Σε Κόκκινο Συναγερμό η Ναυτική βάση της Σούδας - Φόβοι πως η Τουρκία ετοιμάζει θερμό Επεισόδιο!





Σε Κοκκινο Συναγερμο εχει τεθει η Ναυτικη βαση της Σουδας, αλλα και οι Αεροπορικες Βασεις της Πολεμικης Αεροποριας στο νησι ! Ο λογος ειναι οτι από σήμερα τίθεται σε ισχύ η τουρκική NAVTEX

σύμφωνα με την οποία η “Αγκυρα έχει δεσμεύσει θαλάσσιες περιοχές νοτίως της Κύπρου από αύριο έως τις 30 Δεκεμβρίου για διενέργεια ερευνών για εντοπισμό υδρογονανθράκων με το ερευνητικό σκάφος «Μπαρμπαρός», το οποίο συνοδεύεται όμως από τουλάχιστον ένα πολεμικό, ενώ άλλα τρία βρίσκονται στην περιοχή.

Την ανησυχια οτι υπαρχει το ενδεχομενο ενος θερμου επεισοδιου ,που θα προκαλεσει το Πολεμικο Ναυτικο τηςΤουρκιας, Στην θαλασσα της Κυπρου, συμμερίζονται και οι Ηνωμενες Πολιτειες και έτσι εστειλαν στην Βαση της Σουδας εσπευσμενα ενα Υποβρυχιο, Η ανησυχια τον Αμερικανων ειναι διπλη ,αφου στην περιοχή δεν θα γίνονται μόνο ασκήσεις της Τουρκιας ,αλλα στη ίδια περιοχή αρχίζει αύριο και το ρωσικό Ναυτικό, με το «Μόσκβα» να έχει θέσει σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα τα νέα βλήματα επιφανειας-επιφανείας ακτίνας δράσης 500 χλμ. που έχει εφοδιαστεί.

Η Μόσχα έχει δεσμεύσει περιοχή οκτακόσιων τετραγωνικών μιλίων, η οποία αγγίζει εκείνη που έχει δεσμεύσει η Τουρκία. Μαλιστα οπως ειχα προειδοποιησει στα Προηγουμενα Αρθρα μου ,η Τουρκικη προκλητικοτητα και επιθετικοτητα δεν σταματα μονο στο θεμα της Κυπρου, συνεχιζεται με μια νεα επιθετική κίνηση στο Αιγαίο με «σάρωμα» των Εθνικών Χωρικων Υδάτων από μία κορβέτα του τουρκικού Ναυτικού: Η τουρκική κορβέτα TCG Bartın (F-504), προερχόμενη από τον κόλπο Σμύρνης, εισήλθε την 18 Οκτ (23:35) σε Ελληνικά Χωρικά Ύδατα Βορείως Πάρου.



Στη συνέχεια κινούμενη με Νότια πορεία διήλθε Δυτικώς Ν. Φολέγανδρου και κατόπιν κινούμενη με Ανατολική πορεία εξήλθε από τα Ελληνικά Χωρικά Ύδατα την 19 Οκτ (03:00) Αυτη η κινηση της Τουρκιας,στο να στείλει μια κορβετα κοντα στις ακτες της Αθηνας,συμφωνα με κυκλους του Πολεμικου Ναυτικου μεταφραζεται,οτι οι Τουρκοι ενδιαφερονταν να εντοπίσουν το ηχητικο στιγμα του νεου Ελληνικου Υποβρυχιου «Πιπίνος»που καθελκύστηκε προσφατα απο τα ναυπηγεια Σκαραμαγκα! Προσοχη! Γιατι η Τουρκια ψαχνει την Αφορμη και την αιτια,για ενα θερμο επεισοδιο,μεγαλύτερο απο τα ιμια το 1996!

Σπυρος Πριφτης email:sp.barber@hotmail.grΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. *Λίγο μετά το Πολυτεχνείο, π.χ.,
    το ζεύγος Ρουφογάλη τρώει στο σπίτι του με το Λάτση. Αρχηγός της ΚΥΠ κι εφοπλιστής «συζητούν για τα διϋλιστήρια και τα προβλήματα που έχει». Μετά το τέλος της κουβέντας, ο δεύτερος προθυμοποιείται να συνοδεύσει τη γυναίκα του πρώτου στο Λονδίνο, για κάποιες ιατρικές εξετάσεις (σ.100).
    *Μια στιχομυθία του Ρουφογάλη φωτίζει, τέλος, καλύτερα την τυχοδιωκτική διαχείριση του δημόσιου πλούτου από τα ηγετικά στελέχη της χούντας:
    *«Ενα βράδυ ο Χρήστος Μίχαλος, !!!!(ΝΑΙ ο πατέρας του…γνωστού μας)
    τότε υπουργός, μισοαστειευόμενος, του λέει ότι τώρα που παντρεύτηκε θα πρέπει να κάνουν καμιά δουλειά να εξασφαλίσουν το μέλλον τους, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.
    *Ο Μιχάλης, ατάραχος, του λέει να μην ανησυχεί. ‘Οσο είμαστε στα πράγματα δεν μας χρειάζονται λεφτά και, αν πέσουμε, τα λεφτά δεν θα μας σώσουν’. Ξεσπάει σε γέλια. Εγώ παγώνω, μαζί μου κι ο Μίχαλος» (σ.98).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΧΝΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΞΗΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ...ΦΑΝΤΑΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΨΕ ΟΠΛΑ;
    ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ. Ο ..αξιωματικός που πρόδωσε τον όρκο του.
    Αποκαλύπτεται τότε, ότι οι εκρηκτικοί μηχανισμοί των βομβών που χρησιμοποιούσαν είχαν κλαπεί από διάφορες στρατιωτικές μονάδες. Ειδικότερα για τον Μιχαλολιάκο έγραφαν: «Παρ” ότι σαν έφεδρος ανθυπολοχαγός ήταν κατηγορούμενος για κλοπή στρατιωτικού υλικού, του επιβλήθηκε η ποινή αλλαγής της ειδικότητας από αξιωματικό Καταδρομών σε αξιωματικό Σώματος Υλικού Πολέμου».
    Ακολουθεί η καθαίρεση του σε απλό στρατιώτη, αλλά εκείνος επιμένει να διαφημίζει ότι η συγκεκριμένη καθαίρεση έγινε για ιδεολογικούς λόγους, πράγμα που φαίνεται πως δεν είναι αλήθεια από τα γεγονότα της εποχής.

    Για σκέψου να τολμούν σήμερα, οι ξηλωμένοι επίορκοι ριψάσπιδες να ..διεκδικούν τον πατριωτισμό των Ελλήνων και να προσβάλλουν κάθε ιερό και όσιο;
    Για σκέψου οι κλέφτες των όπλων, οι ένοπλοι τρομπκράτες, οι σαμποτέρ της κοινωνίας και της ειρήν ης, οι ατιμασμένοι λιμοκοντόροι της αναξιοπιστίας να «επιδιώκουν» ..εθνική εκπροσώπηση στα ΙΜΙΑ;
    Να τολμούν οι απάτριδες να μιλούν για την Ελλάδα και τους Έλληνες !
    Για σκέψου οι επαγγελματίες ‘’συνεργάτες’’ του ασφαλίτικου ..πεζοδρομίου, να συγκρίνουν τους εαυτούς τους με τους ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ Έλληνας που αποδεικνύουν με έργα την αγάπη τους για την πατρίδα
    Αλήθεια υπάρχει μεγαλύτερη και βαρύτερη προσβολή από το να σε "ΞΗΛΩΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΚΛΕΨΕΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ; Αυτό είναι η εσχάτη προδοσία.
    Να κλέβεις τα όπλα που σου εμπιστεύθηκε η πατρίδα και να γίνεσαι τρομοκράτης εναντίον της;
    Είναι δυνατόν, να είσαι ο ΑΙΩΝΙΑ στιγματισμένος προδότης και επίορκος αξιωματικός που ΣΕ ΚΑΘΑΙΡΕΣΑΝ ! και εσύ να φτιάχνεις "κόμμα"..εθνικιστικό...πατριωτικό και να τολμάς να κατηγορείς κάποιους για ..απάτριδες και προδότες΄Η να μολύνεις κάθε έννοια πατριωτισμού και Ελληνικότητας ..μιλώντας ..ΕΣΥ!!! για ήρωες και για Έλληνες;
    Είσαι βουλευτής με την ψήφο ανθρώπων που εξαπατήθηκαν από την ψευδολογία, την προπαγάνδα, την ασυνειδησία, την προδοσία κατά της πατρίδας;
    Είναι δυνατόν, η Ελλάδα όλη να βοά και εσύ να προσπαθείς να κρυφτείς πίσω απο το δάχτυλό σου;
    Είναι δυνατόν να προσβάλλεις το ΖΕΣΤΟ αίμα των Ελλήνων καταδρομέων που σκοτώθηκαν στη ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ;
    ΝΤΡΟΠΗ ανθέλληνες "μπαχτατζήδες" !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διορίσθηκε στη Βουλή ο Απόστολος Γκλέτσος
    Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, δημοσιεύονται διαρκώς τις τελευταίες ημέρες οι διορισμοί μετακλητών υπαλλήλων σε κενές θέσεις στη Βουλή. Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», μάλιστα, λόγω βιασύνης διορίζουν γυναίκες με...
    ανδρικά ονόματα και στη συνέχεια με νέα απόφαση με τίτλο «διόρθωση σφαλμάτων», ξανακάνουν τους άνδρες... γυναίκες. Μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή διορίστηκε, μάλιστα, και ο Απόστολος Γκλέτσος. Όχι ο δήμαρχος Στυλίδας αλλά ένας συγγενής του και υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής που δεν κατάφερε να εκλεγεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ
    Οι ναζί της Χρυσής Αυγής είναι άτομα του κοινού ποινικού δικαίου. Εκτός από τις καθημερινές επιθέσεις τους,
    -Δεν ξεχνάμε ότι αυτοί είναι, που χάραξαν τη σβάστικα στο μέτωπο της μαθήτριας.
    -Δεν ξεχνάμε τον πρώην υπαρχηγό των ναζί της Χρυσής Αυγής, Περίανδρο (κατά κόσμο Αντώνη Ανδρουτσόπουλο), καταδικασμένο σε δωδεκαετή ποινή φυλάκισης γιατί επιχείρησε να δολοφονήσει τον φοιτητή Δ. Κουσούρη το ’98.
    -Δεν ξεχνάμε τον Ρήγα, μέλος της ΚΕ της Χρυσής Αυγής, που βρίσκεται από τις 20/4 προφυλακισμένος για την δολοφονία δύο συνανθρώπων μας στις 26/2/2009.
    -Δεν ξεχνάμε τον εκπαιδευτικό και στέλεχος της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Πετράκη που κατηγορείται για ασέλγεια και βιασμό ανηλίκων.
    -Δεν ξεχνάμε τον 45χρονο δημοτικό υπάλληλο της βορειοανατολικής Αττικής ο οποίος δήλωσε ότι είναι μέλος της Χρυσής Αυγής και ο οποίος μαζί με άλλους βίασε σαν κτήνος 15χρονη Αλβανίδα μαθήτρια και συνελήφθη.
    -Δεν ξεχνάμε την Σκορδέλη, υποψήφια βουλευτή Α΄ Αθηνών της Χρυσής αυγής που κατηγορείται μαζί με άλλους δύο για μαχαιρώματα μεταναστών.
    -Δεν ξεχνάμε τον βουλευτή και εκπρόσωπο τύπου της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρη που είναι υπόδικος για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
    -Δεν ξεχνάμε τον βουλευτή Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση (Καραϊσκάκη) του Ηλία - πρώην ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου με αλλοδαπές γυναίκες στην Μπαμπίνη Ξηρομέρου και εγγονό του περίφημου γερμανοτσολιά και εκβιαστή-δολοφόνου Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή