Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, να θυμάται πως την πληρώνει ο Ελληνικός Λαός, για να τον Προστατεύει και όχι για να τον Γενοκτονεί (BINTEO)







Άς κάνει κάτι επιτέλους,αυτή η ρημάδα δικαιοσύνη.
Της τα σούρνει,ολη η κοινωνία.



Τόσο τυφλωμένη είναι,που δεν αφουγκράζεται το παραμικρό;

Άλλά γιατί να ιδρώσει τ΄αυτάκι της;

Ολο και κάποια…κρυφή…τσεπούλα, θα έχει η… ποδίτσα της…

Όμως να θυμάται, οτι την πληρώνει ο “Ελληνικός Λαός για να τον Προστατεύει και όχι για να τον Γενοκτονεί.

Ό οποιοσδήποτε καταπατά και δεν τηρεί Σύνταγμα και Νόμους,είναι υπόδικος, συνυπεύθυνος και συνένοχος.

Στα πλαίσια λοιπόν του καθήκοντός της,να με/μας Προστατεύσει,

Α Π Α Ι Τ Ω

Να τερματιστούν εδω και τώρα-οι επαναλαμβανόμενες και το 2012-προεκλογικές απειλές πολιτικών προσώπων,που στόχο έχουν να χειραγωγήσουν το εκλογικό σώμα.

Εκβιάζουν και τρομοκρατούν τον Ελληνικό Λαό,διαδίδοντας οτι θα «πτωχεύσουμε», προκειμένου να παραλύσουν τις αντιστάσεις του.

Να σταματήσουν οι εκφοβισμοί και οι ωμές δημόσιες παρεμβάσεις εγχώριων και ξένων πολιτικάντηδων και…οίκων…ανοχής.
Τα ξηγηθήκαμε αυτά.

Έκλογές που θα διεξαχθούν εν μέσω πιέσεων,απειλών,ωμών εκβιασμών και υποδείξεων προς τον Ελληνικό Λαό,για το ποιό κόμμα να ψηφίσει,είναι ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΕΣ-ΒΙΑΙΕΣ και ως εκ τούτου ΑΚΥΡΕΣ.-

Γιατί παραβιάζουν τον εκλογικό νόμο,αλλά και τον Ποινικό Κώδικα,που απαγορεύουν σε κάθε περίπτωση την κατατρομοκράτηση και τον εκβιασμό των εκλογέων,για να εξωθηθούν να ψηφίσουν ή να μην ψηφίσουν συγκεκριμμένες επιλογές.

Επίσης απαγορεύεται η βία στους εκλογείς,ακριβώς όπως απαγορεύεται να λες ψέμματα στους εκλογείς,ώστε να εξαπατηθούν και να ψηφίσουν.

Φρύνη

ΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ…ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ…ΚΛΑΜΜΑΤΑ.ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΛΕΜΕ το…ΠΟΠΟΛΟ;

2012 : Γιακουμάτος: «Την Δευτέρα το πρωί ψάξε να βρεις ATM όρθιο…»

«Η επόμενη μέρα με τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική, θα είναι τραγική», υποστήριξε ο υποψήφιος
βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Mega. «Λόγω της
πολιτικής αστάθειας το τελευταίο εξάμηνο έχουν φύγει 78 δισ.ευρώ από την χώρα», συνέχισε ο κ.
Γιακουμάτος και προειδοποίησε: «Την Δευτέρα το πρωί ψάξε να βρεις ATM όρθιο. Αν βρεις ATM
όρθιο να ρθεις να μου τρυπήσεις την μύτη!».

2014: Βούλτεψη: Θα κλείσουν τα ΑΤΜ αν ο Τσίπρας κάνει «παλικαριές» στην Ευρώπη
Σε περίπτωση που ο Αλέξης Τσίπρας κάνει παλικαριές στην Ευρώπη «δεν θα αργήσουν να κλείσουν
τα ΑΤΜ και στην Ελλάδα, όπως έγινε και στην Κύπρο» ανέφερε, μιλώντας στον ραδιοσταθμό
Παραπολιτικά 90,1 η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

Πολύ σκληρές δηλώσεις του Άδωνι σε συνέντευξη (βίντεο)
Δείτε τι είπε ο Α. Γεωργιάδης στο «Αction24» !


Περιμένουμε τα σχόλια σας…
[attikanea.blogspot.gr]

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. ‘’ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ΄΄ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ….ΧΑ! ΧΑ! ?????
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…ΣΧΟΛΙΑ ???

    Γράφει ο Ν βράχος

    [[Έμμισθος μεσάζων των διεθνών τοκογλύφων ο Γιώργος Παπανδρέου, κατά τον Πάνο Καμμένο!]]
    Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011
    Σάλος προκλήθηκε στη βουλή από τις καταγγελίες που ακούστηκαν από τον βουλευτή της ΝΔ, Πάνο Καμμένο που ούτε λίγο ούτε πολύ είπε για τον Έλληνα πρωθυπουργό ότι ‘’λειτουργεί ως έμμισθος broker των διεθνών τοκογλύφων’’.
    (...) «Στη διάρκεια της συζητήσεως για την υπόθεση της Προκαταρκτικής για τη Siemens, σε σχόλιο του Υπουργού Επικρατείας κ. Παμπούκη που είπε «εγώ δεν παίζω πολιτικά CDS», απήντησα ότι κάποιοι παίζουν οικονομικά CDS. Κι επειδή αναφέρθηκα πράγματι στο ότι ο Πρωθυπουργός λειτουργεί ως «έμμισθος broker» των διεθνών τοκογλύφων, οφείλω να δώσω δημόσια εξήγηση.
    Αναφέρομαι στο ασφάλιστρο κινδύνου, στο CDS, το οποίο αγόρασε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2009 και το οποίο πουλήθηκε από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο το Δεκέμβριο του 2009, αξίας 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, όταν τα spreads ήταν στις 305 μονάδες, με κέρδος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου της τάξεως των 40 εκατομμυρίων.
    Καταδίκη 100 000 ευρώ στον Καμμένο για τα CDS
    ============================
    Το δικαστήριο έκρινε (Αρ. Απ. 2284/2014) ότι δεν προέκυψε καμία τέτοια συναλλαγή της εταιρείας της κ. Ξαφά JJ Partners η οποία είχε προσφύγει εναντίον του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων , αποκαλούμενου και ως «Ανέμου απελευθέρωσης από τα δεσμά του Μνημονίου» από φίλια σε αυτόν ΜΜΕ καταδικάζοντάς τον σε χρηματική ποινή 100.000 ευρώ.
    Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει ο Πάνος Καμμένος αφού σήμερα εκδόθηκε καταδικαστική απόφαση εις βάρος του από το Πολυμελές Πρωτοδικείο για τα όσα υποστήριζε περί εμπλοκής της Μ. Ξαφά σε κερδοσκοπικά παιχνίδια με τα CDS εις βάρος του Δημοσίου την περίοδο ένταξης της Ελλάδας στο Μνημόνιο.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ''ΛΥΣΣΑΞΕ'' ....!!
    Καταδίκη 30. 000 ευρώ στον Καμμένο για τα CDS
    για συκοφαντική δυσφήμηση του Ανδρέα Α.Παπανδρέου.
    Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναγκάστηκε να πληρώσει πρόστιμο 30.000 ευρώ. Επίσης, του απαγορεύτηκε να αναφέρεται στο όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου, και κάθε φορά που θα παραβιάζει την εντολή και θα αναφέρεται σε αυτό θα πληρώνει 500 ευρώ πρόστιμο. Υπενθυμίζεται πως η κόντρα του Πάνου Καμμένου με τον Ανδρεα Παπανδρέου έφτασε στα δικαστήρια, μετά την αγωγή που υπέβαλε ο τελευταίος σε βάρος του προέδρου των ΑΝΕΛ, με αφορμή τις καταγγελίες του για δήθεν εμπλοκή του Ανδρέα Παπανδρέου σε αγοραπωλησίες CDS.?


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H συγνώμη του Χίου
    Το τηλεοπτικό κανάλι "Κόντρα" και ο παρουσιαστής της εκπομπής "Μακελειό" Στέφανος Χίος ανακάλεσαν όλους τους χαρακτηρισμούς του παρουσιαστή κατά του αδελφού του πρωθυπουργού Νίκου Παπανδρέου και της οικογένειάς του, σε τρεις τηλεοπτικές εκπομπές (14, 21 και 22 Μαΐου 2011).
    Σε σχετική δήλωση αναγνωρίζεται ότι οι χαρακτηρισμοί ήταν "ιδιαίτερα οξείς" και τονίζεται πως "ο παρουσιαστής και ο σταθμός δηλώνουμε ότι ανακαλούμε τους παραπάνω χαρακτηρισμούς,
    καθώς δεν υπήρχε από μέρους μας καμία απολύτως πρόθεση να προσβάλουμε την τιμή και την υπόληψη του κ. Νίκου Παπανδρέου και της οικογένειάς του, τους οποίους τιμούμε πλήρως".
    Εμείς λέμε μπράβο σε αυτούς που έχουν τον ανδρισμό και ζητούν συγγνώμη..... Αλλά ας μας πει ο αγαπητός Χίος τότε ότι από εδώ και πέρα να τον βλέπουμε μόνο και μόνο για να γελάμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Τσίπρας -Καμμένος συμφώνησαν στη δημιουργία «κοινού μετώπου για την αποκάλυψη της αλήθειας».
    Είναι η αλήθεια των δανείων από τη Ρωσία, την Κίνα, το Αμπού Ντάμπι.
    Είναι η αλήθεια της Κούβας, της Βενεζουέλας, της Αργεντινής, της Κορέας.
    Είναι η αλήθεια του μαγειρέματος των ελλειμμάτων από τα θεσμικά ευρωπαϊκά όργανα.
    Είναι η αλήθεια ενός μυστικού χρηματικού αποθέματος που θα επέτρεπε την Ελλάδα ή την Κύπρο να μην αποδεχθούν τις μπλόφες της τρόικας.
    Είναι η αλήθεια κάθε διεθνούς συνομωσίας κατά της Ελλάδας.
    Ευτυχώς δεν έκαναν μέτωπο παραπλάνησης του ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ

    Καταδικάστηκε ο Πάνος Καμμένος για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του Αντρίκου Παπανδρέου. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ πλήρωσε 30.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο. Παράλληλα του απαγορεύτηκε να αναφέρεται στο όνομα του Αντρίκου Παπανδρέου, ενώ κάθε φορά που θα αναφέρεται σε αυτό θα πληρώνει 500 ευρώ πρόστιμο.

    Υπενθυμίζεται πως η κόντρα του Πάνου Καμμένου με τον Αντρίκο Παπανδρέου, έφτασε στα δικαστήρια, μετά την αγωγή που υπέβαλε ο τελευταίος σε βάρος του προέδρου των ΑΝΕΛ, με αφορμή τις καταγγελίες του για εμπλοκή του κ. Παπανδρέου σε αγοραπωλησίες CDS.

    Ο κ. Παπανδρέου, διεκδικούσε από τον κ. Καμμένο το πόσο του ενός εκατομμυρίου ευρώ ως αποζημίωση για ηθική βλάβη, με βάση τις δηλώσεις του κ. Καμμένου για εμπλοκή του με τα ασφάλιστρα κινδύνου ενδεχόμενης ελληνικής χρεοκοπίας,(CDS).

    Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Καμμένος είχε μιλήσει για τον ρόλο που διαδραμάτισε ο Αντρίκος Παπανδρέου σε επενδυτική εταιρία που αγόρασε CDS από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ενώ η χώρα όδευε προς τον μηχανισμό στήριξης, αναμένοντας την εκτίναξη των spreads.

    Τι έγινε στη δίκη
    «Ποτέ δεν υπήρξε διάθεση, πρόθεση καταφρονήσεως, περιφρονήσεων του προσώπου του Αντρίκου Παπανδρέου». Την διαβεβαίωση αυτή έδωσε ενώπιον του δικαστηρίου ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, όπως προκύπτει από τα πρακτικά της δίκης που δημοσιεύει το iefimerida.gr.

    Αγωγή εναντίον του κ. Καμμένου είχε καταθέσει ο Αντρίκος Παπανδρέου, διεκδικώντας αποζημίωση ύψους 1,4 εκατ. ευρώ, με αφορμή τα όσα είχε υποστηρίξει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων περί εμπλοκής του Αντρίκου Παπανδρέου στις αγοραπωλησίες ασφαλίστρων κινδύνου (CDS) σε ενδεχόμενη ελληνική χρεοκοπία.

    Συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος ερωτάται «εσείς λοιπόν λέτε ότι δεν είχατε διάθεση, πρόθεση, καταφρονήσεως, περιφρονήσεως, του προσώπου...» για να απαντήσει ο κ. Καμμένος «καμία κε πρόεδρε και ποτέ δεν υπήρξε τέτοιου είδους».

    Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μάλιστα, υποστήριξε ότι «ουδέποτε έχουν ειπωθεί. Είναι προϊόν διαδικτύου όπου υπάρχουν σχόλια διαφόρων ανθρώπων που ελευθέρως γράφουν στο διαδίκτυο και τα οποία παίρνοντας τις δηλώσεις τις δικές μου εντός του κοινοβουλίου ή όπως έχω υποχρέωση λόγω του δημοσίου συμφέροντος στις τηλεοράσεις και στα ραδιόφωνα και αναπαράγουν ιστοσελίδες».

    Σε σχετική ερώτηση του προέδρου του δικαστηρίου για την έκφραση λαμόγιο ο κ. Καμμένος απαντά «που τον έχω πει λαμόγιο να μας πει. Κε πρόεδρε δεν προκύπτει από πουθενά».

    Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε στο δικαστήριο ότι «εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη αυτών που δημοσίως έχω πει και υπογράψει. Αυτά που γράφουν οι ιστοσελίδες οι οποίες πολλές ελέγχονται από τους ίδιους ή οι οποίες είναι πληρωμένες για να δημιουργήσουν ένα νομικό πλαίσιο για να απειληθεί ο βουλευτής ή η δικαιοσύνη....».

    Στο σημείο αυτό τον διακόπτει ο πρόεδρος για να τον ρωτήσει «λέει, λέτε, ότι η οικογένειά του είναι μαφία. Αληθές ή ψευδές;».

    «Εγώ δεν είπα την οικογένειά του... Παρακαλώ να μου πείτε κε πρόεδρε σε πιο σημείο και με ποιο μέσον».

    Στη συνέχεια ο κ. Καμμένος υποστηρίζει ότι «ούτε τον ήξερα τον κ. Παπανδρέου ποτέ, ούτε τον έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου» και ότι οι αγωγές εναντίον του έγιναν «διότι ήθελε να σταματήσει καθ' οιοδήποτε τρόπο εκείνος και οι φίλοι του την διερεύνηση την ποινική αλλά και την κοινοβουλευτική των σκανδάλων των οποίων πιθανώς να έχουν διαπράξει ή φέρεται να έχουν διαπράξει».

    ΣΧΟΛΙΟ: ΑΥΤΟΙ ΟΙ καμένοι ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΙ ….ΣΩΤΗΡΕΣ
    Περίεργες ,αν όχι αφελείς θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς, τις ..απόπειρες πολιτικής αυτοκτονίας των Ελλήνων ψηφοφόρων. Ούτε λίγο ,ούτε πολύ, ισχυρίζονται μερικοί σίγουρα χορτάτοι, ότι η σωτηρία της Ελλάδας μπορεί να προέλθει από τον συγκερασμό απόψεων του ακροδεξιού Πάνου και του κομμουνιστή ( μακάρι να ήξερε τι είναι) Αλέξη.
    Τι κοινό σημείο και στοιχείο μπορεί να έχουν οι ‘’πολιτικοϊδεολικοί οδοστρωτήρες» εκτός από τη φοροδιαφυγή και την αντεθνική τους ‘’ταυτότητα’’??. Είναι δυνατόν να ισοπεδώσουμε τα πάντα, στο βωμό των προσωπικών συμφερόντων των κατ΄εξοχήν ‘’ακαλλιέργητων’’ πολιτικών παμφάγων? Τι σκατά πολιτική ‘’ισορροπία’’ μπορεί να επιτευχθεί μεταξύ ενός φασίστα ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ και ηλιθίου συκοφάντη φαταούλα και ενός προέδρου ..δεκαπενταμελούς ομάδας ‘’του Πύργου της Βαβέλ’’ της ιδεολογικο-πολιτικής τους ασχήμιας???
    Τι σκατά σωτηρία μπορεί να προέλθει από την ενδοεπικοινωνία του ..Τέρενς με τον..Στρατούλη ?? Του ..Μαριά με το ..Λαφαζάνη ? Του ..Παπαδημούλη με το …Μελά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΑ ΔΕΞΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ? ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΕΙΜΑΣΤΕ…ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ!
    Η δεξιά, δεν είναι και δεν έχει ιδεολογία. Υπάρχει η ακραία δεξιά συνήθως της νύχτας, και η…άλλη δεξιά της ημέρας και την κονκάρδας που καλύπτεται πίσω από ‘’Ελληνοθρησκευτικό της’’ προσωπείο, που το χρησιμοποιεί σαν άλλος..ΖΟΡΟ, μεταμφιέζεται ανάλογα με την περίσταση, είτε σε πρόβατο, είτε σε δράκο. Η Δεξιά προσπαθεί να εμφανισθεί σαν η μοναδική ελπίδα που μια ζωή ..σώζει τη χώρα από το κακό εαυτό της, που δεν είναι άλλος από την ίδια την δεξιά. Το μόνο πρόβλημά τους είναι η ΜΑΣΑ της εξουσίας. Δεν άλλες διαφορές που να τους δημιουργούν ιδεολογικά ή άλλα προβλήματα. Γι αυτό μέσα στο 30% περίπου, βρίσκονται όλοι. Κύριο μέλημα η εξουσία και κύρια ιδεολογία η δεξιοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άρση ασυλίας του Π Καμμένου
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ «ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ» ΤΟΥ ΧΡ. ΠΑΧΤΑ
    Άρση ασυλίας του Π. Καμμένου ζητά ο Άρειος Πάγος

    Αίτηση για άρση της βουλευτικής ασυλίας του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, διεβίβασε στη Βουλή η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου προκειμένου να ασκηθεί σε βάρος του δίωξη για πρόκληση σε τέλεση κακουργήματος ή πλημμελήματος.
    Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του κ. Καμμένου αφορά δηλώσεις του, τον περασμένο Σεπτέμβριο με τις οποίες φερόταν να προτρέπει τους κατοίκους της Χαλκιδικής -που αντιδρούν στην εξόρυξη χρυσού στην περιοχή τους- να «λιντσάρουν» τον δήμαρχο Αριστοτέλη, Χρήστο Πάχτα.
    Οι καταγγελίες οδήγησαν σε έρευνα από την εισαγγελία. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών έδωσε εντολή στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης να σχηματιστεί δικογραφία για το αδίκημα του άρθρου 184 του Ποινικού Κώδικα, σύμφωνα με το οποίο «όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών».
    Η δικογραφία διαβιβάστηκε στη Βουλή από τον αντεισαγγελέα, Βασίλη Πλιώτα, για να αποφασιστεί από την Ολομέλεια, αν συντρέχει λόγος άρσης της ασυλίας του και την άσκηση ποινικής δίωξης για πράξη, που φέρεται να τελέστηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2013.

    ΑπάντησηΔιαγραφή