ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Τα κορίτσια της φωτογραφίας πηγαίνουν ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΑ όχι για να φυλακιστούν αλλά για να…!!!





Σύντομα στις γειτονιές μας....
Θα υπέθετε κάποιος άσχετος όπως εμείς, ότι τα κορίτσια οδηγούνται στη φυλακή.

Μεταφορικά ίσως ισχύει, αλλά στην πραγματικότητα πηγαίνουν να συναντήσουν τους μελλοντικούς συζύγους τους! Την επιλογή την έχουν κάνει οι πατεράδες τους και τα κοριτσάκια, απλά υπακούν. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα pakistantoday.com.pk, το συμβούλιο ισλαμικής ιδεολογίας στο 192ο συνέδριο,συζήτησε το...
θέμα αν πρέπει να μπει ένα κατώτατο όριο στο γάμο των κοριτσιών. Η απόφαση των μουλάδων τον Μάρτιο του 2014 ήταν ότι οι γυναίκες από τη φύση τους είναι αντίθετες με το Ισλάμ και τη Σαρία. Σύμφωνα με το συμβούλιο οι γυναίκες χωρίζονται σε Χαράαμ και Μάκροου….
Κάθε γυναίκα που αποφασίζει με τη θέληση της είναι Χαράαμ και συνωμοτεί εναντίον του Ισλάμ. Όσες υποτάσσονται μπορούν να γίνουν Μάκροου, που είναι ένα επίπεδο ανεκτό από το συμβούλιο, αφού για λόγους αναπαραγωγής πρέπει να υπάρχουν και γυναίκες. Οι αξιωματούχοι είπαν ότι μελέτησαν τις πηγές και τις ιστορικές αναφορές και κατέληξαν ότι οι γυναίκες είναι πηγή κακού και εχθρός του Ισλάμ. Αν περιοριστούν και υποταχθούν, τότε το Ισλάμ μπορεί να συνεχίσει να είναι μια θρησκεία της ειρήνης και της ευημερίας….

Η απόφαση έχει και άλλες παραμέτρους για τη θέση της γυναίκας που κινούνται στην ίδια λογική. Ωστόσο, δεν σημαίνει ότι η φωτογραφία αντιπροσωπεύει το σύνολο του μουσουλμανικού κόσμου. Κάθε περιοχή πρέπει να εξετάζεται διαφορετικά. Ακόμη και στο Πακιστάν όπου ελήφθη η απόφαση, πολλές γυναίκες, κυρίως όμως εύπορες και μεγαλοαστές, έχουν ελευθερίες και σημαντικές θέσεις, όπως είχε η Μπεναζίρ Μπούτο. Η διαμάχη όμως είναι συνεχής και οι ακραιφνείς ιερείς του Ισλάμ, αγωνίζονται να επικρατήσουν και μέσω της ψηφοθηρίας να επιβάλλουν τη σαρία και στο κράτος. Φυσικά, η τελική απόφαση είναι ότι η ύπαρξη των γυναικών είναι αντι- ισλαμική και τα κορίτσια θα παντρεύονται όποτε θέλει ο πατέρας τους, ανεξαρτήτως ηλικίας….

a-pistefto.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΙ ΧΡΥΣΟΦΟΝΙΑΔΕΣ !!!
    Δηλαδή, μόνο οι ανώμαλοι, και οι κτηνοβάτες γίνονται μέλη. Αυτά τα γράφει στο βιβλίο του ο πρώην αντιπρόεδρος ΚΟΥΤΣΟΥΜΒΡΗΣ. Δηλαδή ο Μιχαλολιάκος έχει μαζέψει δίπλα του ΜΟΝΟ σχεδόν ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ.
    Ζητά μισογύνηδες και ανώμαλους στα εγκληματικά του σχέδια.
    Ζητά ‘’άνδρες’’ με στριγκάκια και με φερμουάρ στο πίσω μέρος του παντελονιού…
    Κι αυτά τα ΖΩΑ!!! Μας ‘’συμβουλεύουν’’ τι να κάνουμε.
    Υποφέρουμε από ΤΡΑΒΕΣΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΣΟ ..ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ..ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ..ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ;
    Προσλήφτηκαν με γυναικεία ονόματα οι..άντρες !
    Όταν ο κόσμος είναι άνεργος και υποφέρει, η Χρυσή αυλή διορίζει από το παράθυρο τους δικούς της..νεοέλληνες. κι ύστερα σαν πόρνη κατηγορεί όλο τον κόσμο.
    Οι φυγόδικοι της παράνομης «Χρυσής ευκαιρίας» εξαπατώντας τους πάντες προκειμένου να ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΟΥΤΑΛΑ! απέδειξαν ΑΜΕΣΩΣ την...αγάπη τους για το Δημόσιο "χρήμα" !!!
    {{{ Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, δημοσιεύονται διαρκώς τις τελευταίες ημέρες οι διορισμοί μετακλητών υπαλλήλων σε κενές θέσεις στη Βουλή. Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», μάλιστα, λόγω βιασύνης διορίζουν γυναίκες με...
    αντρικά ονόματα και στη συνέχεια με νέα απόφαση με τίτλο «διόρθωση σφαλμάτων», ξανακάνουν τις γυναίκες..άντρες !. Μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή διορίστηκε, μάλιστα, και ο Απόστολος Γκλέτσος.
    Όχι ο δήμαρχος Στυλίδας αλλά ένας συγγενής του και υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής που δεν κατάφερε να εκλεγεί. }}}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ OI ΑΝΩΜΑΛΟΙ ''ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ'' ΤΗΣ ΑΛΛΑΞΩΚΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ!!!
    Ανώμαλοι, μισογύνηδες, και ΜΟΥΛΟΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ είναι τα πρόσωπα που απειλούν κάθε μέρα να μας σφάξουν στη μέση του δρόμου. Τά έγγραφα που εμπεριέχουν τις φοβερές αυτές αλήθειες βρίσκονται στα χέρια του αρχηγού και όσων μελών συμμετείχαν στην έρευνα.
    ΣΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΧΡΥΣΟΔΟΛΟΦΟΝΩΝ , ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ‘’ Η ΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ’’ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ !!!
    Σύμφωνα με μυστική έρευνα που έκανε το γραφείο επιστρατεύσεως ατόμων για τα τάγματα και το σκληρό πυρήνα της οργάνωσης, ογδόντα στους εκατό (80%)δεν δήλωσαν όνομα πατρός. Ενδεικτικό μιας οργάνωσης και μιας νοοτροπίας επιλογής ‘’στρατευσίμων’’. Επίσης έγιναν δεκτοί όσοι δεν είχαν φιλίες και όσοι δεν συμπαθούσαν τις γυναίκες. Και το ερώτημα είναι: Τι συμβαίνει με τους ΄΄επιλεγμένους’’ φονιάδες των ταγμάτων του φασισμού? Η επιλογή γινόταν σε ..ΟΣΟΥΣ δεν ‘’ήξεραν’’ τον πατέρα τους και ήταν και ΑΝΩΜΑΛΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ
    ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΆ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΦΥΛΑΚΗ.
    Επί τέλους έφυγαν οι ‘’κόκκινοι’’ δικαστές, και ξεκαθαρίζει η Δικαιοσύνη από τον φασιστικό εναγκαλισμό. Επί τέλους, οι ΝΕΟΙ δικαστές αντελήφθησαν, ότι τα ναρκωτικά, οι αρπαγές, οι ληστείες, το οργανωμένο έγκλημα έχει ΟΝΟΜΑ και ταυτότητα,…εισαγωγής.
    ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, σχεδόν ..ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΤΑΝ ! αφού το οργανωμένο φασιστικό ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ κύκλωμα οδηγούσε πάντα σε ΑΠΕΙΡΕΣ αναβολές και το οργανωμένο έγκλημα ‘’οδηγούσε’’ τελικά σε απόσυρση της κατηγορίας ΛΟΓΩ ΑΠΟΥΣΙΑΣ και κατατρομοκράτησης των μαρτύρων αφού, «ΗΞΕΡΑΝ» τι θα συμβεί, σε αυτούς ή στις οικογένειές τους, σε περίπτωση που επιμένουν στην αλήθεια ,για την συμπεριφορά των εγκληματιών !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΣΗΜΕΡΑ, οι ΝΕΟΙ δικαστές, παίρνουν την Ελλάδα στα χέρια τους και ‘’κολλάνε στον τοίχο’’ τους δολοφόνους της Ελλάδας. Τρέμουν οι χρυσοαπατεώνες , την δικαιοσύνη και ειδικά τους νέους δικαστές.
    Βέβαια οι οργανωμένοι ΑΘΕΟΙ !!! ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ!! ψευδομάρτυρες είναι ΠΑΡΟΝΤΕΣ! να υποστηρίξουν και να καταθέσουν, ότι την ώρα του φόνου, ο ‘’αθώος συνάδελφός’’ του ήταν μαζί τους σε..ομαδικό πάρτι ‘’προσευχής και νηστείας’’
    Σκοτώνουν γιατί τους αρέσει και γιατί αστυνομία και ορισμένοι δικαστές τους «το ..επέτρεπαν» !!!
    Σκοτώνουν γιατί είναι το παρακράτος της ντροπής , της βίας, της νοθείας, της εξουσίας !
    ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ !
    Τι είναι η Χρυσή Αυγή (πλην των ψηφοφόρων της);
    ένα μάτσο 500-1.000 αμόρφωτοι, ανελλήνιστοι, τρισβάρβαροι, εθνικιστές, γορίλες της νύχτας, σταυρωτήδες, διαταραγμένοι, ναζί, φασίστες, επίγονοι των δωσίλογων - ένας ετερόκλητος αχταρμάς θρασύδειλων που αρνούνται μονίμως αυτό που είναι και καταδίδουν ο ένας τον άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. pisoglenth ksekoliarh,morfomene elhnisth,ypovarvare kommmoynisth pros ti tosos thymos,se pnigei to parapono tryfero agori h to parapano tsoyli ths lasphs kai ths kserailas...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έλα "Ανώνυμε" το έβγαλες το μεροκάματο και για σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή