ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ: ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ [ΕΙΚΟΝΕΣ]




Οι νομοταγείς πολίτες συνήθως διευθετούν τις διαφορές τους με πολιτισμένο τρόπο. Πολλές φορές οι διαφωνίες τους παραμένουν στο ίντερνετ και άλλες φορές φτάνουν μέχρι τα δικαστήρια, αλλά είναι πάντα αναίμακτες. Ωστόσο υπάρχει και η άλλη πλευρά.

Οι ομάδες σε αυτή τη λίστα, ως επί το πλείστον μεγάλωσαν σε χώρους και κοινωνικές τάξεις που δεν προσφέρονται για τέτοιες διευθετήσεις. Οι διαφορές που προκύπτουν μεταξύ λαθρεμπόρων, εκβιαστών και μεγαλομαφιόζων, ως επί το πλείστον λύνονται με τη βία. Μάλιστα όσο πιο βίαιη είναι η συμμορία, τόσο πιο ισχυρή θεωρείται στους κύκλους της.
Αυτές είναι οι πιο βίαιες συμμορίες που λειτουργούν στον κόσμο σήμερα προκαλώντας δέος σε τουρίστες και γηγενείς.



Los Zetas – Μεξικό
Η αδυναμία πολλών εγκληματικών επιχειρήσεων στηρίζεται σε περιορισμένο εξοπλισμό και κατάρτιση. Ωστόσο, οι Los Zetas, το μεγαλύτερο καρτέλ ναρκωτικών του Μεξικού, έχει λύσει αυτό το πρόβλημα αφού αποτελείται από πρώην κομάντο των ειδικών δυνάμεων από τις ελίτ ομάδες του μεξικανικού στρατού. Οι Ζέτας ξεκίνησαν ως σωματοφύλακες του βίαιου Καρτέλ του Κόλπου (Gulf Cartel) που επιδίωκε να έχει το μονοπώλιο στο λαθρεμπόριο κοκαΐνης στο Μεξικό. Στην πορεία ωστόσο οι Ζέτας αναδείχθηκαν σε αυτόνομη δύναμη. Αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα καρτέλ ναρκωτικών, είναι το παράλογο επίπεδο βαρβαρότητας τους.

Εκεί που οι συνηθισμένοι έμποροι κοκαΐνης θα σκότωναν τον πληροφοριοδότη της αστυνομίας, για παράδειγμα, οι Ζέτας θα σκοτώσουν τον πληροφοριοδότη, την οικογένειά του και 6-7 περαστικούς που πέτυχαν στο δρόμο τους πηγαίνοντας ή γυρνώντας από το σπίτι του θύματος. Οι αρχές του Μεξικού τους φοβούνται τόσο πολύ, ώστε έχουν υποχρεώσει τους πεζοναύτες και τους αστυνομικούς να φορούν μάσκες για να κρύψουν την ταυτότητά τους, μήπως οι ομάδες κρούσης των Ζέτας θελήσουν να εκδικηθούν τις συζύγους και τα παιδιά τους.





(Mara Salvatrucha) ΜS13 – Ελ Σαλβαδορ
Αναπτύχθηκε στα πλαίσια του οικονομικού τέλματος που βρισκόταν το Ελ Σαλβαδόρ στις αρχές του 1980. Η σύντομη εκδοχή του τι συνέβη είναι ότι η ντόπια ολιγαρχία επιτέθηκε στους τοπικούς αξιωματούχους με τάγματα θανάτου εκπαιδευμένα και υποστηριζόμενα από τη CIA. Η σφαγή στοίχισε περίπου 50.000 ζωές και δημιούργησε μια κρίση προσφύγων στην περιοχή. Χιλιάδες εκτοπισμένοι κάτοικοι του Ελ Σαλβαδόρ διέφυγαν στη νότια Καλιφόρνια κατά τη διάρκεια της κρίσης και διαπίστωσαν ότι οι χειρωνακτικές δουλειές ήταν ήδη κατειλημμένες από Μεξικανούς και άλλους προγενέστερους μετανάστες.

Η οργάνωση MS-13 ήταν η λύση των προσφύγων του Ελ Σαλβαδόρ να επιβιώσουν στην περιοχή στηριζόμενοι στην τότε αναπτυσσόμενη βιομηχανία του λαθρεμπορίου κοκαΐνης. Με τα χρόνια , η MS -13 έχει γίνει διαβόητη για την εξαιρετική βιαιότητα της. Στον κόσμο του διασυνοριακού λαθρεμπορίου ναρκωτικών, χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να ξεχωρίζει μία οργάνωση ως εξαιρετικά βίαιη, αλλά η MS -13 συναγωνίζεται επάξια τους Los Zetas με μία ρουτίνα ξυλοδαρμών και δολοφονιών των βασικών αντίπαλων καρτέλ, πληροφοριοδοτών και όποιου άλλου αποτελεί εμπόδιο στα σχέδια τους. Τα μέλη της MS-13 ξεχωρίζουν από τα περίτεχνα και τρομακτικά τατουάζ τους.





Νται Χουεν Ξάι – Κίνα
Η Ντάι Χουεν Ξάι ή σε ελεύθερη μετάφραση «Συμμορία του Μεγάλου Κύκλου» είναι ο ορισμός της κακής παιδικής ηλικίας. Η ομάδα προήλθε κατά τη διάρκεια της Πολιτιστικής Επανάστασης του Μάο Τσε Τουνγκ, με ομάδες μαθητών να πολεμούν στους δρόμους ενάντια στους μεγαλύτερους τους κατ'εντολή του αρχηγού τους. Μετά το θάνατο του Μάο πολλοί από αυτούς συνελήφθησαν από την κυβέρνηση και στάλθηκαν για «αναμόρφωση» σε Κινεζικά γκούλαγκ.

Ωστόσο όσοι ξέφυγαν από τα κάτεργα πήγαν στο οργανωμένο έγκλημα. Σήμερα, η συμμορία πλουτίζει από εκβιασμούς, διακίνηση ανθρώπων και πορνεία, ενώ λαμβάνει ένα ποσοστό από το μεγαλύτερο μέρος του εμπορίου ηρωίνης στην Κίνα. Το πιο εντυπωσιακό με αυτή τη συμμορία είναι η οργανωτική του δομή. Οσο βίαιη και αποτελεσματικά μπορεί να είναι τα πάνοπλα εκπαιδευμένα μέλη άλλων συμμοριών, η Νται Χουεν Ξάι, αποδεικνύει ότι το παν είναι οι σωστές δομές διοίκησης.

Λαθρέμποροι, μαστροποί και δολοφόνοι συνεργάζονται απόλυτα απλώνοντας τα πλοκάμια της οργάνωσης σε όλη την Ασία, την Αυστραλία και την Αμερική.




Hell's Angels – ΗΠΑ
Οι «Αγγελοι της Κόλασης» είναι μία κλασική φιγούρα σε πολλές αμερικάνικες ταινίες, με σήμα κατατεθέν τα δερμάτινα, την τρομακτική εμφάνιση και φυσικά τις εντυπωσιακές μηχανές chopper. Τα μέλη της συμμορίας ασχολούνται με τη μεθαμφεταμίνη, τη μαριχουάνα και άλλα ναρκωτικά ου παράγονται σε τοπικό επίπεδο και μεγάλο μέρος της εμπορίας ναρκωτικών πραγματοποιείται σε νυχτερινά κέντρα και κλαμπ στριπτίζ.

Οι ξυλοδαρμοί και οι δολοφονίες είναι ο φυσικός τρόπος για την επιβολή συμβάσεων σε γκρι και μαύρες αγορές, και οι Αγγελοι της Κόλασης δεν το κρύβουν, με πιο πρόσφατο περιστατικό την καταδίκη του Ανταμ Λι Χολ, ενός κυρίαρχου μέλους των Hell's Angels, για τριπλή απαγωγή και δολοφονία τον Φεβρουάριο του 2014.





Τσετσενική Μαφία – Ρωσία
Στα χρονικά του οργανωμένου εγκλήματος, λίγες ομάδες συναγωνίζονται σε βιαιότητα την Τσετσενική μαφία. Από τις πρώτες μέρες δημιουργίας της είχε σχεδόν τον πλήρη έλεγχο στη Μόσχα . Πολλές από τις ομάδες που οι Αμερικανοί χαρακτηρίζουν ως «Ρωσική Μαφία» είναι στην πραγματικότητα Τσετσένοι. Υπάρχει μια μεγάλη ιστορία για το πώς οι Τσετσένοι ανέλαβαν τον Ρωσικό υπόκοσμο τη δεκαετία του '90.

Η επικρατέστερη είναι ότι οι Ρώσοι αρχιμαφιόζοι ανησύχησαν με την επιτυχία των νεοεισερχόμενων στην παρανομία. Ετσι 24 αρχηγοί της τότε Ρώσικης μαφίας ζήτησαν να συναντηθούν με 12 από τα αφεντικά των Τσετσένων και ο καθένας τους επιτρεπόταν να φέρει από έναν σωματοφύλακα στη συνάντηση.

Τα όπλα απαγορεύονταν στην αίθουσα και υποτίθεται ότι θα ήταν ένα φιλικό δείπνο. Ωστόσο όταν σερβιρίστικαν οι μπριζόλες, οι Τσετσένοι πήραν τα μαχαίρια από το σερβίτσιο και όταν όλα τέλειωσαν, 48 Ρώσοι κείτονταν νεκροί και 24 Τσετσένοι διέφυγαν από την αίθουσα έχοντας πλέον το απόλυτο μονοπώλιο στον υπόκοσμο.





Mungiki – Κένυα
Οι περισσότερες εγκληματικές οργανώσεις ειδικεύονται σε έναν περιορισμένο αριθμό δραστηριοτήτων, όπως διακίνηση ναρκωτικών, πορνεία και εκβιασμούς. Η Mungiki , ωστόσο, είναι πραγματικά βουτηγμένη σε όλα αυτά, καθώς και της πλαστογραφίας της μαγείας και των ανθρωποθυσιών. Είναι ένα μυστήριο το πώς ξεκίνησαν οι Mungiki στις φτωχογειτονιές της Κένυας στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Λέγεται ότι ξεκίνησαν με freelance ταξί στο Ναϊρόμπι και απέκτησαν το μονοπώλιο με διαπραγματεύσεις και σφαγές. Υπολογίζεται ότι η οργάνωση διαθέτει σήμερα ίσως 100.000 μέλη.

Με την πάροδο του χρόνου η ομάδα μεταμορφώθηκε σε πραγματικά περίεργο κράμα: Εγκληματική συμμορία, πολιτικό κόμμα και μυστηριακή λατρεία, η Mungiki κατέχει όλο τον πλούτο της Κένυας πολεμώντας τους Μασάι και άλλες φιλοκυβερνητικές ομάδες. Το 2007 , αρχές της Κένυας κατηγόρησε τα μέλη της ομάδας για τον αποκεφαλισμό ενός 2χρονου αγοριού σε μαγική τελετουργία.






Πηγή
http://pasmiellinbarbaros.blogspot.gr/2014/09/blog-post_43.html

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Σοκ - Εκαναν σαφάρι με θηράματα ανθρώπους
    Σοκ - Ευρωπαίοι ΝΑΖΙΣΤΕΣ έκαναν σαφάρι με θηράματα ανθρώπους !!!!!!
    ====================
    ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΖΩΑ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΖΩΑ !!!
    Ενας Σουηδός, ένας ΝΟΡΒΗΓΟΣ και ένας Γερμανός, είχαν στήσει μία εταιρεία, την οποία...
    προφανώς είχαν εμπνευστεί από αστυνομική ταινία, αφού διοργάνωναν σαφάρι, όμως τα θηράματα δεν ήταν ζώα, αλλά άνθρωποι. Η αποκάλυψη ήρθε στο φως τον περασμένο Μάρτιο όταν ανακαλύφθηκαν οι σοροί 13 εργατών στο μεταλλωρυχείο της Γκουνγκούζα της Νοτίου Αφρική.
    Ο Έρικ Μάραρβ καθώς και έξι υπάλληλοι της εταιρείας του συνελήφθησαν, καθώς φέρονται πως έστηναν το «κυνήγι του θανάτου» για τους άτυχους εργάτες, οι υπόλοιποι αναζητούνται. Οι κάτοικοι της περιοχής τους...αναζητούν...!
    Αν και από την αστυνομία εκφράζονται ακόμα επιφυλάξεις, μάρτυρες υποστηρίζουν πως η εταιρεία βρίσκεται πίσω από το μακάβριο εύρημα.
    ΥΓ.
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΧΡΥΣΟ-ΝΑΖΙΣΤΕΣ !
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ...ΣΑΦΑΡΙ.
    ΕΓΓΥΗΣΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΛΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ-ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΕΡΝΑΝΕ!
    ================================
    Στην Ελλάδα , 90 πόλεις και χωριά έχουν αναγνωριστεί ως «μαρτυρικά», μετά τις μαζικές θηριωδίες που διέπραξαν οι ναζί κατά των πληθυσμών τους. Κατά Περιφέρειες, στην Κρήτη οι ναζιστικές ορδές διέπραξαν θηριωδίες σε 35 πόλεις και χωριά, στην Ήπειρο σε 16, στη Στερεά Ελλάδα σε 11, στην Πελοπόννησο σε 8, στη Θεσσαλία σε 7, στη Μακεδονία σε 12 και στο Ιόνιο σε 1. Στο τέλος του πολέμου, οι Εθνικοσοσιαλιστές Γερμανοί, μαζί με τους ντόπιους συνεργάτες τους, είχαν αφήσει πίσω τους 88.300 νεκρούς στρατιώτες και 325.000 εκτελεσμένους Έλληνες πολίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ.
    Είναι πια φανερό σε κάθε Έλληνα Πατριώτη δημοκράτη, γιατί οι χρυσοδολοφόνοι και ..άλλοι, επεδίωκαν και επιδιώκουν την έξοδο της Ελλάδας από τη ζώνη του Ευρώ και από την Ευρώπη.
    Βασική του επιδίωξη του διεθνούς ΝΑΣΙΣΜΟΥ, ήταν και είναι και η υποδούλωση της Ελλάδας στο ζυγό του φασισμού και του θανάτου. Όσο όμως ανήκουμε στην Ε.Ε και στο ευρώ η υποδούλωση της Ελλάδας είναι αδύνατη. Όλη λοιπόν η προετοιμασία , η ενίσχυση των ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ εφοπ-ληστών, η πίεση και οικονομική ενίσχυση των διαφόρων Σόρος, και των σκοτεινών κύκλων του διεθνούς εγκλήματος, αποδεικνύει ότι θα έδιναν και θα έκαναν τα πάντα, προκειμένου να μας μετατρέψουν σε χώρα φασισμού, δολοφόνων, πρακρατισμού, υποδούλων και χωρίς φωνή πολιτών.
    Να λοιπόν για ποιο λόγο οργάνωσαν τα τάγματα των ΑΝΩΜΑΛΩΝ δολοφόνων.
    Μέσα σε λίγο διάστημα οι χρυσοδολοφόνοι, των ταγμάτων εφόδου,
    ΕΣΦΑΞΑΝ…. !!!
    Τρομάζει το μυαλό κάθε έντιμου Έλληνα, από τον τρομακτικό αριθμό των εγκληματικών ενεργειών, που σιγά –σιγά έρχονται στο φώς, των αδίστακτων φονιάδων του φασισμού. Εγκλήματα που τρομάζουν για τη σκληρότητα και για τους λόγους που γίνονται. Πόσες δεκάδες δολοφονημένοι υπάρχουν ακόμη, που τα κόκαλά τους σαπίζουν σε τσιμεντόπλακες, σε θάλασσες, σε ξεροπήγαδα και σε διάφορους άλλους χώρους. Βέβαια, το πιο ‘’συνηθισμένο τους ΧΟΜΠΥ’’ είναι η εκτέλεση συμβολαίων. Αδίστακτα, ανήθικα, χωρίς τύψεις σκότωσαν εκπαιδευμένα τόσους ανθρώπους, και τους παράτησαν στη μέση του δρόμου.
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΩ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ της Ε.Ε και του ευρώ που μας προστατεύουν και μας προφυλάσσουν, από την υποδούλωση στο άρμα του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.
    Εκπαιδευμένα τάγματα εφόδου και θανάτου.
    Τι λόγο ύπαρξης έχουν σε μια δημοκρατία από ένα ‘’κατ΄επίφαση’’ όπως ισχυρίζονται, αιρετό κόμμα?
    Τάγματα θανάτου, που ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ οργανωμένα κάθε αντίπαλο, και τις πιο πολλές φορές ‘’χάνονται’’ όλοι μαζί με τον δολοφόνο χιλιόμετρα μακρά, τι λόγο ύπαρξης έχουν?
    Έχουν εκπαιδευτεί από τον Γερμενή να ΣΦΑΖΟΥΝ με μαχαίρι και με κάθε αιχμηρό αντικείμενο. Είναι αδίστακτοι φονιάδες, οργανωμένοι και στο έγκλημα και στην απόκρυψη. Μη τους φοβάσαι, είναι θρασύδειλοι, και με τον πρώτο που θα συλληφθεί, ‘’ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ»» όλους τους άλλους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΩΘΕΝ…
    Να ! τι έκαναν και τους έβαλαν φυλακή?
    Δηλαδή, όλοι οι βουλευτές της Χρυσής ορδής ,τώρα θα πάνε φυλακή?
    Για ποιο λόγο κατηγορούνται?
    Κατηγορούνται ως μέλη, μιας εγκληματικής οργάνωσης , η οποία προέβη σε δολοφονίες, ληστείες, εκβιασμούς ,κλοπές, διακίνηση όπλων και ναρκωτικών, εκτέλεση συμβολαίων, τραμπουκισμούς, προστασίες, προετοιμασίες για εκνομες αντισυνταγματικές ενέργειες και τόσα ακόμη.
    *Είναι ψέμμα ότι σκότωσαν τόσους ανθρώπους?
    *Είναι ψέμα ότι κατέστρεψαν τόσες περιουσίες?
    Είναι ψέμα ότι όσες πέτρες υπάρχουν τόσες είναι και οι παρανομίες τους?
    *Σε ποια υπόθεση τους ‘’κατηγόρησαν’’ …Άδικα?
    Σε ποιο έγκλημα η οργάνωση ήταν απούσα?
    **[[Με πήραν τηλέφωνο να πάω να σκοτώσω, καταθέτει ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ!]] που σκότωσε τον Παύλο Φύσσα.
    **Τον σκότωσα γιατί πήγε να με κλέψει στα ναρκωτικά, δηλώνει ο Πηρυνάρχης Δράμας Παναγιώτης Μπαντέμης, κατακρεουργώντας και τσιμεντώνοντας τον εικοσαετή ΡΟΥΜΑΝΟ, που δούλευε στο Κατάστημα του πατέρα τους.
    **Τον σφάξαμε γιατί ‘’βρέθηκε μπροστά μας’’ δηλώνουν οι ΧΡΥΣΟΔΟΛΟΦΟΝΟΙ) ανθρωποκτονία εκ προθέσεως από κοινού με κατηγορουμένους τους Διονύσιο Λιακόπουλο και Χρήστο Στεργιόπουλο, οι οποίοι έχουν παραπεμφθεί στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών δια του υπ' αριθ. 3082/2013 βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών,
    ** Σκότωσε τη Φαίη ο χρυσοδολοφόνος …εραστής με μπουνιές και κλωτσιές, για να δείξει πως είναι άντρας ο κουραδόμπεης.
    **β) απόπειρα ανθρωποκτονίας με κατηγορούμενο τον Κωνσταντίνο Κοντόμου, ο οποίος έχει παραπεμφθεί στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών δια του υπ' αριθ. 3643/2013 βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών,
    γ) απόπειρα ανθρωποκτονίας και άμεσος συνέργεια στην προαναφερομένη πράξη με κατηγορουμένους τους Γεώργιο Αποστολόπουλο και Αλέξανδρο Χατζηπαυλίδη (έχει περαιωθεί η κυρία ανάκριση),
    δ) ληστεία απο κοινού με κατηγορουμένους τους Αλέξανδρο Βασιλάκη και Αγγελο Γεωργόπουλο (Α.Β.Μ. Φ 2013/2077/16.9.2013),
    ε) ληστεία απο κοινού κλπ με κατηγορουμένους τους Νικόλαο Βόσσο κλπ (Α.Β.Μ.Φ. 2011/4558 – ΕΓ46 – 12/5),
    στ) έκρηξη κλπ με κατηγορουμένους τους Χρήστο Κιουμουρτζούγλου κλπ. (Εισαγγελία Πρωτοδικείου Βόλου – Α.Β.Μ. Η/13 – 98),
    ζ) παραβάσεις σχετικώς με τις εκρηκτικές ύλες με κατηγορουμένους τους Ζήνωνα Μανθογιάννη κλπ (Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου – Α.Β.Μ. Η/12 -663),
    η) βαρεία σκοπουμένη σωματική βλάβη με κατηγορουμένους τους Αναστάσιο Πανταζή κλπ. (Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιώς – Α.Β.Μ. Φ 2012/979),
    θ) απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως από κοινού και κατά συρροή με κατηγορουμένους τους Βασίλειο Σιατούνη κλπ, οι οποίοι έχουν παραπεμφθεί στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών δια της υπ' αριθ. 30481/3.5.2011 αποφάσεως του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών και
    ι) ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με κατηγορούμενο τον Γεώργιο Ρουπακιά,
    πέραν δε τούτων σε πληθώρα περιπτώσεων (μη εισέτι επακριβώς διαγνωσθεισών κατά την Ανάκριση) μέλη της οργανώσεως αναθέτουν την πώληση σε αλλοδαπούς διαφόρων ειδών και λαμβάνουν το μέγιστο μέρος των κερδών, παρέχοντες σε αυτούς “προστασία” (κατά παράβαση του άρθρου 385 παρ. 1 περ. α' και β' ΠΚ), εκμεταλλευόμενοι με σκοπό το κέρδος την ανάγκη των μεταναστών για ασφάλεια.
    Ηδη κατά τη διεξαγωγή εκ μέρους μας ανάκριση έχουν προκύψει νέα στοιχεία (άγνωστα κατά την προηγηθείσα προκαταρκτική εξέταση), τα οποία, κατα την άποψη μας, ενισχύουν το κατηγορητήριο και παρέχουν έναυσμα για εντατικοποίηση των ερευνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή