Εγκλημα, πούλησε τζάμπα 20 τόνους χρυσού ο Κ. Σημίτης









Ενα ακομα γιγαντιαίο σκάνδαλο φέρει την υπογραφή του αρχιερέα της διαπλοκής Κώστα Σημίτη, του ανθρώπου που μας έμπασε ξυπόλυτους στην Ευρωζώνη και μάλιστα με πλαστά στοιχεία και μας κατέστρεψε…

Πρόκειται για το ξεπούλημα 20 τόνων χρυσού, που φυλάσσονταν στην Τράπεζα της Ελλάδος και το πούλησε σε εξευτελιστική τιμή και με ύποπτες διαδικασίες.

Όλα έγιναν το 2001, όταν μεσουρανούσε το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, με το οποίο ντόπιοι και ξένοι απατεώνες καταλήστεψαν τον κοσμάκη με τις μετοχές - φούσκες και οι γερμανικές πολυεθνικές έπαιρναν ό,τι απέμεινε από τη δημόσια περιουσία, μέσα από ένα μπαράζ χαριστικών συμβάσεων που στοίχησε δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ στη χώρα μας.

Την περίοδο εκείνη ο Κώστας Σημίτης και ο στενός πυρήνας των συνεργατών του που στην ουσία συνεχίζουν και σήμερα να μας κυβερνούν, αποφάσισαν να «σκοτώσουν» είκοσι τόνους χρυσού με συνοπτικές και ύποπτες διαδικασίες…
Χωρίς να προηγηθεί έρευνα αγοράς και να διενεργηθεί διαγωνισμός, ξεπούλησαν στην κυριολεξία τα αποθέματα χρυσού, εισπράττοντας ψίχουλα από τους ξένους κερδοσκόπους.

Μετά το ξεπούλημα του χρυσού η τιμή του άρχισε να καλπάζει, με αποτέλεσμα λίγα χρόνια αργότερα να ΕΞΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ η αξία του και να θησαυρίσουν οι ξένοι φίλοι του τότε πρωθυπουργού. Γύρευε δε και ποιοι Έλληνες λαδώθηκαν τότε, πάντως είναι πλέον γνωστό πως όταν στήνεται μια τόσο μεγάλη δουλειά, δεν τη στήνουν οι Έλληνες πολιτικοί για την ψυχή του πατέρα και της μάνας τους ή για το «καλό της χώρας», τη στήνουν για να ΄κονομήσουν.

Η κυβέρνηση Καραμανλή συγκάλυψε και αυτό το σκάνδαλο, όπως είχε συγκαλύψει και τις μίζες της Siemens, τα εξοπλιστικά και τη λεηλασία με το χρηματιστήριο.

Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα απέφευγε συστηματικά να αγγίζει σκάνδαλα στα οποία εμπλέκονταν μεγαθήρια του εξωτερικού, μεγάλες διεθνείς τράπεζες και γενικά οργανωμένα συμφέροντα, γιατί το πολιτικό προσωπικό των δύο κομμάτων Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ βρίσκονταν σε κατάσταση πολιτικής ομηρίας, εξαιτίας της διαπλοκής που είχε αναπτύξει με μεσάζοντες, προμηθευτές και τραπεζίτες.

Το σκάνδαλο με το ξεπούλημα του χρυσού έχει στοιχίσει στο ελληνικό δημόσιο αρκετά δισεκατομμύρια.

Ο εξαπλασιασμός της τιμής του χρυσού αποκαλύπτει ότι το μεγάλο αυτό έγκλημα ήταν οργανωμένο και προμελετημένο!

Αυτοί που έστησαν το κόλπο γνώριζαν τα τεράστια περιθώρια κερδοσκοπίας, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι έπεσαν πολύ μεγάλες προμήθειες.
Γιαυτό η Δικαιοσύνη έχει χρέος να ερευνήσει και τώρα το γιγαντιαίο αυτό σκάνδαλο, αφού εκτός από την τότε κυβέρνηση, εμπλέκονται και πρόσωπα που δεν έχουν ασυλία.

Οι αρμόδιοι οικονομικοί εισαγγελείς οφείλουν να καλέσουν την τότε ηγεσία και τους αρμόδιους της Τράπεζας της Ελλάδος, οι οποίοι είναι συνυπεύθυνοι για τη λεηλασία που συντελέστηκε.

Πρέπει να παρουσιάσουν όλα τα στοιχεία, για α μάθει ο ελληνικός λαός σε ποια έκθεση στηρίχτηκε το ξεπούλημα του χρυσού, σε ποια χέρια κατέληξε, ποιοι ήταν οι μεσάζοντες και τι προμήθειες δόθηκαν.

Γιατί πρόκειται για υπόθεση που τεκμηριώνει καραμπινάτη απιστία, αφού κανείς δεν πιστεύει ότι όλο το κόλπο στήθηκε από… ηλίθιους οι οποίοι δεν γνώριζαν τι έκαναν.

Μάλιστα στο διάστημα που συντελέστηκε το σκάνδαλο, υπήρξαν καταγγελίες οι οποίες κατά περίεργο τρόπο θάφτηκαν από τον τύπο και δεν απασχόλησαν τη Δικαιοσύνη.

Γιατί την επίμαχη περίοδο οι δικαστές δεν άγγιζαν καμία υπόθεση πολιτικού ενδιαφέροντος, με αποτέλεσμα να αλωνίζουν τα λαμόγια, οι ξένοι κολοσσοί και οι μεσάζοντες και η χώρα να φτάσει στη χρεοκοπία.

Τώρα έστω και με καθυστέρηση ετών η Δικαιοσύνη έχει χρέος να φωτίσει το μεγάλο σκάνδαλο με το χρυσό, για να μάθουμε ποιοι τα άρπαξαν από το ξεπούλημά του.

http://www.kontranews.gr/politiki/item/21253-protoselido-simitis

Δημοσίευση σχολίου

16 Σχόλια

  1. Έπιασαν ΚΑΙ τον Τράγκα με αδήλωτα περιουσιακά στοιχεία άνω των 10 εκατ. €
    Για ανακριβή δήλωση πόθεν εσχες διώκεται ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας. Από έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψαν περιουσιακά στοιχεία του, ύψους άνω των 10 εκατ. ευρώ, τα οποία δεν είχαν δηλωθεί νόμιμα στο πόθεν έσχες. Η υπόθεση, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης, βρίσκεται στα χέρια της 16ης ανακρίτριας της Αθήνας
    ΣΧΟΛΙΟ: Άτιμο μνημόνιο, άτιμες έρευνες, άτιμοι ευρωπαίοι που βάλατε τόσα εκατομμύρια ευρώ στο λογαριασμό του Τράγκα πίσω από την πλάτη του για να τον κατηγορήσετε και να φιμώσετε τον αντιμνημονιακό του αγώνα. Πάντως, ο Γιώργος Τράγκας είναι ένας μάχιμος δημοσιογράφος που δεν πρόκειται να υποκύψει σε αυτές τις άδικες και κατευθυνόμενες κατηγορίες μνημονιακής έμπνευσης.
    Η αλήθεια θα λάμψει στο τέλος
    Σχετ.: Ο δημοσιογράφος που πήρε δανεικά και αγύριστα 2,7 εκ. € είναι ο Γιώργος Τράγκας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Σεπτέμβριο η δίκη του Γ. Τράγκα για ανακριβές «πόθεν έσχες»

    Ελέγχεται και για απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων άνω των 10 εκατ. ευρώ
    Στο εδώλιο του κατηγορούμενου για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες σε βαθμό πλημμελήματος θα καθίσει στις αρχές Σεπτεμβρίου ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας.

    Ωστόσο ο Γ. Τράγκας έχει μια ακόμη εκκρεμότητα με τη δικαιοσύνη ενώπιον της 16ης ειδικής ανακρίτριας η οποία τον ελέγχει και για κακουργηματική απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων η οποία φέρεται να ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ.

    Ο δημοσιογράφος, πάντως, αναφερόμενος στο θέμα έχει υποστηρίξει ότι «είναι μια υπόθεση από το 2012 που εκκρεμεί στον ανακριτή. Έχω υποστεί αλλεπάλληλους φορολογικούς ελέγχους. Ο τελευταίος από τέσσερις ελεγκτές σε βάθος δεκαετίας. Επεβλήθη φόρος σε εμένα και τη σύζυγό μου για άτυπη δωρεά σπιτιού ο οποίος καταβάλλεται».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΙ ‘’ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ’’ ΚΟΥΡΑΔΟΓΛΥΦΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΘΕΣ????
    Οι Κουρἠδες συναποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του διεφθαρμένου πολιτικοοικονομικοὐ κατεστημένου…
    Ο καταχραστής της σημερινής Κουραδικής Ελληνικής κοινωνίας, μέσα από τα κανάλια του, τις εφημερίδες και τις κομπίνες του γαλούχησε τους νεοέλληνες και συνέβαλε όσο κανείς άλλος στο να μεταμορφωθούν στην σημερινή κατάντια.
    Αλλοίμονο στους Έλληνες επαγγελματίες που συνεργάστηκαν η συνεργάζονται ακόμη με τους μπαταξήδες Κουρήδες ,τις κουράδες της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ και του ΨΕΥΔΟΥΣ…
    Μπορεί η «Αυριανή» να μην είναι πια υπολογίσιμη δύναμη, όμως η εφιαλτική κληρονομιά του «αυριανισμού» διαχύθηκε, έκτοτε, στην ελληνική κοινωνία και στα ΜΜΕ και στην ομοφοβική εκδοχή της. Ξεφυτρώνουν ακόμα εδώ κι εκεί δημοσιεύματα ή δηλώσεις σε παρόμοια γλώσσα και πνεύμα, με το ίδιο θράσος, το ίδιο ακαταλόγιστο, εφόσον η πολιτικοί και η νομοθεσία μας επιμένουν να μη σέβονται τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου.. Ζούμε ζόρικους καιρούς που ευνοούν δημαγωγίες, κυνήγια μαγισσών και αναζητήσεις αποδιοπομπαίων τράγων. Ας φροντίσουμε να μην αναβιώσουν ποτέ και πουθενά τέτοια φαιόχρωμα, ανθρωποφαγικά φαινόμενα και καταστάσεις.

    O Κουρής κάποτε πρέπει να πληρώσει για τις αναρίθμητες «πουστιές του».
    Σήμερα όμως, οι χθεσινοί υβριστές και εχθροί του αυριανισμού συναγελάζονται επιδεικτικά , προκλητικά και… ανώδυνα με όλο το χθεσινό οχετό που υποτίθεται ότι μάχονταν εναντίον του. Κι όπως έλεγαν και οι Άγγλοι θησαυροφύλακες, μπορεί το χρήμα να είναι αιματοβαμμένο, όμως δεν μυρίζει και δεν πειράζει. Αγοράζεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ με αυτό.
    Σήμερα η ‘’συντήρηση’’ του χθές και του σήμερα, ‘’ συντηρεί’’ τον αυριανισμό και εκφράζεται και συντηρείται από αυτόν.

    Αλλοίμονο σε όποιους αφήνουν τους Λύκους της σύγχρονης εκφυλισμένης δημόσιας ζωής να παραμυθιάζουνε ακόμη τα…πρόβατα του εξαθλιωμένου και βαθύτατα προδομένου λαού μας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ
    Όταν ο Έλληνας αντιληφθεί ότι η σύλληψη της φοροδιαφυγής είναι ΜΟΝΟ για το καλό του, τότε θα ζητήσει και τα ρέστα από τους αιμοβόρους χαφιεδοπολιτικάντες.
    Σκεφτείτε , ήρεμα και λογικά και εξετάστε έναν- έναν αυτούς που φωνάζουν, είναι ή, όχι ‘’εν δυνάμει’’ βαρυποινίτες του Κορυδαλλού;
    Για ποιον φωνάζουν και για ποιον ,δήθεν, διαμαρτύρονται;
    Πόσες υποθέσεις τους εκκρεμούν ακόμη(;) στα συρτάρια της αδράνειας και της επιλεκτικής …προτεραιότητας ????
    Μόνο για τον κώλο τους φωνάζουν, και για την τιμωρία, που έρχεται αλλά και την ΜΕΓΙΣΤΗ ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ!!!
    Ποιος άλλος έχει δώσει τέτοιο δείγμα γραφής;
    Μόνο ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου που ελευθέρωσε τους Έλληνες το 1981!
    ΥΓ
    Εμπρός λοιπόν για μια νέα Ελλάδα , σεβαστή και περήφανη, για μας και τα παιδιά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι νόμοι αυτοί ήταν η αιτία που
    ‘’άνοιξε η πτέρυγα VIP’’ στο Κορυδαλλό. Κι όταν ο Παπανδρέου ΔΙΕΓΡΑΨΕ τον ΑΚΗ από το Πασοκ και μπήκε σε εφαρμογή ο νόμος για τη διακίνηση του ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ , όλα τα έγχρωμα κομματικά τρωκτικά, είτε της κοινοβουλευτικής, είτε της κυβερνητικής είτε της Αυτοδιοικητικής συνομοταξίας έπαθαν ΣΟΚ. Όταν ο Γιάννης ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ψήφισε και θέσπισε τις διατάξεις για το ‘’ΔΙΑΥΓΕΙΑ’’ …σαλτάρανε όλα τα τρωκτικά των ‘’Δήμων και των Κοινοτήτων’’. Κι όταν μπήκε σε εφαρμογή ο ‘’ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ’’ …άδειασε (κομματικά) το σύστημα και ‘’ ΦΟΥΛΑΡΕ’’ ο Σύριζα.
    Υπήρχαν ΛΑΜΟΓΙΑ στο Πασοκ? Βεβαίως, όπως υπάρχουν σε όλα τα κόμματα. Όμως, ο Γιώργος Παπανδρέου είχε αποφασίσει ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ κράτους με ευνομία και ισονομία, αλλά και με ΣΥΓΧΡΟΝΗ και ελεγκτέα φοροδοτική ισότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΩΡΕ; Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ;
    Για ότι συμβαίνει σε αυτή τη χώρα ‘’φταίει» ο Γ. Παπανδρέου, γράφουν οι μισθωμένοι χαφιέδες του γνωστού υπεργαλάζιου παρακράτους και του μεταμεσονύκτιου … σοσιαλισμού.
    Και με το θράσος της δημοκρατικής ανωνυμίας, εκφράζονται χωρίς αιδώ σαν φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί του πεζοδρομίου της υπερδεξιάς αλητείας και της αριστερής ψευτοκουλτούρας.

    *Κάθε επιδοτούμενο φανερά ή κρυφά, υλικά ή ηθικά , μπλόγκ αποτελεί Γκεμπελική ..ανθοδέσμη.
    *Δεν φωνάζει ο άνεργος και ο φτωχός, αλλά "φωνάζουν" τα ατέρμονα παμφάγα που δεν υποβάλλουν ούτε ΚΑΝ δήλωση στην Εφορεία;

    *Φωνάζουν οι πολιτικοί απατεώνες της Χρυσαλοιφής, που ξαφνικά "έγιναν"..παρθένες, και ξεχνούν τις πανελλαδικές μεταμεσονύκτιες εξορμήσεις τους, τα ξενοδοχεία του εξωτερικού, τα ξενοδοχεία του εσωτερικού και την μαύρη "διεθνή" .. συναλλαγματική υποστήριξη;

    *Φωνάζουν οι κατ΄επάγγελμα και καθ΄εξιν ‘’εθνικόφρονες’’ του παρακράτους, που χρηματίζονται ακόμη και να σουν πουν.. ‘’καλημέρα’’;

    * Φωνάζουν οι ..’’φακελάκηδες’’ των νοσοκομείων και των Δημοσίων υπηρεσιών;

    * Φωνάζουν οι καθ΄έξιν νονοί της δικαιοσύνης και του σωφρονιστικού συστήματος;

    * Φωνάζουν οι ΔΑΣΑΡΧΕΣ για τα παράνομα σπίτια των δασών που ..«κτίζονται εν αγνοία τους» και για το παράβολο που δεν κατεβλήθη ;

    *Φωνάζουν πνευματικοί ταγοί που συνεχώς "αναχαράζουν" τα.. αμάσητα δώρα της παρανομίας τους..Οι Γιατροί...οι Δάσκαλοι.. οι Δικηγόροι..οι μηχανικοί ..οι...
    ηλεκτρο-υδραυλικοί και οι τραγουδιστάδες!!????

    *Φωνάζει η «εύσωμη» τραγουδίστρια που δηλώνει ..20..ΕΥΡΩ την ημέρα! Εισοδήματα???
    Ζει με ..500 Ευρώ το μήνα όταν θέλει ..ένα ταψί στην καθισιά να φάει;

    *Φωνάζει ο εθνικός επαίτης της Θεσσαλονίκης και μας μιλά για Ελλάδα και κράτος?

    *Φωνάζει ο..Κώστας ο ρουφιανογράφος που παίρνει 600.00 το χρόνο, προσπαθώντας να μας πληροφορήσει που κατουράνε τα “UFO’’ και χύνει ..δάκρυα σαν πούστικα, για όσους υποφέρουν, έστω κι αν βρίσκεται «κάτω από κάθε πέτρα» !?

    *Φωνάζει ο ΧΑΡΡΥΣ ο τραμπάκουλας, γιατί τον… φορολογήσανε αν και είναι …μετανάστης και χρηματοσφουγγαρίστρα !???

    Πόσα χρήματα δηλώνεις στην εφορεία κύριε DIRTY HARRY ?????????
    Που τα έχεις τα λεφτά σου κύριε…’’ Τραμπάκουλα’’;

    *Και δεν υπάρχει τσίπα, ίχνος ντροπής ρε εμπαθή .. κουζινόχαρτα "πολυτελείας", και κάθε μέρα τολμάτε και γράφετε ανοησίες, κουτο-αντιγραφές Ριζάρειες, Μιχελάλειες, Ψυχαβγαλμένες και Μπομπολοκομένες;

    Παραπονιούνται και οι πλαστογράφοι της ‘’ώρας’’, οι ρυπαρογράφοι, οι λαθρογράφοι των μπλογκς και των ΜΜΕ που νοικιάζουν την αλήθεια σε τιμές ευκαιρίας??

    Τα φερέφωνα της διαπλοκής, οι ΜΕΓΑλες..γιαννούλες της οπισθογέμισης, και της αρπαχτής και οι μικροί Νικολάκηδες των ‘’ εκπαιδευτηρίων ο ΤΑΥΡΟΣ του Γιώργη και της αυριανής ..αλλαξοθεωρίας???

    Δημόσια έργα ..Δημόσια υαινοφαγία ! Δημόσια ντροπή !

    Δημόσια….Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ .
    2010-2014. Πέντε χρόνια γεμάτα φασισμό και μίσος..
    Γιατί άραγε ???
    Γιατί αυτή η διαστροφή, γιατί αυτό το μίσος; Τόσο πολύ τον φοβούνται;...
    Διαβάζουμε κάθε μέρα στο διαδίκτυο συνήθως, όπως και σε μερικές "φυλλάδες" ..συμβάντα και γεγονότα που μόνο αρρωστημένη φαντασία, κληρονόμοι των υπογείων του ΕΑΤ ΕΣΑ, αδίστακτοι μπράβοι του βρόμικου χρυσοφασισμού , Συγγρόβιοι σαλίγκαροι της διαπλοκής, ή πληρωμένη σεναριολογία θα μπορούσε να ..δημιουργήσει-εξηγήσει.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι εκτός πολιτικής σκηνής αυτή τη στιγμή. Λογικά δεν επηρεάζει ούτε ανακατεύεται στα πολιτικά ..πίτυρα των χοιροστασίων. Γιατί λοιπόν λαθροθηρούν και λαθροβιώνουν την ηδονή του χαφιέ και του Γερμανοτσολιά ;
    Λογικά ΜΟΝΟ για ένα λόγο. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ την επιστροφή του διότι γνωρίζουν ότι είναι συκοφάντες και λασπολόγοι. Γνωρίζουν ότι ο λαός αρχίζει να αντιλαμβάνεται το βρόμικο στημένο παιχνίδι τους, δεν ακούει τις σειρήνες τις διαφθοράς και της ατιμίας και είναι έτοιμος να ζητήσει από το Γιώργο να έλθει και να συνεχίσει την ΚΑΘΑΡΣΗ !!!!
    Ο λαός μας, με το αλάθητο κριτήριο και ένστικτο, αντελήφθη το στημένο παιχνίδι των ντόπιων και ξένων νταβατζήδων και αρνείται πλέον να υπακούσει στους κρατικοδίαιτος μαύρους χαφιέδες της επάρατης δεξιάς και τους απόκληρους των κόκκινων λειψάνων της ανικανότητας και της διακεκριμένης συνομωσίας.
    Έτσι αφού δεν έχουν τίποτε να προσφέρουν ασκούν το επάγγελμα του ψευδολόγου του συκοφάντη, ρουφιάνου , του ωτακουστή των καφενείων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ .

    Και μέρα παρά μέρα διαβάζουμε τους πληρωμένους χαφιέδες των ντόπιων νταβατζήδων να ιχνηλατούν την προστυχιά τους.
    ***Και το ερώτημα είναι: Γιατί όλοι αυτά και όλα αυτά εις βάρος του Γιώργου Παπανδρέου τώρα που δεν είναι στην εξουσία; Τόσα πολλά εγκλήματα έχουν διαπράξει εις βάρος του και τρέμουν μήπως γυρίσει;
    **Τι έκανε σαν Πρωθυπουργός και σαν πολίτης που να ‘’ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ’’ αυτό το βρόμικο ποτάμι της διαφθοράς , της διαπλοκής, του βρώμικου κατεστημένου ντόπιου και ξένου που άνοιξε τα καπάκια του προσωπικού του και επαγγελματικού του …εσώκοσμου ! ;
    **Μήπως γιατί ψήφισε όλα αυτά θεσμικά μέτρα που βάζουν τις βάσεις για μια Ελλάδα που όλοι θέλαμε και όλοι ονειρευόμαστε;
    **Μήπως γιατί η κατάργηση του απορρήτου των τραπεζικών καταθέσεων και λογαριασμών, ήταν τόσο …επώδυνη για τους φτωχούς, τους αδύναμους , τους συνταξιούχους;
    **Μήπως οι έχοντες και κατέχοντες δεν έπρεπε να πληρώσουν, ώστε να συνεχίζουν το ταξίδι της ζωής με βάση τους φόρους των μισθοσυντήρητων και των συνταξιούχων;
    **Τελικά τι έπρεπε να κάνει, αν θέλαμε κάποτε , να σωθούμε από το βούρκο της διαπλοκής;
    **Τελικά τι δεν έπρεπε να κάνει; Είχε υποσχεθεί χρήματα υπάρχουν και βλέπουμε ,ακούμε και διαβάζουμε για εκατοντάδες χιλιάδες λαθροσυνταξιούχους , εμπόρους, αγρότες νταβατζήδες με πλαστά τιμολόγια και χιλιάδες ασπρόμαυρους λογαριασμούς στο εξωτερικό, και όλο το Κολωνάκι να είναι στο πεζοδρόμιο της..αντίστασης και της ..οργής!
    **Τελικά όταν είδε την ΑΛΗΘΕΙΑ για τα χάλια της οικονομίας τι έπρεπε να κάνει; Να αφήσει να πτωχεύσουμε ή να την «κοπανήσει» σαν μερικούς προκατόχους του και να ζητήσει εκλογές ενώ η Ελλάδα θα έχανε την ήλιο της από τον γαλάζιο ουρανό της;
    Και τότε έρχονται πάλι οι «δράκοι του ΚΟΜΟΝΤΟ» και μιλάνε για ύποπτες συναλλαγές, βρώμικες μπίζνες, ύποπτα τραπεζικά κερδοσκοπικά παιχνίδια εις βάρος της Ελλάδας από την ‘’Καμόρα-οικογένεια Παπανδρέου’’ όπως αναφέρει ο ΗΛΙΘΙΟΣ παραπολιτικός ..Γκαούρ του εθνικού κοινοβουλίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΝ ΜΕ 300 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ.
    Ανέβασαν το χρέος στα 350ΔΙΣ Ευρω. Δηλαδή μόνο να γράψεις και να προσπαθήσεις να σκεφτείς το ποσό παθαίνεις..εγκεφαλικό. Ένα ποσό πρωτόγνωρο και ασύλληπτο. Επί πλέον 35 δις ευρώ ετήσιο ΕΛΛΕΙΜΜΑ και 24 Δις έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου. Και παρέμεναν στις θέσεις τους και παραμένουν ακόμα.
    Μέσα σε πέντε χρόνια (2004-2009) χάσαμε σχεδόν τα πάντα.
    Τι ζητάει ο απλός Έλληνας που δεν ξέρει από οικονομία και ΑΠΑΤΗ. Ζητά να μάθει πως φτάσαμε στα 300 Δισεκατ. από 178 που ήταν το 2004?. Είμαστε τόσο ..ατυχοι και παίξαμε ‘’στοίχημα’’ και τα χάσαμε? Δεν δικαιούμαστε να μάθουμε γιατί ΧΡΩΣΤΑΜΕ τόσα πολλά λεφτά και πως δημιουργήθηκε αυτό οικονομικό χάος. Πως μέσα σε πέντε χρόνια πιάσαμε ‘’πάτο’’? Τι μεσολάβησε, ποιος μεσολάβησε και τι αποφάσεις ελήφθησαν ώστε να χάσουμε σχεδόν τα πάντα ?
    ‘’Κάποιοι’’ (?) από το 2004 μέχρι το 2009, οδήγησαν την Ελλάδα στη χρεοκοπία με ότι μπορεί να σκεφτεί και να νιώσει κανείς, ακούγοντας τη λέξη αυτή που σήμερα έχει τη πρώτη θέση στο μυαλό μας και… στη καρδιά μας, αφού στην ουσία το 2009 είχαμε χρεοκοπήσει και φυσικά είμαστε και εκτός Ευρώ και Ευρώπης στην ουσία. Και ενώ ΟΛΟΙ περιμέναμε κάποια ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΡΑ πολιτικό να βγεί και να μας ενημερώσει γι αυτά που συμβαίνουν, εξαφανίστηκαν ΟΛΟΙ και έμεινα σχεδόν μόνος ο Ελληνας Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση που προέκυψε από τις εκλογές του Οκτωβρίου 2009.
    Οδηγηθήκαμε στο μνημόνιο και στην ελεγχόμενη υποτίμηση και προσαρμογή, για να γλυτώσουμε την ΑΝΑΡΧΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ που ερχόταν, και αντί να κάνουμε συγκρίσεις με αυτά που γλιτώσαμε, από αυτά που ερχόντουσαν, δόλια πονηρά και Νασιστο-κομμουνιστικά, κάνουμε συγκρίσεις με την προ χρεοκοπίας ΨΕΥΤΙΚΗ εικόνα μας. Την εποχή της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!!!!
    Κανείς δεν αναφέρεται, στο τι θα συνέβαινε αν ΧΡΕΟΚΟΠΟΥΣΑΜΕ και ζούσαμε τον τρόμο που έζησε η Κύπρος, η Αργεντινή και τώρα που αντιμετωπίζει η Ουκρανία?
    Ποιος θα κάνει τη σύγκριση αυτού που ζούμε ΤΩΡΑ με αυτό που θα είχε συμβεί στην πατρίδα μας? Δεν έχουμε ούτε το θάρρος , ούτε τον αντρισμό να ομολογήσουμε τον φόβο που αισθανόμαστε και μόνο στη ιδέα της ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ??
    Όταν η Ελλάδα ψυχορραγούσε και βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού, ‘’κάποιοι’’ της έπιναν το αίμα κ. Σαμαρά. Εσύ σαν μεγάλος οικονομολόγος δεν «είδες» τίποτα , ή θα μας έσωζες σε…18 μήνες; Ξεπούλησες, ιδέες, πατρίδα, φίλους για να σε «κάνουν» πρωθυπουργό;
    Όταν η Ελλάδα ψυχορραγούσε, κάποιοι φίλοι σας ‘’έβγαζαν’’ τα λεφτά τους στο εξωτερικό και σήμερα ΑΡΝΕΙΣΘΕ να μας πείτε ποιοι είναι και πως θα τους υποχρεώσετε να τα επιστρέψουν, όσα τουλάχιστον είναι ‘’ΜΑΥΡΑ’’ ???
    Να τολμήσουμε να φανταστούμε τι θα συνέβαινε αν δεν υπήρχε ο Γιώργος Παπανδρέου? Τουλάχιστον λίγος σεβασμός στον άνθρωπο που μας έσωσε είναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. [[ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ !!!]]
    ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ????

    ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ???

    Περνώντας την πόρτα του SUPER MARKET για να ψωνίσεις, ή , πηγαίνοντας στη ‘’λαϊκή’’ , Έλληνα ψάξε στην τσέπη σου να δεις πόσα ελάχιστα χρήματα έχεις. Θυμάσαι πως ζούσαμε μέχρι το 2004, που όλος ο κόσμος μας ζήλευε και μας καμάρωνε. Μέσα σε πέντε χρόνια η κλίκα του Καραμανλή διπλασίασε το Δημόσιο χρέος, και από 178 δις Ευρώ το πήγε στα 300 δις ευρώ, ώστε να γίνουμε ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ και ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ για μια ζωή στους Ευρωπαίους, χωρίς δυνατότητα και ΕΛΠΙΔΑ απελευθέρωσης. Σήμερα γνωρίζεις ποιοι φταίνε για την κατάντια μας και το χάλι μας. Είναι η αιώνια δεξιά που πάντα μας κρατούσε ‘’αιχμάλωτους’’ και ‘’ όμηρους’’ και εθνικά και οικονομικά, ώστε οι ΝΕΟΙ κοτζαμπάσηδες να μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν και να νέμονται τα ‘’όσα κληρονόμησαν’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί ο Καραμανλής ΔΕΝ αντέδρασε και δεν ενημέρωσε για την χρεοκοπία

    που ΗΔΗ κτυπούσε την πόρτα μας? Ήταν τόσο ανθέλληνας που προετοίμαζε την επιστροφή του καταστρέφοντας τον Παπανδρέου και την Ελλάδα? Συνειδητή ΠΡΟΔΟΣΙΑ και υπακοή στην ξένη κλίκα ή, άθλια αμέλεια και ανικανότητα??? Μας έδεσε χειροπόδαρα, όπως ο …αείμνηστος εβραιότουρκος μπάρμπας του, ώστε ΚΑΝΕΙΣ Έλληνας πρωθυπουργός στο μέλλον, να μην μπορέσει να αποσκιρτήσει από τους δεσμούς των Ευρωπαίων, ακόμη κι αν θίγεται η Εθνική μας αξιοπρέπεια, ώστε να ψηφίσουμε ΝΑΙ ! σε όλα τα συνταγματικά δεσμά της ΕΕ και να μεταβληθούμε σε …αριθμούς χάνοντας τα πάντα?
    Διότι άλλο να είσαι μια χώρα οικονομικά υγιής και άλλο να είσαι ο ζήτουλας και ο αξιολύπητος της παγκόσμιας κοινότητας.
    Γι αυτό και η πρώην πρόεδρος της Βουλής , κ. Αννα Ψαρούδα –Μπενάκη, μίλησε στον Πρόεδρο Παπούλια για [[ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ !!!]] Με τι στοιχεία, ‘’μίλησε’’ για απώλεια εθνικής κυριαρχίας, η οποία συνήθως είτε επιβάλλεται δια των όπλων είτε δια της οικονομικής χρεοκοπίας της χώρας. Εννοούσε ΑΡΑΓΕ τα 350 ΔΙΣ. του ΧΡΕΟΥΣ που αυτό μόνο του δεν ήταν δυνατόν να αποπληρωθεί ποτέ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΝ, δημιουργώντας ‘’πάτημα’’ για δήθεν αντεθνική ενέργεια της κυβέρνησης Παπανδρέου.
    Κατέστρεψαν κάθε οικονομική δραστηριότητα προσλαμβάνοντας 865.000 υπαλλήλους με κομματικές ταυτότητες, προκειμένου να δημιουργήσουν το στρατό των ΓΑΛΑΖΙΩΝ ψηφοφόρων, των οποίων η ΣΙΓΟΥΡΗ αποπομπή από νέα κυβέρνηση θα δημιουργούσε αυτόματα, ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ για επαναφορά της δεξιάς στην εξουσία. Και αφού μας κατέστρεψε , λιποτάχτησαν ενώ όλο το διάστημα έβγαζαν τα λεφτά τους σε ξένες τράπεζες στο εξωτερικό. Σήμερα κρύβονται σαν ‘’άρρωστες’’ γάτες και χαλάνε τα χρήματα που κάθε μήνα παίρνουν χωρίς να προσφέρουν τίποτε στην πατρίδα μας.
    Υπάρχουν άραγε ΕΛΛΗΝΕΣ ψηφοφόροι της δεξιάς που δεν επιθυμούν την τιμωρία της κλίκας εκείνης που μας κατέστρεψε και μας μετέβαλε σε επαίτες και παρίες?

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θυμήσου πως ζούσες μέχρι το 2004 και πως ζεις σήμερα

    και τιμώρησε όσους συμμετείχαν στην καταστροφή της πατρίδας μας. Θυμήσου την περίοδο εκείνη πόσο ξένοιαστα και πόσο ευτυχισμένα ζούσαμε. Θυμήσου τα όνειρά σου και τα όνειρα των παιδιών σου που γύριζαν με το πτυχίο στο χέρι. Θυμήσου την έκφραση, την απελπισία και την αγανάκτησή του σήμερα και τιμώρησε τους άθλιους που του κατέστρεψαν τα όνειρά του. Θυμήσου το χαμένο χαμόγελο των παιδιών σου και τιμώρησε Παυλόπουλους, Καμμένους και όλους που σου ήπιαν το αίμα και σε κατάντησαν ζήτουλα των Ευρωπαίων και περίγελο του κόσμου.Τιμώρησε τον Καραμανλή και όσους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ υπουργούς διασπάθιζαν το βιό σου και φόρτωναν βάρη και χρέη ακόμα και στα εγγόνια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο πατέρας Σημίτης σύμβουλος επί Κατοχής του Γεωργίου Μερκούρη, του αρχηγού του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος Ελλάδος!


    http://historia-hellas.blogspot.gr/2012/06/blog-post_23.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΙΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΩΡΕ; Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ;

    Για ότι συμβαίνει σε αυτή τη χώρα ‘’φταίει» ο Γ. Παπανδρέου, γράφουν οι μισθωμένοι χαφιέδες του γνωστού υπεργαλάζιου παρακράτους και του μεταμεσονύκτιου … σοσιαλισμού.
    Και με το θράσος της δημοκρατικής ανωνυμίας, εκφράζονται χωρίς αιδώ σαν φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί του πεζοδρομίου της υπερδεξιάς αλητείας και της αριστερής ψευτοκουλτούρας.

    *Κάθε επιδοτούμενο φανερά ή κρυφά, υλικά ή ''ηθικά'' , μπλόγκ αποτελεί Γκεμπελική ..ανθοδέσμη.
    *Δεν φωνάζει ο άνεργος και ο φτωχός, αλλά "φωνάζουν" τα ατέρμονα παμφάγα που δεν υποβάλλουν ούτε ΚΑΝ δήλωση στην Εφορία;

    *Φωνάζουν οι πολιτικοί απατεώνες της Χρυσαλοιφής, που ξαφνικά "έγιναν"..παρθένες, και ξεχνούν τις πανελλαδικές μεταμεσονύκτιες εξορμήσεις τους, τα ξενοδοχεία του εξωτερικού, τα ξενοδοχεία του εσωτερικού και την μαύρη "διεθνή" .. συναλλαγματική υποστήριξη;

    *Φωνάζουν οι κατ΄επάγγελμα και καθ΄εξιν ‘’εθνικόφρονες’’ του παρακράτους, που χρηματίζονται ακόμη και να σουν πουν.. ‘’καλημέρα’’;

    * Φωνάζουν οι ..’’φακελάκηδες’’ των νοσοκομείων και των Δημοσίων υπηρεσιών;

    * Φωνάζουν οι καθ΄έξιν νονοί της δικαιοσύνης και του σωφρονιστικού συστήματος;

    * Φωνάζουν οι ΔΑΣΑΡΧΕΣ για τα παράνομα σπίτια των δασών που ..«κτίζονται εν αγνοία τους» και για το παράβολο που δεν κατεβλήθη ;

    *Φωνάζουν πνευματικοί ταγοί που συνεχώς "αναχαράζουν" τα.. αμάσητα δώρα της παρανομίας τους..Οι Γιατροί...οι Δάσκαλοι.. οι Δικηγόροι..οι μηχανικοί ..οι...
    ηλεκτρο-υδραυλικοί και οι τραγουδιστάδες!!????

    *Φωνάζει η «εύσωμη» τραγουδίστρια που δηλώνει ..20..ΕΥΡΩ την ημέρα! Εισοδήματα???
    Ζει με ..500 Ευρώ το μήνα όταν θέλει ..ένα ταψί στην καθισιά να φάει;

    *Φωνάζει ο εθνικός επαίτης της Θεσσαλονίκης και μας μιλά για Ελλάδα και κράτος?

    *Φωνάζει ο..Κώστας ο ρουφιανογράφος που παίρνει 600.00 το χρόνο, προσπαθώντας να μας πληροφορήσει που κατουράνε τα “UFO’’ και χύνει ..δάκρυα σαν πούστικα, για όσους υποφέρουν, έστω κι αν βρίσκεται «κάτω από κάθε πέτρα» !?

    *Φωνάζει ο ΧΑΡΡΥΣ ο τραμπάκουλας, γιατί τον… φορολογήσανε αν και είναι …μετανάστης και χρηματοσφουγγαρίστρα !???

    Πόσα χρήματα δηλώνεις στην εφορεία κύριε DIRTY HARRY ?????????
    Που τα έχεις τα λεφτά σου κύριε…’’ Τραμπάκουλα’’;

    *Και δεν υπάρχει τσίπα, ίχνος ντροπής ρε εμπαθή .. κουζινόχαρτα "πολυτελείας", και κάθε μέρα τολμάτε και γράφετε ανοησίες, κουτο-αντιγραφές Ριζάρειες, Μιχελάλειες, Ψυχαβγαλμένες και Μπομπολοκομένες;

    Παραπονιούνται και οι πλαστογράφοι της ‘’ώρας’’, οι ρυπαρογράφοι, οι λαθρογράφοι των μπλογκς και των ΜΜΕ που νοικιάζουν την αλήθεια σε τιμές ευκαιρίας??

    Τα φερέφωνα της διαπλοκής, οι ΜΕΓΑλες..γιαννούλες της οπισθογέμισης, και της αρπαχτής και οι μικροί Νικολάκηδες των ‘’ εκπαιδευτηρίων ο ΤΑΥΡΟΣ του Γιώργη και της αυριανής ..αλλαξοθεωρίας???

    Δημόσια έργα ..Δημόσια υαινοφαγία ! Δημόσια ντροπή !

    Δημόσια….Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΙ ….ΣΩΤΗΡΕΣ
    Περίεργες ,αν όχι αφελείς θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς, τις ..απόπειρες πολιτικής αυτοκτονίας των Ελλήνων ψηφοφόρων. Ούτε λίγο ,ούτε πολύ, ισχυρίζονται μερικοί σίγουρα χορτάτοι, ότι η σωτηρία της Ελλάδας μπορεί να προέλθει από τον συγκερασμό απόψεων του ακροδεξιού Πάνου και του κομμουνιστή ( μακάρι να ήξερε τι είναι) Αλέξη.
    Τι κοινό σημείο και στοιχείο μπορεί να έχουν οι ‘’πολιτικοϊδεολικοί οδοστρωτήρες» εκτός από τη φοροδιαφυγή και την αντεθνική τους ‘’ταυτότητα’’??. Είναι δυνατόν να ισοπεδώσουμε τα πάντα, στο βωμό των προσωπικών συμφερόντων των κατ΄εξοχήν ‘’ακαλλιέργητων’’ πολιτικών παμφάγων? Τι σκατά πολιτική ‘’ισορροπία’’ μπορεί να επιτευχθεί μεταξύ ενός φασίστα ΑΓΡΑΜΜΑΤΠΟΥ και ηλιθίου συκοφάντη φαταούλα και ενός προέδρου ..δεκαπενταμελούς ομάδας ‘’του Πύργου της Βαβέλ’’ της ιδεολογικο-πολιτικής τους ασχήμιας???
    Τι σκατά σωτηρία μπορεί να προέλθει από την ενδοεπικοινωνία του ..Τέρενς με τον..Στρατούλη ?? Του ..Μαριά με το ..Λαφαζάνη ? Του ..Παπαδημούλη με το …Μελά?
    *Έχει ακούσει αν ο Καμμένος, έχει ούτε ένα ένσημο; Αν έχει σηκωθεί έστω και ένα πρωινό στις ..Ο7.00 από το κρεβάτι του; Έχει ποτέ του ιδρώσει , εκτός από την ώρα της’’ σουσιμαγειρικής ‘’ και εκτός από την ηλιοθεραπεία που κάνει; Έχει ποτέ βοηθήσει , με τόσα χρήματα που έχει, κάποιον που έχει ανάγκη; ΄Εχει ποτέ, επί είκοσι χρόνια παρουσιάσει, έστω και το ελάχιστο δείγμα γραφής, που να δικαιολογεί την αμοιβή που έχει εισπράξει; Ποιο είναι το έργο του σαν βουλευτής επί είκοσι χρόνια; Γιατί τον ψηφίζουμε; Φαίνεται όμως ότι η ‘’βασιλεία ‘’ του τελειώνει.Αληθεύουν οι φήμες, ότι σε όλες τις δημοσκοπήσεις βρίσκεται κάτω του ορίου και έτσι οι μηνυτές του τρίβουν τα χέρια τους ???
    Να λάβουμε υπόψη μας το επιτυχές ναυάγιο της εταιρείας
    *Έχεις ακούσει αν ο Τσίπρας έχει δουλέψει ποτέ του, ή αν προσέφερε κάτι στην Ελλάδα εκτός από την ΛΟΥΦΑ του στο στρατό; Έχεις αναρωτηθεί πως είναι δυνατόν το κόμμα του (+) ..(-) 3% να ‘’φουντώσει’’ σαν απαγορευμένο φυτό και χωρίς καμιά μεταβολή στα λόγια ή στα έργα του, να ανέλθει σαν κισσός στο δένδρο της εξουσίας; Τι συνέβη; Θαύμα σήμερα και σε άθεους από άθεους;

    *Κι όμως, Τσίπρας και Καμμένος και..άλλοι, βγαίνουν κάθε μέρα στην τηλεόραση και μιλάνε για ανεργία, για άνεργους, για την δυστυχία που ζούνε..οι άλλοι !
    Καλά δεν ντρέπονται; Δεν σέβονται τίποτε;

    *Τον Καμμένο τον πληρώνουμε πάνω από είκοσι(20) ! χρόνια χωρίς να έχουμε ακούσει τι έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια; Κι όμως μιλάει για παραγωγικότητα και για ..επενδύσεις !
    Και τακίμιασαν εκτός από την προϊστορία τους και στα ιδεολογικά τους..πεπρωμένα. Ο κυνηγός της τρομοκρατίας Πάνος, ο εμβολιασμένος από μικρός για την γρίπη, με τον κινούμενο παρακρατισμό των κουκουλοφόρων του Αλέξη θα επιστατούν εναλλάξ στους χώρους παροχής ‘’κοινωνικών προσφορών’’ των Εξαρχείων, της ομάδας των κληρονόμων της προσωπικής γονικής αποτυχίας και κοινωνικής δυστυχίας.
    **Ο Σαμαράς είναι αυτός που βλέπουμε,
    που ξέραμε, τον ψηφίσαμε και κλαίμε ..!!! Τι μπορεί να κάνει για να ξεχρεώσει τις υποχρεώσεις του; Παντού ’’χρωστάει’’ ..χάρες και γραμμάτια!!! Αυτός σε λίγο θα νιώσει ,όλη εκείνη τη σιχασιά που αισθανόμαστε όλοι για τον ίδιο και τους..δορυφόρους του.
    Έχεις δει κανένα χρυσαλήτη να πεινάει, να είναι άνεργος ή να υποφέρει Να έχει..ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ; Όχι βέβαια, αφού τους χρυσοπληρώνουν να διαλύσουν την πατρίδα μας, τη θρησκεία μας, την οικογένειά μας. Τ
    Μέρα νύκτα από όποια θέση κι αν βρίσκονται ξεπουλάνε πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, φίλους και αδέλφια, μόνο και μόνο για να ΦΑΝΕ!!!
    Από 0,4% το 2009 με το ..πενηντάρι στο χέρι, μπήκαν και στη βουλή τα αγράμματα τραγιά. Σχεδόν ΚΑΝΕΝΑ ψηφοδέλτιο δεν μπήκε στη τσέπη ασταύρωτο και χωρίς..πενηντάρι.
    Αυτοί θα μας..σώσουν..????
    ΗΜΑΡΤΟΝ !!!
    Μετά, αναρωτιέστε γιατί ο κόσμος στην Ελλάδα ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ;
    Γιατί είσαστε η αιτία που υποφέρει. Εσείς οδηγήσατε τη χώρα στη συμφορά
    Και τώρα έρχεται η ώρα ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΣΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή