Αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας αναλαμβάνει ο Γιώργος Καρατζαφέρης






Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ισόγειο της δεξιάς πολυκατοικίας. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης βρίσκεται πολύ κοντά στην ανάληψη της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας, με τον Αντώνη Σαμαρά να προωθείται ως ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Η πρόσφατη περιπέτεια της υγείας μου με έκανε να σκεφτώ πολλά πράγματα, δήλωσε ο αρχηγός του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Περάσαμε πολύ καιρό χωρισμένοι, εγώ και ο Αντώνης, κι ήρθε επιτέλους η ώρα να ξαναβρεθούν οι δρόμοι μας, συμπλήρωσε.
Σύμφωνα με τον στενό κύκλο του, ο Γιώργος Καρατζαφέρης είδε στον ύπνο του όταν χαροπάλευε, τον Αη Γιώργη να βαστά το κεφάλι του Αλέξη Τσίπρα ενώ στην πορεία του προς το δρόμο της νίκης έβλεπε δεξιά κι αριστερά σταυρωμένους Πακιστανούς εργάτες της Μανωλάδας.
Ήταν σημάδι από τον Θεό, εξομολογήθηκε ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Ο Αη Γιώργης ήμουν εγώ ενώ το άλογο ήταν ο Αντώνης Σαμαράς, διαπίστωσε. Μόλις τον καβαλικέψω θα διαλύσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, τους αριστερούς, τους μαύρους, τους Μουσουλμάνους και τους ντιντίδες αυτού εδώ του τόπου, δήλωσε με νόημα.
Σύμφωνα με τις αντιπροσωπείες της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ, τα δύο κόμματα τα βρίσκουν σε όλα τα βασικά σημεία διακυβέρνησης: μισούν τους ανθρώπους, σιχαίνονται τους φτωχούς, αγαπούν τους επιχειρηματίες και θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μια χώρα χριστιανοταλιμπάν.
Φυσικά, μοιράζονται την απέχθεια τους στην αριστερά, ενώ στα διαλείμματα από τη σωτηρία της χώρας συνεχίζουν να τελειοποιούν τις επιδόσεις τους στο άθλημα της κωλοτούμπας.
Νομίζω ότι ο Αντώνης κι εγώ θα γράψουμε ιστορία, είπε ο πρώην μποντιμπίλντερ. Μαζί, σα μια γροθιά, θα κάνουμε την Ελλάδα παράδεισο των πλουσίων χριστιανών ή αλλόθρησκων και κόλαση σε όποιον τολμήσει να μας πει ότι δεν έχει τις άκρες για να αγοράσει με δάνεια από τις χρεοκοπημένες τράπεζες ολόκληρη τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία.

Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

  1. Πες μας τι χάπια παίρνεις ρε φιλαράκι να τα αποφύγουμε εμείς γιατί εκτός από ψευδαισθήσεις και οράματα καταστρέφουν και τα εγκεφαλικά κύτταρα από ότι καταλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ.Μιχελακηs ξεκαθαρισε οτι δεν ειναι συνομιλητηs τηs ΝΔ ο κ. καρατζαφερηs!!!!Το Λ.Α.Ο.Σ.ειναι ενα αλλο κομμα που εχει ταυτισει την πολιτικη του υπαρξη με την ψηφιση του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!!!!!!!!!!Ο κ.Μαξιμοs Χαρακοπουλοs ειπε οτι το κομμα του κ.καρατζαφερη εγινε κρικοs τηs αλυσιδαs με την οποια ΑΛΥΣΟΔΕΘΗΚΕ Η ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!!!!!!!!!Ο κ.Μαρκοπουλοs αφου αποκαλεσε μπροσταρη του παπανδρεου και του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ διερωτηθηκε γιατι αντιδρα ο κ.καρατζαφερηs στην προταση για το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ολων οσων διατελεσαν υπουργοι η υφυπουργοι η αρχηγοι κομματων απο το 1974 και μετα;;;;;;;;;;;;;;;;Εμειs δεν φοβομαστε εμειs ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ 40 ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!!!!!!!!!!Εμειs δεν εχουμε καναλι παραπλανησηs στο κομμα μαs ουτε εχουμε κατι να φοβηθουμε!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καρατζαφερηs Συνεντευξη στο hellas Orthodoxy.gr O δημ.λεει στο παρελθον υπαρχουν βιντεο απο διαφορεs εκδηλωσειs σαs που ειχατε πολυ μενοs αs πουμε εναντιον των μεσων λεγατε χαρακτηριστικα οτι οι πολιτικοι περνανε απο ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΤΩΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗΔΩΝ...ο καρατζαφερηs δεν εχω πει εγω ποτε αυτο!!!!!Ο δημ.το εχετε πει υπαρχει σε βιντεο..Ο καρατζαφερηs ποτε υπαρχει στην φαντασια σαs σαs παρακαλω πολυ να το προβαλετε αυριο!!!!!!!Ο δημ.δηλαδη αυτη η εκφραση για τα ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ δεν την εχετε πει;;;;;;;;;;Ο καρατζαφερηs επαναλαμβανω επαναλαμβανω στην φαντασια σαs και την συζητηση την οδηγειτε σε κακιεs ατραπουs παρακαλω σοβαρευτειτε!!!!!!!!!Ο δημ.επειδη μου ειπατε ο κ.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ λεγατε χαρακτηριστικα οτι οι πολιτικοι ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΤΩΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗΔΩΝ!!!!!!!!Ο καρατζαφερηs εγω δεν το εχω πει ποτε αυτο!!!!!!!!Ο δημ.το εχετε πει υπαρχει σε βιντεο!!!!!!!!!!Ο καρατζαφερηs ποτε υπαρχει στην φαντασια σαs στην φαντασια σαs παρακαλω πολυ να το προβαλετε αυριο!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρωτο Συνεδριο Λ.Α.Ο.Σ./18/05/2002/Ο προεδροs του Λ.Α.Ο.Σ γιωργοs καρατζαφερηs:Ειναι αδιανοητο να προσκυνανε ολοι οι πολιτικοι ταγοι ειναι αδιανοητο απο τον Προεδρο τηs Δημοκρατιαs τον Πρωθυπουργο τον Αρχηγο τηs Αξιωματικηs Αντιπολιτευσηs και ολουs αυτουs να ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΕΝΑΝ ΚΥΝΑΙΔΟ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ!!!!!!!!!!!!!!Κυριεs και Κυριοι εμειs στην δικια μαs δημοκρατια θελουμε οι υπουργοι να βγαινουν απο την βαση να βγαινουν απο τον λαο και ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!Ερωτω υπαρχουν μασωνοι στην βουλη υπαρχουν μασωνοι στην βουλη;;;;;;;;;;Και ερωτω πρεπει η επομενη βουλη να εχει μασωνουs η ελληνεs μεσα;;;;;;Ψηφιστε εμαs για να ειναι ελληνικη η βουλη ψηφιστε μια βουλη χωριs μασωνουs χωριs ομοφυλοφιλουs xωριs εξαρτωμενα ατομα απο τον ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΤΟΝ ΤΕΓΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aνακοινωση του Λ.Α.Ο.Σ./06/01/2005/Μολιs πριν απο ενα μηνα ο ΛΑΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ-ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΡΕΣΒΗ Κ.Γ.Γεωργιου στιs εορταστικεs εκδηλωσειs''ΧΑΝΟΥΚΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!!!!!!21/01/205/Υπενθυμιζεται οτι ο προεδροs του Λ.Α.Ο.Σ.ειναι ο μονοs ελληναs ευρωβουλευτηs στην τρεχουσα θητεια με τοσο εντονη δραστηριοποιηση ''ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!!!!!!!!!!!!07/02/2005/Ο Προεδροs του Λ.Α.Ο.Σ.Γιωργοs καρατζαφερηs Ευρωβουλευτηs Eπιστολη προs τον Προεδρο του Ευρωπαικου κοινοβουλιου κ.JOSEP FONTELLES BORREL:Κυριε προεδρε ο αντισημιτισμοs λοιπον δεν ειναι εφευρημα μιαs στειραs ιδεολογιαs εχει βαθειεs ριζεs στο βαθοs του χρονου και χρειαζεται ιδιαιτερα επιπονη προσπαθεια για να ξεριζωθει!!!!!!Ο περιορισμοs τηs ιστορικηs ερευναs σε ενα χρονικο διαστημα πεντε ετων 1940-1945 δεν βοηθα αποτελεσματικα στην επιλυση του αντισημιτισμου ζωτικου θεματοs για την ανθρωποτητα!!!!!!!Σε συνεντευξη του στον παπαχελα ο καρατζαφερηs ειπε:Εμειs δεν εχουμε τετοια προβληματα ουτε εγω θα αμφισβητησω το ολοκαυτωμα πηγε ο Κωσταs ο Αιβαλιωτηs με τον Πρεσβη κ.Γεωργιου και κατεθεσαν στεφανι εκ μερουs του κομματοs!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η εκδηλωση στην Λαρισα αρχισε στο μνημειο του ολοκαυτωματοs στην πλατεια Εβραιων μαρτυρων με επιμνημοσυνη δεηση απο τον ΡΑΒΙΝΟ ΙΤΣΧΑΚ ΧΑΒΙ και ακολουθωs κατεθεσαν στεφανια ο εκπροσωποs τηs γγ Αποκεντρωμενηs διοικησηs θεσαλιαs Στερεαs γενικοs διευθυντηs δασων κ.Αντ.Καλογηροs και ο βουλευτηs του Λ.Α.Ο.Σ. Ροντουληs αστεριοs εκ μερουs του προεδρου του Λ.Α.Ο.Σ.γιωργου καρατζαφερη!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σημερα ημερα εισοδειων τηs ΘΕΟΤΟΚΟΥ ειναι και ημερα των Ενοπλων Δυναμεων!!!!!!!Στα Γιανεννα στην κεντρικη πλατεια τηs ποληs στο μνημειο''ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ''εγινε καταθεση στεφανων!!!!!!!Η Ν.Ε.Λ.Α.Ο.Σ.Ιωανιννων ειχε δηλωσει συμμετοχη ομωs στην αναγγελια τηs υπευθυνηs τελετουργικου του Δημου Γιαννιωτων για καταθεση στεφανου απο τον εκπροσωπο του Λ.Α.Ο.Σ.δεν υπηρξε κανειs για να το καταθεση!!!!!!!!!!!!Οι βρωμοκοπριεs οι δουλοι οι ξευτιλισμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Αδωνιs Γεωργιαδηs ειπε:To να ειναι καποιοs ΝΑΙΤΗΣ η και ΤΕΚΤΩΝ ακομη δεν αποτελει λογο διαγραφηs απο τον Λ.Α.Ο.Σ.Γνωριζω ΤΕΚΤΟΝΕΣ οι οποιοι ειναι πραγματικα πατριωτεs και χριστιανοι ορθοδοξοι.Υπαρχουν μεταξυ των μελων μαs και ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 25/03/2013/Μια μεγαλη εκπληξη περιμενε τουs πολιτεs που παρακολουθησαν στο ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ την παρελαση για τον εορτασμο τηs ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ!!!!!!!!!!Στο τελοs τηs παρελασηs αφου ειχαν περασει τα μαθητικα τμηματα οι συλλογοι οι οργανωσειs εκαναν την εμφανιση τουs μελη τηs STOAS DIONYSOS AR.111 THS''GRANDE ORIENDE UNIVERSAL GREECE''Με επικεφαληs τον APOSTOLO TSIPIDH''33ο Παρελασαν με πληρη ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΒΟΛΗ!!!!!!!!!!!!17/04/2013/Μεγαλη συναντηση αρχηγων στην αιθουσα ναρκισοs ο προεδροs του Λ.Α.Ο.Σ. γιωργοs καρατζαφερηs με τον APOSTOLO TSIPIDH τον επικεφαληs τηs μεγαλυτερηs''ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ''Δυναμηs στον μεικτο''ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ''ΤΗΣ STOAS GRANDE ORIENDE UNIVERSAL GREECE!!!!!!!!!!H ΒΡΩΜΟΠΟΔΙΑ Ο ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΜΑΣΩΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μελοs στην κρυφομασωνικη και ελιτιστικη''ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΛΕΣΧΗ''Η Αθηναικη Λεσχη των Αριστοκρατων''απεκτησε νεα μελη μεταξυ αλλων ειναι και ο προεδροs του Λ.Α.Ο.Σ.γιωργοs καρατζαφερηs Γερασιμοs Αρσενηs Γιαννηs Ζαφειροπουλοs Γεωργιοs Πουκαμισαs Πρεσβηs τηs Ελλαδαs στην Ρουμανια Μιχαληs Σαλλαs προεδροs τραπεζαs πειραιωs Δημητρηs Ψυλλιδηs στελεχοs UBS Οδυσσεαs Αθανασιου διευθυνων συμβουλοs τηs''LAMDA DEVELOPMENT''Αθανασιοs Ψαρροs διευθυντηs συστηματων των πληρωμων τηs τραπεζαs τηs ελλαδοs Γεωργιοs Χατζηνικολαου νεοs επικεφαληs μανατζμεντ τηs Τbank(πρωην Ασπιs)Αθανασιοs Παλλαs συμβουλοs επενδυσεων τηs HSBC!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στο μικροσκοπιο του ΣΔΟΕ βρισκονται τα οικονομικα του Λ.Α.Ο.Σ.και ειδικοτερα η διαχειριση των πορων του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ συμφωνα με απαντηση του υφυπουργου οικονομικων Γιωργου Μαυραγανη στη βουλη!!!!!!Η εγγραφη απαντηση του υφυπουργου διαβιβαστηκε στο κοινοβουλιο μετα απο σχετικη ερωτηση τηs βουλευτου των ΑΝ.ΕΛ.Μαριναs Χρυσοβελωνη οπου μεταξυ αλλων επικαλειτο καταγγελιεs του πρωην προεδρου του ινστιτουτου κ.ΣΑΡΑΤΣΙΩΤΗ συμφωνα με τιs οποιεs ΔΕΝ ΑΠΟΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΙ ΕΚΤΑΜΙΕΥΘΕΝΤΕΣ ΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΤΟ Λ.Α.Ο.Σ.!!!!!!!!!!!!!!Το Σωμα Οικονομικου Εγκληματοs Κατοπιν Εισαγγελικηs Παραγγελιαs Διενεργει Σχετικη Ερευνα η οποια βρισκεται σε εξελιξη απαντησε ο Υφυπουργοs Οικονομικων κ.Μαυραγανηs!!!!!!!!!!!!OI KΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!!!kaloydis goydis

    ΑπάντησηΔιαγραφή