ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΔΙΑ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΜΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΒΙΝΤΕΟ





Το Ισλαμικό Κράτος εν κράτει σε περιοχές της Συρίας λιθοβόλησε στα ανατολικά της Hama έως θανάτου μπροστά στον πατέρα της μια κοπέλα στη Συρία.
Ο ίδιος της ο πατέρα την έσυρε σαν ζώο από το σχοινί με το οποίο την είχαν δεμένη σε μια πρόχειρη τάφρο όπου έγινε κι ο τάφος της.
Η γυναίκα γονάτισε στον ανοιχτό τάφο που της είχαν ετοιμάσει οι δήμιοι και τότε άρχισε ο καταιγισμός από λιθάρια που τις εκσφενδόνιζαν οι δικαιοκρίτες ιεροεξεταστές της. Σημάδευαν κυρίως το κεφάλι. .Το βίντεο που αναρτήθηκε φέρει το διακριτικό της οργάνωσης.Άλλες πληροφορίες αναφέρουν για τόπο εκτέλεσης τη Ράκκα.
Επειδή καταργήθηκε στο youtube το ανεβάζουμε πάλι μέσω του dimpenews
dimpenews: o λιθοοβιλισμός γυναίκας στη Χάμα


Πορφύρης Δ Σταφυλά Π 
   (Coptstoday 21.10.14 και μέσα κοινωνικής δικτύωσης)
dimpenews.com

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΕΣ ΛΙΡΕΣ
    Aφησε σημαντική κληρονομιά στην κόρη του, ο εισοδηματίας Βασίλειος Ζαρούλιας;
    Του Γιώργου Αλεξάτου

    Ελένη Ζαρούλια του Βασιλείου, βουλευτής της Χρυσής Αυγής, σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, τον οποίο, όπως έχει πει η ίδια, γνώρισε σε "αγώνες εθνικιστικούς".
    Εισοδηματίας, ιδιοκτήτρια ακινήτων, μεταξύ των....
    οποίων είναι και το ξενοδοχείο ημιδιαμονής "Dream" στη Βάθης.

    Ζαρούλιας Βασίλειος, διακεκριμένος κομμουνιστοφάγος εθνικιστής κατά την περίοδο της Κατοχής και αργότερα. Λίγες μέρες μετά την Απελευθέρωση, στις 23 Οκτωβρίου 1944, συνελήφθη ως δωσίλογος, συνεργάτης των SS, αλλά και ως κοινός απατεώνας. Μία από τις κατηγορίες ήταν και η υπόδειξη στα SS ευκατάστατων Αθηναίων, οι οποίοι συλλαμβάνονταν και απελευθερώνονταν, με παρέμβαση Ελλήνων συνεργατών των κατακτητών, μετά από καταβολή μεγάλου αριθμού χρυσών λιρών.

    Πολλά τα λεφτά... Πώς να μην αφήσει σημαντική κληρονομιά στην κόρη του, ο εισοδηματίας Βασίλειος Ζαρούλιας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή