ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ - "7,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"...(ΒΙΝΤΕΟ)




Ο ιερέας Ιωάννης Γκλιόγκος σε μια συγκλονιστική συνέντευξη μιλάει για το σχέδιο των παγκοσμιοποητών να διαλύσουν την Ελλάδα και την Ορθοδοξία,
χρησιμοποιώντας ως μακρύ τους βραχίονα τους λαθρομετανάστες και τους μουσουλμάνους!

"Οι περισσότεροι από αυτούς είναι οπλισμένοι", επισημαίνει ο ιερέας και υποστηρίζει ότι περιμένουν το σύνθημα για να αιματοκυλήσουν την Πατρίδα μας και να την μεταβάλουν σε μία νέα Συρία ήΙράκ.

Τονίζει ότι οι πολιτικοί μας είναι προδότες και ψήφισαν για την κατασκευή του τεμένους που διευκολύνει τα σχέδια των εχθρών της χώρας.

See more at: http://ellinasgienniesaidenginesepote.blogspot.gr/2014/10/75-17102014.html#sthash.cAKSRpk3.wtdlyfda.dpuf
http://ellinasgienniesaidenginesepote.blogspot.gr/2014/10/75-17102014.html

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Αργά ξυπνήσατε.Είναι πολύ περισσότεροι, είναι λυσασμένοι και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή με το μαχαίρι στα δόντια.Αυτά που θα γίνουν στην ελλάδα δεν θα έχουν γίνει πουθενά αλλού.Η μεταπολίτευση θα έχει το τέλος που της αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΙΑΣΜΟΣ ΧΡΥΣΑΛΗΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ??
    Εκνευρισμός και φόβος στους χρυσομαλάκες, μόλις άκουσαν ότι έρχονται όλα τα μέλη της συμμορίας και θα βρεθούν… όλοι μαζί. Έντονες φήμες που κυκλοφορούν, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ , ότι απήγαγαν κρυφά και ΒΙΑΣΑΝ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ‘’κάποιον’’ από τους φυλακισμένους Χρυσοφονιάδες. Εξ άλλου, ένα ακόμη στοιχείο που ‘’μαρτυρά’’ πως κάτι συμβαίνει, αποτελεί το γεγονός, ότι οι φυλακισμένοι χρυσοφονιάδες συμφώνησαν πηγαίνουν στο μπάνιο όλοι μαζί ,και κάτω από ισχυρή προστασία και μερικοί φοβούνται να αλλάξουν και σώβρακο. Στον κάτω όροφο τόσο οι φυλακισμένοι της 17 Νοέμβρη όσο και διάφοροι ξένοι, τους κοιτούν περίεργα και …γελούν . Λέτε οι ‘’δικοί μας’’ να περάσουν από δοκιμαστήριο κάθαρσης?
    Κι αν τους αρέσει τι γίνεται ??
    ΑΛΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΤΕΡΥΓΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ..’’ΑΝΔΡΕΣ’’ ???
    Το παράπονο του Κορυδαλλού.
    Από τις 25 Αυγούστου 1975, ο Κορυδαλλός, φιλοξενούσε όλο το κατακάθι της χούντας. Εγκληματίες, επίορκοι αξιωματικοί προδότες, ανώμαλοι, και πλήθος άλλων, γέμισαν ασφυκτικά τα κελιά με τους ‘’εθνοσωτήρες’’, τα ξεδιάντροπα μισότρελα ανθρωπάκια. Εκεί μέσα «βλαστήμησαν’’ την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισαν να σκλαβώσουν τους περήφανους Έλληνες οι προδότες και οι επίορκοι.
    Πέρασαν από τότε τόσα χρόνια! Ψόφησε(πέθανε) και ο τελευταίος δολοφόνος! Κάποιος έπρεπε να ενδιαφερθεί για την ..ιστορική συνέχεια , των απογόνων εκείνων, που κατέστρεψαν την Ελλάδα και αναδημιούργησαν το παρακράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΝΤΗΣ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΦΟΝΙΑΔΕΣ : ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ..ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ !!!
    Έτριβαν τα χέρια τους από χαρά οι ΠΑΚΙ ..στον Κορυδαλλό μόλις άκουσαν ότι έρχονται όλοι οι χρυσοφονιάδες.
    Σήμερα , ο Κορυδαλλός εγκαινιάζει την νέα πτέρυγα των ‘’λιπασμένων’’ χρυσοδολοφόνων. Όλων εκείνων, που από την παιδική ηλικία έτρωγαν κάθε μέρα πολλά κιλά λίπασμα για φουσκώσουν τα μπράτσα, μέχρι που ξεφούσκωσε το..πουλάκι τους και κάηκε το μυαλουδάκι τους. Έτσι χωρίς ..πουλάκι και χωρίς μυαλουδάκι , έπλασαν το παραμυθάκι και άρχισαν να ληστεύουν και να σκοτώσουν τον κοσμάκη. Έκλεψαν τόσα σε τόσο λίγο χρόνο που δεν μετριούνται. Τι θέλεις να γίνεις επαγγελματίας? Γίνε ΜΠΡΑΒΟΣ χρυσοφονιάς. Η Δεξιά ‘’κουκουλώνει’’ πάντα τα σκατά της.
    Τρίβει τα χέρια του ο..Κορυδαλλός και λοξοκοιτάει προς την πτέρυγα των ΠΑΚΙ !!! έτοιμος να τους πει το παραμύθι: ‘’ ΡΟΥΦΑ κώλε μου τα ψάρια’’ !!!
    Καλή ΔΙΑΜΟΝΗ νεοφονιάδεεεεεεες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε βρειτε αυτον το ψυχοπαθη μισελληνα αναρχοκομουνιστη απο πανω την IP του να σκισουμε το κωλο της οικογενειας του για οταν ερθει η ευλογημενη ωρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή