Άρθρο 162 TOY ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ … Εξαπάτηση εκλογέων. Δεν είναι ανίκανοι. Είναι απατεώνες και προδότες.







Δεν είναι ανίκανοι και βλάκες. Είναι απατεώνες και προδότες.
Γνώριζαν τα αποτελέσματα των πολιτικών που εφάρμοζαν.

Και μάλιστα τις εφάρμοσαν αυτές τις πολιτικές με απόλυτη επιτυχία
καταστρατηγώντας την εντολή που τους είχε δοθεί από τον Ελληνικό λαό προεκλογικά για επαναδιαπραγμάτευση, για λεφτά που υπάρχουν, για λιγότερους φόρους και ανάπτυξη.

Τήρησαν μόνο τις δεσμεύσεις τους προς τα πραγματικά αφεντικά τους τους τραπεζίτες. Καταστροφή του παραγωγικού ιστού και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, εξαθλίωση και εξόντωση των «ιθαγενών», κλοπή της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, απεμπόληση και καταρράκωση της εθνικής κυριαρχίας.

Άρθρο 162 TOY ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ … Εξαπάτηση εκλογέων
Όποιος με ψευδείς ειδήσεις ή συκοφαντικές διαδόσεις που ανάγονται στο πρόσωπο κάποιου υποψηφίου ή με άλλο τρόπο εξαπατά εκλογέα είτε για να μην ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, είτε για να μεταβάλει το εκλογικό του φρόνημα σε κάποια από τις εκλογές που αναφέρονται στο άρθρο 161 τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών και με χρηματική ποινή.

Πηγή: Hellasforce

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ…ΓΟΥΚΟΣ!!
    Ήταν κάποτε ένας τοκογλύφος ...ΓΟΥΚΟΣ, που είχε συλληφθεί στο εξωτερικό και ερχόταν στα Γιάννενα. Τότε η Βραδ....@@@ή, έστειλε δύο δημοσιογράφους να γράψουν ένα ρεπορτάζ, έλα όμως που ο ΟΥΦΟψάχτης χαρδα-βδελας ήταν ΜΕΣΑ στο αεροπλάνο και είχε ΗΔΗ πάρει συνέντευξη απο τον Γούκο....!
    Μήπως ..θυμάται ο κ. Πέτρος Κ. τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ και τα σενάρια κατασκοπείας και τρομολαγνείας που έγραφε?
    Κι ύστερα κ. συνάδελφε ''ήλθαν οι ..''Κοντρας'' και μετά οι ...''Σαντινίστας'' και τέλος η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ που παραμένει ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ!!!
    Καλά μωρέ , ακόμη ...ζείς δημοσιογραφικά ??
    Συνεχίζεις από ότι βλέπω να γράφεις τις ΙΔΙΕΣ μαλακίες, ‘’υπακούοντας’’ και καθ΄υπόδειξη του δάσκαλού σου ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ?
    Θυμάσαι τις βελόνες που πετούσατε στα προαύλια για να ‘’κανετε’’ ρεπορτάζ?
    Σήμερα ΠΑΛΙ χαφιεδισμούς , ρουφιανιές, πρόστυχη προπαγάνδα και χουντο λατρεία έχουμε?
    ΥΓ.
    Το σώβρακο το έπλυνες ρε βρωμύλο?
    Ή ακόμη η βρωμιά του ‘’ανταγωνίζεται’’ τη βρωμιά της ψυχής σου?
    ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΚΟΠΡΙΤΗ ΑΠΛΥΤΕΕΕΕΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΑΓΓΕΙΑ, ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ!!!
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΡΝΑΙΑ ΔΕΞΙΑ ….
    Ο νόμος των συγκοινωνούντων δοχείων:
    Σήμερα, για μία ακόμη περίοδο, ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΑΙΜΑ η δεξιά. Η δεξιά του ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, και το παρακράτος της νύχτας, του ρατσισμού, της πατριδοκαπηλίας, του μίσους και του ξεπουλήματος της χώρας, είναι η ΒΔΕΛΛΑ που επί χρόνια ρουφάει αχόρταγα το αίμα των φτωχών και αδύναμων Ελλήνων. Είναι η Λερναία Ύδρα, που με τα πολλαπλά ισομερή κεφάλια, παραμορφώνει την Ελλάδα , ενώ η ίδια κάθε φορά μεταμορφώνεται σε αθώα παρθένα που διατηρεί μονίμως το αλάθητο και το ασυμβίβαστο και την παρθενιά της.
    Η ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ.
    Δεν υπάρχουν δύο…δεξιές. Όλοι είναι ‘’ΚΑΡΥΔΙΑ’’ από το ίδιο τσουβάλι. Η μισή κυβέρνηση του ‘’ενεργού’’ αρχιφασίστα Αντώνη, είναι χρυσαυλήτες που άλλαξαν την κονκάρδα της νύχτας και φόρεσαν του ψευτοδημοκράτη της ημέρας. Η πεζοδρομιακή ακραία δεξιά, ή, αλλιώς χρυσή αυλή του σήμερα, οι ΑΝΕΛ του σήμερα, ο Νικολόπουλος του σήμερα, ο Μαρκόπουλος του σήμερα, ο Ζώης του σήμερα, ο ΛΑ.ΟΣ ο Καρατζαφέρης, η Βούλτεψη του χθές και του σήμερα, ο Άδωνις ο διαχρονικός, ο Βορίδης ο φιλόδοξος, η ΠΟΛ-ΑΝ και ο Αντώνης ο μοναδικός, είναι η Νέα Δημοκρατία του χθες , η ΕΡΕ του προχθές και η αιώνια δεξιά του παρακράτους και των ‘’κοινωνικών φρονημάτων’’ του ..παρα -προχθές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ? ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΕΙΜΑΣΤΕ…ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ!
    Η δεξιά, δεν είναι και δεν έχει ιδεολογία. Υπάρχει η ακραία δεξιά συνήθως της νύχτας, και η…άλλη δεξιά της ημέρας και την κονκάρδας που καλύπτεται πίσω από ‘’Ελληνοθρησκευτικό της’’ προσωπείο, που το χρησιμοποιεί σαν άλλος..ΖΟΡΟ, μεταμφιέζεται ανάλογα με την περίσταση, είτε σε πρόβατο, είτε σε δράκο. Η Δεξιά προσπαθεί να εμφανισθεί σαν η μοναδική ελπίδα που μια ζωή ..σώζει τη χώρα από το κακό εαυτό της, που δεν είναι άλλος από την ίδια την δεξιά. Το μόνο πρόβλημά τους είναι η ΜΑΣΑ της εξουσίας. Δεν άλλες διαφορές που να τους δημιουργούν ιδεολογικά ή άλλα προβλήματα. Γι αυτό μέσα στο 30% περίπου, βρίσκονται όλοι. Κύριο μέλημα η εξουσία και κύρια ιδεολογία η δεξιοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΒΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ
    Είναι όλοι το ίδιο πολιτικά διεφθαρμένοι, όποιο τμήμα της και αν .. ακουμπήσεις. Είναι όλοι μαζί και..καθένας χώρια προκειμένου να μη ’’σκορπίσουν τα πρόβατα’’
    Όταν λές Σαμαράς, σε τι διαφέρει από τον Καμμένο, τον Μιχαλολιάκο, τον Καρατζαφέρη, τον Αβραμόπουλο, τον Στυλιανίδη, τον..Καραμανλή, τη Ντόρα, τον Μητσοτάκη τον Αβέρωφ, την ΕΡΕ, την Χρυσή αυλή , το παρακράτος;
    Απλούστατα, υπάρχουν τα συγκοινωνούντα δοχεία της Λερναίας δεξιάς. Είναι όλοι τους οι αιώνιοι προικοθήρες της εξουσίας. Είναι οι αιώνιοι σταυροδότες της αγραμματοσύνης και ‘’μισθοφόροι της κάλπης’’.
    Μικρή υπενθύμιση:
    Επί πλέον η Χρυσή αυλή, δηλαδή η άκρα δεξιά, είναι οι γνωστοί-άγνωστοι πράκτορες του παρακράτους της δεξιάς, που ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ για να εκτελεί τις εντολές του διεθνούς συστήματος φασισμού, των ντόπιων και ξένων τραπεζών , εφοπλιστών, εμπόρων όπλων και ναρκωτικών, άσπρης σάρκας και σκόνης.Για να παραπληροφορεί τους Έλληνες και να τους έχει διαρκώς σε ανασφάλεια και φόβο ώστε ο Σαμαράς να περάσει και να εφαρμόσει όλα του τα εγκλήματα εις βάρος των Ελλήνων.
    Κι ύστερα ..πάλι θα τους.. κάνει ‘’ πατριώτες και εθνικόφρονες’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή