 453.951,94

    Καταθέσεις : Μαζί με Κατερίνα 831.416 ευρώ

    Αυτοκίνητα/ Σκάφη : Γιώργος : Μοτοποδήλατο 500 κυβικά. Αγόρασε 1 αυτοκίνητο 1.000 κυβικά αξίας 13.182 ευρώ

    Κατερίνα : Πούλησε 1 αυτοκίνητο 1.600 κυβικά και εισέπραξε 15.000 ευρώ, πούλησε ακόμα 1 σκάφος αναψυχής και εισέπραξε 60.000 ευρώ. Αγόρασε αυτοκίνητο 1.600 κυβικά αξίας 25.600 ευρώ

    Από κοινού : Ένα σκάφος αξίας 200.000 ευρώ
    Συμμετοχές σε επιχειρήσεις : Γιώργος : Εταίρος σε ΕΠΕ παροχής υπηρεσιών με κεφάλαιο εισφοράς 112.500 ευρώ

    Κατερίνα : Εταίρος σε ΕΠΕ παροχής υπηρεσιών με κεφάλαιο εισφοράς 112.500 και μέτοχος σε ΑΕ παροχής υπηρεσιών με κεφάλαιο εισφοράς 20.000 ευρώ


    ΑπάντησηΔιαγραφή