Γέμισαν οι τράπεζες με τα λεφτά μας....Και το χρέος ανεβαίνει....ανεβαίνει...






Αυτοί έκαναν το χρέος τους...


Εμεις το κάνουμε;







Το δούλεμα που τρώμε είναι απίστευτο....
http://wwwaristofanis.blogspot.gr/2014/10/blog-post_10.html

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. ΧΡΥΣΗ ΑΥΛΗ: ‘’ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΑΣΠΡΗ ΣΚΟΝΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ Σ Κ Ο Τ Ω Ν Ε Ι ’’!!!
    ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ (IQ)…
    Ξευτιλιστήκαμε σε όλο τον κόσμο με αυτούς τους εραστές φονιάδες, που αδίστακτοι και πουλημένοι, βγάζουν το σουγιά, ένω 30-40 ψευδομάρτυρες είναι έτοιμοι να τον καλύψουν και να τον φυγαδέψουν.
    Σκέψου τι πωρωμένοι δολοφόνοι είναι.
    [[ Τον πήραν τηλέφωνο, να πάει να σκοτώσει, και ο άθλιος χρημαλήτης πήγε και τον σκότωσε]]
    Τον κάλεσαν, μπήκαν πίσω του οι εντολείς έτοιμοι, μόλις σκοτώσει να τον εξαφανίσουν, ώστε να συνεχίσουν αυτά που κάνουν ΜΟΝΙΜΑ τα τελευταία χρόνια. Είναι πια φανερό ότι ζούμε κάτω από καθεστώς οικονομικής-κυβερνητικής και εγκληματικής –χρυσαγίτικης βίας, καταπίεσης , εξόντωσης και ευτελισμού. Και οι δυό μαζί , κυβέρνηση και χρημαυγή, επικουρούμενοι από άλλα ακροδεξιά φασιστοειδή, καταστρέφουν κυριολεκτικά την Ελλάδα , είτε ξεπουλώντας , είτε ΣΦΑΖΟΝΤΑΣ !!!
    Και το κακό γίνεται ακόμη μεγαλύτερο, όταν η κλίκα των δολοφόνων, σχολιάζει ‘’θετικά’’ τον αρχιδολοφόνο της διαπλοκής.
    Η λύση είναι μία και μοναδική : Παραδειγματική τιμωρία, σε κάθε έναν που ασεβεί στην ιστορία μας, στη συνείδησή μας, στους νόμους μας, στο αίμα των προγόνων μας. Και η τιμωρία μπορεί και πρέπει να προέλθει από το Σ Δ Ο Ε…!!!
    Διότι έτσι ΜΟΝΟ θα φτάσουμε στη πηγή του εγκλήματος, της τρομοκρατίας και της διαφθοράς. Επιβολή του νόμου , όχι εκδικητικά , αλλά παραδειγματικά και συναινετικά από όλη την πολιτεία. Η χρυσή ή άλλως πως, δολοφονική αυτή οργάνωση ,πρέπει να τιμωρηθεί έτσι, ώστε τα θρασύδειλα αυτά κτήνη να ομολογήσουν και να οδηγηθεί η πολιτεία στον οριστικό αφανισμό τους. Κάθε παράνομο και ‘’μαύρο’’ ευρώ ,πρέπει να γίνει ένα καρφί στο φέρετρο, του αιμοβόρου αυτού τέρατος του Νεοναζισμού. Μόνο έτσι θα προστατεύσουμε το μέλλον των παιδιών μας και την σωματική τους ακεραιότητα.
    Η Δικαιοσύνη, μπορεί και πρέπει, προς πάσα κατεύθυνση να επιβάλλει την ισονομία, την ευνομία την πρέπουσα φοροδοτική συνεισφορά από όλους. Η δύναμη της ‘’κάθε’’ παράνομης δραστηριότητας, και φυσικά και της χρυσής αυλής , είναι το ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ!
    Ας προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε λύσεις αποδεκτές, οριστικές , καθαρές και ΑΝΑΙΜΑΚΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩΣ ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ…ΓΙΑΤΙ????
    ‘’Κύριε πρωθυπουργέ ΠΤΩΧΕΥΟΥΜΕ !’’ : Άστο για αργότερα!!!!!!
    Είναι μέσα του 2008. Ο υφυπουργός οικονομικών, αρμόδιος για τα οικονομικά της χώρας προσπαθεί να επισκεφθεί τον πρωθυπουργό, αλλά μάταια. Η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο, και οι δείκτες τρελαίνονται. Ανήσυχοι και ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ , Αλογοσκούφης και Δούκας, και βλέποντας στο βάθος τη φιγούρα του εισαγγελέα να πλησιάζει, στέλνουν στον πρωθυπουργό τέσσερες(4) επιστολές επισήμως,(δημοσιεύτηκαν στο ‘’Βήμα΄΄) ώστε να τις έχουν για το μέλλον, όπου με λεπτομέρειες περιγράφουν την ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ κατάσταση της οικονομίας. ‘’Κύριε πρωθυπουργέ ΠΤΩΧΕΥΟΥΜΕ !’’
    ‘’Κύριε Πρωθυπουργέ, πρέπει επειγόντως να πάρουμε σκληρά μέτρα, γιατί βουλιάζουμε και η Ευρώπη αρνείται να μας δανειοδοτήσει πλέον. Το έλλειμμα υπερβαίνει τις δυνάμεις μας. Έχουμε ΗΔΗ στέρηση εσόδων 12, 7 δις ευρώ και αύξηση των δαπανών κατά 47 δις ευρω. Χρειαζόμαστε 60 δις ευρώ , σε λίγο δεν θα μπορούμε να βγούμε στις αγορές. Όλοι γνωρίζουν, την κατάσταση της οικονομίας και μας ΠΙΕΖΟΥΝ να πάρουμε μέτρα. Κάθε μήνα έρχεται κάποιος ευρωπαίος να κάνει έλεγχο. Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε άλλο’’.
    Κι όμως, ο ευτραφής αλλά αργόστροφος πρωθυπουργεύων απαντά: ‘’αφήστε τα για αργότερα!!!
    Οι υπουργοί κοιτάζονται μεταξύ τους τρομοκρατημένοι. Δεν ξέρουν τι να κάνουν. Η χώρα βουλιάζει και ο πρωθυπουργός ‘’απουσιάζει’’ ! Η χώρα βουλιάζει και ο Σαμαράς ‘’δηλώνει ότι δεν… άκουσε’’ ! Δεν μπορώ τα εσωτερικά μέτωπα, πάω για αρχηγός λέει στους δικούς του.
    Η απάντηση, αυτή τουλάχιστον που κυκλοφορεί, είναι ‘’τρελή’’. Μη με ανακατεύετε εμένα, εγώ κοιτώ το ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ !!! Και προς επίρρωση της προσωπικότητας του ανδρός, προβαίνει σε 250 παράνομους διορισμούς στο υπουργείο Πολιτισμού.
    Και ενώ όλοι γνωρίζουν τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν, ο πολιτικός εγκληματίας Καραμανλής… αλλάζει τους υπουργούς και βάζει στη θέση τους ένα έμπορα ειδών κιγκαλερίας. Δηλαδή ενώ το σπίτι είναι σάπιο και βουλιάζει, φέραμε ειδικό για τα… ’’χερούλια’’ στις πόρτες. Έτσι αποκρύπτουν την αλήθεια, δηλώνουν ψευδή ποσοστά για το έλλειμμα, αποκρύπτουν τις απόρρητες επιστολές και εντολές της Ε.Ε και συνεχίζουν να μας εξαπατούν σαν να μην συμβαίνει τίποτε. Σήμερα ήλθαν στο φως οι απόρρητες επιστολές και ΕΝΤΟΛΕΣ των ευρωπαίων ειδικά στο Γιάννη Παπαθανασίου, και κανείς ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ δεν έχει ‘’κινηθεί’’ ακόμη?

    Πτωχεύαμε, ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ!! και αδιαφορούσαν σαν να περίμεναν(ήθελαν?) τη χρεοκοπία???
    Είναι να τρελαίνεται κανείς διαβάζοντας και ζώντας τα γεγονότα εκείνης της εποχής. Ο Πρωθυπουργός αδιαφορεί στην χρεοκοπία που έρχεται, ο Σαμαράς ‘’κάνει’’ πως δεν άκουσε και όλοι τους σχεδόν οι ομοϊδεάτες, ‘’βγάζουν’’ τα μαύρα βρώμικα λεφτά τους στο εξωτερικό και κανείς από την κυβέρνηση δεν λέει μια κουβέντα στο λαό. Ο Παυλόπουλος, ο Στυλιανίδης και κάθε τυχάρπαστος πολιτικάντης υπουργεύων και μη , διορίζει αφειδώς ‘’ψήφους’’ και ο ράθυμος ‘’εκτελεστής’’ των αμνών υπογράφει χωρίς δισταγμό, χωρίς περίσκεψη, χωρίς φιλότιμο και χωρίς εθνική συνείδηση γι το που θα βρούμε λεφτά να τους πληρώσουμε, για το που πάει η χώρα ?.
    Τι περιμένουν όλοι?
    Να γίνουν εκλογές, να κερδίσει ο Παπανδρέου, να του χρεώσουνε τη χρεοκοπία της χώρας και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να διπλασιάσουν αυτοί τα ΜΑΥΡΑ ΄Η, ΚΑΙ ΑΣΠΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ???
    Δηλαδή όλοι αυτοί που φώναζαν εναντίον του Παπανδρέου, που ‘’οργίζονταν’’ που ‘’έκλαιγαν’’ το έκαναν από στενοχώρια επειδή δεν πτωχεύσαμε?

    ΔΙΠΛΟ το βρώμικο παιχνίδι:
    1. Είτε πτωχεύουμε και ‘’θησαυρίζουμε’’ , είτε τα ‘’ρίχνουμε’’ όλα στον Παπανδρέου και τον ρίχνουμε.
    2. Και αφού δεν πτωχεύσαμε, έριξαν τον Παπανδρέου, ήλθαν πάλι στην εξουσία και εξακολουθούν ούτε να πληρώνουν, ούτε να τιμωρούνται για όσες παρανομίες έκαναν, ούτε να φέρνουν τα λεφτά τους πάλι και να εξηγούν που τα βρήκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
    ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ…
    ‘’Το αντιμνημονιακό μέτωπο’’, ο Σύριζα, η Χρυσή Αυγή, ο Καμμένος…, μόνο να γράψεις αυτά τα τρία ονόματα μαζί δίπλα-δίπλα, καταλαβαίνεις αμέσως το: ΠΟΙΟΣ, ΠΟΥ , ΓΙΑΤΙ ?? την αδιέξοδη δηλαδή εγκληματική προσπάθεια κάποιων, να συνεχίσουν και σήμερα , όπως και χθες να τυμβωρυχούν και να ‘’πουλάνε φύκια’’ για μεταξωτές κορδέλες. Παρθεναγωγεία του ‘’ωτός’’ συναγωνίζονται, προκαλούν με τον πνευματικό της αυνανισμό και όχι μόνο. Παρθένα ο Σύριζα, που όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, ψευτοκομμουνιστή συριζαίο θα βρεις. Παρθένα ο Καμμένος που πανταχού παρών βρισκόταν στις επιτροπές της βουλής και…πάντα ψήφιζε στο τέλος σαν …καλός χριστιανός μέσα σε τζαμί μουσουλμάνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
    Παρθένα η χρυσή αυγή σαν τα κορίτσια του Λιμανιού, όταν ερχόταν ο…ΣΤΟΛΟΣ !!!
    Και μόνο που το σκέπτεται κανείς ανατριχιάζει.
    Ο Σύριζα του Αλέξη, του ..Στρατούλη, του.. Παπαδημούλη, ..Λαφαζάνη του αριστοκρατικού κομμουνισμού, γενικής καλοπέρασης, καφενολογίας και ..Σια, θα συνεργαστεί με το Πάνο του ..Κουίκ, του ..Μαδιά , της ...Ραχήλ κι όλοι μαζί θα συνεργαστούν με τους χρυσοφονιάδες της εγκληματικής οργάνωσης του ..Γερμενή, του… Παπά, του ..Λαγού , του ..Κασσιδιάρη και ΣΙΑ και ΠΕΡΑ και ΔΩΘΕ!!!
    Όλο το πολιτικό ξε-κατιναριό σε μια επίδειξη ΘΡΑΣΟΥΣ και πολιτικής ασχημίας.
    Ψευτοθεούσες της συμπόνιας και της αλληλεγγύης , οι φονιάδες των Ελλήνων. Χύνουν ..το δάκρυ της ΠΟΥΤΑΝΑΣ μπρός στη μνήμη ενός άτυχου κοριτσιού, που υπό άλλες συνθήκες ,ίσως και αν έτριβαν τα ΒΡΩΜΙΚΑ χέρια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
    Υπονομεύουν ,φθείρουν και διαφθείρουν αθώους, παρθένους και Συγγρόβιους .
    Χρυσο -Συριζ -Ελ, σχολή οικονομικών και τουριστικών επαγγελμάτων.
    Με σήμα ‘’επιβίωσης’’ μέχρι σήμερα το ‘’ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ’’! πως θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση αν(;). και τι θα κάνουν για να με πείσουν να τους ψηφίσω?
    Θα διώξουμε τους πολιτικούς εγκληματίες Σαμαρά και Βενιζέλο, για να φέρουμε του μεγαλύτερους πολιτικούς ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΥΣ στην εξουσία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
    Αν απλά σκεφτούμε: με τι τρόπους θα μπορούσαν να επιλύσουν τα προβλήματα που υπάρχουν οι μέχρι χθές ‘’αιματοβαμμένοι’’ πολιτικοί αντίπαλοι, Αλέξης, Πάνος, χρυσοφονιάδες και σημερινοί ‘’σύμμαχοι’’ και υποψήφιοι συγκυβερνήτες?
    Αν (??) προτείνει κάτι ο Αλέξης θα συμφωνήσουν οι..συνιστώσες?
    Αν(?) προτείνει κάτι ,κατά τύχη ο αγράμματος Πάνος, θα συμφωνήσει ο..Τέρενς?
    Αν(?} προτείνει κάτι ο Ηλίας για ολική αποτρίχωση , θα συμφωνήσει η…Ελένη και κάθε Ελένη της ιστορίας των Ελλήνων ..πονεμένη?
    Τι κοινό υπάρχει ανάμεσα στα ετερόκλητα και ιδεολογικά ανύπαρκτα στοιχεία που χρόνια τώρα τα χωρίζει ποτάμι αίματος και σοροί οστών???
    Ποιος θα συνεργαστεί για να λυθούν τα προβλήματα των Ελλήνων? Ο πανηλίθιος Τέρενς με τον εγκληματία Λαγό? ΄Η , ο αγράμματος Πάνος με τον ‘’στρατηγικό’’ ιδιωτικοεπενδυτή Στρατούλη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ ΜΕ…ΜΝΗΜΟΝΙΟ???
    Για ποιο θέμα θα συζητήσει ο Αλέξης του λογικά εκπεφρασμένου 3% και της περιορισμένης πνευματικής καλλιέργειας και εμπειρίας, με το αδηφάγο πολιτικό τέρας της συκοφαντίας, της ψευτιάς και της δικομανίας?
    Που θα βρούν τα χρήματα, αφού ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ !!! δεν θα τους εμπιστευθεί ούτε ..ένα ευρώ ?
    Με τι χρήματα, θα αντικαταστήσουν τους ανθρωποκτόνους νόμους του Σαμαρά, με όλα όσα ΑΝΤΙΘΕΤΑ υπόσχονται? Κι αφού ο Σαμαράς με τόσες αιματηρές ‘’αρπαγές’’ και δεν κατάφερε σχεδόν τίποτε, οι αντιμνημονιακοί που θα βρούν τα λεφτά, τις ιδέες, τη διάθεση να συνομιλήσουν για ΤΟΣΑ θέματα που τους χωρίζουν και να αποφασίσουν τι προγράμματα θα εφαρμόσουν αφού σε τίποτε δεν συμφωνούν μεταξύ τους???
    Η λύση είναι μία και μοναδική. Επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου και των ΕΝΤΙΜΩΝ συνεργατών του στην εξουσία, κοινή στήριξη ΦΑΝΕΡΗ!!! όλων των πολιτικών δυνάμεων, για να σωθεί η χώρα. Διαφορετικά ,υπονομεύουμε και το μέλλον των εγγονών μας. Όσο καθυστερούμε , τόσο μεγαλώνει το ΧΑΣΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ …
    Αν λοιπόν δεν υπήρχε Μνημόνιο, δικαιούται κανείς να πει, με μετριοπαθείς μάλιστα υπολογισμούς, ότι μέχρι σήμερα στο δημόσιο χρέος του 2009 (298 δισ.) θα είχαν προστεθεί καμία 30αριά δισ. ως έλλειμμα το 2010, καμία 30αριά δισ. το 2011, καμία 30αριά δισ. το 2012 και καμιά 15αρια δισ. μέχρι φέτος τον Ιούνιο.
    Με λίγα λόγια, χωρίς Μνημόνιο και μέτρα, το κοντέρ του δημοσίου χρέους δεν θα έγραφε σήμερα 321 δις, αλλά πάνω από 400 δισ.
    Αν συνεχιζόταν δηλαδή ο εγκληματικός ρυθμός ελλειμμάτων της κυβέρνησης Καραμανλή και δεν υπήρχε κυβέρνηση Παπανδρέου να πάρει τις δύσκολες αποφάσεις και μετά να πετύχει την διαγραφή χρέους, το χρέος σήμερα δεν θα ήταν 321 δισ. αλλά πάνω από 400.
    Αυτά, απλά και μπακαλίστικα, για όσους λένε ότι οι κόποι πάνε χαμένοι αφού το χρέος αυξάνεται. Προφανώς δεν έχουν καταλάβει τίποτα και δεν έχουν καταλάβει πόσο θα ήταν το χρέος σήμερα, πόσο ιλιγγιωδώς περισσότερο θα αυξανόταν, αν δεν κάναμε τίποτα.
    Βέβαια, η πραγματικότητα είναι ότι όλα αυτά, πόσα δισ. χειρότερο δηλαδή θα ήταν το χρέος χωρίς Μνημόνιο, δεν έχουν καμία σημασία.
    Είναι τελείως υποθετικά. Αφού ήδη με το χρέος και το έλλειμμα και την ύφεση του 2009 επί Καραμανλή, όταν αποκαλύφθηκαν, σταμάτησαν όλοι να δανείζουν την Ελλάδα ή δάνειζαν με απαγορευτικά - ληστρικά επιτόκια.
    Επομένως, αν δεν είχε στηθεί με διπλωματικό μαραθώνιο ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Στήριξης για να δανειστεί η Ελλάδα και δεν υπογραφόταν το Μνημόνιο, το χρέος θα είχε εξαφανίσει τη χώρα από το Μάιο του 2010.
    Και ελάχιστοι θα ασχολούνταν με το πόσο είναι το χρέος σήμερα. Γιατί, θα είχαμε τελειώσει όλοι τότε μέσα σε μια ανείπωτη εθνική τραγωδία.
    Τελικά πάλι ο Παπανδρέου ..φταίει που γλιτώσαμε 80 δις ευρώ και επί πλέον δεν πτωχεύσαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ!!!!
    Μόλις ο ‘’δύσκολος’’ πρώην αντιμνημονιακός Αντωνάκης, υπέγραψε όλες τις ΑΘΛΙΕΣ κατοχικές συμβάσεις ,αυτές που αρνήθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου, ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ!!! άρχισε η ...ανάπτυξη της Ελλάδας.
    Είμαστε άραγε τόσο ''χαχόλοι''; Είμαστε τόσο μαλάκες; Μάλλον θα πρέπει, αφού διώξαμε το ΜΟΝΟ άνθρωπο που θυσιάστηκε για μας, για να φέρουμε παλιούς και νέους εφιάλτες.
    Για να ξαναζήσουμε ένα ΝΕΟ ΒΡΩΜΙΚΟ "89", με ένα κυριολεκτικά ΜΟΝΑΔΙΚΟ! ξεπούλημα της πατρίδας μας.
    Και "κάνουμε" και τους έξυπνους;
    Παπάρια μάντολες που λέει και ο Γεωργίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή