Οι ισλαμιστές της al-Nusra προειδοποιούν ΗΠΑ και Ε.Ε.: «Θα σας κτυπήσουμε στα σπίτια σας»





Προειδοποίηση προς τους πολίτες των χωρών της Δύσης, ότι η συνέχιση των βομβαρδισμών εναντίον των ισλαμιστών στη Συρία «θα μεταφέρει τη μάχη» στις χώρες τους, έστειλε ο αρχηγός της οργάνωσης «Μέτωπο al-Nusra», που είναι το παρακλάδι της al-Qaeda στη Συρία.

«Οι ηγέτες σας δεν θα πληρώσουν μόνοι το τίμημα του πολέμου, εσείς θα το πληρώσετε ακριβά», ανέφερε ο Άμπου Μοχάμεντ αλ Τζουλάνι σε ηχητικό μήνυμα που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, καλώντας τους πολίτες των χωρών της Δύσης να αντιταχθούν στις κυβερνήσεις τους.



Πρόκειται για την πρώτη παρέμβαση από τότε που οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους ξεκίνησαν τις καθημερινές αεροπορικές επιδρομές στη Συρία εναντίον θέσεων του Ισλαμικού Κράτους και του Μετώπου αλ Νόσρα, πριν από μία εβδομάδα.

Καμία χώρα δεν έχει στείλει στρατιώτες στο μέτωπο για να πολεμήσουν εναντίον των ισλαμιστών, όμως ο αρχηγός της οργάνωσης αυτής που συνδέεται με την al-Qaeda διαβεβαίωσε ότι το γεγονός ότι τα πλήγμα πραγματοποιούνται «από απόσταση (…) θα μεταφέρει τη μάχη στα σπίτια σας».

defencenetsecretproduction
http://www.katohika.gr/2014/09/al-nusra.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια