ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ:"ΠΑΙΖΕΙ" ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Α.ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...





Αυξημένη υπόγεια κινητικότητα καταγράφεται τα τελευταία 24ωρα μεταξύ κορυφαίων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας σε ότι αφορά την διαδοχή του Α.Σαμαρά στο κόμμα, μια συζητηση που ούτως ή άλλως ξεκίνησε την επομένη των ευρωεκλογών όταν κατέστη σαφές ότι οι προεκλογικές δημοσκοπήσεις που έδειχναν τη ΝΔ να ... προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ και τελικά ηττήθηκε με σχεδόν 4 μονάδες διαφορά, απλά παραμόρφωναν την πραγματική εικόνα που υπήρχε μέσα στο εκλογικό σώμα.

Βέβαια, από τότε άλλαξαν πολλλά - προς το χειρότερο φυσικά για τη ΝΔ υπό την ηγεσία του Α.Σαμαρά: Ο ΕΝΦΙΑ μετατράπηκε σε ταφόπλακα της όποιας προσπάθειας ανάκαμψης και τώρα οι ίδιες εταιρείες (ALCO, MRB κλπ) που έδειχναν τη ΝΔ να προηγείται 1 μονάδας του ΣΥΡΙΖΑ, πριν από τις ευρωεκλογές, τώρα δείχνουν το λιγότερο 4 μονάδες μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ με την Public Issue που έχει σχέσεις "πρώτου βαθμού συγγενείας" με τον ΣΥΡΙΖΑ να αναβιβάζει την διαφορά σε ...11 μονάδες!

Λογικό ήταν όλη αυτή η κατάσταση και με την προεδρική εκλογή να βρίσκεται σε χρονική απόσταση μόλις 120 ημερών και την εύρεση 180 βουλευτών να είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη (ακόμα και αν οι ΑΝΕΛΛ με την ΔΗΜΑΡ δεχθούν να υπερψηφίσουν-κάτι που όμως δεν θα γίνει χωρίς απώλειες στις ΚΟ τους...) να έχει πυροδοτήσει μια μάχη επιγόνων μέσα στη ΝΔ, καθώς όποια χρονική στιγμή και να γίνουν εκλογές είναι βέβαια ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν θα ξεπεράσουν αθροιστικά το 27-29%.

Μπορεί το Μαξίμου να "απειλεί" με εκλογές την τρόϊκα αν δεν δεχθεί η τελευταία να δώσει μερικά "ψίχουλα" φοροελαφρύνσεων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αλλάξει η τακτική κατάσταση για τη ΝΔ: Οι πολίτες θέλουν αλλαγή.

Είναι παράδοξο ότι αναζητούν την αλλαγή στο "πρόσωπο" του ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο διοικεί η εξτρεμιστική ομάδα που έκανε κουμάντο στο κόμμα όταν αυτό ελάμβανε 3,5 και 4%, αλλά αυτό δείχνει και την έκταση της απόγνωσης των πολιτών.



Δεν τους ενδιαφέρει ποιος θα έρθει, τους "καίει" να φύγει η κυβερνητική ομάδα που έχει οδηγήσει 6,3 εκατομμύρια πολίτες στα όρια της φτώχειας ή κάτω από αυτά.

Αρα η ήττα βρίσκεται ante portas και επειδή ΝΔ θα υπάρχει και την επόμενη ημέρα των εκλογών, έστω της τάξης του 20-22% έχει ξεκινήσει ήδη η κούρσα της διαδοχής, η οποία εκτός απροόπτου θα γίνει στο ίδιο πλαίσιο που έγινε η εκλογή του 2009: Με προσφυγή στην λαϊκή ψήφο. Ακόμα και αν ο Α.Σαμαράς παραιτηθεί πριν τις εκλογές και προκηρύξει εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας.

Δηλαδή τα εσωκομματικά "μαγειρέματα" δεν έχουν και τόσο σημασία, αφού οι "γραμμές" και τα "χαρτάκια" δεν περνάνε σε ένα σώμα 400-500.000 ψηφοφόρων που αναμένεται να εκλέξουν το νέο πρόεδρο της ΝΔ (το 2009 με τη ΝΔ στο 32% είχαν ψηφίσει 800.000 ψηφοφόροι).

Ο αγώνα θα παιχθεί στην βάση. Και η βάση της ΝΔ είναι δεξιά, για αυτό άλλωστε και νίκησε ο Α.Σαμαράς το 2009, άσχετο αν πρόσδωσε ελπίδες και προσδοκίες.

Ενα σημαντικό κομμάτι βρίσκεται ήδη στον Λαϊκό Σύνδεσμο (εξ ου και η μείωση του εκλεκτορικού σώματος στο μισό) αλλά οι ψηφοφόροι της ΝΔ εξακολουθούν να ψηφίζουν με πατριωτικά κριτήρια.

Ηδη ο Α.Τζιτζικώστας έχει "βγει" μπροστά και έχει πίσω του "δυνατά" στελέχη και σε λίγο θα δούμε και τον υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη, ενώ δεν αποκλείεται να υπαρξει υποψήφιος και ο υπουργός Ανάπτυξης Ν.Δένδιας, με μηδενικές πιθανότητες πάντως.

Η αποχώρηση του Δ.Αβραμόπουλου από την κεντρική πολιτική σκηνή, λόγω ανάληψης της θέσης του επιτρόπου στην ΕΕ, (ενώ θα είχε σίγουρη την εκλογή) έχει περιπλέξει τα πράγματα ενώ είναι σίγουρο ότι ακόμα και αν δεν υπάρξει απ'ευθείας εκπρόσωπος της οικογένειας Μητσοτάκη (η Ντόρα είναι μάλλον "καμμένη" και ο Κυριακός δεν θα βρει ούτε την ψήφο του), το βέβαιο είναι ότι θα υπάρξει έμμεσος εκπρόσωπος όπως είχε γίνει στην εκλογή του Μαρτίου του 1997 με τον Γ.Σουφλιά, που στο τέλος ηττήθηκε από τον Κ.Καραμανλή, καθαρά.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, που επίσης κινείται, δεν φαίνεται πολύ ικανός στο να κερδίσει μεγάλες μάζες ψηφοφόρων της ΝΔ.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση ο λόγος και η επιρροή του Κ.Καραμανλή παραμένουν ισχυρά μέσα στη ΝΔ. Αν εκδηλωθεί υπέρ κάποιου υποψηφίου, έστω και έμμεσα, σίγουρα αυτός θα έχει ισχυρό προβάδισμα για τη νίκη.

Από εκεί και πέρα υπάρχει ο παράγων "Χ". Ο άνγωστος "παίκτης" που θα ανατρέψει τις ισορροπίες. Αλλά τα μαγικά, μάλλον έχουν τελειώσει για τη σημερινή ΝΔ...ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. Διαλύονται οι ΑΝ ΕΛ .....ποιοι αποχωρούν ! ! ! ! - Νέο πολιτικό κόμμα ?
    Τα παραιτούμενα μέλη και οι συνυπογράφοντες για την δημιουργία νέου πολιτικού χώρου.
    1. Γιαλούρης Μανώλης 2ο Αναπληρωματικό μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των
    ΑΝΕΛ
    2. Κοντέα Πέννυ Ιδρυτικό μέλος των ΑΝΕΛ
    3. Μαλακός Γ. Μηνάς Εκπρόσωπος του Κινήματος “Αλληλοβοήθεια Ελλήνων”
    Συνυπογράφων το....
    Συμβόλαιο Τιμής

    4. Μάμαλη Χριστιάννα Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ

    5. Μπανάκος Τάσος Πολιτευτής Α΄ Αθήνας
    Αναπληρωτής Υπεύθυνος Τομέα Κοινοβουλευτικής
    Ευθύνης Εσωτερικών
    Μέλος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης
    Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη

    6. Χριστόπουλος Γιάννης Ιδρυτικό μέλος των ΑΝΕΛ

    7. Κληρονόμου Σοφία Πολιτευτής Β΄ Αθήνας
    Μέλος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνη
    Εσωτερικών

    8. Καλαμαράς Αντώνης Μέλος ΑΝΕΛ
    9. Γεωργιάδου Νινόν Μέλος ΑΝΕΛ
    10. Καφούνη Σταυρούλα Μέλος ΑΝΕΛ
    11. Κοτσώνης Γιώργος Ιδρυτικό μέλος των ΑΝΕΛ
    12. Βασιλείου Ειρήνη Ιδρυτικό μέλος των ΑΝΕΛ
    13. Σαρακίνης Διονύσης Μέλος ΑΝΕΛ
    14. Λουκάς Σπύρος Μέλος ΑΝΕΛ
    15. Σπανού Αλεξάνδρα Μέλος ΑΝΕΛ
    16. Σπανός Παναγιώτης Μέλος ΑΝΕΛ
    17. Σπανού Ανδριάννα Μέλος ΑΝΕΛ
    18. Κατσιροπούλου Ρία Πολιτευτής Α' Αθήνας
    Μέλος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Εργασίας

    19. Χαμάκος Παναγιώτης Μέλος ΑΝΕΛ
    20. Κοτελίδου Ιωάννα Πολιτευτής Α' Αθήνας
    Μέλος τουΤομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης, Ανάπτυξης, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων

    21. Αντωναράκης Νικόλαος τέως Πολιτευτής Β' Πειραιά
    22. Σαμπατακάκης Γιάννης Μέλος ΑΝΕΛ
    23. Αραποπούλου Νατάσσα Μέλος ΑΝΕΛ
    24. Κόλιας Χρήστος Μέλος ΑΝΕΛ
    25. Κάπα -Κόλια Ευαγγελία Μέλος ΑΝΕΛ
    26. Παγιάντζα Θωμαή Μέλος ΑΝΕΛ
    27. Πεχλιβανίδης Γιώργος Μέλος ΑΝΕΛ
    28. Πατσιατζή Μαριάνθη Μέλος ΑΝΕΛ
    29. Αστεριάδου Ελένη Μέλος ΑΝΕΛ
    30. Καμπουτζιδιανός Θανάσης Μέλος ΑΝΕΛ
    31. Μανέτας Κίμων Μέλος ΑΝΕΛ
    32. Παπαδόπουλος Αλέξιος Μέλος Συντονιστικής Επιτροπής Β.Β.Β.
    Μέλος Τομέα Ναυτιλίας

    33. Νέστορας Γιάννης Πολιτευτής Μαγνησίας
    34. Κουμπάνης Σίμος τέως Βουλευτής Καστοριάς
    35. Καταλαχαράκη Βασιλική Πολιτευτής Α' Αθήνας
    Μέλος τουΤομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Παιδείας,
    Πολιτισμού και Αθλητισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα μόνο σχεδόν, ο αποτυχημένος Καραμανλής
    Γράφει ο Ν βράχος
    απουσιάζει από την προηγούμενη ’’επιτυχημένη’’ ΔΙΚΗ ΤΟΥ(;) κυβέρνηση που διέλυσε την Ελλάδα και οδήγησε πολλούς Έλληνες στη νέα ‘’ εξορία’’, στη δυστυχία και στο θάνατο.
    {{ Αβραμόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Στυλιανίδης, Χατζηδάκης, και τόσοι ακόμη… δημιουργούν την εντύπωση ότι από την κυβέρνηση Καραμανλή , την κυβέρνηση του εθνικού εγκλήματος της οικονομικής χρεοκοπίας, ο μόνος απών … αποτυχημένος ήταν ο Καραμανλής???]]]
    Δηλαδή σήμερα μας κυβερνούν οι πρώην ‘’επιτυχημένοι’’ υπουργοί του Καραμανλή, του ανθρώπου που κουβαλάει μια ζωή μαζί του την αναισθησία, του πολιτικού που θα έπρεπε οι τύψεις να τον είχαν ,τουλάχιστον τρελάνει, ή να έχει εξαφανισθεί από το πολιτικό προσκήνιο, αφού η αυτοκτονία προκαλείται από αγανάκτηση, κατάθλιψη και απόγνωση.
    Μας απέκρυψαν επί δύο χρόνια την ΑΘΛΙΑ οικονομική κατάσταση που παρέδωσε λιποτακτώντας, ο ευτραφής και ατάλαντος μεγαλοκληρονόμος της δεξιάς και των ..συνεπακόλουθων. Δεν ξέρουν τι ‘’έχουν’’ και το πρόστυχο είναι ότι παρουσιάζονται σαν να συμπάσχουν ,συνυποφέρουν και αυτοί μαζί μας.
    Μας δουλεύουν ψιλό γαζί, όπως γίνεται και με την συνεργασία Σαμαρά –Μιχαλολιάκου.
    Που να αντιληφθεί ο λαός μας το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες του. Τον έχουν μπερδέψει τόσο πολύ, ώστε τον τύφλωσαν να ψηφίσει τους φασίστες της χρυσής αυλής , για να τον σώσουν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. .ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ?????
    Κατέστρεψε την Ελλάδα, μας οδήγησε στη δυστυχία και στην αθλιότητα και κρύβεται σαν… άρρωστη γάτα. Δεν έχει το θάρρος, τον ανδρισμό, το φιλότιμο, να βγεί να μιλήσει, να απολογηθεί να ζητήσει συγγνώμη ο άθλιος πολιτικοκεφτές.
    Κατέστρεψε την Ελλάδα Ο Καραμανλής από κοινού με τον Σαμαρά, τον Παυλόπουλο, και σε γνώσει όλων των ‘’μεγάλων’’ στελεχών του προσωπικού τους αγήματος διαλύσανε την οικονομία και τρώγανε ΟΛΟΙ σαν πεινασμένα όρνια, μέχρις ότου φτάσαμε στο ‘‘πάτο’’ του βαρελιού και άφησαν μόνο την υπογραφή τους και κανείς δεν μίλησε, και κανείς δεν τιμωρήθηκε, αφού η δεξιά είναι η πόρτα, που οδηγεί τους Έλληνες στην κόλαση της δυστυχίας επί 200 σχεδόν χρόνια !!! Σήμερα η δυστυχία βγάζει στο παζάρι της διαφθοράς , την ευτυχία μας, την υγεία μας, το μέλλον των παιδιών μας.
    Σήμερα η δικαιοσύνη γιατί τους καλύπτει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2. ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ?????
    Είναι δυνατόν να σκεφτεί κανείς πως μια ΑΘΛΙΑ ..κυβέρνηση ‘’κατάφερε’’ να μας οδηγήσει στη χρεοκοπία από το 2004 έως το 2009?
    Τι σπατάλες , διαπλοκές , μίζες, αρπαγές, θα μπορούσαν να ‘’δικαιολογήσουν’’ τον διπλασιασμό του Δημοσίου χρέους από 178 δις ευρώ σε 300???
    Τι αθλιότητες θα μπορούσαν να ‘’εξηγήσουν’’ το ετήσιο ΕΛΛΕΙΜΜΑ σε 16% του ΑΕΠ ‘η λιανικά 36 δις Ευρώ, ΄Η ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑ 24 Δις Ευρώ και ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ επίσης 24 δις, ευρώ?
    ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 3 .ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ?????
    865.000 χιλιάδες προσλήψεις έκανε ο Παυλόπουλος των πέντε Υπουργείων !
    Διαλύσανε την Ελλάδα, κλέψανε, όσα ΚΛΕΨΑΝΕ, τα έβγαλαν και στο εξωτερικό και ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ σαν ‘’μπρεζάκηδες’’ στη γωνιά του δρόμου.
    Μήπως φταίει ΜΟΝΟ ο Καραμανλής που τον κάναμε πρωθυπουργό? Μήπως φταίει ΜΟΝΟ ο Καραμανλής που μας χρεοκόπησε? Αυτό μπορούσε , αυτό ‘’έκανε’’ ! Είδατε εσείς κάποιον δικαστή, κάποιον εισαγγελέα να κινηθεί , να ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ πως και γιατί χρεοκοπήσαμε?
    Μήπως φταίει ΜΟΝΟ ο Καραμανλής που ''ΚΑΛΥΨΕ"" όλους τους κλέφτες και τους λωποδύτες που είχε επιλέξει ως συνεργάτες? Τι θέλατε να πάνε όλοι φυλακή? Μήπως φταίει ο Καραμανλής που ποτέ δεν δούλεψε? Μήπως φταίνε οι Καραμανλήδες που ''ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ'' ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 4.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ?????

    Φίλοι μου, οι άνθρωποι δεν ευθύνονται σε τίποτε.
    ΕΜΕΙΣ !!!! τους φέραμε να μας κυβερνήσουν, ενώ γνωρίζαμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!! ποιοι ήταν και τι είχαν προσφέρει στην Ελλάδα. Γιατί φταίει ο σύζυγος της Dr. Νατάσα, που αυτή είναι τόσο έξυπνη και ''πιάνει πουλιά '' στον αέρα? Ο Κλέφτης φταίει, ή, ο ιδιοκτήτης που τον έμπασε στο σπίτι του? Ο μεταπράτης χώματος φταίει που τον κάνατε πρωθυπουργό? Ο μεταπράτης χώματος φταίει που μετρούσε τα φορτηγά με το χώμα από τα δημόσια έργα των εργολάβων του μπάρμπα του, και το ..μεταπωλούσε στα τσιμεντάδικα τρείς φορές πάνω την τιμή και η μεταφορά ήταν των εργολάβων????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 5. .ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ?????
      Αυτή είναι η δεξιά που κυβερνά την Ελλάδα, από τότε που διώξαμε τους Τούρκους και στη θέση τους ήλθαν οι κοτζαμπάσηδες. Μια ζωή κυβερνά η δεξιά και μια ζωή ΧΡΕΟΚΟΠΟΥΜΕ !!!
      Τι θέλετε εσείς σήμερα?
      Να αφήναμε τον ‘’κάθε’’ Ανδρέα και τον ‘’κάθε’’ Γιώργο, να διακόψουν τη ροή ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ και να τα δώσουν στον λαό???
      Ψήφο, λοιπόν όλοι στον κωστάκη να μας ‘’πηδάει’’ έστω κι αν δεν μπορεί. Τουλάχιστον να μας πηδάνε οι φίλοι του , και αυτός ..ας βλέπει!
      Κάτι είναι και αυτό. Τι διάολο ‘’ εθνικόφρονες’’ ..είμαστε??

      Διαγραφή
  7. Καμμένος: Δεν έχω να πληρώσω το χαράτσι…..
    «Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος είπε ο Πάνος.
    Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013
    Ντροπή σου αχάριστε λαέ.
    «Η επίθεση στην αξιοπρέπεια του Έλληνα πρέπει να σταματήσει»
    Την αποκάλυψη πως αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, όπως όλοι οι Έλληνες, έκανε στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, ο Πάνος Καμμένος.
    «Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος. Έχω πέντε παιδιά. Η
    =============================
    επίθεση στην αξιοπρέπεια του Έλληνα πρέπει να σταματήσει» συμπλήρωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
    Όσον αφορά τη δήλωση της κα Γιαταγάνα, περί θανατικής ποινής, ανέφερε πως ήταν μία ακραία έκφραση και υποδήλωνε την ατιμωρησία στο ελληνικό κράτος.

    ΣΧΟΛΙΟ: Κι ύστερα περιμένεις καλοσύνη και ..επανάσταση, από ένα λαό που ΔΕΝ(;) συγκινείται με τίποτε.
    Πέντε παιδιά έχει ο πρώην γαμπρός της ΦΑΓΕ
    και ιδιοκτήτης κατά 50% της Α.Ε ΚΑΜΜΕΝΟΣ- DAIHATSU και Λοιπές εισαγωγές, και ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ δεν πρότεινε να ανοίξουμε ένα ..τραπεζικό λογαριασμό , μία τράπεζα ..κρέατος, ένα ψυγείο για ..ΣΟΥΣΙ και λοιπά ορεκτικά.
    Ντροπή σου αχάριστε λαέ.
    Τον άνθρωπο που ..συνέλαβε τον Ανδρέα Παπανδρέου να ‘’συνουσιάζεται’’ γυμνός στην οδό Πανεπιστημίου με την ..17 Νοέμβρη, και απάλλαξε την Ελλάδα από την τρομοκρατία, και δεν τον βοήθησες μια και ‘’υποφέρει με ΠΕΝΤΕ παιδιά’’, να τον ενημερώσει ότι υπάρχουν και ΔΩΡΕΑΝ προφυλακτικά;
    Τώρα τι θα κάνουν τα παιδιά άμα μεγαλώσουν;
    Το επάγγελμα του Πάνου; Θα κάνουν κόμμα ;
    Κι αν..ζαλίζονται στη θάλασσα, τι βουλευτές θα γίνουν; Με τι θα ασχολούνται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Που ήταν ο κ. Καμμένος για το βατοπέδι, για τα ομόλογα, για τα CFI , για εκατοντάδες χιλιάδες παράνομες προσλήψεις, για τους δρόμους για τα διόδια;
    ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ …ΙΣΚΙΟ ΣΤΟ «ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ»;
    Γιατί ο κόσμος να πιστέψει το Καμμένο ; Όλα όσα έχουν συμβεί (κλεψιές, κοινοβουλευτικές ατασθαλίες, εγκλήματα κατά του κοινωνικού συνόλου, και γενικώς κάθε επώδυνη πράξη για τους εργαζόμενους Έλληνες φέρει και την υπογραφή του. Πότε αντελήφθη ότι σχεδόν "όλοι" ΠΛΗΝ του ιδίου είναι βουτηγμένοι στην ανομία, στους συμβιβασμούς και στις αρπαγές. Τι είχε αποφασίσει το κόμμα του στην προανακριτική για τον Άκη; Λάδι τον βγάλανε και τώρα τον..δικάζουν; Που ήταν ο κ. Καμμένος για το βατοπέδι, για τα ομόλογα, για τα CFI , για εκατοντάδες χιλιάδες παράνομες προσλήψεις;
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ όλο αυτό το διάστημα ο "αντιτρομοκράτης " σεναριογράφος; Προσπαθούσε να ¨μεγαλώσει¨κυνηγώντας τον…ίσκιο του Ανδρέα Παπανδρέου και της 17 Νοέμβρη; Τι κοινοβουλευτικό έργο έχει να παρουσιάσει ώστε να ζητά σήμερα γενικότερη και σοβαρότερη αντιμετώπιση και εκπροσώπηση;
    Όμως τόσο ο Καμμένος όσο και ο κάθε πολιτικός που διετέλεσε από 20 εως 40 χρόνια βουλευτής και υπουργός δεν μπορεί να προσποιείται ότι προήλθε τώρα από τον κρίνο της αλήθειας.

    Να θυμηθούμε; ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!
    ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Και ξαφνικά έγινε "φωτοτυπία " του SUPER MAN;
    Ξέχασε τον «Μικρό ήρωα» και ξαφνικά …αυτοπροήχθη σε …υπερασπιστή των πάντων;
    ΥΓ.
    1.Σήμερα ζητά ψηφοφόρους της χρυσής αυλής. Ελπίζω να έχουν μπόλικο ΣΑΛΙΟ!!! Να τον λούσουν ….?
    2.Θυμόσαστε το καράβι που ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ στη Σαντορίνη; Αφήστε δε που ο συμπαθής Πάνος δεν λέει κουβέντα για την εποχή που το καράβι έπεσε στα βράχια και ακριβώς εκείνη την εποχή ο ίδιος ήταν στο υπουργείο ναυτιλίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή