ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ






ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ
ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ
“Δεν γνωρίζουμε την αλήθεια αν δεν έχουμε γνώση της αιτίας“
Αριστοτέλης

Τι δεν θέλουν να ξέρεις:

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΒΑΡΥΤΑΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ
ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΥΠΩΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ.

Καταστρατηγώντας τα τελευταία χρόνια, αυτόν τον κανόνα και αναθέτοντας παράνομα και χωρίς την σύμφωνη γνώμη του λαού, σε άλλους το αποκλειστικό δικαίωμα να δημιουργεί το νόμισμα του και να ελέγχει την οικονομία του, έχουν έρθει τα προβλήματα στις περισσότερες χώρες του κόσμου.

Οπως είναι εκολονόητο, σε οποιον μεταβιβάσει το κράτος την εξουσία του να δημιουργεί το χρήμα του, αυτός πλέον έχει αύθονα χρήματα για τον χρημαστισμό πολιτικών, ΜΜΕ καθως και οποιων άλλων χρειάζονται για να εχει τον πλήρη έλεγχο. π.χ. τρομοκρατικές οργανώσεις, μυστικές υπηρεσίες, δημόσιους λειτουργούς κ.τ.λ.
Αφου δημιουργεί οσο χρήμα θέλει για να χρηματίσει οποιονδήποτε, δεν χρειάζεται να το εχει.

Αυτο το απλό κόλπο καταχρεώνει καθημερινά ολο και περισσότερους λαούς
και κανείς δεν εχει την καθαρή σκέψη να πει;
Μα καλά ποιος εχει τόσα χρήματα να δανείσει ολα τα κράτη της γης;
Πως γίνεται ολοι να χρωστούν;
Ποιος εχει χρήματα και τους δανείζει ολους;
Πως γινεται και διαρκώς υποδουλώνονται νεες κυβερνήσεις κάτω απο την μπότα του χρέους;
Και το χειρότερο κανένα ΜΜΕ δεν του λεει την αλήθεια. Οτι δηλαδή ολα τα κράτη ειναι υπόδουλα κάτω απο το ίδιο χρέος που είναι και το κράτος του.. αλλα ξεγελούν τον ανυποψίαστο πολίτη δείχνοντας του το πρόβλημα του χρέους της χώρας του ξεχωριστά απο το χρέος όλων των άλλων κρατών.
Σου λένε οτι η τάδε χώρα σε δανείζει και δεν σου λένε οτι και η ταδε χώρα που σε δανείζει είναι επίσης δανεισμένη…

Π.χ. πόσοι στην Ελλάδα ξέρουν οτι η καταχρεωμένη Ελλάδα δανείζει την Αλβανία;

Οι χώρες που δανείζουν την Ελλάδα ειναι επίσης κάτω απο την πίεση του δικού τους εξωτερικού χρέους και ο κόσμος βλέπει με ποιο επιτόκοιο δανείζονται αυτές και με ποιο επιτόκιο δανείζουν την Ελλάδα…

ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ Ν ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ…

Ολα είναι πολύ καλά στημένα για να μην καταλάβει ο πολίτης οτι το δημόσιο χρέος όλων των κρατών είναι ψεύτικο…και δεν εχει σημασία να το καταλάβουν 2-3 άνθρωποι σε οποιαδήποτε χώρα, χωρίς δυνατή φωνή, αλλά η πλειονότητα των λαών της γης που νανουρίζονται απο τα ΜΜΕ.

Και πολύ περισσότερο αυτοί που κινούν τα νήματα δεν θέλουν να καταλάβει ο πολίτης, οτι ο μηχανισμός του χρέους των άλλων κρατών είναι ο ίδιος που χρέωσε την χώρα του…γι αυτό ψάχνουν να βρουν τις διαφορές σε κάθε περίπτωση χρεωμένης χώρας και οχι τις ομοιότητες.

Η Κίνα που φαίνεται τώρα με συγκεκριμένη μεθόδευση του ΠΟΕ (Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου) να εχει μαζέψει ολο το χρήμα του πλανήτη λόγο εξαγογών, χρωστάει $ 1.029 δις…

Η Ρωσία που θέλει να μας βοηθήσει να βγούμε απο το χρέος, δανείζοντας μας, χρωστάει $ 1.140 δις…

Ολοι χρωστάνε…αλλα χρωστούν πραγματικά;
Είχε κάποιος χρήματα και τους δάνεισε πραγματικά;
η απλά του δώσανε την άδεια οι πολιτικοί του να διμοιουργήσει το χρήμα που τους δανείζει;

ΠΡΟΣ ΕΠΑΛΥΘΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΑΠΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΘΕΙΤΕ:
ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ,
ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΥΣΑΣΤΙΚΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ, ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΛΗΣ;

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ…
Ολα τα ΜΜΕ σου μιλούν για το χρέος και σε κάνουν ν αναμεταδίδεις την πληροφορία, να το θεωρείς δεδομένο και απο εκεί και πέρα κατευθύνουν την σκέψη σου στο να ψάχνεις τρόπους για την αποπληρωμή του. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ.
Ετσι κανείς δεν ψάχνει αν πράγματι το χρέος αυτό είναι αληθινό, απο ποιο μηχανισμό παράγεται και αν πράγματι το οφείλουν οι πολίτες, μια και το θεωρούν δεδομένο.
Αυτό είναι κάτι σαν ταχυδακτυλουργία όπου ο ταχυδακτυλουργός κατευθύνει την προσοχή σου μακριά απο εκεί που είναι η ουσία.
Ετσι λοιπόν η ουσία είναι να ψάξεις και να ενημερωθείς εσύ ο ίδιος για την πηγή που παράγει το χρέος. Τον μηχανισμό δηλαδή του χρέους των κρατών που μεταφράζεται σε αντιπαραγωγική φορολογία για τους πολίτες και να κρίνεις αν πράγματι είναι αληθινό η αληθοφανές.
Οι παρακάτω πληροφορίες δείχνουν ακριβώς ότι οι κυβερνήσεις τα χρήματα που όφειλαν να δημιουργούν, τα δανείζονται απο κάποιους οι οποίοι δεν τα έχουν, απλά τα δημιουργούν απο το τίποτα και τα δανείζουν έντοκα.
Το χρήμα απο μόνο του δεν έχει καμία αξία, είναι αέρας, τσιχλόφουσκα, την οποία έχει σημασία ποιος την δημιουργεί.  Αν δεν την δημιουργεί το κράτος αλλά κάποιες τράπεζες (που επίσης παράνομα κρύβονται πίσω απο εθνικά ονόματα) έχουν την δυνατότητα οι δημιουργοί του να χρηματίζουν πολλούς με τα άφθονα χρήματα που μπορούν με μια μόνο υπογραφή σε ενα χαρτί να δημιουργούν. Ετσι χρηματίζουν και ελέγχουν όποιον θέλουν.
Έχουν την δυνατότητα εύκολα πλέον να ελέγχουν μέχρι και το τι αγοράζεις στην συνέχεια με τα χρήματα αυτά, ανεβάζοντας η κατεβάζοντας τις τιμές στα χρηματιστήρια καθορισμού των τιμών των προϊόντων, τροφοδοτούν όποια χώρα θέλουν με τα “δανεικά” αυτά χρήματα η οδηγούν στον στραγγαλισμό όποιας χώρας θέλουν.
Ενω οι κυβερνήσεις έπρεπε να τα τυπώνουν οι ίδιες, όπως οφείλουν απο το σύνταγμα τους αλλά και απο την απλή λογική αλλά πάνω απο όλα νομίζει ο λαός τους ότι πράττουν.
Δηλαδή ο λαός νομίζει ότι οι κυβερνήσεις τυπώνουν τα χρήματα και τα δανείζει η μια στην άλλη δημιουργώντας η μια χρέος στην άλλη, αλλα τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα ακόμα και από αυτό.
Ετσι οδηγήθηκε η Αμερική στα λίγα χρόνια λειτουργίας της επιχείρησης με το ονομα FED (Το αντίστοιχο για την Ευρώπη ΕΚΤ) να χρωστά ΠΟΛΛΑ τρισεκκατομύρια δολαρίων και να είναι συνέχεια στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.
Οι πολίτες να μαστίζονται απο βαρύτατη φορολογία, ανεργία, η εφορία, δημόσιες υπηρεσίες και οι τράπεζες να κατασχέτουν την περιούσια τους.
http://www.youtube.com/watch?v=2u3ONrMoEWY&list=UUNTAlULnNQoIiy43zWa01pQ&index=4&feature=plcp
Τα ίδια ακριβώς που συμβαίνουν σήμερα στην Ευρώπη, με την δημιουργία της ΕΚΤ τράπεζας και άλλων κεντρικών οργανισμών που δεν ανήκουν στα κράτη, αλλά πήραν ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ τις εξουσίες που είχαν τα κράτη, καταδυναστεύοντας τα με την ίδια τακτική που καταδυναστεύουν τις ΗΠΑ (Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής).
Με την δικαιολογία κάποιου οφέλους σε κάνουν να θεωρείς δεδομένα πράγματα που ούτε ότι όφελος που χρησιμοποιούν βιτρίνα τους έφεραν και στην πράξη φαίνονται αυτά τα οποία κάνουν, αρκεί να δεις καθαρά την πηγή του προβλήματος και να μην το θεωρείς δεδομένο, προσπαθώντας να πληρώσεις ενα χρέος που δεν χρωστάς.
Αυτό που φοβούνται είναι να μην ξυπνήσουν μια μέρα οι άνθρωποι και ν αρχίσουν να ψάχνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ την πληροφορία, ν αρχίσουν να βλέπουν εκεί που δεν τους δείχνουν και να σκέφτονται το αυτονόητο. ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΤΑ ΤΥΠΩΝΟΥΝ (ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΑ ΤΥΠΩΝΟΥΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΤΥΠΩΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΠΟΤΕ)
Γιατί αφού δανείζεσαι έντοκα και το χρέος σου πολλαπλασιάζεται πως θα επιστρέψεις πίσω περισσότερα απο αυτά που δανείσθηκες;
Τα σημεία λοιπόν είναι δυο που πρέπει να ψάξει κάποιος:
Αν οι κυβερνήσεις τυπώνουν χρήματα για να καλύπτουν τις ανάγκες τους -όπως οφείλουν- η αν τα δανείζονται απο αυτόν που απλά τα τυπώνει.
Σκεφτίτε απλά αν μπορεί να επιστρέψει πίσω μια κυβέρνηση περισσότερα χρήματα στο νόμισμα της, απο αυτά που δανείσθηκε (αφού μόνη της έχει παραχωρήσει σε άλλη υπηρεσία το αποκλειστικό δικαίωμα της εκτύπωσης και παραγωγής των χρημάτων της και δεν μπορεί πλέον να το τυπώνει η ίδια για να εξωφλήσει το χρέος και κυρίως τους τόκους που δεν εχουν καν τυπωθεί).
ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΒΕΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΠΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΨΕΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΑΡΩΤΙΘΗΤΕ:

ΜΑ ΚΑΛΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;

ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ, ΑΠΛΑ ΤΑ ΤΥΠΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ;
ΒΑΛΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ…
Δική μας είναι η επιχείρηση, εμείς είμαστε το κράτος, εμείς πληρώνουμε αυτούς που έπρεπε να μας φυλάνε απο τους κλέφτες και αντ αυτού, μας δέρνουν κατ εντολή των ληστών… ναι καλά διαβάσατε εμείς πληρώνουμε τους αστυνομικούς που μας δέρνουν…επειδή διαμαρτυρόμαστε για τα δικαιώματα μας τα οποία καταπατώνται…
Εκεί φτάσαμε για δυο βασικούς λόγους:
Α) Γιατί απομακρυνθήκαμε απο τον δρόμο του θεού
Β) Γιατί δεν ελέγχουμε το έργο αυτών που εκλέξαμε να μας υπηρετούν
Λύσεις υπάρχουν αλλά δεν τις ψάχνουμε…
Ίσως τα πράγματα είναι απλά, πίσω από τις πολλές συζητήσεις για το χρέος, τα δάνεια, τις δόσεις που έρχονται ν ανανεώσουν τα προηγούμενα δάνεια, τα κουρέματα του δανεισμού των ιδιωτών που έχουν σαν αποτέλεσμα να εξαφανίζουν τα χρήματα και τις αποταμιεύσεις από όποιους έχουν ακόμα χρήματα, και γενικά πίσω από όλο αυτό το θόρυβο και την τρομοκρατία για το δημόσιο χρέος, να κρύβεται η ίδια η νομιμότητα της παραγωγής του ίδιου του χρέους. Το σκεφτήκατε αυτό ποτέ; ΓΙΑΤΙ;
Δεν χρειαζόμαστε όλες αυτές τις πληροφορίες και τις απόψεις που μας πνίγουν και μας απομακρύνουν απο την πηγή του προβλήματος.
Πρέπει να εστιάσουμε στην ουσία του προβλήματος, ν αποκαλύψουμε τον μηχανισμό που παράγει το χρέος και να την αναμεταδώσουμε σε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε, μόνο πίσω από την ορθή γνώση έρχεται η ορθή πράξη.

Αν νιώθετε πρόβατα, αναλογιστείτε ποιος είναι πιο δυνατός;
Ο βοσκός η το κοπάδι;

Ασφαλώς το κοπάδι, αρκεί να καταλάβει την δύναμη του…
και τι σκοπούς έχει ο βοσκός…

Αν προσέξετε τον μηχανισμό που παράγει το χρέος θα δείτε τις ομοιότητες Ευρώπης και Αμερικής.
 ΕΥΡΩΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
Συνασπισμός πολλών χωρών κάτω απο μια οικονομική κοινότητα με τ όνομα ΕΟΚ
(Ευρωπαική οικονομική κοινότητα)
 Συνασπισμός πολλών χωρών κάτω απο μια οικονομική κοινότητα με τ όνομα ΗΠΑ
(Ηνωμένες Πολιτίες Αμερικής)
 Νόμισμα: Ευρώ. Δεν το τυπώνουν οι χώρες σύμφωνα με τις ανάγκες τους αλλά το δανείζονται απο την ΕΚΤ (Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα) που ελέγχει και την κυκλοφορία του. Δηλαδή τυπώνει χρήματα και δίνει όποτε θέλει και οπου θέλει σύμφωνα με την βούληση της…Ανεξέλεγκτα…δεν την ελέγχει κανείς, η τουλάχιστον δεν την ελέγχει ο λαός ενω αυτή ελέγχει και ορίζει την μοίρα του λαού… Νόμισμα: Δολάριο. Δεν το τυπώνουν οι χώρες σύμφωνα με τις ανάγκες τους αλλά το δανείζονται απο την FED (Federal Reserve System) που ελέγχει και την κυκλοφορία του. Δηλαδή τυπώνει χρήματα και δίνει όποτε θέλει και οπου θέλει σύμφωνα με την βούληση της…Ανεξέλεγκτα…δεν την ελέγχει κανείς, η τουλάχιστον δεν την ελέγχει ο λαός ενω αυτή ελέγχει και ορίζει την μοίρα του λαού…
Οι δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις, για την προσωρινή διακυβέρνηση μιας χώρας, δεν δικαιούνται να υπογράψουν για την δημιουργία μόνυμων μηχανισμών και οργανισμών που παίρνουν τα δικαιώματα έκδοσης του νομίσματος και ελέγχου της οικονομίας.
Δηλαδή να μεταβιβάζουν ετσι μόνιμα ότι απο το σύνταγμα υποχρεούνται να κάνουν οι ίδιες προσωρινά, δημιουργώντας μόνιμες αρχές διακυβέρνησης, μη εκλεγμένες απο τον λαό και χωρίς καν ο λαός να το γνωρίζει.
Με την διαδικασία αυτή οδηγούμαστε ουσιαστικά σε απολυταρχικά δικτατορικά καθεστώτα.
Για να πάρουμε μια γεύση για τα οσα γίνονται βασισμένα στην άγνοια μας είναι ενδιαφέρον να δούμε ενα απόσπασμα απο το καταστατικό της τράπεζας της Ελλάδος. (άρθρο 48 της ΤτΕ)
“Ούτε εν τω κεντρικό καταστήματι ούτε εν τοις υποκαταστήμασι αυτής δικαιούται αντιπρόσωπος του δημοσίου να ερευνά τα βιβλία της τραπέζης…”
Με απλά λόγια το ελληνικό δημόσιο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να προχωρήσει σε έλεγχο στην ίδια του την κεντρική τράπεζα! Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ…ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
(ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΚΤ)
Για όποιους νομίζουν ότι είναι ελληνική η κεντρική μας τράπεζα ΤτΕ και οτι λειτουργεί στην πράξη για τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η ΤτΕ συστάθηκε και ορίσθηκε απο τους ίδιους ξένους που λίγα χρόνια πριν ίδρυσαν την αντίστοιχη FED στην Αμερική.
http://www.greek-politics.gr/archives/469
Ενδεικτικά αναφέρουμε οτι το 1941 που μετρήθηκε ο Ελληνικός χρυσός που φυλάσσονταν στην ΤτΕ ήταν περίπου 600 τόνοι, σήμερα δημοσιεύματα αναφέρουν οτι ο Ελληνικός χρυσός που υπάρχει στο θησαυροφυλάκιο της ΤτΕ είναι περίπου 150 τόνους…και παρ ολο την μεθοδευμένη “κακή” μας οικονομική κατάσταση η ΤηΕ στις μέρες μας αγοράζει εγκληματικά χρυσό, οταν απο την άλλη μερικά ο κόσμος αυτοκτονεί λόγο του χρέους και των άδικων φόρων για την εξυπηρέτηση του, που προαναφέραμε.
Δανειζόμαστε δηλαδή για ν αγοράζει η ξένοεπιβαλόμενη μας κεντρική τράπεζα χρυσό όταν εμείς πουλάμε τα λιγοστά κειμήλια και χρυσαφικά στα ενεχυροδανειστήρια κερδίζοντας λίγες ακόμα μαρτυρικές μέρες ζωής;
Για να πάρουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα είναι αξιόλογο να δούμε σε ποιου τα χέρια βρίσκεται το χρυσάφι των χωρών που απαρτίζουν την Αμερικανική Ένωση (ΗΠΑ):
http://www.youtube.com/watch?v=4BB1YohPjBM&list=UUNTAlULnNQoIiy43zWa01pQ&index=8&feature=plcp
Οπως βλέπουμε απο τα παραπάνω αν ο λαός δεν ελέγχει συμβαίνουν σημεία και τέρατα στην πλάτη του…
Απλούστατα αν κάποιος άλλος εκτός της κυβέρνησης έχει τον έλεγχο του νομίσματος και η κυβέρνηση δεν έχει καν τον έλεγχο στην εταιρεία που εξουσιοδότησε και τις μετέφερε τις εξουσίες της. Τότε αυτή η “Ανεξάρτητη Αρχή” δηλαδή Ανεξέλεγκτη και Ανέλεγκτη Αρχή, που μας ελέγχει ολους, μπορεί να τυπώνει όσα χρήματα θέλει η να δημιουργεί εκ του μηδενός όσα χρήματα θέλει, με αυτά να χρηματίζει “λαδώνει”, όποιον θέλει ιδιωτικό η δημόσιο πρόσωπο (πολιτικούς η δημόσιους υπαλλήλους) στην χώρα της η οπουδήποτε και ετσι να πάρει τον έλεγχο όλου του πλανήτη.
π.χ. απο την Αμερική μπορεί να τυπώνει και να χρηματίζει με άφθονα δολάρια, ανθρώπους στην Ρωσία, στην Ευρώπη, στην Ασία, στην Αργεντινή, την βόρεια Αφρική, την Ελλάδα κ.τ.λ.
Ετσι σε λίγα μόνο χρόνια υποδουλώθηκαν ολοι οι λαοί κάτω απο το “ψεύτικο” χρέος.
Δείτε το παρακάτω βίντεο είναι ενδιαφέρον:
http://www.youtube.com/watch?v=EwbRZPuUXvU&list=UUNTAlULnNQoIiy43zWa01pQ&index=2&feature=plcp
Απλό είναι. Συμβαίνει η όχι σήμερα κάτι απο τα παραπάνω ίσως δεν είναι τόσο ενδιαφέρον όσο το πόσο εύκολο είναι να συμβούν αυτά και χειρότερα όταν οι κυβερνήσεις μεταβιβάζουν τα προσωρινά τους δικαιώματα σε τρίτες πηγές για μόνιμη πλέον εκμετάλλευση. Όταν οι λαϊκές κυβερνήσεις αφήνουν να δημιουργούνται υπηρεσίες που δεν ελέγχονται απο τον λαό ενω εξουσιάζουν τον λαό. Αυτός είναι και ο ορισμός της δικτατορίας, της μέθης για όλο και περισσότερη εξουσία, την ανάπτυξη των ταπεινών τους συναισθημάτων -αυτών που καβάλησαν το καλάμι- να νομίζουν ότι είναι θεοί.
Αυτών που οραματίστηκαν να πετάξουν έξω απο τον πλανήτη εμάς και τα παιδιά μας και να κρατήσουν μόνο μερικούς ανθρώπους ζώα να τους υπηρετούν…
http://greek-observatory.blogspot.com/2012/03/blog-post_238.html
Και αυτό κάθε φορά όπως μας διδάσκει η ιστορία να λειτουργεί εις βάρος του λαού, τον οποίο καταδυναστεύει, επιβαρύνει με βαρύτατους φόρους και περιορισμούς, δεν σέβεται βασικές ανάγκες του και τον οδηγεί εν τέλει στην παραπληροφόρηση και στην ταπείνωση για να μπορεί να τον διοικεί, στο τέλος αν ευσταθούν τα παραπάνω, πρόκειται να τον αφανίσει αν συνεχίσει να μην αντιδρά αποκοιμισμένος και παραπληροφοριμένος.
Εν τούτης ι ιστορία μας διδάσκει ότι κάθε φορά, όσα χρόνια και να πέρασαν, πάντα στο τέλος ο λαός ξύπνησε και έβγαλε το τσιμπούρι απο πάνω του.
Το σύνθημα τους είναι: Η ισχύς και η υποκρισία. 
Όλη την ισχύ την αντλούν απο τον έλεγχο του χρήματος του λαού, με απόλυτη παρανομία.
Αν ο λαός ξυπνήσει και δει πίσω απο τις υποκριτικές δικαιολογίες την στημένη κομπίνα τότε μεμιάς θα απαιτήσει οι κυβερνήσεις να πάρουν το έλεγχο του χρήματος του και θα τους κόψει την ισχύ από την οποία αντλούν την δύναμη τους. Τα υπόλοιπα στην συνέχεια θα ξεσκεπαστούν μόνα τους.
Ο κόσμος σε κάθε χώρα, ακόμα βλέπει μόνο την όποια κακοδιαχείριση των ντόπιων πολιτικών, δεν βλέπει πίσω απο αυτό και δεν σκέφτεται αν γίνεται πιόνι ενως συνολικά στημένου κόλπου, απλά και μόνο γιατί δεν ερευνά απο που πηγάζουν όλα και απο που παίρνουν την δύναμη τους αυτοί που κινούν τα νήματα.
Πρωτόκολλα της Σιών / Πρωτόκολλο Τρίτο
“Οι καταχρήσεις της εξουσίας θα ετοιμάσουν τελικά την πτώση όλων των πολιτευμάτων, και όλα θα ανατραπούν κάτω από τα χτυπήματα του μαινόμενου πλήθους.”
Πρωτόκολλα της Σιών / Πρωτόκολλο Πέμπτο
“Για την εξασφάλιση της κοινής γνώμης στα χέρια μας, πρέπει να την κάνουμε περίπλοκη, εκφράζοντας από διάφορα μέρη και για πολύ χρόνο τόσες αντιφατικές γνώμες, ώστε οι Χριστιανοί θα χαθούν στο τέλος μέσα στο λαβύρινθό τους και θα πιστέψουν τελικά ότι αξίζει πολύ καλύτερα να μην έχει κάποιος καμία γνώμη στην πολιτική. Θα κουράζουμε τόσο πολύ τους Χριστιανούς μ’ αυτή την ελευθερία, ώστε θα τους εξαναγκάζουμε να μας προσφέρουν μια διεθνή εξουσία.”
Πρωτόκολλα της Σιών / Πρωτόκολλο Έβδομο
“Η αύξηση των εξοπλισμών και του προσωπικού της αστυνομίας είναι αναγκαίο συμπλήρωμα του σχεδίου που εκθέσαμε. Πρέπει να μην υπάρχουν πια στα κράτη, εκτός από μας, παρά μάζες απόρων, κάποιοι εκατομμυριούχοι αφοσιωμένοι σε μας, αστυνομικοί και στρατιώτες.”
Πρωτόκολλα της Σιών / Πρωτόκολλο Ένατο
“Ο λαός άρχισε να κραυγάζει ότι είναι αναγκαίο να λύσουμε το κοινωνικό ζήτημα με διεθνή συνεννόηση. Η διαίρεση του λαού σε κόμματα τους έχει φέρει όλους στην διάθεσή μας, διότι, για να υποστηρίξει κάποιος μια πάλη συναγωνισμού, χρειάζεται χρήμα, και το χρήμα βρίσκεται ολόκληρο στα χέρια μας.”
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ.
Πρωτόκολλα της Σιών / Πρωτόκολλο Εικοστό

“Όταν όμως εξαγοράσαμε τα πρόσωπα που χρειάζονταν για να μεταφέρουμε τα δάνεια σε εξωτερικό έδαφος, όλα τα πλούτη των Χριστιανών διοχετεύθηκαν στα ταμεία μας και όλοι οι Χριστιανοί άρχισαν να μας πληρώνουν φόρο υποτέλειας.” 
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΗΓΗ. (FED, ΕΚΤ, ΔΝΤ κ.τ.λ.)
Τα χρήματα που πληρώνουμε λοιπόν φόρο υποτέλειας -σύμφωνα με τα παραπάνω- αντί να γίνονται χρήσιμα έργα με διαφάνεια για τις επόμενες γενιές, πάνε στα ταμεία ενισχύοντας αυτούς που μελλοντικά θα μας σφάξουν, αν δεν ξυπνήσουμε και αν δεν δράσουμε σωστά και οργανωμένα.
Επι πλέον ο σκοπός της επιβολής του δυσβάσταχτου και άδικου φόρου για κάποιον που έχει στα χέρια του την εκτύπωση όσων χρημάτων θέλει, είναι μόνο ενα εργαλείο για να κάνει εσένα φτωχό και ανίσχυρο, το έντοκο δάνειο είναι ενα εργαλείο γι αυτό το σκοπό.
http://www.youtube.com/watch?v=cOyxM2Z9U98&list=UUNTAlULnNQoIiy43zWa01pQ&index=13&feature=plcp
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ -ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ- ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ και ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ 100+ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ; ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ η έστω ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΑ;
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΝΙΓΕΙ.
Αυτό που μας κρύβουν είναι λίγα και απλά, όμως θέλουν να μας κάνουν να ψάχνουμε πολύπλοκα πράγματα, τα οποία εξαντλούν το μυαλό και την σκέψη μας, για να μην αντιδρούμε.
ΕΝΩ ΛΥΣΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
Δείτε για παράδειγμα το έκανε η Ισλανδία απέναντι στο στημένο κόλπο:
http://www.youtube.com/watch?v=jXWLDKMc2io&feature=plcp
Δεν ήμασταν και εχθές απαθείς, υποταχτικές “κότες” όπως αποδεικνύουν οι αγώνες των προγόνων μας, γίναμε με συγκεκριμένες μεθοδεύσεις, Αν διαβάσατε προσεκτικά τα πρωτόκολλα της Σιών.
http://www.kalami.net/2005/cosmos/prwtokolla_siwn.html
Αν δούμε προσεκτικά το παρακάτω βίντεο θα δούμε ότι οι φόροι έχουν σαν αποτέλεσμα, να τροφοδοτούν και να κάνουν πιο ισχυρό, αυτόν που κατάφερε να τυπώνει το χρήμα (χωρίς να το έχει) αντί των κυβερνήσεων και τους δανείζει έντοκα τα δικά τους χρήματα, κάνοντας διαρκώς τον τυπογράφο δανειστή, πιο ισχυρό έναντι του λαού και των κυβερνήσεων.
http://www.youtube.com/watch?v=oi7o_UCsD_g&feature=BFa&list=FLNTAlULnNQoIiy43zWa01pQ
Δεν είναι τόσο έξυπνος αυτός που οραματίσθηκε όλα αυτά πριν απο μερικά χρόνια, με σκοπό την παγκόσμια κυριαρχία μέσω των υπηρεσιών  και εταιρειών του, βασισμένος στο αποκλειστικό και μόνιμο δικαίωμα της δημιουργίας (με απλή εκτύπωση) και την κυκλοφορία του χρήματος ολων μας, που παράνομα απέσπασε απο μια προσωρινή κυβέρνηση, αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο, στρέφοντας την προσοχή του οπουδήποτε αλλού μέσω των ΜΜΕ, εκτός απο την πηγή του προβλήματος.
Απλά για την ώρα ο κόσμος δεν ερευνά τι συμβαίνει.
Δεν ξέρει την δύναμη του και τα δικαιώματα του.
Κρύβονται πίσω απο το δάκτυλο τους όσοι οραματίζονται την παγκόσμια δικτατορία, μέσω εταιρειών που βασίζονται σε αντισυνταγματικές διαδικασίες, της αποβλάκωσης μέσω της παραπληροφόρησης και του ποταμού της πληροφορίας, που ήδη άρχισε να πνίγει τον κόσμο και θα αποτάξει απο πάνω του για μια άλλη φορά την παγκόσμια δικτατορία, όπως μας διδάσκει το παρελθόν.

Για να καταλάβουμε καλύτερα τι συμβαίνει γύρω μας καλό είναι να ερευνήσουμε την πραγματική δράση στην πολύχρονη πορεία των παρακάτω οργανισμών.
ΠΟΕ (Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου)
ΤΔΔ (Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών)
ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας)
ΔΝΤ (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο)
Και όλες τις κεντρικές τράπεζες τύπου FED και ΕΚΤ, που τυπώνουν τα χρήματα και τα δανείζουν στις κυβερνήσεις χωρίς να τα έχουν.
Οι κυριότεροι διεθνείς οργανισμοί οι οποίοι επιρεαζουν και ελέγχουν ολους μας σε ολόκληρο τον κόσμο είναι 5 και εδρεύουν στην Αμερική και τα περίχωρα της Γαλλίας (Ελβετία, Βέλγιο).
Το παρακάτω βίντεο εξηγεί καποια πράγματα για την πραγματική δράση τους:
http://www.youtube.com/watch?v=rzRkLONe78o&list=UUNTAlULnNQoIiy43zWa01pQ&index=7&feature=plcp
Δ.Ν.Τ.
Εδρεύει στην Αμερική (παρ ολ αυτά διοικείται κυρίως από Γάλλους δ/τες)
Προσκαλείται απο τους πολιτικούς της χώρας για να λύσει την οικονομική κρίση που οι ίδιοι δημιούργησαν. Δανείζει με χρήματα που δεν έχει τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται. (SDR). Τότε γιατί δεν τυπώνουν οι χώρες τα χρήματα τους να χρηματοδοτούν τα έργα τους και να κάνουν την δουλειά τους; (Δίνοντας ετσι η κυβέρνηση δουλειά στον κόσμο και φέρνοντας υγιή ανάπτυξη στην χώρα, όπως είναι η υποχρέωση της κάθε κυβέρνησης).
Επιβάλει το ΔΝΤ υψηλούς φόρους στα θύματα του για την πληρωμή του υποτιθέμενου ψεύτικου εξωτερικού χρέους, με αποτέλεσμα να αδειάζει η αγορά της χώρας απο το κυκλοφορούν χρήμα μηδενίζεται η ανάπτυξη της χώρας στραγγαλίζοντας την, να συντελείται αποβιομηχάνιση της χώρας, και να μπαίνει σε βαθιά ύφεση για πάντα. Στην συνέχεια επεμβαίνει στα εσωτερικά της ορίζοντας χαμηλούς μισθούς και απολύσεις (οδηγώντας παντού τον κόσμο στην φτώχεια και τις αυτοκτονίες), μικραίνοντας τις παροχές υγείας και αλλα που βαθαίνουν ακόμα περισσότερο την κρίση κάνοντας το χρέος να φαντάζει δυσθεώρητο και ανεκπλήρωτο όνειρο την εξόφληση του.
Ιδιωτικοποιεί τα δημόσια δίκτυα, επιχειρήσεις και φυσικούς πόρους, τα οποία παίρνουν ξένοι μεγάλοι διεθνείς “επιχειρηματίες”, λειλατώντας τα, αυξάνουν πάντα ακόμα περισσότερο τις τιμές, επιδεινώνοντας ακόμα περισσότερο την κακή κατάσταση του κόσμου.
Δείτε τι έκανε στην Αργεντινή
http://www.youtube.com/watch?v=a_d1qs5t42Q
την οποία έβαλε στον φαύλο κύκλο της κατάρευσης όπως είπε και ο κ. Γ.Α.Π. οτι θα βάλει την Ελλάδα και το έκανε…:
http://www.youtube.com/watch?v=7xuwx_4XwfA
Δείτε προσεκτικά στο σύντομο βίντεο τι κάνει διεθνώς το ΔΝΤ:
και εδω ενα αναλυτικό με τίτλο: “Η απάτη ΔΝΤ και τραπεζών” θα δειτε τα παντα με στοιχεία:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bhJZN96hw5A
ΕΝΩ ΛΥΣΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (το παράδειγμα της Ισλανδίας) ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
http://www.youtube.com/watch?v=jXWLDKMc2io&feature=plcp
Π.Ο.Ε. (Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου)
Με έδρα την Ελβετία (περίχωρα της Γαλλίας), Φροντίζει να έχουν οι βιομηχανικές χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής πολύ χαμηλούς συντελεστές δασμών εισαγωγής απο τρίτες χώρες όπως η Κίνα,η Τουρκία, η Αίγυπτος, το Πακιστάν κ.τ.λ. Ετσι κλείνουν τα εργοστάσια απο τις παραδοσιακά βιομηχανικές χώρες, ο κόσμος μένει χωρίς δουλειά και συντελείται αποβιομηχάνιση των χωρών, καταστροφή της αγροτικής παραγωγής, εις όφελος της Κίνας, της Τουρκίας και των άλλων χωρών. (Βέβαια κατηγορούνται ότι οι άνθρωποι τους είναι στημένοι στο εξαγωγικό κομμάτι των χωρών αυτών αλλα αυτό είναι άλλο κεφάλαιο)
Τ.Δ.Δ.
Εδρεύει στην Ελβετία και δημιουργήθηκε με τις Συμφωνίες της Χάγης του 1930.
Η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (ΤΔΔ) είναι ένας διεθνής οργανισμός αποτελούμενος από κεντρικές τράπεζες, που “Ασχολείται με τη διεθνή νομισματική και χρηματοοικονομική συνεργασία και δρα ως μια τράπεζα για τις κεντρικές τράπεζες.” Δεν βρίσκεται υπό τον έλεγχο καμίας εθνικής κυβέρνησης, δεν εκλέγεται απο κανένα λαό. Η ΤΔΔ λειτουργεί μέσα από υποεπιτροπές και γραμματείες, αλλά και μέσω του ετήσιου Γενικού Συμβουλίου όλων των μελών της. Επίσης, παρέχει τραπεζικές υπηρεσίες, μόνο όμως στις κεντρικές τράπεζες ή σε άλλους διεθνείς οργανισμούς.
http://www.youtube.com/watch?v=2p_AD6AaFmc&list=FLNTAlULnNQoIiy43zWa01pQ&index=8&feature=plpp_video
Δηλαδή μεταβιβάζουν ετσι μόνιμα ότι απο το σύνταγμα υποχρεούνται να κάνουν οι ίδιες προσωρινά εκλεγμένες κυβερνήσεις, δημιουργώντας μόνιμες αρχές διακυβέρνησης μη εκλεγμένες απο τον λαό.
Παύλος Κριαράς
Δημοσιογράφος
*ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ…ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΛΕΩ.
Δεν είναι τόσο έξυπνος αυτός που οραματίσθηκε όλα αυτά, με σκοπό την παγκόσμια κυριαρχία μέσω των υπηρεσιών  και εταιρειών του, βασισμένος στο αποκλειστικό και μόνιμο δικαίωμα της δημιουργίας (με απλή εκτύπωση) και την κυκλοφορία του χρήματος, που παράνομα απέσπασε απο μια προσωρινή κυβέρνηση, αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο, στρέφοντας την προσοχή του οπουδήποτε αλλού μέσω των ΜΜΕ, εκτός απο την πηγή του προβλήματος.
Το σκεφτήκατε αυτό ποτέ;
Τα χρήματα που πληρώνουμε λοιπόν φόρο υποτέλειας -σύμφωνα με τα παραπάνω- αντί να γίνονται χρήσιμα έργα με διαφάνεια για τις επόμενες γενιές πάνε στα ταμεία τους, ενισχύοντας αυτούς που μελλοντικά θα μας σφάξουν και θα μας αποδεκατίσουν, αν δεν ξυπνήσουμε και να δράσουμε σωστά και οργανωμένα.

“Η απάτη ΔΝΤ και τραπεζών”, ενα βίντεο 4 ωρών που τα αποκαλύπτει ολα με στοιχεία και αποδείξεις.

δημιουργούν
$ 1.029 δις

38 Responses to ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ

  1. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ…
    Αγόρασα σπίτι. Και μεγάλο αυτοκίνητο.
    Πήγα διακοπές στη Χαλκιδική. Στη Σάμο. Και στην Κέρκυρα.
    Εκδρομές στο Πήλιο. Στα Ζαγόρια. Και στο Καρπενήσι.
    Πήγα σε ταβέρνες. Και στα μπουζούκια.
    Εστειλα τα παιδιά μου φροντιστήριο. Και στα αγγλικά.
    Τάδινα χαρτιλίκι. Τάκανα δώρα Χριστούγεννα. Στα γενέθλια.
    Ξόδεψα…το παραδέχομαι…
    Αγόρασα εγγλέζικη καπαρντίνα. Ιταλικό παπούτσι.
    Εβραϊκά λεμόνια. Πατάτες απ’την Τουρκία. Ψάρι Νορβηγίας.
    After save. Κολώνιες. Σαμπουάν. Αρωματικό σαπούνι.
    Ξόδεψα…το παραδέχομαι…
    Κέρασα αγιορείτικο κρασί στην Ειρήνη. Κοιμήθηκα μαζί της
    σε ακριβό ξενοδοχείο.
    Κάλεσα στο σπίτι μου τους φίλους μου. Να φάμε και να πιούμε.
    Να γλεντήσουμε. Να αγαπηθούμε.
    Ξόδεψα…το παραδέχομαι…
    Δεν έκλεψα. Δεν άρπαξα. Δεν εξαπάτησα.
    ΕΣΕΝΑ, τι σε νοιάζει ;;!!
    Γιατί μού λες πως έζησα πάνω από τις δυνάμεις μου;;
    Γιατί με θεωρείς καταστροφέα της Χώρας;;
    ΞΕΡΩ, γιατί…
    Με θέλεις φτωχό και φτηνό.
    Να δουλεύω για πέντε ευρώ. Να ψωμολυσώ.
    Νάμαι δούλος σου. Σκυλί σου.
    Νάμαι ένα τίποτα.
    Χωρίς αξιοπρέπεια. Χωρίς φωνή. Χωρίς δικαιώματα.
    Να γυρίσω στις γκαζόλαμπες. Στις ξυλόσομπες. Στις στάχτες.
    Θέλεις το παιδί μου σκλάβο νέας γενιάς.
    Αμόρφωτο. Χωρίς Ελπίδα. Χωρίς Μέλλον.
    Με θέλεις στο σκοτάδι και στην πείνα.
    Στο κλιν και στο πράσινο σαπούνι.
    Να κόβω βεντούζες, αντί νάχω γιατρό.
    Νάμαι στον ποδαρόδρομο, αντί νάχω συγκοινωνίες.
    Να τρώω ρεβύθια και ρέγγα.
    Με θέλεις ζωντανό-νεκρό.
    Να δουλεύω για σένα. Τα κέρδη σου. Τις Ελβετίες σου.
    Με θέλεις στο συσσίτιο.
    Να χορταίνω με δυστυχίες.
    Τις δικές μου και των άλλων.
    ΟΧΙ καθάρματα. ΟΧΙ κλεφταράδες. ΟΧΙ πουλημένοι.
    ΟΧΙ…κυβερνητικοί. Πράσινοι, γαλάζιοι και μαύροι.
    ΟΧΙ και πάλι ΟΧΙ.
    Μπορεί να με ξεπαστρέψετε…
    Την Πατρίδα μου να καταστρέψετε…
    Θάμαι παντού. Συνεχώς μπροστά σας.
    Μόνος και με Αλλους.
    Και Νεκρός θάμαι Εχθρός σας..
    —————————–
    Πολύ ωραίο και εύστοχο το κείμενο..
    και ολα αυτά συμβαίνουν γιατί κάποιοι τυπώνουν χρήματα και μας δανείζουν αντι να τα τυπώνουμε εμείς…
    Στηρίζονται στα ΜΜΕ που κρατάνε τον κόσμο παραπληροφοριμένο και αποπροσανατολισμένο…
    http://kataggelies.com/kataggelies/?page_id=803
  2. Η μία και μοναδική απάντηση είναι:
    Μονομερής διαγραφή του χρέους!
    Χωρίς μονοπώλια. Χωρίς ΕΕ. Χωρίς ΔΝΤ. Και χωρίς να αναγνωρίζει καμία «υποχρέωση» του λαού απέναντι σε ντόπιους και ξένους τοκογλύφους.
    AYTO ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΣΑΝΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΞΑΝΕ… (ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ “ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ…ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ”)
  3. ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ δημιουργούν τα χρήματα μας και έντοκα μας το δανείζουν…ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ* ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΕΙ ΑΛΜΑΤΩΔΩΣ**
    *ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ
    **ΛΟΓΟ ΤΟΚΩΝ ΤΟ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΔΑΝΕΙΖΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΕΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΕΨΕΙ Η ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ;
  4. Vicky Togridis on 18/07/2013 at 10:02
    Ανοιξαν οι πυλες της κολασης και για την Ελλάδα.. για τους γερους μας για τα παιδια μας, αλλα και για μας τους ιδιους.. οι ηλικιωμενοι ζουσαν τα τελευταια χρονια με τη σιγουρια οτι θα εχουν εναν αξιοπρεπη θανατο.. οι ληστες της δημοκρατιας , τους το στερησαν κι αυτο.. τα παιδια μας που ηλπιζαν σε ενα ομορφο μελλον, τωρα ζουν και μεγαλωνουν με την αβεβαιοτητα… κοιταζουν εμας, τους γονεις τους στα ματια, με την ελπιδα να δουν φως.. αλλα βλεπουν μονο το σκοταδι… φταιμε για ολα.. φταιμε εμεις.. δεν μαθαμε να πολεμαμε.. δεν ξερουμε πως να αντισταθουμε… καθε μερα φτανουμε πιο κοντα στο τελος.. κι ομως, δεν βρισκουμε το θαρρος να σταματησουμε το κατρακυλιμα… δεν τολμαμε να κοιταξουμε τους γερους και τα παιδια μας στα ματια.. η ελπιδα τους ειμαστε εμεις.. αλλα την εχουμε στραγγαλισει.. με το φοβο μας, με τη δειλια μας.. χασαμε το θαρρος μας γαμωτο.. πως γιναμε ετσι;; πως καταντησαμε τοσο μικροι.. πως τα καταφεραμε γαμωτο, να τους προδωσουμε ολους.. γονεις, παιδια και πατριδα…. ΠΩΣ;;;;;;
  5. Το στημένο κόλπο με τον έλεγχο των χωρών μέσω του ψεύτικου χρέους, εφαρμόζεται στην μια μετά την άλλη τις χώρες επειδή οι πολίτες δεν εχουν καταλάβει την πηγή του υποτιθέμενου χρέους και οτι ολα στηρίζονται σε μια μεγάλη απάτη για την οποία δεν μιλά κανείς.
    Κανένα κράτος δεν έπρεπε να δανείζεται έντοκα απο άλλους τα χρήματα του λαού του αλλα να τα δημοιουργεί το ίδιο και να τα χρησημοποιεί ανέξοδα
  6. ΚΟΡΑΚΙΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ
    Η δύναμη τους πηγάζει αρχικά απο το ότι παράνομα δημιουργούν το χρήμα το οποίο δανείζουν τις χώρες αντί να το δημιουργούν οι χώρες όπως οφείλουν και όπως έκαναν στο παρελθόν.
    Αυτό τους δίνει την δυνατότητα να χρηματίζουν οποιοδήποτε με όσα χρήματα θέλουν αφού δεν τα πληρώνουν αλλα τα δημιουργούν εκ του μηδενός…και απο εκεί ξεκινάνε όλα μας τα δείνα…
  7. ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ…
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΙΟΥΡΓΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ…
    ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΣΑΝ ΜΥΓΕΣ…
    ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΙΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΖΩΑ ΝΑ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΡΧΑ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ…
  8. Τα παρακάτων αποσπάσματα ξεχώρισα απο ένα βιβλιαράκι για τον Λόρδο Βύρωνα με χρονολογία 1925. Αξίζει να τα διαβάσετε γιατί ίσως δείχνουν σήμερα το ίδιο επίκαιρα όπως και τότε.
    Παύλος Κριαράς
    Τριάντα τύραννοι αλυσοδένουνε τους απογόνους του Θρασύβουλου (Ελληνες).
    Θα χουν την τόλμη να επαναστατήσουν;
    Όχι, τους φτάνει να καταριόνται μάταια το χέρι που τους παιδεύει.
    Σκλάβοι που τρέμετε από την κούνια ως τον τάφο δεν αξίζει να λέγεστε άνθρωποι ούτε ότι υπήρξατε…
    Εκείνοι που είχαν το χρέος να δώσουν το αίμα τους για την χώρα τους (πολιτικοί) δεν μπόρεσαν να της δώσουν παρα μόνο ντροπή και δάκρυα.
    Μη δίνετε βάση στους Φράγκους πως θα σας λευθερώσουν. Αυτοί δεν έχουν άλλο παρα βασιλιάδες με ψυχή πουλημένη. Μόνο στο σπαθί του πατριώτη απομένει η στερνή μας ελπίδα ανδρείας.
    Σεις που μόνο αλυσίδες έχετε κληρονομιά σας (ψεύτικα χρέη που υποδουλώνουν το έθνος) δεν ξέρετε πως όποιοι θέλουν ελεύθεροι νάνε έχουνε χρέος μονάχοι να σπάσουν τα δεσμά τους και μονάχο του το χέρι τους χρωστάει να πάρει τη λευτεριά;
    Θαρεύεστε πως θα σας ελευθερώσουν οι ξένοι;
    Ανανοιώστε την πλάνη σας. Μπορεί να ταπεινώσουνε τους δυνάστες σας, αλλα εσείς δεν θ ανάψετε πια την θεία φωτιά στο βωμό της λευτεριάς.
    Σκιές των Ειλώτων (σημερινοί έλληνες), τσακίστε την ανανδρία των τυράννων σας.!
    Ω Ελλάδα, αλλάζοντες αφέντη δεν θα ιδείς ποτέ τέλος στις δυστυχίες σου. Φύγανε οι μέρες της δόξας κ η ντροπή τραβάει σε μάκρος.
    Τέτοιο πρέπει να είναι το αίσθημα κάθ’ Ελληνα π αγαπά την πατρίδα, αν η Ελλάδα μπορεί να καυχηθεί ακόμα πως εχει στους κόλπους της πατριώτες.
    Δεν αξίζουν το δοξασμένο αυτό όνομα (Ελληνας) εκείνοι που μιλούνε για πόλεμο καθόντας στης σκλαβιάς την ειρήνη και που ικανοποιημένοι να μοιρολογάν χαμηλόφωνα ότι έχουν χάσει ζυγώνουν τους τυράννους των με γλυκό χαμόγελο, και κρατούν στα δουλικά χέρια τους το δρέπανο κάλιο παρά μια σπάθη εκδικήτρια.
    Ω Ελλάδα σαν οι αυστηροί Σπαρτιάτες ξαναγεννηθούνε με τις αρετές των, σαν η Θήβα γεννήσει ένα άλλο Επαμεινώνδα, σαν η Αθήνα μπορέσει να δείξει καρδιές, αξίες των αρχαίων ηρώων, σαν οι Ελληνίδες γυναίκες γεννήσουν άνδρες, τότε, μονάχα τότε θα ελευθερωθείς.
    Όποιο δρομί κ αν πάρουμε, πατούμε τόπο ιερό.
    Φτάνει τάχα να κλαίμε μονάχα, θυμάμενοι πιο ευτυχισμένες ημέρες; Φθάνει μόνο ν ανάβει η όψη μας… Οι πατέρες μας χύσανε το αίμα τους. Ω γη άνοιξε τον κόρφο σου και δώσε μας ξανά Σπαρτιάτες αρχαίους. Τρεις μόνο δώσε μας από τους τρακόσιους.
    Ω Ελλάδα αλλάζοντες αφέντη δεν θα ιδείς ποτέ τέλος στις δυστυχίες σου φύγανε οι μέρες της δόξας κ η ντροπή τραβάει σε μάκρος.
    Αιώνες χρειάζονται για να φτιάξεις ενα κράτος και μια πολιτισμένη κοινωνία, για να χαθεί μια ώρα φτάνει…
    (…από τις πονηρές μεθοδεύσεις χάνεται σήμερα αμαχητί η κυριαρχία των εθνών. Δεν είναι εξουσιοδοτημένος κανένας πρόεδρος καμίας κυβέρνησης να πουλά σε οποιαδήποτε τιμή τον φυσικό πλούτο και τις Ελληνικές δημόσιες επιχειρήσεις με το ψευδές επιχείρημα ότι δεν μπορεί να τις διαχειριστεί).
    Ελληνόπουλα, μάταια ρεει των θυμάτων το αίμα. Αμοιρα παιδιά της αμφιβολίας και του θανάτου οι ελπίδες σας στηρίζονται πάνω σε καλάμια.
    Κάλλιο άνοιξε το ψηλό τούτο κούρμουλο, που κάτωθε του είναι θαμμένος κάποιος ήρωας αρχαίος. Αναπαύεται ένδοξος στ απόμακρο κ έρμο ακρογιάλι.
    Εσβυσε, κ’ έθνη, τα που λαβώθηκαν σ αυτό το στήριγμα της δύναμης των, ήρθαν να θρηνήσουν γύρω στον τύμβο του.
    Σήμερα ούτε’ ένας από τους θλιβερούς κατοίκους της χώρας τούτης τον κλαίει…
    Ιδές αυτούς τους θόλους, που τους λείπουν τα μάτια, το εμψυχωμένο άσυλο της σοφίας, της γοητείας και των παθών, που δεν ανέχονται χαλινάρι ποτέ τους.
    Ούτε και της φαντασίας το μάτι μπορεί να ξαναφτιάξει ότι αφάνισε ο χρόνος και του απανθρώπου ο φθόνος.
    …Ο βαρύς Μουσουλμάνος ακουμπάει σ αυτές τις τιμημένες πέτρες δίχως καμιά συγκίνηση κι ο παιγνιδιάρης ο Έλληνας τραγουδώντας διαβαίνει.
    (πολύ καλό μήνυμα σήμερα που ξεπουλάμε με τις τυμπανοκρουσίες των ΜΜΕ και των πολιτικών αλλά και αθόρυβα, ότι περιουσία με αίμα αποκτήσαμε και διατηρήσαμε στην ματωμένη εξέλιξη χιλιάδων χρόνων αυτού του έθνους).
    Ω Ελλάδα, οι ελεύθεροι πολίτες σου είχαν χρέος να σέβονται μια χώρα που ήταν αγαπημένη της λευτεριάς.
    Ω πατρίδα μου (Αγγλία) αν και με το δικό σου τ’ όνομα βεβηλωτές τιποτένιοι σπαράξανε τα στήθια της Ελλάδας, δείλιασε συ να μολογήσεις το έγκλημα που κάνει την Ευρώπη να κοκκινίζει.!
    Ποιος θα μπορέσει της αληθινής λατρείας το χρυσάφι να το χωρίσει από τ’ ακάθαρτο μέταλλο του.
    Τάδε εφη:
    Λόρδος Βύρων
    http://www.gnomika.com
  9. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΑ ΚΑΝΩ ΛΙΑΝΑ!!!!
    Vicky Togridis
    Το έτος 2000 υπήρχαν 7 χώρες στις οποίες η κεντρική τράπεζα δεν ελέγχοταν απο τους Ρόθτσιλντ. Αυτές ήταν:
    Afghanistan
    Iraq
    Sudan
    Libya
    Cuba
    North Korea
    Iran
    Στην συνέχεια είχαμε το «τρομοκρατικό» χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους και αμέσως μετά τον πόλεμο στις χώρες αυτές. Ο πόλεμος είχε σαν αποτέλεσμα οι κεντρικές τράπεζες των χωρών αυτών να ελέγχονται πλήρως απο την οικογένεια Ρόθτσιλντ και το Παγκόσμιο Τραπεζικό τους σύστημα. Το ίδιο έγινε και στην Γιουγκοσλαβία όπου η Κεντρική Τράπεζα της χώρας δεν ελέγχοταν απο τους Ρόθτσιλντ και τους υπόλοιπους Εβραίους Διεθνείς Τραπεζίτες και έτσι εισέβαλλαν οι «δημοκράτες» κατ’εντολή των Ρόθτσιλντ. Μετά τους δυο αυτούς πολέμους έμειναν μόνο 5 χώρες που δεν ελέγχοταν απο τους Ρόθτσιλντ:
    Sudan
    Libya
    Cuba
    North Korea
    Iran
    Όσοι έχουν ασχοληθεί γνωρίζουν πόσο γρήγορα στήθηκε η Κεντρική Τράπεζα της Βενγκάζης. Επίσης κλάπηκε και ο τεράστιος θησαυρός που υπήρχε στο θησαυροφυλάκιο της τράπεζας απο τους χρόνους του μεγάλου Αλεξάνδρου ακόμη. Μόνο 3 τράπεζες υπάρχουν πλέον που δεν ελέγχονται απο τους Ρόθτσιλντ:
    Cuba
    North Korea
    Iran
  10. ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…
    ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΞΕΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ…
    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ…
    Το δέντρο που έδεσαν και εκτέλεσαν τον Λουμπούμπα υπάρχει ακόμα στα δάσος Μοναντινγκούσα. Είναι γεμάτο σφαίρες που φαίνονται ακόμα. Πέρασαν από το λεπτό κορμί του Πατρίς και καρφώθηκαν στον κορμό του δέντρου. Το δέντρο επέζησε και θυμίζει πάντα το αποτρόπαιο έγκλημα των Βρυξελλών. Ο εκτελεστής Μομπούτου πήρε δώρο σε πρώτη φάση τριάντα χρόνια εξουσίας. Ήταν, βλέπετε, ευρωπαϊστής, φιλελεύθερος και εκσυγχρονιστής. Η διεθνής κοινότητα απέκτησε έναν πιστό φίλο. Ο Μομπούτου ανταποκρίθηκε στη φιλία του γενναιόδωρα. Έδωσε διαμάντια, χρυσό, πετρέλαιο, κοβάλτιο, χαλκό και ό,τι άλλο πολύτιμο είχε η γη του Κονγκό στα σπλάχνα της ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ… Το ανεξάρτητο Κονγκό γίνεται πάλι αποικία. Και όταν ο Μομπούτου αποδήμησεν εις Κύριον, είχε μια περιουσία ίση με το δημόσιο χρέος. Ήταν η δεύτερη δόση του δώρου του από την Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για τις υπηρεσίες του. Λίγοι γνωρίζουν πως αυτοί οι δύο οργανισμοί είναι μηχανές πολέμου. Κάνουν τις πρώην αποικίες πάλι αποικίες. Αυτήν τη φορά όχι με οβίδες, αλλά με χρέος.
    Περικλής Κοροβέσης: Βιβλίο:”Παράπλευρες καθημερινές απώλειες”
    http://www.youtube.com/watch?v=LtojCeGmotk
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…
    Τα λεφτά είναι πολλά φίλοι μου και σκοτώνουν την ελευθερία και την ευτυχία των πολλών ανθρώπων για την μισαλλοδοξία, την απληστία και το άσβεστο μίσος κατα ολόκληρης της ανθρωπότητας μιας χούφτας ανθρώπων που κρατούν όμηρους όλους τους πολίτες της γης κάτω απο την δικαιολογία ενός ψεύτικου χρέους…
    Οι περισσότεροι απο εμάς δυστιχώς θα περάσουμε απο αυτό το κόσμο και δεν θα εχουμε κάν καταλάβει τις αλυσίδες που φοράμε ούτε θα έχουμε γνωρίσει τους δυνάστες μας…
  11. katagelies on 10/08/2013 at 21:41
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…
    ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΞΕΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ…
    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ…
    Το δέντρο που έδεσαν και εκτέλεσαν τον Λουμπούμπα υπάρχει ακόμα στα δάσος Μοναντινγκούσα. Είναι γεμάτο σφαίρες που φαίνονται ακόμα. Πέρασαν από το λεπτό κορμί του Πατρίς και καρφώθηκαν στον κορμό του δέντρου. Το δέντρο επέζησε και θυμίζει πάντα το αποτρόπαιο έγκλημα των Βρυξελλών. Ο εκτελεστής Μομπούτου πήρε δώρο σε πρώτη φάση τριάντα χρόνια εξουσίας. Ήταν, βλέπετε, ευρωπαϊστής, φιλελεύθερος και εκσυγχρονιστής. Η διεθνής κοινότητα απέκτησε έναν πιστό φίλο. Ο Μομπούτου ανταποκρίθηκε στη φιλία του γενναιόδωρα. Έδωσε διαμάντια, χρυσό, πετρέλαιο, κοβάλτιο, χαλκό και ό,τι άλλο πολύτιμο είχε η γη του Κονγκό στα σπλάχνα της ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ… Το ανεξάρτητο Κονγκό γίνεται πάλι αποικία. Και όταν ο Μομπούτου αποδήμησεν εις Κύριον, είχε μια περιουσία ίση με το δημόσιο χρέος. Ήταν η δεύτερη δόση του δώρου του από την Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για τις υπηρεσίες του. Λίγοι γνωρίζουν πως αυτοί οι δύο οργανισμοί είναι μηχανές πολέμου. Κάνουν τις πρώην αποικίες πάλι αποικίες. Αυτήν τη φορά όχι με οβίδες, αλλά με χρέος.
    Περικλής Κοροβέσης: Βιβλίο:”Παράπλευρες καθημερινές απώλειες”
    http://www.youtube.com/watch?v=LtojCeGmotk
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…
    Τα λεφτά είναι πολλά φίλοι μου και σκοτώνουν την ελευθερία και την ευτυχία των πολλών ανθρώπων για την μισαλλοδοξία, την απληστία και το άσβεστο μίσος κατα ολόκληρης της ανθρωπότητας μιας χούφτας ανθρώπων που κρατούν όμηρους όλους τους πολίτες της γης κάτω απο την δικαιολογία ενός ψεύτικου χρέους…
    Οι περισσότεροι απο εμάς δυστιχώς θα περάσουμε απο αυτό το κόσμο και δεν θα εχουμε κάν καταλάβει τις αλυσίδες που φοράμε ούτε θα έχουμε γνωρίσει τους δυνάστες μας…
  12. Την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό, δεν τους πούλησαν οι πολιτικοί μόνο.
    ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ…
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…
    ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ.
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΗΜΟΙΟΥΡΓΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ (ΑΡΧΙΚΑ ΛΙΡΕΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΥΡΩ) ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΥΠΩΝΑΝ ΚΑΙ ΛΑΔΩΝΑΝ… ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ.
    http://kataggelies.com/kataggelies/?page_id=803
    «Δώστε μου τον έλεγχο τον νομίσματος μιας χώρας και δεν με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους της», Mayer Amshell Rothschild
    ασφαλώς ούτε αυτοί που ειναι εντεταλμένοι στην συνέχεια να τους κρίνουν και να τους εφαρμόζουν τον ενοιαζε… και οπως αποδείχθηκε… εκει ηταν το κλειδί της διακυβέρνησης μιας χώρας… στον ΄λελεγχο του νομίσματος. Δηλαδή με απλά λόγια ποιος το δημοιουργεί…
    http://www.youtube.com/watch?v=gHxdIXPrSxI&list=PL113B45DDF09077B4
    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΟΥΝ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΜΟΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΣΠΑΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΣΗΜΟΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ…
    Ο Εφιάλτης των Δανεικών
    (ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ, ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΤΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ κ.τ.λ.)
    1
    http://www.youtube.com/watch?v=zFitYOtEEqg
    2
    http://www.youtube.com/watch?v=AnFyfygnwjI
    3
    http://www.youtube.com/watch?v=F0A0meRM57I
  13. ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ “ΛΑΔΩΣΕΙ” ΜΕ ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ ΑΘΛΙΑ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΛΑΧΤΑΡΑ…ΕΤΣΙ ΛΟΓΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ…
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΥΠΩΝΕΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΔΩΝΕΙΣ ΤΑ ΜΜΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΟΥ (ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ FED) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΛΕΡΩΜΕΝΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΥΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΦΗΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΛΑΔΩΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ FED THN ΤΔΔ (Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών) BIS
    http://en.wikipedia.org/wiki/Bank_for_International_Settlements
    ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ KAI ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ Σ ΑΛΛΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Σ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ Μ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ BIS ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ…
    Η ΠΕΘΑΙΝΕΙ…
    ΑΦΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ, ΑΡΚΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ…
    ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ:
    ΑΦΗΣΕ ΜΕ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ…
    ΕΛΕΓΧΩ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΜΜΕ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΑΙΔΙΑ κ.τ.λ.
    ΑΦΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΓΡΑΦΗ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ BIS, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΔΩΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ, Σ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΜΕ ΙΔΡΩΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΚΑΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 250 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    Η ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ
    http://www.casss.gr/PressCenter/Articles/2428.aspx
    οπως γράφει το παραπάνω άρθρο:
    (…«μαζοχιστές» όλοι οι κυβερνώμενοι, αφού επιτρέπουν να γίνονται όλα αυτά χωρίς την παραμικρή αντίδραση εκ μέρους τους…)
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΗΝΟΜΕΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ :
    (…Οι «αστείες αντιδράσεις» των «διαμαρτυρομένων» πολιτών, αυτών δηλαδή που συγκεντρώνονται στις πλατείες της Ευρώπης χωρίς καν να γνωρίζουν τι θέλουν…)
    γι αυτό θέλουν το πλήρη έλεγχο σου και όχι μόνο τον οικονομικό, γιατί φοβούνται ότι αν μια μέρα ξυπνήσεις και σιχαθείς την πλύση εγκεφάλου που σου έχουν κάνει με την ελεγχόμενη ενημέρωση σου και δεις καθαρά την πηγή της τροφοδήτησης τους, ίσως τους βάλεις στην θέση τους…
  14. Πληθυσμός Ελλάδας : 10.815.197 άνθρωποι.
    Λεφτά που πήραν οι τράπεζες από τα Μνημόνια : 238 δις €
    Άρα οι τράπεζες χρωστούν σε κάθε Έλληνα :
    238.000.000.000 / 10.815.197 = 22.006,07 €
    Για μια τετραμελή οικογένεια το ποσό είναι :
    22.006,07 Χ 4 = 88.024,28 € !!!
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ …
    Πώς οι τράπεζες πήραν 238 δις από τα μνημόνια
    http://taxalia.blogspot.com/2012/12/238.html
    3 ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ… ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ…
  15. Άρα εκτός από ψυχολογική βία έχουμε ταυτόχρονα και εξαπάτηση από τον πολιτικό κόσμο !!!
    Το Ευρώ ως νόμισμα δεν είναι αξιόγραφο (δηλ. αποδεικτικό αξίας) αλλά χρεόγραφο (δηλ. αποδεικτικό χρέους)!!!
    Το Ευρώ δεν έχει αντίκρισμα σε Χρυσό, όπως έχουν όλα τα Εθνικά νομισματα.
    Το Ευρώ στην έκδοσή του από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δεν αντικατοπτρίζει απολύτως τίποτε. Η έκδοση του Ευρώ στηρίζεται σε ένα οικονομικό κατασκεύασμα που λέγεται fiat money.
    Στην ουσία, ένα νόμισμα των 50 Ευρώ δεν αντικατοπτρίζει ισόποση αξία αλλά ισόποσο χρέος (!!!)
    Τα 50 Ευρώ, που έχεις στην τσέπη σου, δεν σημαίνουν ότι έχεις Χρυσό αξίας 50 ευρώ στην τσέπη, όπως συνέβαινε με τη δραχμή. Με τη δραχμή, 50 δραχμές, ισοδυναμούσαν σε ποσό χρυσού, αντίστοιχο με πενήντα δραχμές.
    Η πρακτική του fiat money, μέσω δανεισμού, ισοδυναμεί με υποδούλωση και απώλεια κυριαρχίας, από τη στιγμή της έκδοσης του νομίσματος αυτού καθ’ εαυτού.
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/06/blog-post_4159.html#ixzz2ehrj1YEf
  16. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει δημιουργηθεί κατ’εικόνα και ομοίωση των ΗΠΑ όπου η έννοια κοινωνία ή δημόσιο αγαθό είναι έννοιες άγνωστες.
    Με πρόσχημα το δημόσιο έλλειμμα, οι πλουτοπαραγωγικές πηγές ολόκληρων χωρὠν καταληστεύονται
    ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:
    10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΗΝ Ε.Ε.
    1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    § Το άρθρο 3 της Συνθήκης γιας την Λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης ξεκαθαρίζει ότι «Η Ένωση έχει αποκλειστική αρμοδιότητα στην τελωνειακή ένωση, θέσπιση των κανόνων ανταγωνισμού που……..
    είναι αναγκαίοι για τη λειτουργία της εσωτερικής αγοράς, νομισματική πολιτική για τα κράτη μέλη με νόμισμα το ευρώ, κοινή αλιευτική πολιτική και κοινή εμπορική πολιτική».Το άρθρο 4 απαριθμεί όλες τις υπόλοιπες πολιτικές στις οποίες η Ένωση έχει «συντρέχουσα με τα κράτη αρμοδιότητα».
    § Είναι όμως εφικτή μια κοινή πολιτική;
    Μαθηματικό πρόβλημα: αν υποθέσουμε ότι 1 ανεξάρτητο κράτος ασκεί πολιτική με συνοχή, δηλ. είτε μόνο δεξιά είτε μόνο, τότε οι πιθανότητες 27 κράτη να έχουν κοινή πολιτική είναι 6 ώρες και 30 λεπτά κάθε 100.000 χρόνια !
    Κι αυτό υπό την υπεραπλουστευμένη προυπόθεση ότι:
    1.η δεξιά κι η αριστερά στην Ευρώπη είναι ίδια (κάτι που είναι μέγα λάθος)
    2.υπάρχει μόνο δεξιά και μόνο αριστερά (κάτι που είναι επίσης λάθος)
    3.τα κράτη δεν ενδιαφέρονται για τα εθνικά τους συμφέροντα (κάτι που είναι τερατωδώς λάθος)
    Για να έχουμε δε ένα κίνημα όπως π.χ ‘μια Ευρώπη των Οικολόγων’ ή μια ‘Ευρώπη των εργαζομένων’,να επικρατἠσει σε 27 κράτη , οι πιθανότητες βάσει των παραπάνω είναι….1,2 δευτερόλεπτα ανά 1 τρισεκατομμύριο χρόνια !
    ΣΥΝΕΠΩΣ:
    1.Είναι μαθηματικώς αδύνατον να έχουμε κοινή πολιτική στην ΕΕ.
    2.Οι ευρωπαικοί θεσμοί είναι σε συνεχή «συγκατοίκηση» αριστεράς/δεξιάς (πχ. τα 27 μέλη της Επιτροπής) ασχέτως εθνικών εκλογών .
    3. Οι εθνικές εκλογές δεν αλλάζουν τίποτα εφόσον οι αποφάσεις της Επιτροπής επιβάλλονται στις κυβερνήσεις.
    4. Οι πολίτες συνειδητοποιώντας ότι δεν αλλάζει τίποτα με τις εκλογές απέχουν.
    5.Το σλόγκαν «αλλάξτε την Ευρώπη» υπάρχει από την αρχή….παράδειγμα:οι αφίσες του γαλλικού σοσιαλιστικού κόμματος του 1979 μ’εκείνες του 2009 !!! Περιέχουν το ίδιο σλόγκαν.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
    Η ‘άλλη Ευρώπη’που πολλοί ευαγγελίζονται είναι ΑΔΥΝΑΤΗ.
    Απλώς η «Οικοδόμηση της Ευρώπης» κάνει τους ευρωπαιστές να μην λαμβάνουν υπόψιν τους κανέναν.
    Tomasso PADOA-SCHIOPPA (πρώην διεθυντής του think tank Notre Europe, πρώην στέλεχος του ΔΝΤ, πρώην Υπουργός Οικονομικών της Ιταλίας, σπούδασε στο MIT Harvard κ.α..): «η οικοδόμηση της Ευρώπης είναι μία επανάσταση , ακόμα κι αν οι επαναστάτες δεν είναι οι ωχροί και αδύνατοι δολοπλόκοι αλλά δημόσιοι υπάλληλοι, τραπεζίτες, ακαδημαικοί..Η Ευρώπη δεν προέρχεται από ένα δημοκρατικό κίνημα αλλά από μια …πεφωτισμένη δεσποτεία…»
    2. ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
    Τι συνέβαινε πριν (παράδειγμα: ΓΑΛΛΙΑ)
    § Τα κράτη χρηματοδοτούσαν τα ελλείματά τους μέσω των Εθνικών Τραπεζών τους, δηλαδή κόβοντας χρήματα, κι αυτό δωρεάν εφόσον η Τράπεζα ανήκε στο κράτος , ήταν κρατική.
    § Απ΄την άλλη μεριά, μέχρι εκείνη την εποχή ίσχυε ο κανόνας του Bretton Woods, δηλαδή το σύστημα σταθερών ισοτιμιών σε σχέση με τον χρυσό
    § Παρ’όλα αυτά η συνέπεια ήταν ότι αυτό το σύστημα δημιουργούσε πληθωρισμό (εφόσον το Κράτος μπορούσε να κόβει όσο χρήμα χρειαζόταν) , γεγονός που δεν συνέφερε καθόλου τους εισοδηματίες, οι οποίοι ήταν υποχρεωμένοι να έχουν τα χρήματά τους στις τράπεζες του κράτους αφού η κίνηση κεφαλαίων γινόταν με πάρα πολύ αυστηρά κριτήρια. Μπορούσε για παράδειγμα ένας επενδυτής να λάμβανε 3% ή 4% τόκο τον χρόνο για τις τοποθετήσεις του αλλά με έναν πληθωρισμό 10% ή 15% στο τέλος έχανε. Έτσι παγιδευόνταν. Επομένως, οι οικονομικές ελίτ είχαν κάθε συμφέρον να καταργηθεί αυτό το «αναχρονιστικό» σύστημα δημιουργίας πληθωρισμού από το Κράτος.
    § Το 1971 ο Νίξον αποφασίζει οι ΗΠΑ να εγκαταλέιψουν τον κανόνα του Bretton Woods και την μετατρεψιμότητα του δολαρίου σε χρυσό και να υιοθετήσουν το σύστημα των κυμαινόμενων ισοτιμιών.
    § Στην Γαλλία ,για παράδειγμα , συνέπεια της απόφασης αυτής ήταν ο «νόμος Ρότσιλντ» του 1973 – πρόεδρoς Pompidou (πρώην υπάλληλος της τράπεζας Ρότσιλντ) και Valery Giscard d’Estaing υπουργός Οικονομικών .Ο νόμος αυτός ιδιωτικοποιεί την Τράπεζα της Γαλλίας και της απαγορεύει να δανείζει το Κράτος με μηδενικό επιτόκιο με πρόσχημα την καταπολέμηση του πληθωρισμού. Από την στιγμή αυτή αρχίζει η Γαλλία οικειοθελώς να δημιουργεί χρέος και καταργεί το ιστορικό προνόμιο της έκδοσης του νομίσματος που κατείχε ο λαός (1789) και κατόπιν ο εκάστοτε μονάρχης.
    § Αντίστοιχα η Τράπεζα της Αγγλίας ιδρύθηκε ως ιδιωτική αλλά κρατικοποιήθηκε το 1946, η Τράπεζα της Ελλάδας ιδρύθηκε και παραμένει ιδιωτική.
    § Το σύστημα του «νόμου Ρότσιλντ» του 1973 στην Γαλλία, επιβλήθηκε σε όλες τις χώρες της ΕΕ μέσω των συνθηκών της ΕΕ. Το άρθρο 123 της Συνθήκης για την Λειτουργία της Ευρωπαικής Ένωσης απαγορεύει σε κάθε έθνική τράπεζα των κρατών-μελών της ευρωζώνης να δανείζουν κράτη ή άλλη κρατική αρχή.
    § Η κυβέρνηση Sarkozy 2007-2012 εξοικονόμησε 12 δις κλείνοντας σχολεία, νοσοκομεία, αστυνομικά τμήματα και απολύοντας δημοσίους υπαλλήλους κλπ για να έχει το 2011 έλλειμα….600 δις (!!!)
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
    Σε κάθε χώρα της ΕΕ συμβαίνει το ίδιο λόγω της ιδιωτικοποίησης των Εθνικών Τραπεζών που επιβάλλει το άρθρο 123: όσες οικονομίες ή … «διαρθρωτικές αλλαγές» κι αν κάνουν οι κυβερνήσεις, το δημόσιο χρέος θα αυξάνεται.
    Η Ευρωπαική Ένωση από την φύση της μέσω νομικού πλαισίου της (το τραπεζικό σύστημα και το ευρώ) δημιουργεί ΧΡΕΟΣ.
    Για να μην μιλήσουμε για τις περιπτώσεις της Ιρλανδίας, της Πορτογαλίας, της Κύπρου και της Ελλάδας……
    3. Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
    § Ενώ το άρθρο 38 της ΣΛΕΕ ορίζει ότι «Η Ένωση καθορίζει και εφαρμόζει κοινή γεωργική
    Και αλιευτική πολιτική. Η εσωτερική αγορά περιλαμβάνει τη γεωργία, την αλιεία και το
    Εμπόριο των γεωργικών προϊόντων» και το άρθρο 39 ότι «Στόχοι της κοινής γεωργικής
    Πολιτικής είναι να αυξάνει την παραγωγικότητα της γεωργίας ….και να εξασφαλίζει ένα δίκαιο βιοτικό επίπεδο στο γεωργικό πληθυσμό, ιδίως με την αύξηση του ατομικού εισοδήματος των εργαζομένων στη γεωργία»….με το άρθρο 40 επιβάλλει: « …κοινούς κανόνες ανταγωνισμού»
    § Αυτό σημαίνει για παράδειγμα ότι ένας Γάλλος παραγωγός μπορεί μεν χρησιμοποιεί φθηνό εποχικό εργατικό δυναμικό από την Τουρκία ή το Μαρόκο εφόσον ο γαλλικός νόμος επιβάλλει «κατώτερο μισθό» (SMIC) αλλά αντίστοιχα ένας Γερμανός παραγωγός μπορεί να είναι ακόμα πιο ‘ανταγωνιστικός΄ από τον Γάλλο γιατί στην Γερμανία δεν υπάρχει κατώτερος μισθός….Για να γίνει ο Γάλλος παραγωγός πιο ανταγωνιστικός θα πρέπει να …καταργήσει τον κατώτερο μισθό και να χρησιμοποιεί ‘ δούλους΄ όπως στην περίπτωση της Μανωλάδας στην Ελλάδα.
    § Ο απολογισμός 30 χρόνων Κοινής Αγροτικής Πολιτικής:
    1. Οι αριθμοί αγροτών στην Γαλλία για παράδειγμα, την χώρα με την μεγαλύτερη αγροτική παραγωγή στην Ευρώπη:
    1962: 3.000.000 αγρότες,
    1975: 1.600.000 αγρότες,
    1990: 1.000.000 αγρότες,
    2000: 627.000 αγρότες,
    2010: 540.000 αγρότες,
    2030 πρόβλεψη: 200.000 αγρότες
    2. Κατά την διάρκεια των 40 τελευταίων χρόνων οι τιμές παραγωγού των γαλλικών αγροτικών έχουν πέσει 60%.
    3.40% των Γάλλων αγροτών κερδίζουν λιγότερα από τον κατώτατο μισθό (SMIC).
    5.H πτώση του εισοδήματος επέφερε αύξηση του αριθμού αυτοκτονιών των αγροτών (400 τον χρόνο ή 1 αυτοκτονία αγρότη την ημέρα !).
    6. Η προσπάθεια παραγωγών να στραφούν σε μικρές παραγωγές βιολογικές ή άλλες για να επιβιώσουν, οδήγησε σε εγκατάλειψη των μεγάλων καλλιεργειών και όσων απέμειναν σε μεγάλη χρήση εντομοκτόνων και χημικών.
    7.Τις εγκαταλελειμένες καλλιέργειες τις ανέλαβαν μεγάλες πολυεθνικές / καρτέλ , οι οποίες βρήκαν ευκαιρία να αυξήσουν τα κέρδη τους.
    8.Έτσι οι τιμές καταναλωτή …αυξήθηκαν !
    9.Η γεωργία της Γερμανίας έχει ξεπεράσει αυτήν της Γαλλίας, γεγονός αδιανόητο πριν από 5 χρόνια!
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
    Τελικά, η «κοινή αγροτική πολιτική» εξέλιχθηκε σε «κοινή εκμετάλλευση, διανομή και έλεγχο» των πολυεθνικών εις βάρος των αγροτών και της υγείας των πολιτών.
    4. Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ και ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
    § Tο άρθρο 63 της ΣΛΕΕ «απαγορεύει οποιονδήποτε περιορισμό των κινήσεων κεφαλαίων μεταξύ κρατών μελών και μεταξύ κρατών μελών και τρίτων χωρών», επίσης «απαγορεύονται όλοι οι περιορισμοί στις πληρωμές μεταξύ κρατών μελών και μεταξύ κρατών μελών και τρίτων χωρών».
    -Τι σημαίνει αυτό με άλλα λόγια;
    Ότι δίνεται το δικαίωμα στις επιχειρήσεις να κλείσουν τα εργοστάσιἀ τους στην ΕΕ και να τα μεραφέρουν σε τρίτες χώρες με πολύ φθηνά ημερομίσθια.
    -Αυτό εξηγεί το γεγονός ότι δεν μιλούσαμε για «μετεγκάσταση των βιομηχανιών» πριν από το Μάαστριχτ όπως επίσης και το ότι η Ευρώπη έχει μείνει χωρίς εργοστάσια.
    § Tο δε άρθρο 32 της ΣΛΕΕ μας μιλάει για την «ανάγκη προαγωγής των εμπορικών συναλλαγών μεταξύ των κρατών μελών και των τρίτων χωρών», σύμφωνα με «την εξέλιξη των όρων ανταγωνισμού στο εσωτερικό της Ένωσης» και την «επέκταση της καταναλώσεως εντός της Ένωσης»
    -Πράγματι.
    α)Παλιότερα δεν κατασκευάζαμε πλυντήρια στην Κίνα, τώρα το κάνουμε. Δεν αγοράζαμε φρούτα από το Ισραήλ, τώρα το κάνουμε. Επομένως, προωθούνται οι εμπορικές συναλλαγές με τρίτες χώρες και …..τα κράτη μέλη έχουν μείνει χωρίς καθόλου δραστηριότητα.
    β) Ο ανταγωνισμός στις επιχειρήσεις έχει ευνοηθεί, όταν τα προιόντα κατασκευάζονται στο Μπαγκλαντές από παιδιά κι έτσι δεν πεθαίνουν από πείνα. Έχουν μείνει ….όμως άνεργοι οι Ευρωπαίοι.
    γ)Έχει επεκταθεί η κατανάλωση εντός της ΕΕ αφού όλοι αγοράζουν φθηνά ρούχα ZARA ή έπιπλα IKEA. Με μία διαφορά:δεν υπάρχουν πια καταναλωτές στην ΕΕ αφού έχουν χάσει την εργασία τους.
    Η Γαλλία για παράδειγμα:
    1. Έχει χάσει το 1/3 των εργατοωρών της σε 15 χρόνια!
    2. Κάθε μέρα χάνει 4 με 500 θέσεις εργασίας
    3. Κάθε μέρα χἀνει κι από 1 εργοστάσιο
    4. Κάθε μέρα πάνω από 1.500 πολίτες περνάνε κάτω από το όριο της φτώχιας
    § Tέλος άρθρο 282 της ΣΛΕΕ για την Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα μας ενημερώνει ότι: «…ο κύριος στόχος του Ευρωπαικού Συστήματος των Κεντρικών Τραπεζών είναι η διατήρηση της σταθερότητας των τιμών..»
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ
    http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/01/10_6175.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια