Στάση πληρωμών κηρύσσουν ο ένας μετά τον άλλο οι Έλληνες




 

Στάση πληρωμών, από προφανή αδυναμία τους, φαίνεται να κηρύσσουν τελικά οι πολίτες προς το κράτος.
Και ο αριθμός τους αυξάνεται συνεχώς. Πόσα λέγαμε μέχρι χθες ότι είναι τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την εφορία;; 68 δισεκατομμύρια;; Ξεχάστε το. Ήδη προσεγγίζουν τα 70 δισεκατομμύρια!!!!

Μέσα στον Αύγουστο μόνο και ενώ υποτίθεται ότι έπρεπε να εισπραχθεί η πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος, τα χρέη αντί να μειωθούν τουναντίον αυξήθηκαν κατά 1,5 δις περίπου!!!! Και να σκεφτούμε ότι έρχεται και ο ΕΝΦΙΑ… Μέχρι τα Χριστούγεννα προβλέπουμε τα ληξιπρόθεσμα προς την εφορία, να ξεπερνούν τουλάχιστον τα 72 δισεκατομμύρια ευρώ…

Γιατί λοιπόν δανειστές και κυβέρνηση επιβάλλουν συνεχώς αντισυνταγματικούς και απάνθρωπα μεγάλους φόρους, αφού και ένα μικρό παιδάκι αντιλαμβάνεται ότι δεν πρόκειται να πληρωθούν, με αυτή την οικονομική κατάσταση; Αν δεν είναι πολιτικά ανίκανοι, τότε θα πρόκειται για σχεδιασμένη μετακύλιση του δημοσίου χρέους στις πλάτες του καθενός μας ατομικά, μέσω τεχνητής αύξησης των απαιτήσεων του κράτους προς τους πολίτες του.

Όλα αυτά που μας συμβαίνουν είναι τραγελαφικά. Την στάση πληρωμών που έπρεπε να κηρύξει το κράτος προς τους ιδιώτες δανειστές από την αρχή, έχοντας απέναντί του ένα μη βιώσιμο δημόσιο χρέος, τελικά την κάνουν οι πολίτες προς το κράτος, ενώ το τελευταίο εξακολουθεί να θεωρεί το χρέος βιώσιμο!!!, σαν να μην τρέχει τίποτα…

ΥΓ. Μετά από όλα αυτά, απορούμε που βρίσκει τα πρωτογενή πλεονάσματα η κυβέρνηση και μάλιστα αυτά αυξάνονται κιόλας!!!


Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ???
    Γράφει ο Ν Βράχος
    ‘’Αντιμνημονιακό μέτωπο’’ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ .Το παρά φύσει ‘’εξάμβλωμα’’.
    Ο Σύριζα του Αλέξη των ζιζανίων, ο ΑΝΕΛ του Πάνου, των πολλών τρικυμιών εν κρανίω και η εταιρεία των ‘’τελείων εγκλημάτων’’ της Σάρας, της Μάρας και του κακού συναπαντήματος αποφάσισαν να διαμοιράσουν τα ιμάτιά μας εαυτοίς…!
    Έτσι , από κοινού και αδιαιρέτως μέχρι την παραμονή των εκλογών, ένας κομμουνιστής του δεκαπενταμελούς Κολωνακίου, ένας φαταούλας απολιτικός, απολίτιστος ακροδεξιός ιδεογλύφτης ακραίων εκφράσεων, ανεξαρτήτων μεταξύ των και ουδόλως λογικώς συνεργαζομένων, και η οργάνωση των εκπαιδευμένων δολοφόνων ,των μπράβων της νύχτας και των φονιάδων του παρακράτους, ορκίστηκαν στο ’’αίμα’’ μας να σώσουν τα τομάρια τους ‘’πάσει θυσία μας’’ !!
    Ένας ακόμη νεκρός στο βωμό του λαϊκισμού και της μαύρης προπαγάνδας για την κατάληψη της εξουσίας της ομάδας του πολιτικού ‘’ BABY LINO’’…
    Δεν τους νοιάζει πως θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι, έτσι λένε συνήθως , οι αντιμνημονιακοί ‘’ιατροδικαστές’’ και ηθικοί αυτουργοί της σημερινής κατάντιας της Ελληνικής οικονομίας.
    Και εμείς αφελώς ρωτάμε: Δεν σκέπτονται τίποτε??? Δεν ντρέπονται κανέναν? Δεν έχουν τύψεις για τόσους ανθρώπους που από το πρωί μέχρι το βράδυ τους ψήνουν το ψάρι στα χείλη από την προπαγάνδα, την προβοκάτσια το ‘’πεισιθανάτιον άγος’’???
    Ποιο είναι εκείνο το θαυματουργό πρόγραμμα που θα εφαρμόσουν ώστε να σωθούμε,
    αφού είναι οι «πατέρες’’ και εκτελεστές του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ???
    Πως θα πείσουν τον κόσμο να πληρώσει και αυτά ακόμη που ίσως μπορεί, όταν οι κρουνοί του λαϊκισμού έχουν πληρώσει όλα τα κενά, για κάθε εθνική και υπερεθνική προσπάθεια διάσωσης, επιβίωσης δια της προσωπικής μας συμμετοχής?
    Ποιος πιστεύει, ότι σήμερα πολιτικοί με τόσα χρήματα όπως ο πολιτικός μπουρδολόγος Πάνος Καμμένος, δεν πληρώνουν ..επειδή δεν έχουν, κι όχι επειδή θέλουν, για να δημιουργήσουν προβλήματα στην κυβέρνηση και πιθανόν να ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ κάποιο αδαή ψηφοφόρο???
    Και όταν ακούς μέσω τηλεοράσεως τον Καμμένο, να ‘’εξορκίζεται’’ ότι δεν έχει να πληρώσει ΣΗΜΕΡΑ, μέρος της εφορίας του, μπορούν να πείσουν τον λαό μας ότι ‘’ΑΥΡΙΟ’’(;) θα κάνουν καλή διαχείριση στην οικονομία της χώρας, όταν σήμερα μας ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ και οδηγούν τη χώρα στο γκρεμό???
    Είναι δυνατόν αυτοί να μπορούν να εμπνεύσουν , να καθοδηγήσουν τους Έλληνες για ένα καινούργιο αύριο??

    Αλήθεια είναι τόσο ..φτωχός και χρηματικώς ο Πάνος ,( εκτός τω πνεύματι), ή, έχει τόσα πολλά που του δημιουργούν πρόβλημα ρευστότητας, και κάθε βράδυ ξενυχτά μετρώντας τα???.
    Κι όταν ο ανθυπολιτικός κατακαμμένος , δηλώνει αδυναμία –άρνηση πληρωμής ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ, , τότε γιατί εγώ να πληρώσω?

    Κι όταν ο Στρατούλης μου λέει, ότι δεν πληρώνανε και δεν πληρώνουν σήμερα, όσα έχουν υποχρέωση και ‘’δημιουργούν ‘’ κίνημα, ομάδα, φράξια, : ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ !! πως θα με πείσετε τώρα να σας πληρώσω ΑΝ(????) οι ΗΛΙΘΙΟΙ συμπατριώτες μας πειστούν, ότι Τσίπρας-Καμμένος και χρυσοφονιάδες, μπορεί να συνεννοηθούν και να λειτουργήσουν καλλίτερα από το σημερινό χάλι Σαμαρά –Βενιζέλου???
    Και αυθόρμητα ο νούς μας επιστρέφει σε εκείνους τους πολιτικούς που θυσιάστηκαν για να μας σώσουν.
    Στο Γιώργο Παπανδρέου και στους ΕΝΤΙΜΟΥΣ ‘’κηπουρούς’’ του !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
    Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Γυναίκα έχω κρατήσει μερικά..ψιλά για αύριο πειράζει??? Για το σούπερ μάρκετ είχε 43.100 ευρώ κάτω από το μαξιλάρι του???Τα ‘’μπαρμπούνια’’ τα έστειλε ο ΛΑΓΟΣ από την ιχθυόσκαλα. Δεν τα ..πλήρωσα.
    Έρευνα έκανε η αστυνομία στο σπίτι του Μιχαλολιάκου
    Αναλυτικά η ανακοίνωση:Κατά την έρευνα στην οικία του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα περίστροφο, ένα πιστόλι και ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχε χωρίς άδεια. Επιπλέον, βρέθηκαν 43.100 ευρώ, πλήθος φυσιγγίων κυνηγετικών και πυροβόλων όπλων, υπολογιστές, usb κλπ.
    Σχόλιο: Τα όπλα τα είχε για τις κατσαρίδες, ενώ τα χρήματα(πιθανόν εισπράξεις κουπονίων) αποτελούσαν την αμοιβή της κορούλας του για την ..δίαιατα που ΘΑ(;) αρχίσει, το κοριτσάκι μας (*τρομάρα μας)?????
    ΥΓ.
    Τα τελάρα με τα ‘’μπαρμπούνια’’ τα είχε στείλει ο ΛΑΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ !
    Τέρμα τα ‘’ανέκδοτα’’ και τα αστεία. Αρκετά πλήρωσα εγώ ο μισθοσυντήρητος και ο συνταξιούχος τις ατιμίες και τις ’’φοροαπαλλαγές’’ σας. Ηλθε η ώρα να πληρώσετε και θα ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ !!! Ετοιμαστείτε , πλυθείτε και στην ΕΦΟΡΙΑ, να πληρώσετε τον φόρο που σας αναλογεί. Τέρμα οι κομπίνες και οι ΑΠΑΤΕΣ ! Διαφορετικά θα πληρώσετε και στο Κορυδαλλό θα χιλιο γαμ@@@σουν οι Πακί για τα βασανιστήρια που τους έχετε κάνει.
    Ρε ΑΛΗΤΕΣ, πολεμάτε με χίλιους τρόπους το νέο φορολογικό σύστημα γιατί σας ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ! Γιατί δεν μπορείτε ούτε να κρύψετε τα κλεμμένα, ούτε να φέρετε στην Ελλάδα όσα έχετε δώσει στους διάφορους εφοπ(ΛΗΣΤΕΣ) !!!
    Το νέο σύστημα διαφάνειας , φέρνει στο φως όλα τα κλεμμένα της νύχτας και της μέρας. Φέρνει στο φως όλα τα ναρκωτικά της νύχτας , τις προστασίες, τα νταβατζιλίκια τους εκβιασμούς.
    Φέρνει στο φως τη κηδεία σας, την πολιτική σας εξαφάνιση, το γυρισμό ξανά στα καράβια και στις διεθνείς ΠΟΡΝΟΣΥΖΥΓΟΥΣ ΣΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. [[Μέχρι τώρα έχει αποκαλυφθεί ότι ο ίδιος άνθρωπος εμφανίζεται να εκπροσωπεί [[158 υπεράκτιες εταιρίες]] γνωστού εφοπλιστή.]]
    ΒΟΜΒΑ: ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ , ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗ ΧΛΙΔΗ, ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ.
    Αποκάλυψη – βόμβα !
    Πολυτελή ακίνητα απλησίαστα για τους κοινούς θνητούς, κρυμμένα πίσω από offshore εταιρίες, συμβόλαια μεταξύ ισχυρών, πακτωλός χρημάτων, αχυράνθρωποι και στο βάθος του τούνελ ένα προβεβλημένο πολιτικό πρόσωπο, ηγέτης αντιμνημονιακού κόμματος...
    Η νέα έρευνα του ΣΔΟΕ που ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες, εξελίσσεται σε «καυτή πατάτα» στα χέρια των ελεγκτών, καθώς έχει σκοντάψει σε ισχυρά πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα της χώρας, ωστόσο οι επιτελείς στο κτίριο της οδού Πειραιώς, δηλώνουν αποφασισμένοι να την συνεχίσουν όποιον κι αν αγγίζει.
    Η έρευνα είχε ξεκινήσει με εισαγγελική παραγγελία και με άλλο αντικείμενο, ωστόσο στη συνέχεια και όσο προχωρούσε η διασταύρωση στοιχείων για το πόθεν έσχες, αποκαλύφθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του briefingnews.gr, ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός αρχηγός νοικιάζει υπερπολυτελές ακίνητο από offshore εταιρία. Εκτός από το ζήτημα που τίθεται για το αν το νόμιμο είναι και ηθικό για έναν αρχηγό κόμματος που επέλεξε την οδό των υπεράκτιων εταιριών, οι οποίες βρίσκονται στο στόχαστρο για εκτεταμένη φοροδιαφυγή, η συμφωνία ενοικίασης έκρυβε και ένα άλλο μυστικό.
    Το όνομα Γέωργιος-Αλέξανδρος Α. που εμφανίζεται ως εκπρόσωπος της υπεράκτιας εταιρίας. Αμέσως στους φοροελεγκτικούς μηχανισμούς όλων των βαθμίδων, σήμανε συναγερμός καθώς πρόκειται για όνομα στο οποίο έχουν «σκοντάψει» δεκάδες φορές. Μέχρι τώρα έχει αποκαλυφθεί ότι ο ίδιος άνθρωπος εμφανίζεται να εκπροσωπεί 158 υπεράκτιες εταιρίες γνωστού εφοπλιστή. Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ προσπαθούν τώρα να ξετυλίξουν το κουβάρι ώστε να αποκαλυφθεί πλήρως η σχέση του πολιτικού με τον εφοπλιστή πίσω από τον οποίο αναζητούν εδώ και καιρό ίχνη πολιτικού χρήματος, καθώς στο παρελθόν είχε συνεργαστεί και με άλλο πολιτικό πρόσωπο στις αγοραπωλησίες ακινήτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    Έλληνα ,ούτε διακοπές ούτε μέλλον. Φρόντισε ο άθλιος Μπουχέσας.

    Όταν εσύ έλληνα δεν μπορείς να πας, όπως άλλοτε διακοπές να ξεκουραστείς και να χαρούν τα παιδιά σου, γιατί η κλίκα Καραμανλή ΔΙΕΛΥΣΕ τα πάντα, κάποιοι ‘’άλλοι’’ θα κάνουν διακοπές απεριόριστες και προ-πληρωμένες από σένα και μάλιστα πολυτελείας και φοροδιαφυγής.
    *Που θα κάνει διακοπές ο Πάνος?
    ΜΑΑΑΑ! στο ''κοινόχρηστο'' αγροτοξενοδοχείο που κτίστηκε από τη ''μαμά'', με χρήματα των Ελλήνων και των Ευρωπαίων ?Μόνο που τώρα Η ΕΠΑΥΛΗ της απάτης δεν…νοικιάζει δωμάτια , αφού τα έχει ‘’κλείσει’’ ΟΛΑ ο Πάνος !

    *Και με ποιο κότερο θα πηγαίνει βόλτα τους …γλάρους του?
    Μα , με το κότερο του μπαμπά του , που δεν ήταν του μπαμπά του, αλλά της ΟΦΣΟΡ από το 1992 !!! και το ''δάνειζε'' στον Πάνο, να πηγαίνει βόλτες στο Αιγαίο, για να ''ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ'' οι μετανάστες και να προτιμούν άλλα κότερα !!!

    *Τώρα ο ΙΒΑΝ, τι θέλει να μιλήσει ΠΑΛΙ με τον ΥΠΕΡ-ΠΑΝ?
    Ποιος θα πληρώσει τα έξοδα του διαδικτύου?
    *Ποιος θα γράψει τη νέα ΔΩΡΕΑ των ..20 δις. που έγραψε η… ελληνική εφημερίδα και το ‘’διάβασε’’ ο Ιβάν και το είπε στον Πάνο και ‘’πατώσαμε’’ στη συκοφαντία και στην ψευδολογία?

    Μα ααα! Ο Πάνος δεν του είχε υποσχεθεί ότι θα γίνει πρωθυπουργός μόλις…ρίξουν τον Παπανδρέου?
    Τώρα άραγε τι θα του πεί ο Πάνος?
    Τι άλλη μα@@@κία θα ‘’ρίξει’’ στον αδίστακτο Γεωργιανό που μόλις έπεσε το τείχος από καπνεργάτης έγινε πάμπλουτος ?
    Πάνο πές αλεύρι? Ο ΙΒΑΝ , σε γυρεύει .
    Πάνο πές αλεύρι? Ο Ελληνικός λαός σε γυρεύει ……!

    ΑπάντησηΔιαγραφή