ΑΠΟΦΑΣΗ – ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΤΗΣ HOECHTIEF! Φέρτε τα 600 εκ που κλέψατε!






ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ.
Φως στο έγκλημα Σημίτη, Παπακωνσταντίνου και Χατζηδάκη με απόφαση των τριών ηρωϊκών λειτουργών του διοικητικού εφετείου:
Η Πρόεδρος Εφετών Μαρίνα Πιπεράκη-Πρέκα
Ο εφέτης εισηγητής Νικόλαος Παπαμιχαλόπουλος
Η εφέτης, Ελένη Ιατρού.
Στις 24 Οκτωβρίου λοιπόν, το Ολυμπία αποκάλυψε το έγγραφο των φορολογικών αρχών που τεκμηρίωνε την φοροκλοπή των Γερμανών της Χόχτιφ για το αεροδρόμιο των Σπάτων:
ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ: ΝΑΙ, ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ!
Οι Γερμανοί με τις πλάτες Παπακωνσταντίνου και μετέπειτα Στουρνάρα – Χατζηδάκη, προσέφυγαν βάσει της…
λεοντείου συμβάσεως που τους είχε εκχωρήσει η συμπαιγνία Μητσοτάκη – Σημίτη, στα Βρετανικά δικαστήρια. Όπου φυσικά δικαιώθηκαν αφού η συγκυβέρνηση των υποτακτικών για άλλη μια φορά εγκατέλειψε τα δίκαια του κράτους έναντι των Γερμανών φοροφυγάδων. Οι παμπόνηροι γερμανοί λοιπόν, είχαν προλάβει να πουλήσουν το μερίδιο τους σε Καναδικό fund χρησιμοποιώντας την απόφαση του Βρετανικού δικαστηρίου ως άλλοθι για να κρύψουν το κολοσσιαίο χρέος έναντι του Ελληνικού δημοσίου.
Η απόφαση της Ελληνικής δικαιοσύνης όμως, όχι μόνον αναγνωρίζει το έγκλημα της γερμανικής εταιρείας, αλλά νομιμοποιεί και τα πρόστιμα που θα επιβάλλουν οι φορολογικές αρχές πέραν του χρέους των 600 εκ. Ευρώ. Ένα προσδοκώμενο έσοδο που θα φτάσει τις αναμενόμενες εισπράξεις από την φοροεπιδρομή στον Έλληνα πολίτη μέσω του ΕΝΦΙΑ!
Οι φορολογικές αρχές θα πρέπει τώρα να εκδώσουν εντάλματα σύλληψης, όπως θα έκαναν για κάθε Έλληνα πολίτη και κατασχετήρια έναντι της Χόχτιφ που εξακολουθεί να παίρνει δουλειές από το δημόσιο.
Εύγε στους δικαστές, αναμένουμε τις άμεσες ενέργειες του κρατικού μηχανισμού. Όποιος κωλυσιεργήσει, θα είναι συνεργός σε ένα οικονομικό έγκλημα κατά της πατρίδας.
Όπως επίσης και τα ασφαλιστικά ταμεία θα πρέπει να διεκδικήσουν την εισφοροδιαφυγή της εταιρείας που δεν κατέβαλλε τις ασφαλιστικές εισφορές κατά την κατασκευή του έργου. Ζημία άνω του 1 δις για τα ασφαλιστικά ταμεία που ψάχνουν εναγωνίως λεφτά.
Με πληροφορίες από το newmoney.
olympia.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/09/hoechtief-600.html

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. ΠΑΛΙ ‘’ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΥΝ’’ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΓΡΑΦΟΥΝ ??
    ========================
    Αντιγράψαμε και παρουσιάζουμε και τα 3 άρθρα του εγγράφου της αρμόδιας υπηρεσίας ώστε διαβάζοντας ο Έλληνας, ΟΛΟ το έγγραφο
    ------------------------------------------------------------------
    να ΚΑΤΑΦΑΝΕΙ Ο ΔΟΛΙΟΣ χαρακτήρας των διαχειριστών , που ταυτίζεται σχεδόν με τις αρλούμπες του πρώτου ‘’κοτσανολέκτη’’ –μπουρδολόγου βουλευτή του κοινοβουλίου.
    Η αναμονή της απόφασης των δικαστηρίων συνιστά…παρανομία ???

    ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ!!!
    Γράφει και παρουσιάζει ο Ν Βράχος

    ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ
    Του ανωτέρω εγγράφου σε απάντηση ερώτησης βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ
    ΘΕΜΑ: Απαλλαγή –σκάνδαλο της εταιρείας ‘’Διεθνής’’ Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε από καταβολή Φ.Π.Α
    ΣΧΕΤ: Η αρ. πρωτ. 354/53/31.7.2013 ερώτηση
    Σε απάντηση της ανωτέρω σχετικής με το θέμα ερώτησης, που κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων από ομάδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο, και κατά το μέρος της αρμοδιότητάς μας, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα.
    1. Η εταιρεία « Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε» ερμηνεύοντας την παράγραφο 7 του άρθρου 26 του ν. 209/92 σε συνδυασμό με το άρθρο 25 της σύμβασης Ανάπτυξης που κυρώθηκε με το ν. 2238/1995 θεώρησε ότι ο Φ.Π.Α εκπίπτει ‘’στο σύνολό του’’ και
    Α) εξέπεσε τον Φ.Π.Α που επιβάρυνε τα έξοδα φιλοξενίας και ψυχαγωγίας (άρθρο 30.4) του Κώδικα Φ.Π.Α του ν.2859/1995 όπως ισχύει,
    Β) δεν εφάρμοσε τις διατάξεις του άρθρου 31 του παραπάνω κώδικα περί προσδιορισμού του εκπιπτόμενου φόρου σε περίπτωση κοινών εισροών και
    Γ) δεν ενήργησε διακανονισμό παγίων ( άρθρο 33 του ιδίου Κώδικα)
    2. Περαιτέρω, οι φορολογικές αρχές διενήργησαν έλεγχο ( με την συγκρότηση ειδικού συνεργείου) για τις χρήσεις 2001 έως 2003 ο οποίος καταλόγισε τον Φ.Π.Α με τους προβλεπόμενους πρόσθετους φόρους σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις εκδίδοντας ‘’πράξεις προσδιορισμού Φ.Π.Α’’.
    Για τις χρήσεις 2004 έως και 2009 διενεργήθηκε τακτικός έλεγχος ο οποίος ολοκληρώθηκε οριστικά τον Ιούλιο του 2011,έχουν εκδοθεί οι σχετικές πράξεις προσδιορισμού του φόρου και έχουν κοινοποιηθεί
    Κατά των παραπάνω πράξεων, η εταιρεία προσέφυγε στα διοικητικά δικαστήρια και αναμένονται οι σχετικές αποφάσεις, με τις οποίες θα προσδιορισθεί το ύψος των κύριων και πρόσθετων φόρων.
    3. Η εταιρεία υπέβαλε αίτηση, όπως προβλέπεται από το άρθρο 44.3 της από31.7.1995 σύμβασης(κυρ. ν 2338/1995) για υπαγωγή σε διαιτησία ενώπιον του « The London Coyrt of International Arbitration» και διέπεται, βάσει του άρθρου 30 του LCIA Arbitration Rules, από ρήτρα εμπιστευτικότητας, η οποία χαρακτηρίζει όλη τη διαδικασία και τα έγγραφα που εκδίδονται.

    Ακριβές Αντίγραφο Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΔΝΣΗΣ
    Εσωτερική Διανομή.
    1. Γραφείο Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή φορολογίας κ. Γεωργ. Κριτσέλη
    2. 14η Δνση ΦΠΑ-Γραφείο Προϊσταμένης Δνσης κ. Τάτση
    -Τμήμα Α(5). Τμήμα Β(2), Τμήμα Γ΄(1), Τμήμα Ε΄(1).


    ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. Από πού διαφαίνεται ή συμπεραίνεται προσπάθεια απόπειρας συγκάλυψης επιβολής και διεκδίκησης του ‘’ΕΝ ΛΟΓΩ Φ.Π.Α’’ και ΕΙΔΙΚΑ από τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΄Η άλλους υπουργούς?
    Το ‘’Ολυμπία’’ σε τι συνέβαλε ώστε να ‘’διεκδικεί’’ …δάφνες ενώ μέχρι σήμερα μόνο ‘’κόλυβα’’ μοιράζει σε όλους τους αναγνώστες της.
    Καλά, λίγη σοβαρότητα δεν υπάρχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΞΩ Ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ: ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ !!!!
    Συκοφαντείς σε ψηφίζει ο σοφός λαός, πληρώνεις 30 χιλιάρικα, καθάρισες
    Ο Πάνος Καμμένος μετατράπηκε από απλός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σε ηγέτη κόμματος που θα τα βάλει με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων υποστηρίζοντας για μήνες ότι θα ξεσκεπάσει τις παράνομες δραστηριότητες των μελών της οικογένειας Παπανδρέου και συγκεκριμένα την εμπλοκή του Αντρίκου Παπανδρέου σε αθέμιτες αγοροπωλησίες CDS.
    Σήμερα, η Δικαιοσύνη καταδίκασε πρωτόδικα τον κ. Καμμένο για εξύβριση, δικαιώνοντας απολύτως τον αδερφό του πρώην πρωθυπουργού. Τώρα όμως είναι αργά. Ο «αδιάφθορος» Πάνος έχει...

    ...ήδη προλάβει να λάβει 671.000 ψήφους στις εκλογές του Μαϊου κι άλλες 462.406 στις εκλογές του Ιουνίου.

    Συνειδήσεις σπιλώθηκαν, άνθρωποι κλείστηκαν στα σπίτια τους, στο Σύνταγμα στήθηκαν κρεμάλες και τώρα που όλα αποδείχθηκαν μπούρδες, ο Καμμένος είναι ο μόνος νικητής, θα πληρώσει για όλο αυτό επικοινωνιακό show που έστησε μόλις 30.000 ευρώ. Ψίχουλα, με 4-5 βουλευτικά μηνιάτικα πατσίζει.

    Δεν ξέρω αν το κατάλαβες Έλληνα ψηφοφόρε, αλλά το κορόιδο είσαι εσύ.
    If you're playing a poker game and you look around the table and and can't tell who the sucker is, it's you. -Paul Newman

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ‘’ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ’’ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ….ΧΑ! ΧΑ! ?????
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…ΣΧΟΛΙΑ ???
    Γράφει ο Ν βράχος
    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΑΓΩΓΗ ?
    [[Έμμισθος μεσάζων των διεθνών τοκογλύφων ο Γιώργος Παπανδρέου, κατά τον Πάνο Καμμένο!]]
    Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011
    Σάλος προκλήθηκε στη βουλή από τις καταγγελίες που ακούστηκαν από τον βουλευτή της ΝΔ, Πάνο Καμμένο που ούτε λίγο ούτε πολύ είπε για τον Έλληνα πρωθυπουργό ότι ‘’λειτουργεί ως έμμισθος broker των διεθνών τοκογλύφων’’.
    (...) «Στη διάρκεια της συζητήσεως για την υπόθεση της Προκαταρκτικής για τη Siemens, σε σχόλιο του Υπουργού Επικρατείας κ. Παμπούκη που είπε «εγώ δεν παίζω πολιτικά CDS», απήντησα ότι κάποιοι παίζουν οικονομικά CDS. Κι επειδή αναφέρθηκα πράγματι στο ότι ο Πρωθυπουργός λειτουργεί ως «έμμισθος broker» των διεθνών τοκογλύφων, οφείλω να δώσω δημόσια εξήγηση.
    Αναφέρομαι στο ασφάλιστρο κινδύνου, στο CDS, το οποίο αγόρασε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2009 και το οποίο πουλήθηκε από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο το Δεκέμβριο του 2009, αξίας 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, όταν τα spreads ήταν στις 305 μονάδες, με κέρδος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου της τάξεως των 40 εκατομμυρίων.
    Καταδίκη 100 000 ευρώ στον Καμμένο για τα CDS
    ============================
    Το δικαστήριο έκρινε (Αρ. Απ. 2284/2014) ότι δεν προέκυψε καμία τέτοια συναλλαγή της εταιρείας της κ. Ξαφά JJ Partners η οποία είχε προσφύγει εναντίον του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων , αποκαλούμενου και ως «Ανέμου απελευθέρωσης από τα δεσμά του Μνημονίου» από φίλια σε αυτόν ΜΜΕ καταδικάζοντάς τον σε χρηματική ποινή 100.000 ευρώ.
    Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει ο Πάνος Καμμένος αφού σήμερα εκδόθηκε καταδικαστική απόφαση εις βάρος του από το Πολυμελές Πρωτοδικείο για τα όσα υποστήριζε περί εμπλοκής της Μ. Ξαφά σε κερδοσκοπικά παιχνίδια με τα CDS εις βάρος του Δημοσίου την περίοδο ένταξης της Ελλάδας στο Μνημόνιο.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ''ΛΥΣΣΑΞΕ'' ....!!
    Καταδίκη 30. 000 ευρώ στον Καμμένο για τα CDS
    για συκοφαντική δυσφήμηση του Ανδρέα Α.Παπανδρέου.
    Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναγκάστηκε να πληρώσει πρόστιμο 30.000 ευρώ. Επίσης, του απαγορεύτηκε να αναφέρεται στο όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου, και κάθε φορά που θα παραβιάζει την εντολή και θα αναφέρεται σε αυτό θα πληρώνει 500 ευρώ πρόστιμο. Υπενθυμίζεται πως η κόντρα του Πάνου Καμμένου με τον Ανδρεα Παπανδρέου έφτασε στα δικαστήρια, μετά την αγωγή που υπέβαλε ο τελευταίος σε βάρος του προέδρου των ΑΝΕΛ, με αφορμή τις καταγγελίες του για δήθεν εμπλοκή του Ανδρέα Παπανδρέου σε αγοραπωλησίες CDS.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή