Ομολογία – σοκ του Κέρι: Θα πληρωθούμε από τις “Αραβικές χώρες” για την σφαγή! Βλέπετε κύριε Βενιζέλο; Τσάμπα γενοκτονία δεν γίνεται…






ΚΕΡΡΥ: ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ
Διαμαρτυρίες κατά του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ ως και έξω από το σπίτι του

Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά
Η Washington Post (04/09/13) αναφέρει ότι ο Υπ.Εξ. των ΗΠΑ, John Κerry, δήλωσε ότι « αραβικές χώρες προσφέρθηκαν να χρηματοδοτήσουν μια πλήρη επέμβαση στη Συρία προκειμένου να εκδιωχθεί ο Πρόεδρος Bashar Assad. Με τον απαιτούμενο σεβασμό για αυτές τις αραβικές χώρες που προσφέρθηκαν ν’αναλάβουν το κόστος μιας επέμβασης η απάντηση μας είναι ένα βαθύτατο ναι. »Αυτά φέρεται να δήλωσε ο Kerry κατά την ομιλία του την Τετάρτη στην Επιτροπή των Εξωτερικών Υποθέσεων ενώ χαρακτηριστικά τόνισε « αυτή η προσφορά βρίσκεται ήδη στο τραπέζι ».


Στην ερώτηση της αντιπροσώπου της Ileana Ros -Lehtinen σε ποιό ποσό ανέρχεται αυτή η προσφορά εκ μέρους των αραβικών χωρών που ανέλαβαν να καλύψουν τα έξοδα της επέμβασης , ο Κerry απάντησε ότι ανέλαβαν …να καταβάλουν ολόκληρο το ποσό που αναλογεί σε μια πλήρη επιχείρηση.



ακτιβιστές στο Κογκρέσσο κατά Κέρρυ

«Στην πραγματικότητα μερικές απ’αυτές τις χώρες μας εγγυήθηκαν ότι είναι διατεθειμένες στην περίπτωση που οι ΗΠΑ πραγματοποιήσουν το όλο εγχείρημα,ν’ αναλάβουν από την πλευρά τους να καλύψουν ολόκληρο το κόστος. Αυτό δείχνει πόσο αφιερωμένοι είναι σ’αυτόν τον σκοπό.Αυτό δεν είναι στα χαρτιά… Μιλούν στ’αλήθεια σοβαρά και το εννοούν προκειμένου εμείς να το πραγματοποιήσουμε ».
Επεισόδια και συλλήψεις σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της 4ωρης ομιλίας του από αντιπολεμική οργάνωση που αρχικά σχηματίσθηκε από μητέρες σκοτωμένων στρατιωτών στο Ιράκ και αργότερα συμπεριέλαβε και άλλους αντιρρησίες πολέμου των ΗΠΑ. Κρατούσαν πλακάτ με αντιπολεμικά συνθήματα ενώ ύψωναν τα χέρια τους βαμμένα με κόκκινο χρώμα.


η είσοδος της κατοικίας Κέρρυ

Σύμφωνα με το ΒizPac Review (02/09/13) κ.ά., διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί και έξω από το σπίτι του John Kerry στο Βeacon Hill της Βοστώνης για να διαμαρτυρηθούν για την όλη στάση του στο συριακό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο βετεράνος του Βιετνάμ απουσίαζε και μάλιστα δεν υπήρχε ούτε φρουρά, « προφανώς θα ήταν στο 72 μέτρων σκάφος του », σχολίαζαν.


διαδηλωτές έξω από την οικία Κερρυ

Όμως και ο Πρόεδρος Πούτιν σε ομιλία του στο Ρωσικό Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταφέρθηκε προσωπικά κατά του Kerry χαρακτηρίζοντάς τον ανέντιμο και ψεύτη αφού δεν παραδέχθηκε ενώπιον του Κογκρέσου τη δράση της Al Qaida στη Συρία μετά από σχετική ερώτηση που του υποβλήθηκε από μέλος του Κογκρέσσου. Ο κ. Πούτιν είπε χαρακτηριστικά : « Eμείς γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η κυρίαρχη στρατιωτική πτέρυγα της συριακής αντιπολίτευσης, είναι το « Μέτωπο αλ Νούσρα », σύμμαχος της Αλ Κάιντα και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι ΗΠΑ.Ο κ. Κέρρυ εν γνώσει του ψεύδεται …είναι αξιολύπητος».



John Kerry με σατανιστή Lavey

Το γύρο του διαδικτύου κάνει και φωτογραφία σε σελίδα αμερικανικής εφημερίδας (δεκαετία του ’90) όπου ο κ. Κέρρυ, όντας ήδη Γερουσιαστής, συναντά τον αρχιερέα της « Εκκλησίας του Σατανά » Anton Lavey. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Κέρρυ δήλωσε πως «απλά αποδέχεται κάθε μορφή θρησκευτικής ελευθερίας » .Ίσως έτσι να ερμηνεύεται η αποδεδειγμένη συμπαθειά του για τους ισλαμιστές γουαχαμπιστές της Σαουδικής Αραβίας που στη Συρία σκοτώνουν με τελετουργικό τρόπο τα θύματά τους, διαπράττοντας κατά κυριολεξία ανθρωποθυσίες (αποκεφαλισμοί και σφαγές με μικρά μαχαίρια).

Η επιστημονική βιβλιογραφία (βλ.Paul Aries Satanisme et Vampyrisme,le Livre Noir, καθηγητής κοινωνιολογίας) φέρει τον Lavey ιδρυτή και αρχιερέα της πρώτης « Σατανιστικής Εκκλησίας » το συμβολικό έτος 1966 στο San Francisco της Καλιφόρνια με έδρα το Black House.To Le Parisien (18/02/06) αναφέρει ότι ο ίδιος είναι και συγγραφέας της Σατανιστικής Βίβλου το 1969. Το 1972 εκδίδει και το βιβλίο The Satanic Riruals (Η Σατανική Λατρεία) για πληρέστερη μύηση των μελών. Θεωρείται ο « πατέρας » του σύγχρονου Σατανισμού (1930-1997).olympia.gr